Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 13:18
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 13:41

και
Cardcaptor Sakura

Επίσης κατεβάζω το they are my noble masters για κάποιον.. και έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια, μου φαίνεται αρκετά σαχλό.. αλλά λέω μιας και το κατεβάζω, ε ας το δω κιόλας..

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 20:04
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:38
Rushiiazu Airu, και μονο που ειδες ολοκληρο το Ergo Proxy σε 4 μερες μεσα εισαι αρχοντας. δεν αντεχα παραπανω απ ο2 επισοδεια τη φορα. αλλα βλεπω το συνδυασες με ecchi-comedy και συνηλθες ε?
ontopic: ειδα το Darker than Black, τα OVA του Hellsing και το Vandread 1st & 2nd stage τις 3 προηγουμενες μερες. ενδιαφεροντα, αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:51
Nice πολυ καλη επιλογη...Εγω το Ευχαριστηθηκα...Πιστευω θα σου αρεσουν και τα υπολοιπα...Αρχισα Noein. Το πρωτο επ ηταν ευχαριστο, αν και δεν μπορω να εχω αποψη ακομα. Ιδωμεν

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 22:46
Λεω ν'αρχισω το Sayonara Zetsubοu Sensei γιατι ακουω ποολλα να λεγονται γι'αυτο το ανιμε,κ εχω μπει στη μπριζα..Ηδη κανω τη μεταφορικη απ'το σκληρο του anniki,κ ελπιζω σημερα(αν δεν νταγκλαρω

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 22:52
εχω ηδη δει τα πρωτα 15 επ. και εχω φαει την πωρωση του αιωνα!
αν σκεφτεις οτι η σειρα εχει 110 επ + ταινιες + OAV, θα ειμαι για πολυ καιρο απασχολημενος

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 17:00

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 17:05

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 22:02
Χτες συνεχισα να βλεπω Blood+ ( atm 25)
Vampire Knight 3
Bus Gamer completed καλουτσικο για 3 επισοδεια μου φανηκε λιγο βεβειασμενο, πιστευω αν ηταν 6 επισοδεια θα ηταν πολυ καλο μιας και ειχε αναπτυξη χαρακτηρων συμπαθητικες μαχες κτλπ ( Οσο γινεται σε μια σειρα 3 ova's)
Allisia & Lillia 3 σαν αποτομα μας πηγε.
ΤΤGL ~ 17 μια χαρα εγινε η αλλαγη και συνεχιζουμε σταθερα ! Yosh!
και 'λοιπα στη λιστα.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 23:28
συμβουλη: ΜΗΝ το δειτε. αν θελετε κατι αισθηματικο, με δραμα και συναισθηματικα και μη αδιεξοδα δειτο το Ef - a tale of memories. τουλαχιστον εχει εξαιρετικη σκηνοθεσια και φανταστικα χρωματα. το μονο που εχει το H2O ειναι λιγο fanservice και ενα κομματι για μουσικη υποκρουση που θυμιζει υπερβολικα το On the run απο το δισκο the dark side of the moon των Pink Floyd
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:23

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:32

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:33
Απλά τα σπάει...
edit: lol τώρα είδα το post του red pyramid

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 01:09
μολις τελειωσα το H2O. σοβαρα χρειαζομαι ναρκωτικα τωρα. ειλικρινα , θελω να βαλω τα χερια στο λαιμο μου και να ξεριζωσω οτι προλαβω. θυμιζει παρα πολυ το Ef - a tale of memories μονο που εκεινο ειναι πολυ καλυτερο. δλδ σοβαρα τετοια βλακεια λιγες φορες θα πετυχει κανεις. δεν εχω λογια . αν και κυριως αυτο με χαλασε, το τελος του ηταν σχετικα προτωτυπο.
συμβουλη: ΜΗΝ το δειτε. αν θελετε κατι αισθηματικο, με δραμα και συναισθηματικα και μη αδιεξοδα δειτο το Ef - a tale of memories. τουλαχιστον εχει εξαιρετικη σκηνοθεσια και φανταστικα χρωματα. το μονο που εχει το H2O ειναι λιγο fanservice και ενα κομματι για μουσικη υποκρουση που θυμιζει υπερβολικα το On the run απο το δισκο the dark side of the moon των Pink Floyd
Ο μονος τροπος για να δεις το H2O ειναι να το δεις οταν εχεις ξεμεινει απο αλλα ανιμε στο σκληρο και να το βλεπεις περιμενοντας καποιο torrent να κατεβει.Ειλικρινα ητανε εντελως γελοιο.Δεν ξερανε αν πρεπει να το κανουνε σοβαρο η οχι.Μεχρι και τα "κωμικα" σημεια του ητανε ελεεινα αθλια.Αυτο μαζι με το ayakashi πολεμανε για πατατα της χρονιας μεχρι στιγμης

Για το ef το top10 μου να κοιταξετε αρκει

Ειδα και το 4ο επεισοδιο azumanga και ακομα δεν καταλαβαινω τι το σπουδαιο εχει

Τελος σιγα σιγα προχωραω το hayate no gotoku.Οχι κατι το σιγκλονιστικο αλλα εχει καποιες καλες στιγμες