Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Η Ελλάδα και τα anime

• Please log in to reply
605 replies to this topic

#346 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 May 2008 - 17:39

u talk about osamu tezukas cyborg 009 you can find the remastered edition in the nearest dvd shop... try video blue :P

#347 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 20 May 2008 - 17:39

Παντως αμα φερουνε κωμικο ανιμε στην ελλαδα, πρεπει να το κανουν οποσδηποτε dub:P θα γελαμε και με τη μεταγλωτιση και με το ανιμε :kakaka::kakaka::kakaka:

#348 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 May 2008 - 18:03

Αρκεί να του ταιριάζει. Δεν μπορώ να φανταστώ Genshiken με ελληνικό dub. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#349 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 20 May 2008 - 21:42

Αρκεί να του ταιριάζει. Δεν μπορώ να φανταστώ Genshiken με ελληνικό dub. :terror2:

ευτυχως που οι υποτιτλοι ειναι πολυ πιο φτηνη διαδικασια και μαλλον αυτη θα επιλεξουν.

Dub θα εκαναν μονο σε ανιμε παιδικης ζωνης και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα κωμικα ανιμε που θα θεωρουνταν καταλληλα για την ελληνικη παιδικη ζωνη
Posted Image

#350 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 May 2008 - 15:29

Ωραία, διαλέξανε και ένα απο τα χειρότερα άνιμε που έχω δεί ποτέ (Paradise Kiss). Απο εκεί και πέρα, και μόνο που τα δείχνει η ΝΕΤ, κανάλι που βάζει κυρίως πράγματα που άλλα δεν βάζουν και που δεν τραβάνε το μάτι της πλειοψηφείας, μάλλον δείχνει ότι υπάρχει δρόμος ακόμη.

Και εγω μαλλον θα τις προσπερασω. Επειδη ειναι καινουργιες δε σημαινει οτι ειναι και καλες. Αλλα σου λεει, ποιοι θα θελουν σημερα να δουν (και να εκτιμησουν) τα ανιμε και ειναι δημογραφικα η πλειοψηφια (ακομα και η ΕΡΤ θελει χρηματα);

Οι 30ρηδες που προλαβαν τις καλες εποχες της ΕΡΤ; Μαλλον οχι γιατι αυτοι εχουν αλλες δουλειες και γουστα πλεον

Οποτε οι θεατες γυρω στα 15-20 θα κατσουν να τα δουν. Με αυτες τις σειρες στοχευει και στα δυο φυλα.

Αν αυτες τις σειρες τις εβαζε κανα Μεγκα, Σταρ, ΑΝΤ1 θα σαρωνανε αλλα την ΕΡΤ Ψηφιακη (οπου λαμβανεται τελος παντων) τη βλεπουν σαν κουλτουριαρικη και η πλειοψηφια των θεατων την αποφευγει.

Βλεπεις σε κανα τηλεοπτικο προγραμμα να διαφημιζονται τα παιδικά της, ακομα και σειρες οπως ο Νιλς; Απο οσα προγραμματα ειδα σε εφημεριδες τα καρτουν του Σταρ κατεχουν την πρωτη θεση.

Σου λενε, κατσε παει η ΕΡΤ να παρει την πρωτοκαθεδρια στα παιδικά, που λογω του δημοσιου χαρακτηρα εχει την πολυτελεια να διαλεγει ποιοτικα και οχι εμπορικα προγραμματα; Ας διαφημιστει οσο το δυνατον λιγοτερο. Φυσικα τί Paradise Kiss και FMA, καμια σχεση με τις σειρες του 80 και αρχων του 90.

#351 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 24 May 2008 - 22:20

Παιδιά, δε λέγεται πόσο θα ήθελα DVD με άνιμε που έχουν ελληνικούς υπότιτλους! Θα κατάφερνα τη μητέρα μου να δεί!:hahaha:

#352 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 24 May 2008 - 23:58

Εδω εγω δε μπορω να καταφερω τη μανα μου να δει κανονικα εργα σε DVD... αυτη λεει πως βαριεται να καθεται τοση ωρα κι εγω προσπαθω να της εξηγησω οτι υπαρχει κι ενα μαγικο κουμπακι που λεγεται "pause"...

