Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#991 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 16:40

λοιπον εγω τελειωσα το elfen lied( πολυ μεγαλο) και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλο! τεσπα ξεκινησα το trinity blood και ειναι φοβερο αλλα και το rental magica!

Μεγάλο 13 eps?:nosey:

#992 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 16:45

Λοιπον εγω εχω δει 140 ep Naruto, και ολα τα Shippuden που εχου βγει, ολα τα ep απο το Death Note, τωρα βλεπω One Piece (79/??). H γνωμη μου ειναι οτι και τα 3 ειναι γαματα, αν και ειμαι ακομα στην αρχη του One Piece

1)To Naruto εχει ενα εκπληκτικο σεναριο και καλη αναπτυξη των χαρακτηρων, αλλα τα αμετρητα fillers μειωνουν την αξια του

2)Απο το Death Note εμεινα αναυδος καθως, καθως το Deep thinking των χαρακτηρων σε συνδιασμο με το εκπληκτικο σεναριο το κανου ενα απο τα καλυτερα anime που εχω δει.

3)Οσον αφορα το Οne Piece μεχρι στιγμης με εχει εντυπωσιασει πολυ, καθως ολοι οι χαρακτηρες ειναι καλα σχεδιασμενοι και το σεναριο ειναι θαυμασιο, επισης και το πολυ χιουμορ της σειρας το κανουν ενα τελειο anime. Aυτο που με ανυσηχει ιδιαιτερα ομως ειναι ο τεραστιος αριθμος των επεισοδειων (340+), γαιτι ισως η σειρα γεμισει ανουσια και βαρετα Filler.

Ουφ, τελειωσα!!:yawn2:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#993 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 16:47

To OP δεν έχει πολλά fillers απ'όσο ξέρω,απλά ο μεγάλος αριθμός αποθαρρύνει πολλούς(me 2).
Στο Naruto που το είδες το εκπληκτικό σενάριο...

#994 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 00:21

[quote name='Darthnicolas']To OP δεν έχει πολλά fillers απ'όσο ξέρω,απλά ο μεγάλος αριθμός αποθαρρύνει πολλούς(me 2).
Στο Naruto που το είδες το εκπληκτικό σενάριο...[/quote

Έχω δει και 344 επεισόδια του one Piece και ακομα δεν έχω βαρεθεί...Μην πω ακριβώς το αντίθετο..!!!Όσον αφορά για το Νaruto το έχω τελειωσει και αυτό μέχρι εκεί που έχει φτάσει και μπορώ να πω ότι καθ'όλη τη διάρκεια του είχε ενδιαφέρον...Το μόνο κακό που είχε σε μερικά σημεία είναι ότι πήγαινε λίγο αργά όσον αφορά την πλοκή....Πάντως και τα δύο για μένα και για πολλους άλλους είναι μέσα στα 5 καλύτερα anime....Kαι επίσης κάποιος που είναι λάτρης των anime δεν δικαιολογείται να μην τα έχει δει...!!!!
Posted Image

#995 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 01:00

Τα τελευταια anime που εχω δει ειναι το KARAS (αρκετα καλο) κ πριν λιγο καιρο τελειωσα το LUCKY STAR,το οποιο το βρηκα ΓΑΜΑΤΟ......
Το OP το εβλεπα ποοοολυ παλια στη τηλεοραση κ μου αρεσε...

Αλλα τωρα για να το ξαναπιασω..............300+επεισοδια.............
...........Ειναι λιγο φευγα για μενα:fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#996 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 01:20

kala one piece δυσκολα να βαρεθεις.Πρεπει να προσπαθησεις πολυ σκληρα.Μολις τελειωσα το gatekeepers.Arketa kalo και καλη ιδεα σεναριακα και αρχισα to vitrua fighter

#997 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 13:06

D.Gray Man
τωα ειμαι στην αρχη ακομα αλα καλο ειναι..
εχω ακουσει βεβαια οτι γεμιζει με fillers και γινεται ανυποφορο!
θα δειξει...
και ενα yuri:blush2: γτ ειναι πολυ ομορφο!:P Strawberry panic!
και ειμαι και στην αναζητηση του επομενου...:hmmm:

#998 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 18:43

Τα fillers τι είναι?

#999 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 20:12

Fillers ειναι καποια επεισοδια τα οποια δεν ακολοθουν το σεναριο και γενικα καθυστερουν την εξελιξη της υποθεσης

#1000 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 00:56

Εγω αυτον τον καιρο παρακολουθω τα Naruto Shippunden, Kekkaishi, Minami-ke Okawari και τελος Noein. Εν ολιγοις λιγο απ' ολα.

#1001 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 01:15

Εγώ βλέπει Ερ Γκίαρ και Ο~κάμι το Κουσινρίου.

Τη γνώμη μου για το Spice and Wolf μπορείτε να τη δείτε στο αντίστοιχο θρεντ.
Για το Αir Gear τώρα.

Πολύ αλαφρό βρε πιδί'μ, ντάξ θα με πείς Shounen είναι αλλά πολλές καταστάσεις δημιουργούνται έτσι στο άκυρο χωρίς λόγο και επεξήγηση, δεν ξέρω αν με πιάνετε. Τώρα ντάξ είμαι στο επ δεκα-κάτι και άρχισε να καλυτερεύει, θα το τελειώσω και θα ποστάρω πλήρη γνώμη.

Επίσης μου έμειναν ακόμη μερικές ταινίες που τις έχω εδώ και κάτι χρόνια και δεν έχω αξιωθεί να τις δω.

HnH5aB0.jpg

#1002 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 19:24

Εγώ αυτόν τον καιρό βλέπω το Yoake Mae yori Ruri Iro na Crescent Love και είναι από τα καλύτερα anime :wooi2:

#1003 Xalathal

Xalathal

Anime Newbie

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 15:19

hi there......εγώ αυτό τον καιρό βλέπω το Bleach και το Kekkaishi........χτες είδα το 159 επεισόδιο του bleach και ήταν καλούτσικο αλλα όχι σαν τα παλιά βεβαια.......αλλα ένταξη το kekkaishi είναι πολύ καλύτερο από το Bleach για μένα.....αλλα τελοσπάντων.....γνώμες είναι αυτές.:Blissfull:

#1004 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 16:24

εκτος απο τα usual ongoing μπηκε στη λιστα και mnemosyne. Επισης κατεβασα και τα πρωτα επισοδεια απο gintama :)

#1005 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 21:26

εκτος απο τα usual ongoing μπηκε στη λιστα και mnemosyne. Επισης κατεβασα και τα πρωτα επισοδεια απο gintama :)

Αυτή τηα στιγμή βλέπω Gintama (επεισόδιο 25).Μπορώ να πως είναι πολύ καλό anime με έντονο χιούμορ και δράση...Είναι κάτι σαν bleach...