Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 04 October 2007 - 10:13
Posted 04 October 2007 - 10:23
recently:
finished Darker than Black T^T
finished Kaze no Stigma
Romeo x Juliet
το darker than black το εχω δει μεχρι το 22 επεισοδειο αλλα τα εχω κατεβασει ολα και δεν το βλεπω γιατι φοβαμε μην εχει ακυρο τελος να τα δω τα τελευταια 3 επεισοδια??
σκεφτομαι να αρχισω το kaze no stigma καλο ειναι ?
το romeo and juliet ειναι καλο ?
Posted 04 October 2007 - 12:33
slow down people XDτο darker than black το εχω δει μεχρι το 22 επεισοδειο αλλα τα εχω κατεβασει ολα και δεν το βλεπω γιατι φοβαμε μην εχει ακυρο τελος να τα δω τα τελευταια 3 επεισοδια??
σκεφτομαι να αρχισω το kaze no stigma καλο ειναι ?
το romeo and juliet ειναι καλο ?
* γιατι να μη τα δεις τα τελευταια επς

*το Kaze no Stigma κακο δεν το λες...ωρες ωρες γινεται βαρετο,το τελευταιο arc ομως τα εσπασε ^^
*το RxJ ειναι καλο αν παραβλεψεις τις αλλαγες της Gonzo στην οriginal ιστορια

Posted 04 October 2007 - 12:40

Παντως σημασια εχει οτι μας αρεσουν και στους 2

Τα τελειωσα ολα τωρα και ξεκιναω να δω το karas 4 ova
Posted 04 October 2007 - 13:18

On topic, είδα κάποια επεισόδια Yakitate Japan. Ωραία σειρά φαίνεται, λογικά θα την συνεχίσω.
Posted 04 October 2007 - 13:53
Περιμενω το τελευταιο επ. του Nagaserate Airantou. Yami-chan καμια προταση για sci-fi σειρα απο τα καινουργια που ερχονται, μια και μπορεις να παρακολουθεις τα raws?
Posted 04 October 2007 - 14:58
indeed >>;;;;Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πάνω από 4 φορές στο ίδιο topic. Καταντάει κουραστικό κάθε λίγο και λιγάκι να διαβάζουμε τα ίδια
μια κουβεντα ειναι το ''μπορεις να παρακολουθεις τα raws''Yami-chan καμια προταση για sci-fi σειρα απο τα καινουργια που ερχονται, μια και μπορεις να παρακολουθεις τα raws?

αυτη η σεζον παντως μου φαινεται πολυ χλυαρη οποτε θα παρακολουθησω λιγα πραγματα..απο sci-fi παντως φαινονται καλα τα Gundam 00,Blue Drop(θα το τσεκαρω σημερα αυτο),το Dragonaut(will also check today) και το Ghost Hound(dunno if it's considered sci-fi though X33)...
Posted 04 October 2007 - 23:21
My dear,dear Yami-chan οταν μιλαμε για raws στα anime πιστευω ακραδαντα οτι η ημιμαθεια ειναι πολυ πολυ καλυτερη της αμαθειας!!!μια κουβεντα ειναι το ''μπορεις να παρακολουθεις τα raws''
till i get to go to japanese classes again,i only understand a few things >.<

Domo arigato για τις προτασεις, θα τις τσεκαρω το συντομοτερο!!

Posted 05 October 2007 - 19:48
Quick watch, strongly recommended.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 October 2007 - 20:01
παω τωρα.....παντως μιλαμε για μια καταπληκτικη σειρα γελιου
Posted 06 October 2007 - 14:28
Claymore (26 επεισόδια)
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 06 October 2007 - 17:00
Romeo x Juliet (10 επεισόδια)
Spoiler:
anyhow...
finished Nagasarete Airantou T^T
watched:
Kaiji 1(looks like Akagi,but with more general gambling...για να δουμε)
Clannad 1(can't say i'm impressed >w< feels like all the previous Key-games-turned-anime ._.)
Dragonaut - The Resonance- 1[raw] (looks nice,αλλα φυσικα δε ξερω τι να περιμενω απο δω και περα απο τη Gonzo >.<)
Bokurano 18-20 >> οτιναναι εχει γινει,τεσπα..
Dennou Coil 15 <3 <3
and rewatched the last epi of Tengen Toppa Gurren Lagann T^T coz i miss it too much

and hopefully today and tommorow i'll check raws from Gundam 00,Sketchbook Full Color's and Mokke..
Posted 06 October 2007 - 20:14
Posted 08 October 2007 - 12:08
Τωρα παμε για την συνεχεια του μετριου D.Gray-man που ειχα αφησει στο 42... Ηδη νυσταζω....