Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Η Ελλάδα και τα anime

• Please log in to reply
605 replies to this topic

#436 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:26

Εμένα θα μου άρεσε πολύ να έρθει το animax στην Ελλάδα στο κάτω κάτω ειναι η τσεχία πιο προχωρημένη απο μας?

Για την Τσεχία δεν ξέρω αλλά σε συνομιλία με μια κοπελιά από Γουατεμάλη όταν μου έλεγε ότι έπαιζε στην τηλεόραση τους μονάχα διάσημες σειρές όπως InuYasha της απάντησα "Αν έπαιζαν έστω και τέτοιες σειρές στην Ελλάδα θα ήταν θαύμα".

Και για να πάμε κάπου πιο γειτονικά (δεν θυμάμαι αν το 'χω αναφέρει ήδη σε παλιότερα posts στο ίδιο thread) ακόμα και η "απολίτιστη" (κατά την άποψη ορισμένων στενόμυαλων) Τουρκία είναι πολύ πιο προχωρημένη στο θέμα anime. Xαρακτηριστικά, όταν ήμουν Χίο είχα πετύχει σε τούρκικο κανάλι το A Little Snow Fairy Sugar και μάλιστα με άψογο dub. Για να μην αναφέρω για το τούρκικο MTV όπου είχε παιχτεί το Full Metal Panic! ενώ στο ελληνικό MTV ζήτημα είναι αν έχουν παιχτεί μερικά επεισόδια South Park.

Εμένα πάντως παρόλλο που θα μου άρεσε αυτη η ιδέα σταματάω τον εαυτό μου απο το να ονειρεύεται για κατι τετοιο μιας αι ζουμε στην αθάνατη Ελλαδάρα.Κάποια στιγμή και με την δική μας συμβολή μπορεί οι καιροί να αλλάξουν για αυτο μην πτωείστε!Θα κάνουμε οτι μπορούμε για να τους αλλάξουμε μυαλά.

Ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση που ακόμα και ελληνικές σειρές κόβονται πριν την ώρα τους (όπως το Dr Ρούλης) και διάσημοι παρουσιαστές δέχονται σημαντική μείωση μισθού (όπως ο Γιώργος Παπαδάκης) να 'σαι σίγουρος. :hihi2:
(Σχόλιο μεταξύ αστείου και σοβαρού)

Youtube Video

Νομίζω δικαιωματικά της ανήκει ο τιμητικός τίτλος του "Πρώτου Ελληνικού Otaku Χαρακτήρα σε Ταινία/Σήριαλ".

OMG! Tι λες τώρα! :oo: Φοβερή αποκάλυψη, QueenofHearts. Σου βγάζω το καπέλο. :nod:
Άσχετο: Σε ποιο νεανικό ελληνικό σήριαλ προπέρσυνης season ήταν ένας τυπάς που είχε Bleach αφίσα στο δωμάτιό του; To 'χα πετύχει στην δουλεία τότε όταν βαριόμουν ελεεινά.

#437 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:39

Άσχετο: Σε ποιο νεανικό ελληνικό σήριαλ προπέρσυνης season ήταν ένας τυπάς που είχε Bleach αφίσα στο δωμάτιό του; To 'χα πετύχει στην δουλεία τότε όταν βαριόμουν ελεεινά.

Το ποιό πρόσφατο νεανικό ελληνικό σήριαλ που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Γ-4.Όμως αυτό,αν δεν κάνω λάθος,ήταν στην περσινή τηλεοπτική season.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#438 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:55

Το ποιό πρόσφατο νεανικό ελληνικό σήριαλ που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Γ-4.Όμως αυτό,αν δεν κάνω λάθος,ήταν στην περσινή τηλεοπτική season.

Έναν Εντουάρντ Έλρικ σε αφίσα θυμάμαι να είχε εκεί. Μπορεί να 'χε και Bleach αλλά μιας και δεν το βλέπω, δεν θα το παρατήρησα.

#439 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 23:24

Έναν Εντουάρντ Έλρικ σε αφίσα θυμάμαι να είχε εκεί. Μπορεί να 'χε και Bleach αλλά μιας και δεν το βλέπω, δεν θα το παρατήρησα.

Ναι είχε αφίσα bleach ο τύπος στον τοίχο. Την σειρά την έβλεπε σχεδόν κάθε εβδομάδα η αδερφή μου, και αναγκαστικά την έβλεπα και εγώ...
Εκτός από αφίσες είχε και μερικές φιγούρες bleach και κάτι άλλες τελείως random.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#440 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 00:57

Τυχαια το ειδα μια φορα... και σε καποια σκηνη ο γυαλακιας εκανε καμακι μεσω msn και ταυτοτοχρονα εβλεπε και το Howl's moving castle...

Aν και το εχω ξαναπει και στο irc μια φορα, το ξαναλεω και τωρα.... Η πιο uber anime fan και cosplayer της ελληνικης TV ειναι η Ολγα Τρεμη. Σθνεχεια φοραει σακακια σαν αυτα που φοραν τα παιδια στα σχολεια τηε Ιαπωνιας... Αφου να φανταστειτε οτι τα σακακια της εχουν και και ραμμενα εμβληματα στο τσεπακι για το μαντηλακι!

