Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#571 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 04 October 2007 - 10:13

I finished yesterday Le Chevalier D'Eon. It was really good, although in the middle the pace was slow. But I really enjoyed it. Now I'll start watching Claymore.

#572 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 04 October 2007 - 10:23

recently:
finished Darker than Black T^T
finished Kaze no Stigma
Romeo x Juliet

το darker than black το εχω δει μεχρι το 22 επεισοδειο αλλα τα εχω κατεβασει ολα και δεν το βλεπω γιατι φοβαμε μην εχει ακυρο τελος να τα δω τα τελευταια 3 επεισοδια??

σκεφτομαι να αρχισω το kaze no stigma καλο ειναι ?

το romeo and juliet ειναι καλο ?

#573 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 posts

Posted 04 October 2007 - 12:09

Μόλις είδα τα 3 τελευταία επεισόδεια του Fullmetal Alchemist and I am stunned...Δημοσιευμένη  εικόνα
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#574 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 04 October 2007 - 12:33

το darker than black το εχω δει μεχρι το 22 επεισοδειο αλλα τα εχω κατεβασει ολα και δεν το βλεπω γιατι φοβαμε μην εχει ακυρο τελος να τα δω τα τελευταια 3 επεισοδια??

σκεφτομαι να αρχισω το kaze no stigma καλο ειναι ?

το romeo and juliet ειναι καλο ?

slow down people XD

* γιατι να μη τα δεις τα τελευταια επς :o? ειχε λιγο περιεργο τελος to tell the truth,αλλα την κλεινει ωραια τη σειρα...^^
*το Kaze no Stigma κακο δεν το λες...ωρες ωρες γινεται βαρετο,το τελευταιο arc ομως τα εσπασε ^^
*το RxJ ειναι καλο αν παραβλεψεις τις αλλαγες της Gonzo στην οriginal ιστορια :hahaha: *and stay away from επ 16 φυσικα :P*

#575 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 04 October 2007 - 12:40

δεν συμφωνω καθολου μαζι σου yami chan...αλλα αποδεκτη η καθε αποψη...υπαρχουν ανιμε εντελως χαζα(σαφως και δεν προσφερουν τιποτα,μονο διασκεδαση)και υπαρχουν ανιμε με νοηματα(που σε κανουν να σκεφτεις αλλα πραγματα).....:congrats::wis::bath:.ε καλα τωρα και εγω εχω 7 σκληρους σπιτι με ανιμε + πλας αυτα που δινουν....προτιμω λιγα και καλα να σου πω.....:bike:
Παντως σημασια εχει οτι μας αρεσουν και στους 2 :wooi2::wooi2:
Τα τελειωσα ολα τωρα και ξεκιναω να δω το karas 4 ova

#576 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 October 2007 - 13:18

Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πάνω από 4 φορές στο ίδιο topic. Καταντάει κουραστικό κάθε λίγο και λιγάκι να διαβάζουμε τα ίδια :uhh:

On topic, είδα κάποια επεισόδια Yakitate Japan. Ωραία σειρά φαίνεται, λογικά θα την συνεχίσω.

E5VV38U.jpg

#577 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 04 October 2007 - 13:53

Το Yakikate Japan ειναι κωμωδια με τρελο γελιο (ειδικα στις ψωμο-αντιδρασεις...οσοι το εχουν δει ξερουν).Ελπιζω να σου αρεσει Phantom!
Περιμενω το τελευταιο επ. του Nagaserate Airantou. Yami-chan καμια προταση για sci-fi σειρα απο τα καινουργια που ερχονται, μια και μπορεις να παρακολουθεις τα raws?

#578 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 04 October 2007 - 14:58

Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πάνω από 4 φορές στο ίδιο topic. Καταντάει κουραστικό κάθε λίγο και λιγάκι να διαβάζουμε τα ίδια

indeed >>;;;;

Yami-chan καμια προταση για sci-fi σειρα απο τα καινουργια που ερχονται, μια και μπορεις να παρακολουθεις τα raws?

