Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1201 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 13:18

Αρχισα Noein. Το πρωτο επ ηταν ευχαριστο, αν και δεν μπορω να εχω αποψη ακομα. Ιδωμεν

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1202 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 13:41

Gunslinger Girl.. (και damn it! get on with it Triad people :( )
και
Cardcaptor Sakura :blingeye2:,που όπως είδα στο αντίστοιχο τόπικ δε λέτε και τα καλύτερα λόγια για το anime.. μέχρι στιγμής δεν έχω φτάσει πιο κάτω από αυτά που είχα δει πιο μικρή στην tv.. αλλά και πάλι χωρίς τη σαχλή μεταγλώτιση έχει άλλη αίσθηση :wooi2:.
Spoiler:

Επίσης κατεβάζω το they are my noble masters για κάποιον.. και έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια, μου φαίνεται αρκετά σαχλό.. αλλά λέω μιας και το κατεβάζω, ε ας το δω κιόλας.. :P

Spoiler:

#1203 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 20:04

Ergo Proxy, Rosario + Vampire, School Days: Magical Heart Kokoro-chan and Gintama 1-20. I watched these in the past four days. Plus ~10 House M.D. eps.

HnH5aB0.jpg

#1204 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:38

LaRocca γιαυτο ακριβως μερικοι απο εμας λατρεψαμε το They are my noble masters.

Rushiiazu Airu, και μονο που ειδες ολοκληρο το Ergo Proxy σε 4 μερες μεσα εισαι αρχοντας. δεν αντεχα παραπανω απ ο2 επισοδεια τη φορα. αλλα βλεπω το συνδυασες με ecchi-comedy και συνηλθες ε?

ontopic: ειδα το Darker than Black, τα OVA του Hellsing και το Vandread 1st & 2nd stage τις 3 προηγουμενες μερες. ενδιαφεροντα, αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1205 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 21:51

Αρχισα Noein. Το πρωτο επ ηταν ευχαριστο, αν και δεν μπορω να εχω αποψη ακομα. Ιδωμεν

Nice πολυ καλη επιλογη...Εγω το Ευχαριστηθηκα...Πιστευω θα σου αρεσουν και τα υπολοιπα...:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1206 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 22:46

Εγω χθες ειδα το Spriggan..Καλο animation για την εποχη του,κατα τα αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας..Σχετικα προβλεψιμη ταινια..
Λεω ν'αρχισω το Sayonara Zetsubοu Sensei γιατι ακουω ποολλα να λεγονται γι'αυτο το ανιμε,κ εχω μπει στη μπριζα..Ηδη κανω τη μεταφορικη απ'το σκληρο του anniki,κ ελπιζω σημερα(αν δεν νταγκλαρω:)να δω κανενα επεισοδιο.......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1207 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 22:52

Legend Of Galactic Heroes
εχω ηδη δει τα πρωτα 15 επ. και εχω φαει την πωρωση του αιωνα!
αν σκεφτεις οτι η σειρα εχει 110 επ + ταινιες + OAV, θα ειμαι για πολυ καιρο απασχολημενος :drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1208 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 17:00

Eίδα το The girl who leapt through time.Πράγματι είναι μία ταινία που αξίζει και πιστεύω μπορούν να τη δουν άνετα και άτομα που δεν παρακολουθούν το χώρο.Πάρα πολύ προσεγμένη και όμορφη ταινία και
Spoiler:
.Αρτιότατη τεχνικά,με άψογο σενάριο που δε στηρίζεται μόνο στην ιδέα του time travelling αλλά την επεκτείνει,χαρακτήρες καλοδουλεμένους.Τελικά οι ημέρες των διακοπών προσφέρονται περισσότερο για ταινίες.:bath:

#1209 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 17:05

Καταπληκτική ταινία!:wooi2:Γενικώς δεν μπορώ να δω κάτι τόσο ευαίσθητο τόσο εύκολα χωρίς να ξενερώσω αλλά στα anime σπάνια σε απογοητεύει το είδος...Είχε και το sci-fi στοιχείο και κάτι άπο butterfly effect concept επομένως και για όσους δεν τους αρέσει το romantique σωζόταν σίγουρα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1210 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 22:02

mas_81 αξιζει πολυ το sayonara zetsubou sensei αν και προς τα τελευταια επισοδεια μου το χαλασε λιγο. Μη ξεχασεις οτι εχει και 2ο season ^^.