Δυστυχως δεν βρηκα πολλες φωτογραφιες... απλα μονο την παρακατω, στην οποια κανει cosplay απο Vampire Knight και συγκεκριμενα απο τη Night Class

Posted Image

η συγκεκριμενη φωτο ειναι μετα τη πλαστικη επεμβαση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 17 Φεβρουάριος 2010 - 01:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#441 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 01:36

Δυστυχως δεν βρηκα πολλες φωτογραφιες... απλα μονο την παρακατω, στην οποια κανει cosplay απο Vampire Knight και συγκεκριμενα απο τη Night Class

Posted Image

η συγκεκριμενη φωτο ειναι μετα τη πλαστικη επεμβαση

Λες να μην ήταν τελικά πλαστική αυτό που έκανε αλλά stalking στον Kaname? όπως και να έχει η Τρέμη έρχεται δεύτερη. Εδώ η Άντζελα στον ύπνο και στον ξύπνιο της έβλεπε άνιμε και cartoon, ένα σακάκι δεν φέρνει την otakίλα!! :kakaka:

Πόσο WIN θα ήταν να έβαζε κάποιος το οικόσημο του Ouran σε κάποιο απ'τα γαλάζια σακάκια της για "αξεσουάρ"?:hiding_something:

#442 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 03:02

Πόσο WIN θα ήταν να έβαζε κάποιος το οικόσημο του Ouran σε κάποιο απ'τα γαλάζια σακάκια της για "αξεσουάρ"?:hiding_something:

Για αυτο σου λεω!!! Εχε κανει κατι αντιστοιχο!!! Εχει βαλει γαλαζιο σακακι με οικοσημο!!! Αληθεια!!!
Δε μπορω ομως να βρω φωτογραφια... :(

p.s. Και για να μη παρεξηγουμαι, το RESPECT που εχω για τη Lady Αντζελα ειναι απεριγραπτο. Kαι ειδικα μετα απο αυτο το βιντεο, ο σεβασμος μου θα ειναι αιωνιος.
Eien no Koi Lady Antzela no tame ni <3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 17 Φεβρουάριος 2010 - 03:07

Δημοσιευμένη  εικόνα

#443 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 10:02

Για αυτο σου λεω!!! Εχε κανει κατι αντιστοιχο!!! Εχει βαλει γαλαζιο σακακι με οικοσημο!!! Αληθεια!!!
Δε μπορω ομως να βρω φωτογραφια... :(

Μήπως η αμπιγιέζ της είναι οτακιασμένη και κάνει έτσι το κέφι της;:hihi2:

#444 nataliaboci

nataliaboci

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2010 - 13:34

Στο σινέ+ δείχνει anime,αλλά τι ώρα δείχνουν?

#445 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2010 - 14:05

Στο σινέ+ δείχνει anime,αλλά τι ώρα δείχνουν?

Σήμερα, στο πρίσμα+, δείχνουν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων(Fushigi no kuni no Alice) στις 16:30 και στις 17:00 .
Μάλλον αυτό εννοείς.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#446 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 06:38

μου κανει εντυπωση παντως που ενω τα Big Three παιζονται χρονια τωρα και εχουν τεραστια δημοτικοτητα συνηθως τα καναλια παιζουν διαφορα ψιλο-αγνωστα (τουλαχιστον για αυτους που δεν ειναι ψαγμενοι) ακομα και στις αλλες χωρες.

εκτος και αν ακριβως επειδη ειναι τοσο γνωστα χρεωνουν πολυ ακριβα τα δικαιωματα προβολης τους :/

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#447 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 08:25

Μπα. Στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρουν την κατάλληλη σήμανση και να παίξουν σε παιδική ζώνη. Δεν είναι τυχαίο ότι το D.Gray Man έπαιξε μεταμεσονύκτιες ώρες, το one piece κόπηκε και το naruto, αν και ήταν πολύ κοντά στην προβολή του, έφαγε πόρτα.
Το μόνο καλό είναι ότι το μαγαζί από το οποίο ψωνίζει το cine+ έχει πολύ ωραία πραγματάκια.
http://www.thelicensingmachine.com/site/UK/UK/list_entertainment.ashx?mn=22

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#448 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 08:40

^^ Δλδ υπαρχει περιπτωση να δουμε στην Ελληνικη τηλεοραση (αν βεβαια το σινε+ το επιθυμησει ) ανιμε σαν το Darker than Black ή Soul Eater !!! Μακαρι !!! :blingeye2:

sigpic10697_5.gif

#449 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 12:01

το Paradise kiss το έχει παίξει και απο οσο ξέρω και τις ταινίες του Death Note
τις έχει πάρει...αλλά δε νομίζω να έπαιζε το Death Note...

#450 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 13:41

Έχει παίξει paradise kiss, τις death note movies, το D Gray Man, το Fullmetal Alchemist και την ταινία του.
Μακάρι να έρθουν και τα υπόλοιπα, σε ανθρώπινες ώρες.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.