Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#631 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 October 2007 - 13:44

ξεκινησα το claymore και μπορω να πω πως ειναι υπεροχο γιατι εκτος απο το concept σε κραταει και σε αγωνια...
10 επεισοδια χτες σημερα πρεπει να κρατηθω να μην το τελειωσω ειναι υπερβολικα ωραιο...

#632 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 27 October 2007 - 13:16

Kimi kiss pure rouge (καλό για όποιον του αρέσουν τα romance)
Clannad
Shion no Ou
Dragonaut
Overdrive
Gundam 00
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#633 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 27 October 2007 - 14:58

Λοιπόν τώρα βλέπω Trinity Blood, χθές αισίως έφτασα στο ep13 και συνεχίζω ακάθεκτη
και τέλος πάντων μου φαίνεται αρκετά καλό σαν anime και είμαι πολύ περίεργη να δω
τι θα γίνει στην συνέχεια.

Συν ότι έπαθα και μεγάλη ζημιά με το Over Drive :P Όπως έχω ξαναπεί είμαι fun
του συγκεκριμένου anime ε! και όταν είδα το τέλος του ep19 δεν άντεξα και κατέφυγα
στα RAW (κάτι που πρέπει να παραδεχτώ ότι το έκανα για πρώτη φορά > βέβαια για όλα υπάρχει μια αρχή :P )
Και ένα έχω να πω: τελικά ο
Kοichi και πολύ rulessssss. Me Loves HiM :lovulovu:

Τέσπα μετά από νέα ongoing anime έκατσα και είδα :
Shion no Ou ep.1+2 (ok that's my new LoVe) :blingeye2:, Ghost Hound ep.1 (και εκεί που έβρισκα
αυτή την season χλιαρή ήρθε το Ghost Hound και το Shion no Ou για να μου αλλάξουν γνώμη),
Mobile Suit Gundam 00 ep.3, Dragonaut ~The Resonance~ ep.3+4 (και ναι έχω αποφασίσει ότι
το συγκεκριμένο θα συνεχίσω να το βλέπω) :wooi2:,
Rental Magica ep.3, Bamboo Blade ep.2,
Myself Yourself ep.3+4, KimiKiss Pure Rouge ep.1-3 (ναι το τελευταίο καιρό έχω όρεξη να δω
ακόμα και romance και άντε ας κολλήσουμε από τα μέλια :bleh: ),
Night Wizard ep.3,
Goshuushou-sama Ninomiya-kun ep3+4 (συνήθως τα harem-ecchi anime δεν μου αρέσουν,
αλλά το συγκεκριμένο αν και έχει όλα τα γνωστά κλισέ με κάνει και γελάω. So για την ώρα συνεχίζω να το βλέπω),
Mokke ep.2+3, Prism Ark ep.1, Shugo Chara! ep.3 (τελικά όταν δεν δουλεύω και είναι και χειμώνας
έχω πολύ μα πολύ ελεύθερο χρόνο :emptyonexg1: ),
Suteki Tantei Labyrinth ep.1+2,
Tales of Symphonia OVA ep.1,2+3

rrmr.png

#634 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 28 October 2007 - 01:54

Inuyasha Επιτελους βρηκα ενα μεγαλο ανιμε (167 επεισοδια, ολοκληρωμενο) που να τα σπαει.

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#635 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 28 October 2007 - 09:38

Εγώ βλέπω αυτό τον καιρό Rurouni Kenshin. Το είχα αφήσει στο 24. Πολύ καλο και καμια σχέση με τα επεισόδια πριν το 28. Πολύ ωραίο!
Επίσης είδα χθες το Millennium Actress. Κί αυτό ωραίο, όπως όλες οι ταινίες του Kon. Αν και μου άρεσε λιγότερο από τις άλλες. Προτιμώ το Perfect Blue και Tokyo Godfathers.

#636 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 28 October 2007 - 10:13

Εσκασαν επιτελους καινουργια επεισοδια Gigantic Formula!Αντε,με το τσιγκελι τους τραβαμε για να προχωρησουν την σειρα!:mador2:

#637 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 31 October 2007 - 14:54

Για την Shakugan no Shana I (και πες μου οτι σε χαλαει η Shana Jiraiya :hahaha: )
Kekkaishi (αν ξεκολησει απ'το 35...)
Bamboo Blade, Dragonaut, και σκεφτομαι για μια επαναληψη στο GTO :congrats:

Spoiler:

All hail the machine
Posted Image

#638 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 31 October 2007 - 23:30

Katekyo Hitman Reborn 49: αν και μαρέσει νιώθω ότι θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη δουλειά
Majin Tantei Nougami Neuro 01: ωραίο αν και λίγη περισσότερη σημασία στη σειρά των γεγονότων δε θα έβλαπτε, although I still loved it^^θα είχα δει κι άλλα, αρκεί να έβγαζαν<<
Naruto Shippuden 32: ξέρω ότι δεν θα συνεχίσει έτσι, αλλά αν όλα τα επισόδεια ήταν τόσο προσεγμένα όσο αυτό θα είχε περισσότερους fans (narutards excluded)
One Piece 160: καλούλι
Kekkaishi 35: Μια χαρά μόνο που μας έχουν κόψει στο καλύτερο σημείο, και το είχα μαντέψει
Baccano 10: εντάξει, άπαιχτο
Noein 18: έπος, θα πετάξω τα Shinsen για να το πάρω από Kaa, αξίζει!

Posted Image

#639 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 01 November 2007 - 00:17

hnmm..golden boy..(αν και πριν λιγο το τελιωσα)αξιζει να το αναφερω....
LOVED IT!!!!!!!!!!!!!!:congrats::congrats::congrats:
Posted Image

#640 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 01 November 2007 - 03:02

HIGURASHI NO NAKU KORO NI KAI! Σόρρυ για τα κεφαλάια, αλλά είναι και γαμώ τα horror!

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#641 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 01 November 2007 - 11:58

Goshuushou-sama Ninomiya-kun ep3+4 [SIZE=1](συνήθως τα harem-ecchi anime δεν μου αρέσουν,
αλλά το συγκεκριμένο αν και έχει όλα τα γνωστά κλισέ με κάνει και γελάω. So για την ώρα συνεχίζω να το βλέπω)

Thanx for the tip! Κατεβασα οσα επεισοδια εχουν βγει, οποτε θα ριξω και σ'αυτο ενα βλεφαρο!
All hail the machine
Posted Image

#642 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 01 November 2007 - 12:27

Είδα το πρώτο επεισόδιο lucky star
Posted Image
παίζει να το αρχίσω xD

#643 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 01 November 2007 - 13:35

Μόλις παρακολούθησα το epi#1 of Ayashi No Ceres, καλούλι φαίνεται, μάλλον θα το αρχίσω.

Posted Image

#644 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 01 November 2007 - 13:42

Τώρα βλέπω το Shounen Omnyouji (or sth :P) και so far είναι πάρα πολύ καλό.
Posted Image

#645 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 01 November 2007 - 14:48

Τωρα βλεπω το Death Note και παρολο που δεν εχει μαχες και martial arts, Εχει αρκετη αγωνια και πολυ εξυπνο σεναριο.

Posted Image