Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Η Ελλάδα και τα anime

• Please log in to reply
605 replies to this topic

#421 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 25 September 2008 - 14:49

μμμμ.. τις ώρες που είμαι εγώ σπίτι δεν έχω πετύχει σχεδόν τίποτα.... εννοώ εκτός απο POKEMON & YU-GI-OH....

από την άλλη... όταν έβλεπα Candy-Candy, Sailor Moon, Mukashibanashi , Space Odyssey κλπ, ήμουν μαθήτρια οπότε προφανώς ήταν "παιδικές" ώρες... μαθήτρια δημοτικού... γιατί Λυκείου δεν είσαι ακριβώς παιδάκι...

#422 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 September 2008 - 16:56

Ναι βασικά είναι και δύσκολο να πετύχει κάποιος "μεγάλος" σειρές που δείχνουν πρωινές ώρες γιατί λογικά θα δουλεύει...Αν ήταν να τα έβαζαν για ενήλικους θα έπρεπε να το κάνουν μετά τις 4,όπως κάνουν με τις πάμπολλες αμερικάνικες σειρές :orly:

#423 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 01 October 2008 - 02:10

Δεν ξερω αμα το εχετε πετυχει αλλα ενα φρονιστηριο στο περιστερι χρησιμοποιει στο διαφημιστηκο του εικονες απο ναρουτο και bleach .

Γραφτε με σε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Posted Image
Posted Image

#424 TheNineTailed

TheNineTailed

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 09 January 2009 - 06:34

Φίλε εγω πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλή ιδέα να υπάρχει ένα κανάλι που να παίζει Anime ολο το 24ωρο , 7 μέρες τη βδομάδα....Θα είναι πιστεύω ένας επίγειος παράδεισος για κάθε άνθρωπο που είναι τρελαμένος με τα Anime....:wooi2::wooi2:

Προς Θεού!!!!! Οχι 24 ωρες το 24ωρο...Να εβαζαν οι χριστιανοί κ ενα 6-8 ωρες telemarketing....
Εγώ πότε θα κοιμώμουν τοτε???Στα openings????? :gn2::frozen::uhh:

#425 περικλης

περικλης

Silva

• Members
  • 15 posts

Posted 09 January 2009 - 18:28

στο καναλι 4 ειδα προχθες οτι βαλανε hellsing .δεν θυμαμαι τι ωρα ηταν (καλη φαση).:hehe: παντως το ψιλομαμισανε με τους υποτιτλους αλλα κι αλλα
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή ξεπερνάει τα 250 pixels ύψος.

The .aNiMe//GR Team.

#426 περικλης

περικλης

Silva

• Members
  • 15 posts

Posted 09 January 2009 - 18:35

ΝΑΙ το ειδα και εγω ωραιο ητανε:thumbup: δεν κανει καποιος τη μαγκια να ζητησει να βαζουν και αλλα παντως λεει στο καναλι της βουλης :kill4u:
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή ξεπερνάει τα 250 pixels ύψος.

The .aNiMe//GR Team.

#427 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 January 2009 - 00:49

omg Hellsing :S

Πάντως κανάλι να παίζει animu 24/7 είναι ανούσιο,αν θέλετε τόσα πολλά μπορείτε να κατεβάζετε κ να βλέπετε...Είναι απείρως καλύτερο να φτιάχνω εγώ το πρόγραμμα μου για το πότε θα δω ποια σειρά και όχι κάποιο κανάλι...

#428 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 10 January 2009 - 01:12

Δεν ξερω αμα το εχετε πετυχει αλλα ενα φρονιστηριο στο περιστερι χρησιμοποιει στο διαφημιστηκο του εικονες απο ναρουτο και bleach .

Γραφτε με σε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

:OMG3:πες ποιο ειναι, πες ποιο ειναι. πες ονομα να παω να γραφτω επιτοπου. πως και δεν το πηρα χαμπαρι???:oo:

στο καναλι 4 ειδα προχθες οτι βαλανε hellsing .δεν θυμαμαι τι ωρα ηταν (καλη φαση).:hehe: παντως το ψιλομαμισανε με τους υποτιτλους αλλα κι αλλα

λογικο να κανουν τους υποτιτλους .............:deadga6:
ποιο ειναι το καναλι 4???
Posted Image

#429 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 30 April 2009 - 20:23

:knock-knock:*Hear, hear! Hear, hear!*:knock-knock:

Αγαπητοί μου , έχω να σας δείξω μια πολύ σημαντική προσθήκη στην καταγραφή του θέματος "Anime και Ελλάδα" που θα βοηθήσει στην πιο ολοκληρωμένη κάλυψη του. Σαν καλώ λοιπόν να δείτε το παρακάτω βίντεο που μας δείχνει τι επιλέγει η Λέιντυ Άντζελα να δει πριν κοιμηθεί.

Youtube Video

Νομίζω δικαιωματικά της ανήκει ο τιμητικός τίτλος του "Πρώτου Ελληνικού Otaku Χαρακτήρα σε Ταινία/Σήριαλ". For the record η ταινία λέγετε "Άνζελα ο Πειρασμός", παραγωγής 1988. Αναλογιστείτε πως πολλοί από εσάς δεν ζούσατε όταν η Άντζελα έβλεπε Robotech και αποδώστε τις σωστές τιμές στο πρόσωπό της (αν την αναγνωρίσετε μετά από τόσες πλαστικές that is..)!!! Resupekuto to Anujera-san :nod: !!!

Spoiler:

#430 Deathless

Deathless

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 22 October 2009 - 14:41

Αργά ή γρήγορα τα anime/manga θα γίνουν άλλη μια μόδα όπως όλες τις ξενόφερτες κουλτούρες... ίσως τότε θα μείνουμε λίγοι και καλοί :nosey:
Been absent for a while...
Open to suggestions for good animes & mangas :knock-knock:

#431 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 October 2009 - 00:59

όπως και η άντζελα.

#432 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 23 October 2009 - 16:33

Στο video με την Άντζελα,στο 1:37 δεν μοιάζει λίγο με τον Alucard(με αυτά τα ρούχα)?

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#433 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 08 February 2010 - 20:36

Μακάρι να έρθει η Animax στην Ελλάδα,συμφωνείτε?

#434 namos7

namos7

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 15 February 2010 - 22:12

Εμένα θα μου άρεσε πολύ να έρθει το animax στην Ελλάδα στο κάτω κάτω ειναι η τσεχία πιο προχωρημένη απο μας?Θα είναι καλό γιατί μπορείς να δεις και καινουργια anime απο την Ιαπωνία!Εμένα πάντως παρόλλο που θα μου άρεσε αυτη η ιδέα σταματάω τον εαυτό μου απο το να ονειρεύεται για κατι τετοιο μιας αι ζουμε στην αθάνατη Ελλαδάρα.Κάποια στιγμή και με την δική μας συμβολή μπορεί οι καιροί να αλλάξουν για αυτο μην πτωείστε!Θα κάνουμε οτι μπορούμε για να τους αλλάξουμε μυαλά.

#435 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 16 February 2010 - 19:56

Ναι,αλλά πως?