Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1231 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 May 2008 - 12:48

Λοιπόοοονννν

Δεύτερη μέρα και έχω φτάσει στο επισόδειο 10 του Azumanga Daioh και έχω σκοπό να δώ μέχρι το 14 σήμερα. Καιρό είχα να το πάθω αυτό με σειρά. Ξεκίνησα επίσης και Samurai Champloo το οποίο επίσης άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τέλος, η Haruhi βρήκε το δρόμο της στο pc, μα το laptop μου είναι ολίγον τι στριμμένο και δεν κατέφερνει να παίξει τη σειρά:nanana:but it is ok, I will find a way:if::hero:το μόνο που μπόρεσα να δώ απ τη σειρά είναι

Spoiler:

Posted Image

#1232 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 02 May 2008 - 13:14

Το συγκεκριμενο επεισοδιο θα ηταν καλυτερο να το εβλεπες ποιο μετα που θα ηξερες τι παιζει με τους χαρακτηρες.Μην παραξενευτεις αν δεν σου αρεσε συνεχισε και θα καταλαβεις τι ενννοω:hihi2:

Εγω συνεχιζω με Bleach (τι ωραια που ειναι να μην περιμενεις καθε βδομαδα για επεισοδιο:bath:)Και περιμενω να κατεβει το καταραμενο fmp (και τα 3) μπας και τα δω επιτελους

#1233 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 May 2008 - 19:27

χθες τελείωσα τη σειρά Queen Millenia μιας που ειναι τοσο cult. Κλασσικός Matsumoto και μερικές στιγμές έχουν την ιδιαιτερη sci-fi ατμοσφαιρα ενω το βλέμμα της Yayoi δεν ξεχνιέται. Δεν φτανει το Galaxy Express αλλά είναι αρκετα καλη ακόμα και σημερα αν ξεχασεις το παλιο animation

Tώρα σειρά έχουν οι υπόλοιπες σειρες του WMT που με ενδιαφερουν.

Remi, the Homeless Girl
Little Women 2: Jo's Boys
Lucy of the Southern Rainbows και
Katri, Girl of the Meadows

για τις δυο τελευταιες ξερω οτι δεν θα με απαγοητευσουν αλλα για τις δυο πρωτες, κρινοντας απο τα 9 επεισοδια του Remi, κατι δεν παει καλά.

#1234 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 05 May 2008 - 13:42

Χθες τελείωσα το Hitohira πολύ ωραίο,sugoi μακάρι να είχε κι' άλλα episodes!Άρχισα το Kyouran Kazoku Nikki sugoi έχει πολύ γέλιο έχω δει μέχρι το 3 το συνιστώ σε όλους!:wooi2:

#1235 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 05 May 2008 - 14:25

Εγω αυτες τις μερες βλεπω BLEACH (Το οποιο δεν χρειαζεται συστασεις ,οσοι παρακολουθουν το λατρευουν και οι υπολοιποι απλα το μισουν),CODE GEASS R2,SAMURAI CHAMPLOO το οποιο το ξεκινησα αλλα μετα το παρατησα ,μαλλον δεν μου εκανε το κλικ,και τωρα ξανα μανα...

#1236 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 05 May 2008 - 15:14

Έχω εδώ και δύο μέρες που έχω αρχίσει το Hitman Reborn και είναι αρκετά καλούτσικο θα έπρεπε να πω :orly:

Σκοπεύω μάλιστα να αρχίσω και το Lucky Star πολυ σύντομα :wis:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1237 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 May 2008 - 18:09

ειδα το πρωτο επ απο samurai champloo. Πολυ καλο μου αρεσαν πολυ τα κολπα του σκηνοθετη με το scratching κτλπ effects.

#1238 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 05 May 2008 - 19:05

Εγω χθες ξεκινησα το one piece! αντε να το δω και αυτο! θα μου παρει ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο να το τελειωσω αλλα νταξει δν πειραζει! φαση εχει δε λεω αλλα απο σχεδιο νομιζω λιγο χανει θα δω και στη συνεχεια βεβαια!

#1239 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 May 2008 - 19:10

Utena
έχει ωραίο χαβαλέ,
μ αρέσει και το τραγούδι που πετάνε στις μονομαχίες

#1240 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 May 2008 - 21:19

Εγω χθες ξεκινησα το one piece! αντε να το δω και αυτο! θα μου παρει ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο να το τελειωσω αλλα νταξει δν πειραζει! φαση εχει δε λεω αλλα απο σχεδιο νομιζω λιγο χανει θα δω και στη συνεχεια βεβαια!

Στην αρχη οντως το σχεδιο ειναι να τραβας τα μαλλια σου.Μην πτοηθεις.Εκτος του οτι αυτο αυτο φτιαχνει στην συνεχεια ειναι τοσο καλο στους υπολοιπους τομεις που δεν θα δινεις σημασια στο σχεδιο:riiight:

#1241 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 05 May 2008 - 21:35

Και εγω One Piece βλεπω αυτον τον καιρο, ειμαι στο 167. Οντως το σχεδιο ειναι πολυ παραξενο, και ορισμενοι χαρακτηρες ειναι τελειως γελοίοι (βλεπε Bon Clay και αυτον τον χοντρομπαλα τον Priest απο Skypiea Arc) Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο και με πολυ ωραιο humour.

Posted ImagePosted Image

#1242 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 05 May 2008 - 23:21

Λοιπον..καναμε δουλιτσα..Ειδα ολο το Sayonara Zetsubou Sensei,
κ τα 4 πρωτα απο τη δευτερη σεζον(οσα εχω δηλ:ureshii:!!)
Ενταξει,οντως απιστευτη σειρα,ελπιζω κ η 2η σεζον να ειναι εξισου καλη!!!
Επισης ειδα κ 5 επεισοδια απο το Kasimasi-girl meets girl- το οποιο μεχρι στιγμης εχει το γελακι του..Μονο που..
Spoiler:

Posted Image

#1243 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 May 2008 - 23:34

mas_81 και εγω εχω τα 5 πρωτα απο afk και αλλα 2 απο anon, να τα δω?

i was hoping to get more αλλα ....

#1244 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 May 2008 - 16:02

mAs_81, το πρωτο επεισοδιο του Kasimasi το θεωρω τεραστια πατατα, μηδεν συνοχη και μηδεν λογικη. Ευτυχως ομως ολο το υπολοιπο ειναι θεικο!

Λοιπον, τελειωσα το Dragonball GT (64 επεισοδια + 1 TV Special) και στο καπακι ειδα το History of Trunks που το ειχα αφησει οποτε επιτελους τελειωσα με αυτη τη σειρα και ολα τα συναφει της μετα απο σχεδον εναν χρονο απο τοτε που την αρχισα! Τωρα βλεπω τα επεισοδια Naruto Shippuuden απο εκει που τα ειχα αφησει και ανυπομονω να πιασω μια πιο μαλακη σειρα για συνεχεια.
Posted Image

#1245 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 06 May 2008 - 18:06

Το Gankutsuou για αλλη μια φορα.
Ειναι ισως η καλυτερη απαντηση σε οσους λενε οτι τα anime ειναι μικυ μαους για μωρα
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE