Να φανταστείτε, μέχρι και στο τουρκικό MTV έβαλαν Full Metal Panic!

Posted 21 July 2007 - 12:37
Posted 22 July 2007 - 23:33
Posted 23 July 2007 - 01:12
Αν δεν κάνω λάθος, κάποτε είχε παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση το Akira, έτσι δεν είναι; Aλλά από την μία δεν το 'χαν πολυδιαφημίσει κι από την άλλη το 'χαν βάλει σε περίεργη ώρα. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.
Posted 23 July 2007 - 03:39
Posted 26 July 2007 - 02:03
Αν εννοεις το βραδυ,ναι...ήταν καλες εποχες. Και τωρα αντι να βαλουν καμια επαναληψη για να ολοκληρωσω τη σειρα καθονται και βαζουν ΟΤΙ πιο παλιο καρτουν εχουν βρει...jeez...Άσχετο: αυτό μου θύμησε τις θρυλικές εποχές που το Alter έπαιζε κάθε Σάββατο στις 9 Digimon Zero.
Posted 27 July 2007 - 00:56
Έλα, ρε συ! Σοβαρά; Πώπω, μου φαίνεται ότι έχω ν' ανοίξω τηλεόραση το Σαββατόβραδο πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό (καλύτερα, θα μου πείτε τώρα κι όχι άδικα). Σαν ποια cartoon έχει βάλει; Eλπίζω όχι τις Barbie ταινίες που έβαζε πριν κανα-δυο χρόνια.Και τωρα αντι να βαλουν καμια επαναληψη για να ολοκληρωσω τη σειρα καθονται και βαζουν ΟΤΙ πιο παλιο καρτουν εχουν βρει...jeez...
Posted 27 July 2007 - 01:49
Posted 27 July 2007 - 02:03
Αφήστε το παιδιά κάθε πέρσι και καλύτερα.Που είναι οι επικές σειρές που έδειχναν στο παρελθόν(όχι μόνο anime και cartoon)GI Joe,Transformers,Saber Rider,Thunder Cats,Plawress Sanshiro,Kabamaru,Dragonball,Sailor Moon,Bravestar,Silverhawks,Digimon,Getter Robo,Voltes V,X-Men,Spiderman,He-Man και άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα.Και τώρα τι δείχνουν;Ελάχιστα είναι αυτά που αξίζει να δεις.Με τι θα μεγαλώσει η σημερινή νεολαία;Με τα άθλια pokemon ή το Yu-Gi-Oh GX;
Posted 27 July 2007 - 02:15
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 July 2007 - 02:30
Πλάκα στην πλάκα, να δω να φέρνουν επεισόδια από South Park σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, και τι άλλο στον κάσμο...
*Εννοείται χωρίς λογοκρισία.*
Posted 27 July 2007 - 02:41
Το Proper Condom Use τί σου λέει;Ειδικά κάτι επισόδεια του στύλ Cartman meets NAMBLA,Big Gay Al's Big gay Boat,Getting Gay with kids(τώρα που καίγονται και όλα τα δάση
).Να δούμε τη Λουκά πως θα αντιπιτεθεί.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 July 2007 - 02:48
Το Proper Condom Use τί σου λέει;
Έχει πολλά να διδάξει αυτή η σειρά στα μικρά ελληνόπουλα!
*Όσο για τη Λουκά, ξέχνα την αυτήν, αλώθηκε με τον Ψινάκη...Μία αξία δεν έχει μείνει σταθερή σ' αυτόν τον τόπο.
*
Posted 28 July 2007 - 02:09
Posted 28 July 2007 - 09:16
Posted 28 July 2007 - 09:29
Ντροπή,ξέχασες τον Μπόμπ Σφουγκαράκι
Μάλλον ότι πιο αξιόλογο δείχνουν από καρτούν τώρα πια,μαζί με τα Στρουμφάκια φυσικά
"The closer you get to the meaning, the sooner you know that you 're dreaming..."