Να φανταστείτε, μέχρι και στο τουρκικό MTV έβαλαν Full Metal Panic!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η Ελλάδα και τα anime
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 12:37
Να φανταστείτε, μέχρι και στο τουρκικό MTV έβαλαν Full Metal Panic!
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 23:33
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 01:12
Αν δεν κάνω λάθος, κάποτε είχε παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση το Akira, έτσι δεν είναι; Aλλά από την μία δεν το 'χαν πολυδιαφημίσει κι από την άλλη το 'χαν βάλει σε περίεργη ώρα. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.
ναι ετσι εγινε... πρεπει να ηταν 6 ή 7 το πρωι... σαν μικρος που ημουνα τοτε σηκωνομουνα απο τα χαραματα να δω παιδικα... ητανε στο ΣΚΑΙ (νυν ΑΛΦΑ)... αν και ειχα χασει την αρχη... εβαλα το βιντεο να γραφει...
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 03:39
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 02:03
Αν εννοεις το βραδυ,ναι...ήταν καλες εποχες. Και τωρα αντι να βαλουν καμια επαναληψη για να ολοκληρωσω τη σειρα καθονται και βαζουν ΟΤΙ πιο παλιο καρτουν εχουν βρει...jeez...Άσχετο: αυτό μου θύμησε τις θρυλικές εποχές που το Alter έπαιζε κάθε Σάββατο στις 9 Digimon Zero.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 00:56
Έλα, ρε συ! Σοβαρά; Πώπω, μου φαίνεται ότι έχω ν' ανοίξω τηλεόραση το Σαββατόβραδο πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό (καλύτερα, θα μου πείτε τώρα κι όχι άδικα). Σαν ποια cartoon έχει βάλει; Eλπίζω όχι τις Barbie ταινίες που έβαζε πριν κανα-δυο χρόνια.Και τωρα αντι να βαλουν καμια επαναληψη για να ολοκληρωσω τη σειρα καθονται και βαζουν ΟΤΙ πιο παλιο καρτουν εχουν βρει...jeez...
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 01:49

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 02:03
Αφήστε το παιδιά κάθε πέρσι και καλύτερα.Που είναι οι επικές σειρές που έδειχναν στο παρελθόν(όχι μόνο anime και cartoon)GI Joe,Transformers,Saber Rider,Thunder Cats,Plawress Sanshiro,Kabamaru,Dragonball,Sailor Moon,Bravestar,Silverhawks,Digimon,Getter Robo,Voltes V,X-Men,Spiderman,He-Man και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα.Και τώρα τι δείχνουν;Ελάχιστα είναι αυτά που αξίζει να δεις.Με τι θα μεγαλώσει η σημερινή νεολαία;Με τα άθλια pokemon ή το Yu-Gi-Oh GX;
Ντροπή,ξέχασες τον Μπόμπ Σφουγκαράκι
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 02:15
*Εννοείται χωρίς λογοκρισία.*

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 02:30
Πλάκα στην πλάκα, να δω να φέρνουν επεισόδια από South Park σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, και τι άλλο στον κάσμο...
*Εννοείται χωρίς λογοκρισία.*
Ειδικά κάτι επισόδεια του στύλ Cartman meets NAMBLA,Big Gay Al's Big gay Boat,Getting Gay with kids(τώρα που καίγονται και όλα τα δάση
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 02:41
Το Proper Condom Use τί σου λέει;Ειδικά κάτι επισόδεια του στύλ Cartman meets NAMBLA,Big Gay Al's Big gay Boat,Getting Gay with kids(τώρα που καίγονται και όλα τα δάση
).Να δούμε τη Λουκά πως θα αντιπιτεθεί.
Έχει πολλά να διδάξει αυτή η σειρά στα μικρά ελληνόπουλα!
*Όσο για τη Λουκά, ξέχνα την αυτήν, αλώθηκε με τον Ψινάκη...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 02:48
Το Proper Condom Use τί σου λέει;
Έχει πολλά να διδάξει αυτή η σειρά στα μικρά ελληνόπουλα!
*Όσο για τη Λουκά, ξέχνα την αυτήν, αλώθηκε με τον Ψινάκη...Μία αξία δεν έχει μείνει σταθερή σ' αυτόν τον τόπο.
*
Kenny για πρόεδρος!!!Θεός!!!
Μακάρι να δείχνουν και Beavis and Buthead,να μαθαίνουν και όσοι δεν ξέρουν...
Βασικά,έχω μια απορία:Πόσο εύκολο θα 'ταν για ένα κανάλι να πιστεί να προβάλει 1 anime,π.χ. Death Note,πόσο δύσκολο θα 'ταν να οικονομικά(πολύ σημαντικό) και κατά πόσο πιστεύετε ότι θα υπήρχε ανταπόκριση???Εγώ πάντως δεν είμαι πολύ αισιόδοξος...
Υ.γ.Α,δεν τα ξερα αυτά για την Λουκά...βάλε Λιακόπουλο τότε...
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 02:09

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 09:16
Αυτα ειναι σειρες που σηκωνουν prime-time και υπαρχει ενα ελληνικο καναλι που σηκωνει τετοια κινηση. Μιλω φυσικα για το ΣΚΑΙ που στο prime time βαζει λιονταρια να τρωνε γαζελες.. Και φυσικα ειναι το μονο καναλι που ρεαλιστικα θα επαιρνε το "ρισκο" να φερει ανιμε.. Πρεπει μονο καποιος να τους σπρωξει προς την σωστη κατευθυνση...
Φερε 2-3 τετοιες σειρες για το βραδυ, και κανα 2 τυπου Inuyasha - Bleach για τα απογευματα, και ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο καναλι θα κερδισει ακομα καλυτερες εντυπωσεις...
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 09:29
Ντροπή,ξέχασες τον Μπόμπ Σφουγκαράκι
Μάλλον ότι πιο αξιόλογο δείχνουν από καρτούν τώρα πια,μαζί με τα Στρουμφάκια φυσικά
Ε ναι αλλά μόνο αυτά έχουν ξεμείνει
Άσε που πλέον έχω φτάσει σε σημείο να μη θέλω να δω tv τα πρωινά του Σαββάτου......(και όχι μόνο :Ρ)

"The closer you get to the meaning, the sooner you know that you 're dreaming..."