Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#751 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 22 December 2007 - 19:08

Gungrave - ωραίο ήταν, αλλά I think it's overrated

+1.
όπως είπαμε και στο Μου Σου Νου, είναι αρκετά καλό αλλά στα πρώτα 17 επς γίνεται κουραστικό. Κάποια γεγονότα θα μπορούσαν είτε να τα προσπεράσουν γρήγορα είτε να τα παραλείψουν τελείως. Έτσι αν συρρικνωνόταν λέω 'γω τώρα σε 20 επς θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο.
Πλάς, αυτή η απότομη αλλαγή από τις Μαφίες και τα σχετικά που γίνονται και στην πραγματικότητα στα Orgmen και τους
Spoiler:
μου φάνηκε λίγο κουλή.
Τέσπα, γενικώς ήταν αρκετά καλό.

What I'm watching:

Hoshi no Koe. Το είδα χθές. αρκετά έξυπνο και συναισθηματιάρικο, αν και περίμενα να με αγγίξει περισσότερο μετά απο τόσα που έχω ακούσει. Καλούλι.

Monster. Είμαι ακόμη στα πρώτα επς, και απ'ότι φαίνεται είναι του γούστου μου.

Αναμένονται πολλά ακόμα για τις διακοπές. :bike:

HnH5aB0.jpg

#752 kisame

kisame

akatsuki's member

• Members
  • 20 posts

Posted 23 December 2007 - 10:43

playing:
blood+:terror2:
heroic age:nosey:
.hack//roots:Blissfull:
Spoiler:

#753 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 23 December 2007 - 12:05

Μόλις τελειωσα το The Vision Of Escaflowne. Ωραίο ήταν, αλλα σε ένα σημείο μου φάνηκε πως το έχασε λίγο. Προς στο τέλος ξανά φτιάχνει. θα δω την ταινία σήμερα η αύριο και συνεχίζω να βλέπω τα Naruto Shippuuden, τα οποια άφησα στο 30. Είχα διαβάσει στο forum πως από εκεί και μετά γίνονται πολύ καλύτερα και σε animation αλλα και σε εξέλιξη ιστορίας οποτε κράτησα 11 επεισόδια να τα δω μαζεμένα. Και μάλλον αυτό θα κάνω από δω και πέρα γιατί δε μου αρέσει να βλέπω 1 τη βδομάδα. Επίσης κατέβασα το Byousoku 5 Senchimetoru από AnimeClipse και θα το δω μια από αυτές τις μέρες.

#754 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 23 December 2007 - 22:13

τελειωσα το noein παρα πολυ καλο τωρα blepo to kenichi και εχω πεθανει απο τα γελια

#755 dustov13

dustov13

Beast Reborn

• Members
  • 28 posts

Posted 24 December 2007 - 11:02

xxxHolic... πολυ ενδιαφερον ανιμε και δεν του φαινοταν....με βλεπω fan!

#756 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 December 2007 - 17:52

ατμ βλεπω ... τιποτα :terror2: καθως αφησα τα παντα πισω στη κρητη .. αλλα καταφερα να στριμωξω GITS 2nd gig / FMP / dears αλλα ελα που του πατερα το pc δεν εχει ηχο :oo:

#757 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 26 December 2007 - 19:25

Seto no Hanayome - ep.10 Έχει πάρα πολύ γέλιο το anime. Looks promising :D
Posted Image

#758 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 26 December 2007 - 21:20

Βλέπω το Claymore. Δεν μου αρέσει...Το ξέρω ότι θα πεταχτεί κάποιος τώρα να το υπερασπιστεί.

Ι mean come on people...5 επισόδεια έχω δει και τα 5 μου φάνηκαν meaningless crap..

#759 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 27 December 2007 - 06:50

Sry for spam:

Πρωπικά μ'άρεσε το Claymore αλλά δεν θα το υπερασπιστώ οπως το εννοείς εσύ. Τα γούστα σου είναι δικά σου και δεν μας πέφτει λόγος ;) Απλά θα ήθελα να πώ οτι εφόσον μπορείς να φανταστείς τι περίπου είναι το Claymore γιατί δεν το παρατάς μέχρι να νίωσεις την ανάγκη για meaningless crap? έτσι και δεν σκοτώνεις την ώρα και το βλέπεις με μεγαλύτερη διάθεση :) Pardon το μπλά μπλά μου αλλά μολις γύρισα απο ξενύχτι και λόγω του οτι έπρεπε να βάλω μουσική έφτασα ώς εδω (don't ask how I did this) :P

Sry for spam once again :)
Posted Image

#760 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 December 2007 - 10:57

naruto 82 finally
welcome to nhk 4

#761 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 December 2007 - 11:56

Naruto 110 at last
Spoiler:

Ειδα και Bleach το πρωτο επισοδειο αλλα δε μου φανηκε πολυ...

Posted Image

#762 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 December 2007 - 12:50

Βλέπω Legend Of Galactic Heroes. Ούτε mecha έχει, ούτε χρωματιστά μαλλιά, ούτε μαγικά σπαθιά. Το σενάριο και οι χαρακτήρες όμως τρώνε λάχανο σε αληθοφάνεια οτιδήποτε άλλο έχω δει. Τόσο παλιό και καλό και όμως τόσο άγνωστο. Κρίμα!

Βλέπω το Claymore. Δεν μου αρέσει...Το ξέρω ότι θα πεταχτεί κάποιος τώρα να το υπερασπιστεί.

Ι mean come on people...5 επισόδεια έχω δει και τα 5 μου φάνηκαν meaningless crap..

Πράγματι, ήταν. Σε υπερασπίζομαι φίλε, όχι άλλο ανούσιο σφαξίδι! Άχαρη απομίμηση του Berserk ήταν. Ούτε διάρκεια, ούτε τέλος, ούτε κεντρικό σενάριο...

Edited by Kenny, 09 November 2009 - 09:15.

#763 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 27 December 2007 - 14:11

Μόλις είδα και το τελευταίο επεισόδιο του Naruto Shippuuden. Καλά, το 39 και το δεύτερο μισό του 40-41 ήταν πολύ ωραία. Επίσης είδα το Le Portrait De Petit Cossette. Κί αυτό πολύ ωραίο, ειδικά στο τέλος. Τώρα θα αρχίσω μάλλον το Darker Than Black.

#764 BK201

BK201

One Step More And You Die

• Members
  • 11 posts

Posted 27 December 2007 - 19:36

Ουυυυυυφ!!! Επιτέλους τελείωσα να διαβάζω όλα τα προηγούμενα posts. Μου πήρε λίγο καιρό αλλά άξιζε τον κόπο, αφού μου δώσατε ιδέες για σειρές που είτε αγνοούσα είτε είχα υποτιμήσει.
Anyway, στο θέμα μας: αυτό τον καιρό είμαι up to date σε Naruto Shippuden και Bleach (μόνο αυτά δυστυχώς). Ειδικά τα 39 και 40-41 του Naruto ήταν θεϊκά. Orochimaru is back

#765 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 27 December 2007 - 20:18

Ειδα το Clover των Clamp.Δεν ξετρελαθηκα γιατι η διαρκεια ηταν γυρω στα 7 λεπτα.Αλλα μου αρεσε το σχεδιο και το τραγουδι της Shuu.