Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Η Ελλάδα και τα anime

• Please log in to reply
605 replies to this topic

#256 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 March 2008 - 21:40

Το από πάνω είναι άπειρα επηρρεασμένο από ΑΜΑΝ. :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#257 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 30 March 2008 - 21:45

Το από πάνω είναι άπειρα επηρρεασμένο από ΑΜΑΝ. :bleh:

OMG δεν το σκέφτηκα αυτό :OMG3:

Βέβαια τώρα που το λες, δεν αποκλείεται αν αναλογιστεί κανείς ότι σήμερα το έλιωσα το aman.

Παρόλα αυτά δεν είναι ακριβώς aman, γιατί έκανα τον "χαρακτήρα" των anime αρκετά πιο χαριτωμένο κλπ από ότι θα ταν ένας χαρακτήρας του aman... (Εκτός αν μόνο σε μένα φάνηκε έτσι:emptyonexg1:)
phmava.php

#258 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 30 March 2008 - 23:42

phm wrote CRACK stuff

FTW ο διαλογος! :congrats:

Posted Image

#259 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 March 2008 - 01:12

πάντως αν τα anime ήταν κινέζικα, θα μας είχα φλομώσει μεχρι τα μπούνια αφού πλέον για να προωθήσουν τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες κάνουν τα πάντα.

#260 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 31 March 2008 - 01:21

Ακολουθεί διάλογος:

-Anime: Γεια σου :hi: είμαστε τα anime και ήρθαμε από την Ιαπωνία για να μας αγκαλιάσεις, άμα θες.
-Ελλάδα: Anime; :oo: Τι πράγμα είστε εσείς δηλαδή, και έρχεστε και από την Ιαπωνία... Κανένα καινούριο gadget μήπως;
-Anime: Όχι! Είμαστε κινούμενα σχέδια που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα :gotit:
-Ελλαδα: Κινούμενα σχέδια; Κοίτα να δεις εμείς εδώ δεν είμαστε φλώροι σαν τους Ιάπωνες να βλέπουμε μικι μαους... Οπότε άμα είναι ας σας βλέπουν τα παιδιά μας, αν είστε κάτι αξιόλογο βεβαίως...
-Anime: Μα όχι, εμείς έχουμε σοβαρές ιστορίες, σοβαρά θέματα κλπ... Να, θες να μας δώσεις μια ευκαιρία;
-Ελλάδα: Ωχ βρε παιδί μου... Άντε να δούμε τι θα δούμε.
(Μετά από προβολή κάποιων anime)
-Ελλάδα: Αχ καταραμένοι Ιάπωνες που νομίζατε ότι μπορούσατε να μας διαβάλετε :mador2: Τέτοια αίσχη που προωθούν την πορνεία και τον σατανισμό δεν επιτρέπετε να μας εκφράζουν... ΕΞΩ λοιπόν anime, πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε που ήρθατε εδώ :df13952b:
-Anime: Μααα... Τι σας κάναμε :
-Ελλάδα: ΕΞΩ :stubborn:
-Anime: Οκ, αφού δεν μας αγαπάτε φεύγουμε:unlucky::cry::bye2:
(Αφού αποχώρησαν τα anime)
-Ελλάδα: Επιτέλους καταφέραμε να πατάξουμε την ξενόφερτη προπαγάνδα που πήγε να μας διαφθείρει. Εμείς εδώ είμαστε Ελλάδα και έχουμε τις δικές μας αξίες :greece::bike:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Σεναριογράφος είσαι???Χχαχαχαχα!Τόσο γέλιο πια!Θεϊκό! Τα θερμά μου συγχρητήρια!

