Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1081 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 25 March 2008 - 21:10

Το Rosario + Vampire είναι τέλειο!:wooi2:

#1082 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 25 March 2008 - 21:46

Το Rosario + Vampire είναι τέλειο!:wooi2:

x2:wooi2:

#1083 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 27 March 2008 - 07:07

Ας κάνω και εγώ ένα mini-update

Kekkaishi : 52 (end) αρκετά συμπαθητικό shounen
Mokke : 20 εμένα μου αρέσει so far, ειδικά για anime που δεν έχει ακουστεί καθόλου.
Higurashi no Naku Koro ni : Η πρώτη season ήταν απογοητευτική κάπως, αλλά το Kai είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

#1084 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 27 March 2008 - 13:01

Ειδα την ταινια FMA-The conqueror of Shambala,κ μπορω να πω οτι με ξενερωσε στο επακρον...Μετα απ'οΟολα αυτα που γινονται στη σειρα περιμενα να εβλεπα κατι το καλυτερο σε πλοκη κ εξελιξη κ το τελος με χαλασε ιδιαιτερα.....Δηλ πολυ γκαντεμηδες οι Elric brothers.....
Spoiler:

Τωρα βλεπω το Pani Poni Dash!Εχω δει μεχρι το 3ο επεισοδιο,κ μεχρι τωρα μου ψιλοαρεσει..
Posted Image

#1085 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 27 March 2008 - 13:27

Συνεχίζω να βλέπω Death Note, εχω φτάσει στο επεισόδιο 21. Από τα καλύτερα anime που έχω δεί...

#1086 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 27 March 2008 - 13:33

Last Exile μέχρι το επεισόδιο 15 μέχρι στιγμής. Πολύ καλό με μια όμορφη ιστορία και κόσμο. Κάποιες αντιδράσεις των χαρακτήρων μου φαίνονται κάπως "αψυχολόγητες" αλλά ελπίζω να εμβαθύνει σε αυτούς στη συνέχεια.
Go figure...
Posted Image

#1087 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 27 March 2008 - 19:48

Η ταινια του FMA ( την οποια παρακολουθησα και γω σε dvd quality πριν λιγα λεπτα, ηταν χαλια σε σχεση με τη σειρα.
ο χειροτερο ηταν οτι καθε πραγμα π εμφανιζοταν , ο ed εκανε περιγραφη
Signature Removed

#1088 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 March 2008 - 22:29

εγω βλεπω το Sunabozou. ενταξει καλουτσικο αλλα δεν με τραβαει κιολας. δεν το βαριεμαι απλα δεν βλεπω και κατι που με τρελαινει. συνηθως στο 1,5 επισοδειο το κλεινω

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1089 malcolm

malcolm

Anime Fan

• Members
  • 34 posts

Posted 27 March 2008 - 23:31

Hi guys!
Εδώ και λίγο καιρό βλέπω το Full Metal Alchemist! Πολύ ωραίο anime, όμως θα περίμενα ένα κλικ δράσης παραπάνω...! Λίγο αλχημεία παραπάνω ρε αδερφέ, τι ζητάω;

Τι λέτε;; (όσοι το έχετε δει...)
Posted Image

#1090 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 28 March 2008 - 03:18

Hi guys!
Εδώ και λίγο καιρό βλέπω το Full Metal Alchemist! Πολύ ωραίο anime, όμως θα περίμενα ένα κλικ δράσης παραπάνω...! Λίγο αλχημεία παραπάνω ρε αδερφέ, τι ζητάω;

Τι λέτε;; (όσοι το έχετε δει...)

Μην ανησυχείς είναι απ'τα λίγα άνιμ που όσο προχωράς τόσο καλυτερεύει με κορύφωση τα τελευταία 15-20 επεισόδια. Οπότε απλά υπομονή γιατί στην αρχή είναι όντως λίγο "αργό".

#1091 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 28 March 2008 - 17:49

Kyou Kara Maou: επισόδειο 14 και κάπως άνιση σειρά, μέσα στα κλισέ και στην επανάληψη αλλά κ με ποιο συμπαθητικά στοιχεία.

Honey and Clover: το ξανάρχισα χωρίς να το έχω τελιώσει, έχω φτάσει στο 6 και έχω να δηλώσω ότι η σειρά απλά τα σπάει χωρίς σταματημό.
Posted Image

#1092 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 28 March 2008 - 17:57

Love Hina, το ξαναρχισα..... ακομα και το manga του διαβαζω.
Συντομα, θ'αρχισω και τις Sailor Moon.

#1093 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 March 2008 - 19:02

Βαζω να παιξει το 1o eps απο sayonara zetsubou sensei.Για να δουμε:drink:

#1094 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 28 March 2008 - 19:13

εγω εχω δει μονο το πρωτο δυστυχως καποτε πρεπει να το συνεχισω και αυτo
τωρα βλε Amaenaideyo Katsu και Gintama

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1095 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 29 March 2008 - 19:39

Σήμερα είδα το Metropolis. Μου άρεσε πολύ σε όλα του. Ιστορία, μουσική, σχέδιο και animation. Ειδικά το τέλος ήταν φοβερό. Και επειδή το κατέβασα πρόσφατα, πήρα την έκδοση των Thora. Ευτυχώς τα άξιζε τα GB του. Η γνώμη μου για όσους δε την έχουν δει και θέλουν να την δουν, είναι ότι αξίζει να πάρουν αυτή την έκδοση. Δε ξέρω βέβαια για τις υπόλοιπες.