Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1096 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 20:05

Σήμερα είδα το Metropolis. Μου άρεσε πολύ σε όλα του. Ιστορία, μουσική, σχέδιο και animation. Ειδικά το τέλος ήταν φοβερό. Και επειδή το κατέβασα πρόσφατα, πήρα την έκδοση των Thora. Ευτυχώς τα άξιζε τα GB του. Η γνώμη μου για όσους δε την έχουν δει και θέλουν να την δουν, είναι ότι αξίζει να πάρουν αυτή την έκδοση. Δε ξέρω βέβαια για τις υπόλοιπες.

Έχω ακούσει πως στη συγκεκριμένη ταινία οι υπότιτλοι των THORA είναι κατά πολύ ελλειπείς και με λάθη, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Δλδ εσένα σου φάνηκαν άψογα τα subs; Χμμμ..

#1097 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 21:09

Έχω ακούσει πως στη συγκεκριμένη ταινία οι υπότιτλοι των THORA είναι κατά πολύ ελλειπείς και με λάθη, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Δλδ εσένα σου φάνηκαν άψογα τα subs; Χμμμ..

Γι'αυτό είπα πως δεν ξέρω για τις άλλες εκδόσεις, επείδη δε μπορώ να ξέρω πόσο σωστή είναι η μετάφραση ούτε να την συγκρίνω με άλλες. ΟΜΩΣ, γραμματικά μου φάνηκε σωστή, το ίδιο και συντακτικά. Όσο για την εικόνα, και πάλι δε μπορώ να συγκρίνω, αλλά αμφιβάλω αν άλλοι έχουν καλύτερη ανάλυση και η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή.

#1098 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 09:46

Shigurui, τέλος
Ωραία σκηνοθεσία, πολύ ωραίο σχέδιο αλλά υπόθεση βαρετή μετά από ένα σημείο. Και το χρονικό κενό στην ιστορία, ήμαρτον... βαρέθηκα... κράζει για συνέχεια το πράγμα.

Key: The metal Idol
Τα τέσσερα στάδια:
1. Ψιλοαδιάφορο
2. Τα επεισόδια έφευγαν χωρίς να το καταλάβω
3. (14) Βαρετόοοοοοοο λόγω της αναγκαστικής (?) επεξηγηματικής φύσης
4. (15) Όλα τα λεφτά... Καταιγισμός από συμβολισμούς και ποιητικές αναπαραστάσεις

Και οι δυο ήταν καλές και γρήγορες προβολές πάντως, χωρίς να είναι κάτι το κορυφαίο συνολικά.

Α, βλέπω και το Azumanga Daioh. Καλή ηλίθια καΐλα κι αυτό...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1099 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 14:58

Λοιπόν μόλις πριν λίγο έκατσα και είδα τα δυο τελευταία eps(11+12) από Shigofumi.
Σαν anime το Shigofumi με κάλυψε αρκετά,η ιστορία του μου άρεσε.Γενικά με έκανε και κόλλησα. Απογοητεύτικα όμως που κράτησε τόσο λίγο, τα 12eps μου πέσανε λίγα :emptyonexg1:

Τέλος πάντων από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε τελείωσα τα KimiKiss Pure Rouge, Rental Magica και Kodomo no Jikan ΤV(εδώ ακολούθησα την συμβουλή του Loke και τα eps 7-12 τα κατέβασα από sucksucksubs και τα είδα)

Μετά συνεχίζω να βλέπω τα παρακάτω:
Reborn! (ep.69-72), Ghost Hound (ep.13-15), PERSONA (ep.11-12), Spice and Wolf (ep.9-11), They are my noble Masters (ep.9-11)

Επίσης ξεκίνησα το Samurai Champloo και μέχρι στιγμής έχω δει μέχρι το ep.16

rrmr.png

#1100 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 15:01

ping pong club
they are the best.
οτι και να πει κανεις εινα ιλιγο. πολυ γελιο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1101 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 15:28

Recently watched:

Kakurenbo: 20 λεπτά της ζωής μου που δεν θα πάρω ποτέ πίσω. Plot για σφαλιάρες, animation/design για barf bag, τελικό νόημα/δίδαγμα ανύπαρκτο. Ευτυχώς που δεν ήταν διήρκεσε περισσότερο. Cursed & trashed.