#353 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 25 May 2008 - 00:11

Παιδιά, δε λέγεται πόσο θα ήθελα DVD με άνιμε που έχουν ελληνικούς υπότιτλους! Θα κατάφερνα τη μητέρα μου να δεί!:hahaha:

ANIMECLIPSE+convertxtodvd=η μανα σου 8α δει ανιμε...

#354 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 25 May 2008 - 00:13

Χε χε. Έχω Death Note απο εκεί, αλλά πάλι δε τη κατάφερα...Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου!:hahaha:

#355 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 09 July 2008 - 03:13

παιδια ενα ξερω πωσ δεν φταιει μονο η τηλεοραση ολα φταινε!!! σε ενα αλλο forum συζητουσα με ενα παιδι που μεγαλςσε με kabamaru και Plawres Sanshiroκαι μου ελεγε πως τα anime και τα manga δεν ειναι μορφη τεχνης!!!:uhh:

#356 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2008 - 07:20

Aγαπητε scrooge1991 αποψη σου ειναι αυτα που λες και εχεις καθε δικαιωμα να την υποστηριζεις. Δεν θα σε ρωτησω πως την διαμορφωσες ουτε με ποια επιχειρηματα την στηριζεις. Απλως δεν βλεπω τον λογο εφοσον δεν σου αρεσουν τα anime οπως λες να συμμετεχεις σε ενα anime forum. Αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη να σου εξηγησω οτι μεγαλο μερος των anime δεν ειναι αποκλειστικα παιδικα και ουδεμια σχεση εχουν με το πνευμα της disney. Μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικες κατηγοριες και ειδη. Το καθε ενα απο αυτα εχει το δικο του κοινο και τα δικα του πραγματα να προσφερει και δεν ειναι καλο να τα συγχεουμε γιατι τοτε οδηγουμαστε σε παρανοησεις......... Θεωρω οτι μια μεγαλυτερη αντιπροσωπευση των anime στην ελληνικη τηλεοραση θα μπορουσε να εξυπηρετησει τις αναγκες μεγαλου αριθμου ατομων που τα παρακολουθουν και σε πολλες περιπτωσεις θα ηταν μια πολυ πιο ευχαριστη εναλλακτικη απο αλλα σοβαροφανη προγραμματα τα οποια προβαλλονται. Σε παρακαλω προσπαθησε να σεβαστεις την προτιμηση των ατομων του forum στο οποιο διαλεξες να συμμετασχεις.........

Posted Image

Edit παιδια να συμπληρωσω οτι δεν μιλαω μονη μου με το ποστ υπηρχε αλλο ενα πριν απο το δικο μου το οποιο το εσβησαν οι Mods.... Δοξα τω θεω δεν εχω αρχισει ακομη να ακουω φωνες (νομιζω δλδ....).........XDDDDDD

Edited by iristella, 12 July 2008 - 12:33.

#357 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 July 2008 - 12:27

παιδια ενα ξερω πωσ δεν φταιει μονο η τηλεοραση ολα φταινε!!! σε ενα αλλο forum συζητουσα με ενα παιδι που μεγαλςσε με kabamaru και Plawres Sanshiroκαι μου ελεγε πως τα anime και τα manga δεν ειναι μορφη τεχνης!!!:uhh:

lol τώρα μου θύμισες έναν γνωστό μου που μου έλεγε λέει να σταματήσω τις μλκς τα anime που βλέπω γιατί μου κάνουν κακό και δεν ασχολείται κανείς με αυτά. Εντομεταξύ αυτός είναι fan της goth μουσικής (και μεγάλος fan των HIM κλπ). Και του λέω με την ίδια λογική δεν είναι μλκς και η goth μουσική; Και μου λέει, όχι η goth είναι είδος μουσικής και είναι τέχνη :deadga6:

