Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#646 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 15:15

Keroro Gοunso 69 και συνεχίζω ακάθεκτος:bike:(Giroro rules)

Κάνω μία 3ή απόπειρα να δώ lain:nosey: και μεχρί το επ 6 που εφτασα αυτη τη φορά τελείως αδιάφορο, είδομεν...

Kamichama Karin 1ο επ ---->απλώς απάισιο (και ήθελα τόσο να δώ άλλο ένα ανιμε με σχέδια της koge donbo:emptyonexg1:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#647 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 16:40

Keroro Gοunso 69 και συνεχίζω ακάθεκτος:bike:(Giroro rules)

Κάνω μία 3ή απόπειρα να δώ lain:nosey: και μεχρί το επ 6 που εφτασα αυτη τη φορά τελείως αδιάφορο, είδομεν...

Kamichama Karin 1ο επ ---->απλώς απάισιο (και ήθελα τόσο να δώ άλλο ένα ανιμε με σχέδια της koge donbo:emptyonexg1:)

Keroro uber ales.

οσες προσπαθειες να κανεις για Λεην παντα το ιδιο βαρετο ειναι.

εγω τελειωσα το Claymore.
τωρα τι να δω...ιδεα δεν εχω !

Δημοσιευμένη  εικόνα

#648 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 18:33

οσες προσπαθειες να κανεις για Λεην παντα το ιδιο βαρετο ειναι.

ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ!! :oo::oo::oo:
Spoiler:
Βλέπω Mononoke #10 (Πόσο τέλειο μπορεί να είναι το τελευταίο arc; Κρίμα που το anime τελειώνει στα 12 eps. T_____T)

Από ongoing βλέπω επίσης Ghost Hound #2 (Θυμηθείτε με, this anime is gonna kick ass big time. ^_______________^)

Και από παλιά ξεκίνησα το Witch Hunter Robin, το οποίο από τα πρώτα 2 eps μου κέντρισε το ενδιαφέρον να το τελειώσω. Αν σας άρεσε το Darker Than Black, δείτε το κι αυτό. :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#649 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 19:18

Aσε το Robin και πιασε το GTO!

Listen to me young man. Don't waste your time!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#650 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 19:59

1. ghost hound--το διαμαντακι κατα πως φαινεται της παρουσας σεζον εχει ολα τα στοιχεια (και τα σκοταδια) που μου αρεσουνε.
2.ayakashi ayashi inferno--εξτρα υλικο απο μια σειρα που ηταν μεγαλη πορωση. gimme more....
ακολουθουν τα ελαφρολαικα...:nosey:

3.minami-ke--ανωδυνο, ελαφρυ και school-comedy.
4.suteki tantei labirynth--εχω την υποψια μιας μεγαλης μουφας αλλα θα επιμεινω...
5.rental magica--αν και το σεναριο πασχει ολιγον τι, εχει μια μυστηριωδη απηχηση.

#651 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 20:37

2.ayakashi ayashi inferno--εξτρα υλικο απο μια σειρα που ηταν μεγαλη πορωση. gimme more....

Και νομιζα οτι μονο σε μενα αρεσε αυτη η σειρα :wooi2:

Ι watched nothing >> the past few days
my internet speed is being a huge BITCH and i haven't downloaded nearly anything >>

#652 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 22:07

Ξεκίνησα το Neon Genesis Evangellion(ναι,δεν το είχα τσεκάρει ακόμη,ντροπή μου) και μπορώ να πώ τα καλύτερα.Τόσο κορυφαίο που με βλέπω να το τελιώνω σε χρόνο ρεκόρ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#653 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 22:10

Ξεκίνησα το Neon Genesis Evangellion(ναι,δεν το είχα τσεκάρει ακόμη,ντροπή μου) και μπορώ να πώ τα καλύτερα.Τόσο κορυφαίο που με βλέπω να το τελιώνω σε χρόνο ρεκόρ.

Σωστός ο παίχτης!

Εγώ έφτασα #5 Ayashi No Ceres και αίμα δεν έχω δει που λένε πως έχει πολύ και τέτοια, να δούμε μετά!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#654 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 22:28

Λοιπον δεν το κανω συχνα να βλεπω κατι ξανα...αλλα το those who hunt the elfs τα σπαειειιιιιιιιιιιιιι......μιλαμε εχω κατουρηθει στα γελια.:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
απιστευτο ειναι .....και βλεπω και το yu yu hakusho..το ειχα αφησει λιγο....μου αρεσει πολυ:wooi2:
ΑΧχχχχχχχχχ και το ayashi no ceres ηταν το πρωτο manga που ειχα ιαπωνεζικο..το λατρευω....

#655 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 03:27

hm

zombie loan 3
wolf's rain 13

:)

#656 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 16:50

Και νομιζα οτι μονο σε μενα αρεσε αυτη η σειρα :wooi2:

:if:συγκινηθηκα, το ιδιο νομιζα και εγω...

#657 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 17:22

Lovely complex
Air
Inuyasha
Bleach

#658 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 19:19

Τώρα τέλειωσα το Mahoromatic που με άφησε αδιάφορο και ξεκινάω μια παλιά σειρά ονόματι Project A-Ko. Απο το πρώτο OVA (82λεπτών) φαίνεται να έχει κάτω του μετρίου ιστορία αλλά ενδιαφέρουσα δράση.

Μετά θα πιάσω το Speed Grapher γιατί μου έχουν πει ότι είναι έξυπνη σειρά και έτσι θα έχω κάτι να γεμίσω το κενό που άφησε το Death Note :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#659 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 19:40

εγω κοιταω hajime no ippo ειμαι στο 44 επεισοδιο πραγματικα απο τα καλυτερα ανοιμε που εχω δει το προτεινω σε shonen fans !!!!!!!

απο on going εκτος τα κλασσικα (bleach naruto kai one piece)
βλεπω το hero tales 02 επεισοδιο και ειναι πολυ καλο

#660 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 22:07

Βάζω το μέγιστο Lucky Star για λίγο στην άκρη (μιας και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια και αρχίζω το φοβερό Gurren Lagann!!