Αχ καταραμένοι Ιάπωνες που νομίζατε ότι μπορούσατε να μας διαβάλετε :mador2: Τέτοια αίσχη που προωθούν την πορνεία και τον σατανισμό δεν επιτρέπετε να μας εκφράζουν... ΕΞΩ λοιπόν anime, πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε που ήρθατε εδώ :df13952b:

Σαν να ακούω τον μπαμπά μου όταν έβλεπα Dragon Ball και Rurouni Kenshin, και μαζί με μένα έβλεπε και η 5χρονη αδερφή μου!(τόοοοοοτε)
Και τώρα ο otoosan με κατηγορεί που η αδερφή μου έγινε "σαν τα μούτρα μου!"Χαχαχα

Αλλά ναι!Ελλάδα και άνιμε?Δύο παράλληλοι που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ(όντας παράλληλοι)..Στην Ελλάδα θεωρούν πιο προοδευτικό το να βλέπεις σειρές βραζιλιάνικες και την Αννίτα Πάνια,παρά κάτι που ίσως να ξεσηκώσει κάπως τη νεολαία και τις δώσει νέα ερεθίσματα! Τόσο πουριτανοί που είναι αυτοί στο ΕΣΡ τί να βάλουν άνιμε!Εδώ είχαν βάλει Rurouni Kenshin πριν απο 10 χρόνια στο mega με ελληνικο sub και Ιαπωνικό dub και ήταν στις 4 το πρωί!Κοροϊδευόμαστε τώρα!Και το Death Note ΑΝ το βάλουν στην Ελλάδα,τέτοια ώρα θα το έχουν!
Posted Image

#261 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 March 2008 - 11:31

εσεις δε θελετε τα ανιμε να γινουν γνωστα στην Ελλαδα. Εσεις θελετε ολοι να γινουν otakus. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

τωρα γινεται κανεις απο ανιμας ταχα για κοντρα στο ρευμα ενω παλια εβλεπες ανιμε μαζι με καρτουν απο αλλες χωρες και ειχες πιο ισορροπημενη αποψη

παλι καλα που προλαβα τη δημοσια τηλεοραση.

#262 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 01 April 2008 - 07:47

Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα για να ξεκινησει κατι τετοιο,δηλαδη ενα καναλι που να παιζει μονο Anime ειναι απλα ΑΔΥΝΑΤΟΝ.Οι λογοι ειναι απειροι.Πρωτον το ρισκο.Κανεις δεν ειναι διατεθυμενος να το παρει Δεν ξερουν τι ανταποκριση θα εχει,γιατι ακομη πιστευουν οτι τα anime ειναι απλα κινουμενα σχεδια για τις μικρες ηλικιες.Ακομη και η Nova εχει μονο το cartoon network,ενω στην Αμερικη υπαρχει ηδη το Animenetwork και το Funimation channel που 24 ωρες,7 ημερες την εβδομαδα,365 μερες τον χρονο παιζουν ΜΟΝΟ Anime.Το θεμα ειναι οτι εκει υπαρχει και μεγαλητερο κοινο.Γιατι ομως να μην υπαρχουν και στην Nova;τι σκ....τα καλωδικη πληρωνουμε;(οσοι εχουν βεβαια)

Κι εσύ έχεις κάνει κάποια πρόταση στη Nova γι αυτό? Δεν είναι και τόσο δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αν τους δώσεις τις πληροφορίες που χρειάζονται (τη διεύθυνση του site της FUNimation πχ), και τον τίτλο του anime που σ' ενδιαφέρει...ε, δε νομίζω να μην του ρίξουν μια ματιά.

#263 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 01 April 2008 - 10:43

Προσωπικά, ακόμα και να φέρνανε το καλύτερο anime στην τηλεόραση, δεν θα το έβλεπα στην τηλεόραση. Δεν αντέχω πια να κάθομαι με τις διαφημίσεις κάθε 5 λεπτά και να ψάχνομαι με τις μεταφράσεις που κάνουνε. Εδώ με τ'αγγλικά και πολλές μεταφράσεις έχουν σοβαρά λάθη.
DVD και downloads. Όποτε θέλω βλέπω όποτε θέλω σταματάω. Δεν έχει διαφημίσεις ούτε συγκεκριμένη ώρα που θα δώ κάτι. Αν νυστάζω θα σταματήσω, και θα συνεχίσω όποτε θέλω.
Έχω να δώ τηλεόραση κι εγώ δεν ξέρω από πότε.

