Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#901 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 13 February 2008 - 13:29

Μολις τελειωσα το speed grapher μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο....

ειχε καλουτσικο σεναριο

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#902 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 13 February 2008 - 13:36

Currently Watching: フルメタルパニック (Full Metal Panic)

To animation είναι από τα καλύτερα που έχω δεί μέχρι στιγμής. Όσο για τα υπόλοιπα όταν τελειώσω την σειρά (έχω ακόμα 8 επεισόδια, εχθές είδα μέχρι και το 16).

#903 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 February 2008 - 14:02

Currently Watching: フルメタルパニック (Full Metal Panic)

To animation είναι από τα καλύτερα που έχω δεί μέχρι στιγμής. Όσο για τα υπόλοιπα όταν τελειώσω την σειρά (έχω ακόμα 8 επεισόδια, εχθές είδα μέχρι και το 16).

κυριως να δεις το Fumoffu!. τρελο γελιο. ο Susouke Sagara ειναι μαζι με το Harima Kenji ο αγαπημενος μου χαρακτηρας

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#904 8@N05

8@N05

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 13 February 2008 - 15:29

Αυτή την εποχή βλέπω 4-5 επεισόδια bleach την ημέρα.Ακόμα περιμένω να κατέβει το RahXephon και το one piece.

#905 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 14 February 2008 - 11:21

Currently watching: Rental Magica, Rurouni Kenshin

Το Rental είμαι πολύ περίεργος να δω πού το πάει. Στο Rurouni πάλι I just go with the flow :P !!!
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#906 neo

neo

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 15 February 2008 - 20:18

Αυτη τη στιγμη βλεπω το hellsing επειδη ολοι μου ελεγαν οτι ειναι γαματο κτλ.Η αληθεια ειναι πως δεν με τραβαει και τοσο οπως εκανε το θεικο death note,FMA...κτλ

#907 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 February 2008 - 20:30

τωρα βλεπω elfen lied και εγω μετα απο τοσο καιρο! και συνεχιζω ακαθεκτα με το bleach που ειμαι στο 63!

#908 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 February 2008 - 01:48

Black blood brothers / Ep.2 / Έχει ξεκινήσει καλά,ελπίζω να συνεχίσει έτσι
ICE / Part 1 / Και αυτό ξεκίνησε καλά και πιστεύω μόλις το τελιώσω θα έχω μείνει ευχαριστιμένος
Honey & Clover / Ep. 7 / Ναι,το ξαναέπιασα και ελπίζω να το τελιώσω τουλάχιστον τη πρώτη σεζόν μεσα στις επόμενες μέρες
Posted Image

#909 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 February 2008 - 02:43

Τελείωσα το Monster.

Έγινε το αγαπημένο μου άνιμε. Δεν υπάρχει, απλά. No words.
Όποιος δεν το έχει δει/διαβάσει ας συνεχίσει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να νομίζει ότι έχει δει καλά άνιμε.

Αν και έχω μείνει με πολλές απορίες. Το τι φταίει άγνωστον.
Η μεγάλη του διάρκεια σε συνδιασμό με τη non-stop εξέλιξη του σεναρίου;
Το οτι το τελείωσα σε κάτι μήνες και πιθανόν να ξέχασα μερικά facts; Το οτι δεν νιώθω;
Θα δούμε.

Πάω για research και όσοι δεν το έχετε δει πάτε για download (προστακτική).

HnH5aB0.jpg

#910 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 16 February 2008 - 08:54

κυριως να δεις το Fumoffu!. τρελο γελιο. ο Susouke Sagara ειναι μαζι με το Harima Kenji ο αγαπημενος μου χαρακτηρας

fumoffu..αχαχαχχαχαχχαχχαα

φιλε το εγκρινω και εγω :hahaha:

δεν πεζει να εχω λιωσει αλλη φορα τοσο στην ζωη μου..η μπορει και ναι παντως αυτα ειναι ιστορικα επισοδια.. :hahaha:

anyway...

τελειωσα higurashi 1st seazon..
moving on with the 2nd..
<3 shion :lovulovu:
Posted Image

#911 sidhs

sidhs

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 16 February 2008 - 10:52

Offtopic

Μια που αναφέρθηκε...

Fumoffu:nod::nod:

Ontopic

Μόλις τέλειωσα fruits basket και ομολογώ ότι ήταν καλύτερο από όσο το περίμενα.Βγάλαμε αρκετό γέλιο με την αδερφή μου που το βλέπαμε μαζί.Συνεχίζω με speedgrapher.Δυο επεισόδια είδα και φενεται αρκετά ενδιαφέρον

#912 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 16 February 2008 - 23:54

Εγώ τώρα βλέπω το Ouran kαι είναι entertaining so far.

#913 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 February 2008 - 00:06

Το Ouran είναι το καλύτερο shoujo που έχω δει,απλά κορυφαίο...

Εγώ τελείωσα το Green Green,αν γελάσατε με το Fumoffu,στο Green Green θα ψοφήσετε από τα γέλια(κυριολεκτικά μιλώντας,δεν θα ευθύνομαι για τυχόν θανάτους >.<)

Τώρα θέλω και άλλα butler shows...Anyone?Anything?Pliz?Will give cake and candy!

#914 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 February 2008 - 06:57

Εγω βλεπω το Hellsing Ultimate OVA Series...στην αρχη ειχα αμφιβολιες γιατι το original anime με ειχε αφησει πολυ ανικανοποιητο στο τελος,αλλα τελικα χαιρομαι που ειπα να δω κ το Ultimate γιατι ειναι πολυ πολυ καλυτερο...το συστηνω σε ολους τους φαν των splatter movies...:)

#915 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 17 February 2008 - 11:24

Εγω βλεπω το Hellsing Ultimate OVA Series...στην αρχη ειχα αμφιβολιες γιατι το original anime με ειχε αφησει πολυ ανικανοποιητο στο τελος,αλλα τελικα χαιρομαι που ειπα να δω κ το Ultimate γιατι ειναι πολυ πολυ καλυτερο...το συστηνω σε ολους τους φαν των splatter movies...:)

:wooi2:...Τεεεεεέλεια! Εγώ τώρα βλέπω D.Gray Man!! Πάρα πολύ καλό!:wis:

Γαμώτο όμως, γιατί έχω 52 anime που πρέπει να δω...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ??:terror2:

Posted Image