My Neighbors The Yamadas: Μετανιώνω που δεν το είχα δει νωρίτερα. Ανάλαφρο και διασκεδαστικό slice of life, με σχέδιο που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό (see screenshots :P). Isao Takahata, για άλλη μια φορά, υποκλίνομαι.-

Posted Image

Ghost Hound: 16-17 από [shs], 18 raw, και τώρα χοροπηδάω στην καρέκλα μου μ' αυτά που είδα. Με βλέπω να κατεβάζω και το 19 raw.

Αυτά. Λίγα anime γιατί πήζω αυτήν την περίοδο. D:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1102 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 21:57

Apocalypse of the Devil Man
Posted Image

Παλιό θρυλικό splatter shonen που όμως μου άρεσε και με το παραπάνω. Βία και αίμα σε καλό βαθμό (μακάρι να είχε παραπάνω), σενάριο όχι και πολύ δυνατό (αν και η αλήθεια είναι ότι μπορεί βλέποντας τη σειρά που είχε βγεί πιο πριν να εξηγούνται περρισσότερα) αλλά καθαρά απο θέμα αισθητικής σε σημεία το OVA αυτό έχει κάποιες τρομερές εξάρσεις. Συνολικός απολογισμός θετικός.

Κατά τα άλλα δεν είχα πολύ χρόνο οπότε σήμερα θα συνεχίσω τις σειρές που έχω αφήσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1103 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 20:14

οτι ειναι στη λιστα ( looool ? ) + Strait Jacket 3 Ova's αρκετα καλο και ενδιαφερων.

MEGA UPDATE:
Chi's Sweet Home 1-4. Δειτε το, μαγευτικο αμα δε το εχετε δει χανετε !! ( μπορειτε να το βρειτε στον S server του lolipower)

#1104 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 20:28

Χθες ειδα το 1ο επεισοδιο απο bus gamer και μπορω να πω οτι ητανε αρκετα ενδιαφερον:riiight:.Συνεχιζω να βλεπω kimi aru(τρομερο),hayate no gotoku(κατι παραπανω απο μετριο) gurren lagann(επισης φανταστικο):drink: και death note

#1105 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 15:51

Το Samurai Champloo είναι τέλειο έχω καεί άγρια είμαι στο 21 episode τώρα το τελειώνω άλλα 4 episodes έχω να δω!

#1106 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 17:22

Samurai Champloo

Και εγώ το βλέπω. Είμαι στο 19.

Δε λέω, καλό είναι αλλά περίμενα πολύ περισσότερα μετά απο τόσα που είχα ακούσει.
Ο τρόπος που συνδιάζει το κλίμα της Edo-period Ιαπωνίας με τα αναχρονιστικά hip-hop στοιχεία είναι πολύ καλός και πετυχιμένος, αλλά πάλι δεν ενθουσιάστηκα.

Εκείνο το επ με τα γκραφίτι είναι όλα τα λεφτά.

HnH5aB0.jpg

#1107 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 18:08

Εκείνο το επ με τα μπαφιδια είναι όλα τα λεφτά.

fixed.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1108 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 18:41

Άρχισα το anime ''Jubei-chan the Ninja Girl Secret of the Lovely Eyepatch'' είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει και πολύ πλάκα,είναι από τα καλύτερα κατά την άποψη μου και αυτό φαίνεται κιόλας από το 1 episode του!:wooi2:

#1109 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 21:45

currently watching Ergo Proxy. hmmmmmmmmmmmmm

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1110 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members