#264 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 06 April 2008 - 04:49

Για μενα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ προβολη anime ολων των εποχων στην ελληνικη τηλεοραση ηταν το Fullmetal Alchemist στο Σινε+. Ουτε φλωρικη μεταγλωττιση, ουτε προβολες τα αγρια χαραματα. Το μονο μειον ηταν οτι προβληθηκε σε καναλι που δεν εχουν προσβαση πολλοι.

#265 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 06 April 2008 - 15:09

Σιγουρα αν αρχισουν να προβαλουν anime στην Ελληνικη τηλεοραση,θα'ναι κατακρεουργημενα στη μεταφραση κ οχι μονο,οπως στο παρελθον..Ομως ειμαι της αποψεως οτι ακομα κ αν η μεταφορα τους στη τηλεοραση ειναι χαλια,σιγουρα θα'ναι πολυ καλυτερα απο τα πιο πολλα παιδικα που προβαλουνε τα καναλια για τα παιδακια..
Θα προτιμουσα δηλ τα παιδια μου να βλεπουν πχ Naruto η Berserk παρα
Μπομπ Σφουγγαρακη κ διαφορες αλλες βλακειες...Κ αυτο γιατι τα παιδακια ειναι πιο πολυ ευαλωτα στα μυνηματα που περνανε τα παιδικα απ'οτι ενας πιο μεγαλος..Χιλιες φορες τα Anime που περιεχουν κ συναισθημα στο συνολο τους κ οχι μονο αχαρη βια-χιουμορ στη τελικη..
Posted Image

#266 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 April 2008 - 15:14

Θα προτιμουσα δηλ τα παιδια μου να βλεπουν πχ Naruto η Berserk παρα Μπομπ Σφουγγαρακη κ διαφορες αλλες βλακειες...

No, you didn't mean THAT. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#267 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 06 April 2008 - 15:26

No, you didn't mean THAT. :terror2:

Ναι,εχεις δικιο μωρε τροπος του λεγειν...Ουτε κ εγω βλεπω Naruto αλλα :
ενα καλο ανιμε(περι ορεξεως) > Μπομπ(οσο γελιο κ αν εχει)
Ετσι δεν ειναι??
Posted Image

#268 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 April 2008 - 15:33

Γιατί? Σάμπως και ο Μπόμπ δεν έχει το δικό του στύλ και τη δικιά του αξία? Άσε που αυτό κάνει 100% για παιδιά, ενώ π.χ. το Berseker που ανέφερες θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ βίαιο για κάτι τέτοιο. Άλλο το τι δείχνει η τηλεόραση άλλο το τι αρέσει σε εμάς.

Πάντως για κάτι που ανέφερες, μάλλον έχω δεί anime άχαρη βία και έλλειψη συναισθήματος, όπως και το αντίθετο. Το ίδιο υσχίει και σε άλλα είδη Δεν είναι άσπρο μαύρο η κατάσταση, ούτε υποστηρίζουμε ένα anime μόνο και μόνο για το είδος που ανήκει.

υ.γ. τουλάχιστον αυτά κατάλαβα ότι έλεγες στο ποστ σου, αν έκανα λάθος αν θές ξαναεξήγησε το.
Posted Image

#269 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 06 April 2008 - 15:37

Γιατί? Σάμπως και ο Μπόμπ δεν έχει το δικό του στύλ και τη δικιά του αξία? Άσε που αυτό κάνει 100% για παιδιά,

Βέβαια ο Μμομπ έχει το δικό του στυλ. Είναι υστερικός, ανισόρροπος και πρώτης τάξεως κάθαρμα. Νομίζω το καλύτερο πρότυπο για τα παιδιά.:df13952b:

#270 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 April 2008 - 15:38

Πρώτη φορά τα ακούω αυτά. Μόνο ότι είναι γκέι είχα ακούσει και ειλικρινά δεν το θεωρώ κακό, αν και οι κατηγορίες δεν αποδείχτηκαν ποτέ.

Πέρα αυτού, όσο μυνήματα είχε η σειρά και η ταινία εμένα μια χαρά ου φάνηκαν.
Posted Image