Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Η Ελλάδα και τα anime

• Please log in to reply
605 replies to this topic

#181 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 21 July 2007 - 12:37

Αν δεν κάνω λάθος, κάποτε είχε παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση το Akira, έτσι δεν είναι; Aλλά από την μία δεν το 'χαν πολυδιαφημίσει κι από την άλλη το 'χαν βάλει σε περίεργη ώρα. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. :knock-knock:

Να φανταστείτε, μέχρι και στο τουρκικό MTV έβαλαν Full Metal Panic! :oo: Kαλά, στην Τουρκία είναι σαφώς πιο μπροστά όσο αφορά τα anime (χαρακτηριστίκα στην Χίο είχα πετύχει να παίζει σε τουρκικό κανάλι το A Little Snow Fairy Sugar με φοβερή μεταγλώτισση). Ακόμα και στην Γουατεμάλι παίζουνε InuYasha. Αν το Mad TV θέλει να θεωρηθεί πρωτοποριακό ας ακολουθήσει τα πρότυπα του MTV με το να 'ρχισει να προβάλει κι αυτό maistream ενήλικες σειρές όπως το Great Teacher Onizuka και το Samurai Champloo (που 'χει κι ωραίο, hip-hop soundtrack). Kαι να τα αφήσουν με το ιαπωνικό audio ώστε να γλυτώσουν και τα λεφτά της μεταγλώτισης. Γιατί κακά τα ψέματα, στην απαίσια ελληνική μεταγλώτισση οφείλεται το γεγονός ότι αρκετοί δεν καθόντουσταν να δούνε στην ΤV γνωστές, κλασσικές σειρές όπως το Kenshin και το Dragonball Ζ. Αυτά από μένα.

#182 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 July 2007 - 23:33

Πω πω στο κανάλι Βεργίνα παίζει anime με παρα πολυ άθλιο dub.

#183 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 23 July 2007 - 01:12

Αν δεν κάνω λάθος, κάποτε είχε παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση το Akira, έτσι δεν είναι; Aλλά από την μία δεν το 'χαν πολυδιαφημίσει κι από την άλλη το 'χαν βάλει σε περίεργη ώρα. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

ναι ετσι εγινε... πρεπει να ηταν 6 ή 7 το πρωι... σαν μικρος που ημουνα τοτε σηκωνομουνα απο τα χαραματα να δω παιδικα... ητανε στο ΣΚΑΙ (νυν ΑΛΦΑ)... αν και ειχα χασει την αρχη... εβαλα το βιντεο να γραφει...
Posted Image

#184 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 23 July 2007 - 03:39

Στις 6-7 το πρωί; :shock: Έλεος! Εγώ το θυμόμουν ότι το 'χε παίξει αργά το βράδυ (2-4). Άσχετο: αυτό μου θύμησε τις θρυλικές εποχές που το Alter έπαιζε κάθε Σάββατο στις 9 Digimon Zero. :)

#185 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 July 2007 - 02:03

Εγώ θυμαμαι το ακιρα το ειχα δει σε ενα τοπικο καναλι της Ροδου,με κατι αρχαιους υποτιτλους το απογευμα :)

Άσχετο: αυτό μου θύμησε τις θρυλικές εποχές που το Alter έπαιζε κάθε Σάββατο στις 9 Digimon Zero. :)

Αν εννοεις το βραδυ,ναι...ήταν καλες εποχες. Και τωρα αντι να βαλουν καμια επαναληψη για να ολοκληρωσω τη σειρα καθονται και βαζουν ΟΤΙ πιο παλιο καρτουν εχουν βρει...jeez...

#186 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 July 2007 - 00:56

Και τωρα αντι να βαλουν καμια επαναληψη για να ολοκληρωσω τη σειρα καθονται και βαζουν ΟΤΙ πιο παλιο καρτουν εχουν βρει...jeez...

Έλα, ρε συ! Σοβαρά; Πώπω, μου φαίνεται ότι έχω ν' ανοίξω τηλεόραση το Σαββατόβραδο πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό (καλύτερα, θα μου πείτε τώρα κι όχι άδικα). Σαν ποια cartoon έχει βάλει; Eλπίζω όχι τις Barbie ταινίες που έβαζε πριν κανα-δυο χρόνια.

#187 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 July 2007 - 01:49

Αφήστε το παιδιά κάθε πέρσι και καλύτερα.Που είναι οι επικές σειρές που έδειχναν στο παρελθόν(όχι μόνο anime και cartoon)GI Joe,Transformers,Saber Rider,Thunder Cats,Plawress Sanshiro,Kabamaru,Dragonball,Sailor Moon,Bravestar,Silverhawks,Digimon,Getter Robo,Voltes V,X-Men,Spiderman,He-Man και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα.Και τώρα τι δείχνουν;Ελάχιστα είναι αυτά που αξίζει να δεις.Με τι θα μεγαλώσει η σημερινή νεολαία;Με τα άθλια pokemon ή το Yu-Gi-Oh GX;

Posted Image

#188 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 July 2007 - 02:03

Αφήστε το παιδιά κάθε πέρσι και καλύτερα.Που είναι οι επικές σειρές που έδειχναν στο παρελθόν(όχι μόνο anime και cartoon)GI Joe,Transformers,Saber Rider,Thunder Cats,Plawress Sanshiro,Kabamaru,Dragonball,Sailor Moon,Bravestar,Silverhawks,Digimon,Getter Robo,Voltes V,X-Men,Spiderman,He-Man και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα.Και τώρα τι δείχνουν;Ελάχιστα είναι αυτά που αξίζει να δεις.Με τι θα μεγαλώσει η σημερινή νεολαία;Με τα άθλια pokemon ή το Yu-Gi-Oh GX;