Aγαπητε scrooge1991 αποψη σου ειναι αυτα που λες και εχεις καθε δικαιωμα να την υποστηριζεις. Δεν θα σε ρωτησω πως την διαμορφωσες ουτε με ποια επιχειρηματα την στηριζεις. Απλως δεν βλεπω τον λογο εφοσον δεν σου αρεσουν τα anime οπως λες να συμμετεχεις σε ενα anime forum. Αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη να σου εξηγησω οτι μεγαλο μερος των anime δεν ειναι αποκλειστικα παιδικα και ουδεμια σχεση εχουν με το πνευμα της disney. Μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικες κατηγοριες και ειδη. Το καθε ενα απο αυτα εχει το δικο του κοινο και τα δικα του πραγματα να προσφερει και δεν ειναι καλο να τα συγχεουμε γιατι τοτε οδηγουμαστε σε παρανοησεις......... Θεωρω οτι μια μεγαλυτερη αντιπροσωπευση των anime στην ελληνικη τηλεοραση θα μπορουσε να εξυπηρετησει τις αναγκες μεγαλου αριθμου ατομων που τα παρακολουθουν και σε πολλες περιπτωσεις θα ηταν μια πολυ πιο ευχαριστη εναλλακτικη απο αλλα σοβαροφανη προγραμματα τα οποια προβαλλονται. Σε παρακαλω προσπαθησε να σεβαστεις την προτιμηση των ατομων του forum στο οποιο διαλεξες να συμμετασχεις.........

Posted Image

+1

Άμα δεν αρέσει σε κάποιον το κύριο θέμα του forum που είναι τα anime, τότε ή να πάει σε άλλο forum ή τουλάχιστον να κάτσει στα αβγά του και να σεβαστεί το forum και να μην βρίζει την θεματολογία του.

Βέβαια κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και νομίζουν πως έχουν ηθική υποχρέωση να κάνουν κήρυγμα για να μας ανοίξουν τα μάτια του style μην βλέπετε anime είναι σατανιστικά. Δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πάνω σε αυτό όμως.

Και για να μην είμαι τελείως offtopic. Άν και τα έχω ξαναπεί στο παρελθόν, αν και έχουν γίνει κάποιες μικρές προσπάθειες να προβληθούν τα anime κακά τα ψέματα δεν παίζει νομίζω κάποια στιγμή να ανοίγεις τηλεόραση στις 5 το απόγευμα και να πετυχαίνεις την αγαπημένη σου σειρά. Ίσως αργότερα που θα γίνει ψηφιακή η τηλεόραση και θα υπάρχουν περισσότερα κανάλια να δούμε κάτι παραπάνω, αλλά και πάλι.

Οπότε το συμπέρασμα είναι, ας βλέπουμε εμείς τα anime μας με τον τρόπο που ξέρουμε και για τα υπόλοιπα ας δούμε πως θα εξελιχτούν χωρίς να περιμένουμε και πολλά πολλά.
phmava.php

#358 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 01 August 2008 - 01:33

καλα ο καθενας εχει τη δικια του αποψη για το τι ειναι τεχνη μην το ψαχνετε... και ο deidara ελεγε πως art is a blast και art is a BOOM και ο σασορι ελεγε για την δικια του τεχνη με Puppets :P

ειδατε ωραια παραδειγματα :P :P :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#359 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 August 2008 - 09:20

Φανταστείτε τώρα τηλεοπτικό πρόγραμμα Σαββάτου...

• 06,00-09,00 Διάφορα τυχαία και άκυρα hentai
  • 09.01-12.00 Το τρίωρο του NGE, με ενα επεισόδιο τη φορά και την ανάλυση να ακολουθεί έπειτα
  • 12,05-13,00 Naruto
  • 13.05-14.00 One Piece
  • 14.05-.15.00 Bleach
Δεν θα μιλούσαμε τώρα για μια νέα εποχή στην ελληνική τηλεόραση;

#360 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 01 August 2008 - 10:56

Φανταστείτε τώρα τηλεοπτικό πρόγραμμα Σαββάτου...

• 06,00-09,00 Διάφορα τυχαία και άκυρα hentai
  • 09.01-12.00 Το τρίωρο του NGE, με ενα επεισόδιο τη φορά και την ανάλυση να ακολουθεί έπειτα
  • 12,05-13,00 Naruto
  • 13.05-14.00 One Piece
  • 14.05-.15.00 Bleach
Δεν θα μιλούσαμε τώρα για μια νέα εποχή στην ελληνική τηλεόραση;

Ούτε σε 100 χρόνια δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο! :cry5:
Τι στο yaoi συμβαίνει?