Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1246 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 20:28

mas_81 και εγω εχω τα 5 πρωτα απο afk και αλλα 2 απο anon, να τα δω?

Κοιτα φιλαρακι,εγω τα 4 πρωτα που εχω απο τους a.f.k ειναι οκ..(αληθεια που το βρηκες το 5ο?εγω απο loli βρηκα μονο τα 4!!!)Τωρα οπως ειπα κ πριν,δεν εχω αλλα απο καποιο αλλο γκρουπ,οποτε δεν ξερω να σου απαντησω gomen....Ασε που ακομη δεν εχω κατεβασει αλλο επεισοδιο:sigh2:

mAs_81, το πρωτο επεισοδιο του Kasimasi το θεωρω τεραστια πατατα, μηδεν συνοχη και μηδεν λογικη. Ευτυχως ομως ολο το υπολοιπο ειναι θεικο!

Ναι οντως..πολυ πατατα..Ευτυχως ομως το ξεπερασα κ συνεχισα κ ειμαι στο 6ο επεισοδιο κ μπορω να πω οτι σιγουρα ειναι καλο!!!!!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1247 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 20:49

here you go! Anime2Leech κανε search για sayonara ;)

#1248 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 20:58

@Loke:
ΤΗΝΧ!!!!Το βαλα ηδη να κατεβαινει!!!!Παντως η δευτερη σεζον ξεκιναει με πολυ ακυροτητα κ πολυ γελιο!!!!(Δηλ αυτα που εχω δει)
Προβλεπω τα καλυτερα....Κοιτα γενικοτερα συνηθως εγω δεν πολυπαρακολουθω τα ongoing
(προτιμω να περιμενω να τελειωσουν πρωτα,δηλ την ευκολη λυση:hehehe:)
αλλα με το συγκεκριμενο δεν κρατηθηκα!!!!!!!!!!Τωρα δεν ξερω τι να σου προτεινω δηλ να τα δεις η οχι αλλα εγω παντως σου ξαναλεω οτι δεν κρατηθηκα!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1249 Liliancat

Liliancat

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 23:26

Ayashi no Ceres. και Vampire princess

#1250 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 23:29

zoku sayonara zetsubou sensei ep 1

τελειο αν και με φοβηθηκα λιγο στην αρχη ;)

#1251 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 18:27

Μόλις είδα το Gyagu_Manga_Biyori, όλα τα 12 επισόδεια το ένα μετά το άλλο. Ντάξει, αριστούργημα και μακάρι να υπήρχαν και άλλα τέτοια πολλά. Ακριβώς το στύλ μου. Άψογο, γαμάτο. Δείτε το. Πολύ πιθανό να πάει και τοπ5 έβερ.

Κατά τα άλλα, έχω φτάσει στο Azumanga Daioh το επισόδειο 18 και θέλω να το συνεχίσω, ενώ στο Samurai Champloo είμαι ακόμη στο 6 και λογικά σήμερα θα δώ τουλάχιστον 2 επισόδεια.

υ.γ. SkyHigh, thanks man.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1252 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:08

here you go! Anime2Leech κανε search για sayonara ;)

Eεε,Loke,δεν ξερω αν τελικα εχεις φτασει μεχρι το 5ο,αλλα αν το κατεβασες απο το ιδιο link που μου εδωσες,τοτε λυπαμαι φιλε μου αλλα κ οι δυο μας
Spoiler:

Συνεχιζοντας ον-τοπικ ειδα επιτελους το 5ο απο Zoku Sayonara Zetsubou Sensei,
(το οποιο ολο κ πιο γαματο γινεται επεισοδιο με επεισοδιο!!)Παμε βουρ για το 6ο!!!!!
Επισης συνεχιζω ακαθεκτος το Kasimasi-girl meets girl-
Τελειωσα κ το 7ο(Απιστευτο γελιοοοοο),κ μαλλον αλλα 2 επεισοδιακια τα εχω ανετα για σημερα!!!....(αν δεν τσιμεντωσω)...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1253 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 19:26

Αυτές τις μέρες με πετυχαίνετε να βλέπω Rental Magica.
Αχ! Τι φοβερά doujinshi θα χουνε βγει γι' αυτή τη σειρά? :joyful: Δε βλεπω την ώρα να ψάξω....
(όσο για το τραγούδι του opening...θα karaokeιστεί πάραυτα!!)

Είμαι με τη γλώσσα όξω και περιμένω κάθε βδομάδα να βγει το xXx HoliC kei και το Gunslinger girl Il theatrino (το οποιο καθυστερεί πολύ στο sub-μα τα τσίγκινα suriken!!)

H σειρά όμως που με καθήλωσε τον τελευταίο καιρό ήταν το Bamboo Blade. Μόλις τελειωσε ενιωσα τη θλίψη ενός ουρακοτάγκου που του αρπάξανε τη μπανάνα απ τη χούφτα. Τι διάολο...για δευτερη σαιζόν το πάνε ή θα μας βγουν τα μάτια να γυρευουμε τις εξελίξεις στο μάνγκα?? me-ari-iiii!!

#1254 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 19:34

το πανε για δευτερη σεζον πιστευω καρφι. εγω το εβλεπα ongoing κα ιτο βρηκα πολυ καλο
Daaaaaaaaaaaaan-kuuuuuuuuuun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:awww:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1255 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 22:40

Hm....τι παρακολουθώ...

α. Itazura Na Kiss (1-5, περιμένω το 6)
β. Special A (1-5)

#1256 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 06:11

monster : the best anime the of last years .

τωρα το βλεπω και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο . Εξαιρετικο !
Αξιζει να διαβασω το μανγκα ,εχοντας δει το ανιμε ή οχι ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1257 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 06:53

Απόσο ξέρω είναι πολύ πιστή μεταφορά του manga με ελάχιστες διαφόρες του στυλ αλλαγή στη σειρά κάποιων σκηνών και κάτι ψιλοδιαφορές σε μερικούς διαλόγους, οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να διαβάσεις το manga.

Άμα θες διάβασε το 20th Century Boys του ίδιου mangaka μιας και δε βλέπω να το κάνουν anime σύντομα.

#1258 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 18:59

Τωρα βλεπω το tengen toppa gurren lagann.Ειμαι στο 5ο και δεν μπορω να πω οτι εχει κατι το τρομερο(δεν μπορω να πω ομως οτι ειναι και ασχημο)Στην συνεχεια καλυτερεύει?:wooi2:

#1259 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 20:06

Επιτελους καταφερα να δω το Ghost Hound ep 16 ( το ειχα κατι βδομαδες), φοβερο επισοδειο με ξανα πωρωσε !!

Και narutomaniac ep 57-58, the filler ark seems good really good.

@ HeliRaider
νομιζω ναι θα σου αρεσει αρκετα εγω ειμαι στο 17 και πιστευω οτι ειναι πολυ καλο ανιμε ;) Οπωσδηποτε συνεχισε το !

#1260 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 09:24

city hunter παρα πολυ καλο
Δημοσιευμένη  εικόνα