Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1261 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 10:16

I watched 10 eps from fmp and i am sure it's going to have a place in my top10list by the time I finish it:nod2:It's just the kind i like:wooi2:
I kinda like even the mecha part of it much more than i thought i would:congrats:

#1262 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 10:18

Kanokon(no comment...):drink:

#1263 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 18:22

το Kanokon ανετα σηκωνει social group. ειναι απλα Uberrrrrr, Κouta-kun

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1264 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 19:16

Akahori Gedou Hour Rabuge
πολύ καλό
ότι πρέπει για πωρωμένους με το Excel Saga

#1265 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 16:34

Eίδα χθες το Nasu Summer in Andalusia.Φοβερή ταινία η οποία αξίζει όλα τα λεπτά της.Σου αφήνει μία αμυδρή αίσθηση μελαγχολίας στο τέλος.Αν και ουσιαστικά δεν έχουν και μεγάλη σχέση σεναριακά μου έφερε στο νου το The Girl Who Leapt Through Time και το 5cm per second ,κυρίως για το γενικότερο αίσθημα που σου δημιουργούν .

#1266 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 16:37

chi's sweet home 21 & 22

itadakimasu, ookii mune de ponpon και τα μυαλα στα καγκελα xD

#1267 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 17:28

τωρα τελειωνω το basilisk και λεω εχω ακομα 4 επισοδεια rosario to vampire να δω

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#1268 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 17:40

τωρα τελειωνω το basilisk και λεω εχω ακομα 4 επισοδεια rosario to vampire να δω

Πωωω!!!Τρέχοντας τα πας εντελώς ε?Μόνο δύο είδα από rosario to vampire δεν με ενθουσίασε...Καιρός να τελειώνω zoku sayonara(ίσως όχι τόσο καλό όσο η πρώτη season αλλά μάλλον θα φταίει που μου έχει περάσει το σοκ της πρώτης επαφής)!
Also:Shuffle!Καταπληκτικό αν σας αρέσουν τα Harem τρέχτε αν και δεν είναι και τελείως ecchi...
Lucky star:Δεν χρειάζεται συστάσεις.Must see.Έτσι απλά.:hero:

I watched 10 eps from fmp and i am sure it's going to have a place in my top10list by the time I finish it:nod2:It's just the kind i like:wooi2:
I kinda like even the mecha part of it much more than i thought i would:congrats:

Αυτό ήθελα να το πω κι εγώ σύντροφε 3rd seat...Εντυπωσιακό πως ένα ως επι το πλείστον mecha anime μπορεί να εντυπωσιάσει και τους mecha anti-enthusiasts,such as myself...
Μόλις το τελειώσεις πάρε και το fumoffu,το κατέβασα,ενα επ πρόλαβα να δω και ψόφησα απ'το γέλιο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1269 kourada

kourada

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 17:59

εγω βλεπω το moster ep 18 ειμαι και το ghot hound ep 1 αλλα ρε παιδες δεν μου αρεσε καθολου το πρωτο επεισοδιο...

#1270 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:04

Kaiba, επεισόδιο 4ο. Όσο πάει καλυτερεύει!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1271 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 19:59

city hunter ...καλα αρχιζω και το λατρευω ..αλλα καποιος πρεπει να του κοψει το χερι...το απλωνει...μαλλον παρα πολυ:bike::bike::bike::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1272 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 23:41

gia mia akoma fora kai epitelous me th seira, vlepw ta Rurouni Kenshin kai apla ta spaei!!!!!!
pragmatika mporw na pw oti exw kaei...!:wooi2:

#1273 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 00:12

μη γράφεις greeklish
just finished soul eater 5

#1274 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 00:38

chi's sweet home 23
allison & lillia 6
Twelve kingdoms 4
Vampire knight 5 ( αν και παιζει να το ειδα αρκετα πιο πριν, δε θυμαμαι, βασικα το ειδα τη μερα που βγηκε. Τι ωραια ειναι που γραφω τι σκεφτομαι...)

Πρεπει να συνεχισω TTGL, Blood, Gintama και δεν εχω χρονο για τοσα επισοδεια :(:(

#1275 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 00:50

Lucky star 10,shuffle! 4,tenjho tenge 3,soul eater 5
καιιιιιιιιι
Azumanga daioh 2(απλά φοβερό...)
Πρέπει να συνεχίσω και το zoku sayonara zetsubou αλλά σκάλωσα με τόσα που βλέπω...

ΕDIT:Και κάτι που ήθελα να προσθέσω,τα release της anon για το zoku sayonara είναι κάπως απογοητευτικά αν συγκριθούν με την a.f.k καθώς οι τελευταίοι είχαν πάρα πολλές επεξηγήσεις και side notes για όλα τα καταπληκτικά αστεία που εμφανίζονταν στο background...Μακάρι οι Volans που επίσης έχουν κάνει τμήμα της δεύτερης season να έκαναν καλύτερη δουλειά...Αν τα βρείτε από άλλο group μην προτιμήσετε την anon...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Me loves Neliel: 13 Μάιος 2008 - 01:00

Δημοσιευμένη  εικόνα