Χτες συνεχισα να βλεπω Blood+ ( atm 25)
Vampire Knight 3
Bus Gamer completed καλουτσικο για 3 επισοδεια μου φανηκε λιγο βεβειασμενο, πιστευω αν ηταν 6 επισοδεια θα ηταν πολυ καλο μιας και ειχε αναπτυξη χαρακτηρων συμπαθητικες μαχες κτλπ ( Οσο γινεται σε μια σειρα 3 ova's)

Allisia & Lillia 3 σαν αποτομα μας πηγε.
ΤΤGL ~ 17 μια χαρα εγινε η αλλαγη και συνεχιζουμε σταθερα ! Yosh!
και 'λοιπα στη λιστα.

#1211 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 23:28

μολις τελειωσα το H2O. σοβαρα χρειαζομαι ναρκωτικα τωρα. ειλικρινα , θελω να βαλω τα χερια στο λαιμο μου και να ξεριζωσω οτι προλαβω. θυμιζει παρα πολυ το Ef - a tale of memories μονο που εκεινο ειναι πολυ καλυτερο. δλδ σοβαρα τετοια βλακεια λιγες φορες θα πετυχει κανεις. δεν εχω λογια . αν και κυριως αυτο με χαλασε, το τελος του ηταν σχετικα προτωτυπο.

συμβουλη: ΜΗΝ το δειτε. αν θελετε κατι αισθηματικο, με δραμα και συναισθηματικα και μη αδιεξοδα δειτο το Ef - a tale of memories. τουλαχιστον εχει εξαιρετικη σκηνοθεσια και φανταστικα χρωματα. το μονο που εχει το H2O ειναι λιγο fanservice και ενα κομματι για μουσικη υποκρουση που θυμιζει υπερβολικα το On the run απο το δισκο the dark side of the moon των Pink Floyd

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1212 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:23

Με εχει πιασει βαρεμαρα στην Κατερινη και βλεπω διαρκως ανιμε αυτες τις μερες. Εχω δει πλεον τα δυο τριτα του Dragonball GT, τι να πω, συμπαθητικη σειρα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Απο το 20ο επεισοδιο και μετα δειχνει οτι ειναι Dragonball αλλα δεν εχει αυτο το πωρωτικο στοιχειο που ειχε το Ζ. Παρα ταυτα βλεπεται αρκετα ευχαριστα και δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι τη θεωρουν εκτρωμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1213 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:32

Μαζί με Mirage of blaze ξεκινάω και Azumanga Daioh και The melancholy of Haruhi Suzumiya. Για να δούμε τι λένε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1214 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 00:33

Azumanga Daioh
Απλά τα σπάει...

edit: lol τώρα είδα το post του red pyramid
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1215 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 01:09

μολις τελειωσα το H2O. σοβαρα χρειαζομαι ναρκωτικα τωρα. ειλικρινα , θελω να βαλω τα χερια στο λαιμο μου και να ξεριζωσω οτι προλαβω. θυμιζει παρα πολυ το Ef - a tale of memories μονο που εκεινο ειναι πολυ καλυτερο. δλδ σοβαρα τετοια βλακεια λιγες φορες θα πετυχει κανεις. δεν εχω λογια . αν και κυριως αυτο με χαλασε, το τελος του ηταν σχετικα προτωτυπο.

συμβουλη: ΜΗΝ το δειτε. αν θελετε κατι αισθηματικο, με δραμα και συναισθηματικα και μη αδιεξοδα δειτο το Ef - a tale of memories. τουλαχιστον εχει εξαιρετικη σκηνοθεσια και φανταστικα χρωματα. το μονο που εχει το H2O ειναι λιγο fanservice και ενα κομματι για μουσικη υποκρουση που θυμιζει υπερβολικα το On the run απο το δισκο the dark side of the moon των Pink Floyd

Ο μονος τροπος για να δεις το H2O ειναι να το δεις οταν εχεις ξεμεινει απο αλλα ανιμε στο σκληρο και να το βλεπεις περιμενοντας καποιο torrent να κατεβει.Ειλικρινα ητανε εντελως γελοιο.Δεν ξερανε αν πρεπει να το κανουνε σοβαρο η οχι.Μεχρι και τα "κωμικα" σημεια του ητανε ελεεινα αθλια.Αυτο μαζι με το ayakashi πολεμανε για πατατα της χρονιας μεχρι στιγμης:nosey:
Για το ef το top10 μου να κοιταξετε αρκει :congrats:

Ειδα και το 4ο επεισοδιο azumanga και ακομα δεν καταλαβαινω τι το σπουδαιο εχει:nosey:

Τελος σιγα σιγα προχωραω το hayate no gotoku.Οχι κατι το σιγκλονιστικο αλλα εχει καποιες καλες στιγμες