Posted 17 July 2006 - 03:00
Posted 18 July 2006 - 00:00
Posted 18 July 2006 - 02:21
Posted 18 July 2006 - 02:38
Posted 18 July 2006 - 07:10
Posted 18 July 2006 - 09:36
Posted 19 July 2006 - 09:04
Posted 19 July 2006 - 17:50
Posted 21 July 2006 - 14:23
Posted 21 July 2006 - 15:43
Kι εγω το ιδιο πιστευω... ειδικα αν βαζανε το naruto στην tv πιστευω πως παρα μα παρα πολλοι θα το βλεπανε... αλλα η αληθεια ειναι οτι θα το φερουν μεταγλωτισμενο οπως λες κασθως μπορει να το βλεπουνε και μικρα παιδακια τα οποια οταν βλεπουν υποτιτλους αλαζουν καναλι...και γενικοτερα ειναι πιο βολικο να ειναι μεταγλωττιοσμενο.Παντως αν καταφερναμε με καποιον τροπο να τους πεισουμε καποιοι καποιοι να βαλουν naruto θα ητανε γαματο να βλεπεις ενα anime της προκοπης μετα απο τοσο καιρο, γιατι δε μπορω ρε παιδια καθε πρωι(αν και εχω σταματησει να βλεπω τηλεοραση εδω και 8 μηνες αλλα ξερω οτι ειναι τα ιδια σκ..τα με πριν) τις ιδιες φατσες... τον Ash (νισαφι πια ...καλα τα ποκεμον αλλα το 'χουν μαμησει το θεμα,τον yugi...κτλ τα οποια τα βαζουν εδω και 6-7 χρονια... ας μεταγλωτισουν εστω κανα dbgt ή ας συνεχισουν το shaman king...Aλλα εδω που τα λεμε τι τους νοιαζει... μονο τον εαυτουλη τους σκεφτονται και ποσα λεφτα θα βγαλουν...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,λεεεεεμε τωρα.Το θέμα είναι να διαλυθούν τα συννεφάκια στα μάτια των καναλαρχών (και όχι μόνο) για να δουν οτι ένα κινούμενο σχέδιο δεν απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε άτομα μικρής ηλικίας. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οτι άνετα ένα anime σαν το Naruto, που ούτε παιδικό είναι αλλά ούτε και ενήλικο, θα έκανε πραγματική θραύση στην τηλεόραση. Αλλά θα θελήσουν να το μεταγλωττίσουν, πράγμα που δεν θέλουμε. Αν ποτέ ερχόταν το Naruto, μεταγλωττισμένο θα ερχόταν. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν οτι και με υπότιτλους πάλι θα κέρδιζαν κόσμο [ας είμαστε πραγματιστές όμως, το Naruto και το κάθε Naruto θα έκανε μεγαλύτερη επιτυχία ως μεταγλωττισμένο].
Posted 21 July 2006 - 16:13
Posted 21 July 2006 - 23:38
Posted 22 July 2006 - 02:11
Κλασσικο παραδειγμα ανιμε στην Ελλαδα
ειναι τα βιντεο κλαμπ.Εχει καρτελεσ που γραφουν mangα
kai εχουν ανιμε μπουρδουκλωμενα με τσοντες.Ελεος!!!
Posted 24 July 2006 - 08:47
GMT μακαρι να ειχε και το Video Club μου Hentai.Λοιπάμε που θα το πω αυτό, αλλά ένα κανάλι που θα δίχνει anime όλη την ημέρα, είναι όνειρο θερινής νυκτός για την Ελλάδα του σήμερα
. Εκτός και αν κάποιοι πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και φτιάξουν ένα πειρατικό κανάλι (το οποίο θα εκπέμπει σε μια μικρή περιοχή και δεν θα κρατήσει και πολύ...).
Δεν τίθεται θεμα, απλά δεν υπάρχει το κοινό για να έχει νόημα να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κανάλι. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι κάποιο κανάλι, να έβαζε έστω και αργά το βράδυ μια δυο σειρές anime η καμιά ταινία. Όμως και πάλι το κοινό που θα το βλέπει θα είναι αρκετά μικρό για να τους συμφέρει να το κάνουν. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι ένα κανάλι για να δείξει anime, δεν το βρίσκει και το βάζει έτσι απλά, πρέπει να καταβάλει ένα ποσό για να αγοράσει τα δικαιώματα. Αν αυτό είναι και διάσημο, θα είναι και αρκετά ακριβό οπότε... Ίσως από καμιά ταινία αν τύχει... Αλλά γενικά μην έχουμε και πολλές προσδοκιές για σοβαρά anime (αυτά που δεν μπορούν να απευθηνθούν σε μικρά παιδιά) στην Ελλάδα.Κλασσικο παραδειγμα ανιμε στην Ελλαδα
ειναι τα βιντεο κλαμπ.Εχει καρτελεσ που γραφουν mangα
kai εχουν ανιμε μπουρδουκλωμενα με τσοντες.Ελεος!!!
¶σε μην μου το θυμίζεις... Πήγα την άλλη φορά να δω τι έχει από anime στο videoclub που είμαι γραμμένος και τα 9 στα 10 ήταν hentai...