Ντροπή,ξέχασες τον Μπόμπ Σφουγκαράκι:erk:Μάλλον ότι πιο αξιόλογο δείχνουν από καρτούν τώρα πια,μαζί με τα Στρουμφάκια φυσικά:hahaha:
Posted Image

#189 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 July 2007 - 02:15

Πλάκα στην πλάκα, να δω να φέρνουν επεισόδια από South Park σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, και τι άλλο στον κάσμο... :P

*Εννοείται χωρίς λογοκρισία.*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#190 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 27 July 2007 - 02:30

Πλάκα στην πλάκα, να δω να φέρνουν επεισόδια από South Park σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, και τι άλλο στον κάσμο... :P

*Εννοείται χωρίς λογοκρισία.*

Ειδικά κάτι επισόδεια του στύλ Cartman meets NAMBLA,Big Gay Al's Big gay Boat,Getting Gay with kids(τώρα που καίγονται και όλα τα δάση:hahaha:).Να δούμε τη Λουκά πως θα αντιπιτεθεί.
Posted Image

#191 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 July 2007 - 02:41

Ειδικά κάτι επισόδεια του στύλ Cartman meets NAMBLA,Big Gay Al's Big gay Boat,Getting Gay with kids(τώρα που καίγονται και όλα τα δάση:hahaha:).Να δούμε τη Λουκά πως θα αντιπιτεθεί.

Το Proper Condom Use τί σου λέει; :lol:

Έχει πολλά να διδάξει αυτή η σειρά στα μικρά ελληνόπουλα!

*Όσο για τη Λουκά, ξέχνα την αυτήν, αλώθηκε με τον Ψινάκη... :sick: Μία αξία δεν έχει μείνει σταθερή σ' αυτόν τον τόπο. :P*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#192 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 27 July 2007 - 02:48

Το Proper Condom Use τί σου λέει; :lol:

Έχει πολλά να διδάξει αυτή η σειρά στα μικρά ελληνόπουλα!

*Όσο για τη Λουκά, ξέχνα την αυτήν, αλώθηκε με τον Ψινάκη... :sick: Μία αξία δεν έχει μείνει σταθερή σ' αυτόν τον τόπο. :P*

Kenny για πρόεδρος!!!Θεός!!!:lol:

Μακάρι να δείχνουν και Beavis and Buthead,να μαθαίνουν και όσοι δεν ξέρουν... :bahhh:

Βασικά,έχω μια απορία:Πόσο εύκολο θα 'ταν για ένα κανάλι να πιστεί να προβάλει 1 anime,π.χ. Death Note,πόσο δύσκολο θα 'ταν να οικονομικά(πολύ σημαντικό) και κατά πόσο πιστεύετε ότι θα υπήρχε ανταπόκριση???Εγώ πάντως δεν είμαι πολύ αισιόδοξος...

Υ.γ.Α,δεν τα ξερα αυτά για την Λουκά...βάλε Λιακόπουλο τότε...
Posted Image

#193 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 July 2007 - 02:09

Κοίτα ένα τέτοιο anime απευθύνεται σε πιο μεγάλες ηλικίες οπότε θα έπρεπε να το προβάλει και κάπως πιο αργά το απόγευμα ή βράδυ πχ.Δυστυχώς πιστεύω ότι δε θα υπήρχε απήχηση γιατί θα προτιμούσαν να δουν τη Σαρίτα είσαι η ζωή μου ή τη Χουάνα τη παρθένα από το Death Note.Είναι τραγικό το ξέρω αλλά στην Ελλάδα πιστεύω ότι τα anime ποτέ δε θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει.Ο κόσμος πάντα θα προτιμάει τις σαπουνόπερες ή τα άλλα σίριαλ που δείχνει το βράδυ από τα παιδικά(:oo:) anime.

Posted Image

#194 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 July 2007 - 09:16

ρε παιδια αλλο target audience εχει η Χουανιτα η ψευτοπαρθενα και αλλο το Death Note... Τα σαπουνια ειναι για τις νοικοκυρες και τις αμορφωτες κατινες.. Σοβαρα ανιμε τυπου Death Note, Lain, Boogiepop, Bepop, ειναι για νεους αλλα και ανετα για τριανταρηδες..

Αυτα ειναι σειρες που σηκωνουν prime-time και υπαρχει ενα ελληνικο καναλι που σηκωνει τετοια κινηση. Μιλω φυσικα για το ΣΚΑΙ που στο prime time βαζει λιονταρια να τρωνε γαζελες.. Και φυσικα ειναι το μονο καναλι που ρεαλιστικα θα επαιρνε το "ρισκο" να φερει ανιμε.. Πρεπει μονο καποιος να τους σπρωξει προς την σωστη κατευθυνση...

Φερε 2-3 τετοιες σειρες για το βραδυ, και κανα 2 τυπου Inuyasha - Bleach για τα απογευματα, και ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο καναλι θα κερδισει ακομα καλυτερες εντυπωσεις...
Posted Image

#195 Rubedo

Rubedo

Cloud walker

• Members
  • 18 posts

Posted 28 July 2007 - 09:29

Ντροπή,ξέχασες τον Μπόμπ Σφουγκαράκι:erk:Μάλλον ότι πιο αξιόλογο δείχνουν από καρτούν τώρα πια,μαζί με τα Στρουμφάκια φυσικά:hahaha:

Ε ναι αλλά μόνο αυτά έχουν ξεμείνει :erk:

Άσε που πλέον έχω φτάσει σε σημείο να μη θέλω να δω tv τα πρωινά του Σαββάτου......(και όχι μόνο :Ρ)
:nanana::nanana:
Posted Image

"The closer you get to the meaning, the sooner you know that you 're dreaming..."