μια κουβεντα ειναι το ''μπορεις να παρακολουθεις τα raws'' :hahaha: till i get to go to japanese classes again,i only understand a few things >.<
αυτη η σεζον παντως μου φαινεται πολυ χλυαρη οποτε θα παρακολουθησω λιγα πραγματα..απο sci-fi παντως φαινονται καλα τα Gundam 00,Blue Drop(θα το τσεκαρω σημερα αυτο),το Dragonaut(will also check today) και το Ghost Hound(dunno if it's considered sci-fi though X33)...

#579 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 04 October 2007 - 23:21

μια κουβεντα ειναι το ''μπορεις να παρακολουθεις τα raws'' :hahaha: till i get to go to japanese classes again,i only understand a few things >.<

My dear,dear Yami-chan οταν μιλαμε για raws στα anime πιστευω ακραδαντα οτι η ημιμαθεια ειναι πολυ πολυ καλυτερη της αμαθειας!!!:deadga6:

Domo arigato για τις προτασεις, θα τις τσεκαρω το συντομοτερο!!:wooi2:

#580 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 October 2007 - 19:48

Μόλις είδα το καταπληκτικό OVA Pale Cocoon. Είναι απίστευτο το πόσα πράγματα μπορεί να πει ένα έργο μόλις 20 λεπτών, που δεν λένε τόσες και τόσες 26ρες σειρές.

Quick watch, strongly recommended.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#581 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 05 October 2007 - 20:01

τελικα το Yakitate japan το ειχα ξεχασει....δεν ειχα δει το τελευταιο επεισοδειο...
παω τωρα.....παντως μιλαμε για μια καταπληκτικη σειρα γελιου

#582 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 06 October 2007 - 14:28

Λοιπόν...

Claymore (26 επεισόδια)
Spoiler:
Romeo x Juliet (10 επεισόδια)
Spoiler:
CLANNAD (1 επεισόδιο)
Spoiler:
~ Storm/Maria ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#583 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 October 2007 - 17:00

Romeo x Juliet (10 επεισόδια)

Spoiler:

Spoiler:

anyhow...

finished Nagasarete Airantou T^T
watched:
Kaiji 1(looks like Akagi,but with more general gambling...για να δουμε)
Clannad 1(can't say i'm impressed >w< feels like all the previous Key-games-turned-anime ._.)
Dragonaut - The Resonance- 1[raw] (looks nice,αλλα φυσικα δε ξερω τι να περιμενω απο δω και περα απο τη Gonzo >.<)
Bokurano 18-20 >> οτιναναι εχει γινει,τεσπα..
Dennou Coil 15 <3 <3
and rewatched the last epi of Tengen Toppa Gurren Lagann T^T coz i miss it too much :emptyonexg1:
and hopefully today and tommorow i'll check raws from Gundam 00,Sketchbook Full Color's and Mokke..

#584 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 06 October 2007 - 20:14

Ξεκίνησα το Claymore και είμαι στο ενδέκατο επεισόδιο. Στην αρχή δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό και ούτε τώρα είναι, αλλα έχει πολύ - και ωραίο, αν και κάπως βίαιο - ξύλο και σιγά σιγά γίνεται πιο ενδιαφέρον. Επίσης μου αρέσει που είναι σοβαρό και δε κάνουν συνεχεια βλακείες όπως στο Naruto και το Bleach ας πούμε.

#585 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 08 October 2007 - 12:08

Τελειωσα το Claymore το οποιο μου αρεσε αρκετα. Καλυτερη στιγμη ηταν με διαφορα στο επισοδειο 20 στο τελος οπου...

Spoiler:

Τωρα παμε για την συνεχεια του μετριου D.Gray-man που ειχα αφησει στο 42... Ηδη νυσταζω....
Have you ever seen the Lain?