Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5461 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2015 - 13:39

Το θέμα με το Nise δεν είναι η έλλειψη ποιοτικών ή τουλάχιστον ενδιαφερόντων σκηνών, αλλά η ολική αλλαγή στην αντιμετώπιση των χαρακτήρων ως προς την σεξουαλικότητα τους.

Η μικρή αδερφή, η Nadeko και η κοπελιά με το πιθηκίσιο χέρι εμφανίζονται καθαρά με σκοπό την σεξουαλική διέγερση των θεατών. Η μία είναι πρωταγωνίστρια αλλά δεν γνωρίζει καν τι παίζει στο αρκ της (εμφανίζεται μόνο για να θοπεύσει το στήθος της ο Arrrrarrragi), η άλλη είναι 14 και στην μία σκηνή της εμφανίστηκε με κατεβασμένες τις τιράντες της και η άλλη ήταν ολόγυμνη και έγδυσε και τον άλλον γιατί μπορούσε. Τώρα που το περιγράφω έτσι δεν ξέρω γιατί αγαπάω αυτό το έργο!xD!

Για να μην αναφέρω την ξακουστή σκηνή με την βούρτσα. Οι μισοί και πλέον χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα σε αυτά τα αρκς ενώ ο ρόλος τους περιορίστηκε σε καθαρά στερεότυπα.

Σαφώς υπήρχαν καλογυρισμένα σημεία και μην ξεχνάμε την εισαγωγή του Kaiki.

Πάντως έχω διαβάσει ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είχε φτιαχτεί καθαρά για την προσωπική διασκέδαση του δημιουργού, ο οποίος δεν είχε σκοπό την έκδοση του αλλά τελικά το έκανε.

Άποψη μου? Όσο και αν ήταν σίγουρο πως θα πουλούσε, ένα τέτοιο έργο με τόσο διαφορετικό ύφος από το πρώτο κομμάτι δεν το δημοσιεύεις. Σαφώς η σειρά άλλο που δεν ήθελε να παρουσιάσει echii σημεία με την μόδα που επικρατεί στις μέρες μας.

Δες τώρα την δεύτερη season για να το λατρέψεις ολοκληρωτικά.

Όσο για το Angel's Beats, υπερβολικά μικρό μήκος επεισοδίων, υπερβολικά πολλοί χαρακτήρες (οι οποίοι είναι τριτοτέταρτοι μάλιστα) και υπερβολικά πολλά rewritings από επεισοδίο σε επεισόδιο. Πότε κάποιος ήταν κακός, και πότε ξαφνικά γίνεται το δεξί χέρι του καλού πρωταγωνιστή. Συν ότι η εξήγηση στο τελευταίο ήταν ποιοτικότατο ass-pulling, xD!

Προσωπικά βλέπω μόνο το gangasta αλλά το έχω αφήσει να μαζέψει επεισόδια για να τα δω σε μαραθώνιο. Λογικά αυτό το τριήμερο θα το φτάσω στο σήμερα και θα σχολιάσω στο αντίστοιχο thread.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5462 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 336 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2015 - 09:01

Έχω ξεκινήσει το Himouto! Umaru-chan, φαίνεται καλό.

Όμορφη και τέλεια, αρίστη στο σχολειό, άλλα στο σπίτι παιδιαρίζει, videogames σνακ και πολύ coca cola....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από maarinos: 19 Αύγουστος 2015 - 19:18

#5463 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2015 - 11:46

Το θέμα με το Nise δεν είναι η έλλειψη ποιοτικών ή τουλάχιστον ενδιαφερόντων σκηνών, αλλά η ολική αλλαγή στην αντιμετώπιση των χαρακτήρων ως προς την σεξουαλικότητα τους.

Η μικρή αδερφή, η Nadeko και η κοπελιά με το πιθηκίσιο χέρι εμφανίζονται καθαρά με σκοπό την σεξουαλική διέγερση των θεατών. Η μία είναι πρωταγωνίστρια αλλά δεν γνωρίζει καν τι παίζει στο αρκ της (εμφανίζεται μόνο για να θοπεύσει το στήθος της ο Arrrrarrragi), η άλλη είναι 14 και στην μία σκηνή της εμφανίστηκε με κατεβασμένες τις τιράντες της και η άλλη ήταν ολόγυμνη και έγδυσε και τον άλλον γιατί μπορούσε. Τώρα που το περιγράφω έτσι δεν ξέρω γιατί αγαπάω αυτό το έργο!xD!

Για να μην αναφέρω την ξακουστή σκηνή με την βούρτσα. Οι μισοί και πλέον χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα σε αυτά τα αρκς ενώ ο ρόλος τους περιορίστηκε σε καθαρά στερεότυπα.

Σαφώς υπήρχαν καλογυρισμένα σημεία και μην ξεχνάμε την εισαγωγή του Kaiki.

Πάντως έχω διαβάσει ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είχε φτιαχτεί καθαρά για την προσωπική διασκέδαση του δημιουργού, ο οποίος δεν είχε σκοπό την έκδοση του αλλά τελικά το έκανε.

Άποψη μου? Όσο και αν ήταν σίγουρο πως θα πουλούσε, ένα τέτοιο έργο με τόσο διαφορετικό ύφος από το πρώτο κομμάτι δεν το δημοσιεύεις. Σαφώς η σειρά άλλο που δεν ήθελε να παρουσιάσει echii σημεία με την μόδα που επικρατεί στις μέρες μας.

Δες τώρα την δεύτερη season για να το λατρέψεις ολοκληρωτικά.

Όσο για το Angel's Beats, υπερβολικά μικρό μήκος επεισοδίων, υπερβολικά πολλοί χαρακτήρες (οι οποίοι είναι τριτοτέταρτοι μάλιστα) και υπερβολικά πολλά rewritings από επεισοδίο σε επεισόδιο. Πότε κάποιος ήταν κακός, και πότε ξαφνικά γίνεται το δεξί χέρι του καλού πρωταγωνιστή. Συν ότι η εξήγηση στο τελευταίο ήταν ποιοτικότατο ass-pulling, xD!

Προσωπικά βλέπω μόνο το gangasta αλλά το έχω αφήσει να μαζέψει επεισόδια για να τα δω σε μαραθώνιο. Λογικά αυτό το τριήμερο θα το φτάσω στο σήμερα και θα σχολιάσω στο αντίστοιχο thread.

Οταν το λες ετσι δεν μπορω να πω οτι διαφωνω για το Nise :P

Αλλα πρεπει να πω οτι μαρεσε ρε παδι μου.Ναι, το μεγαλυτερο προβλημα ηταν οτι καποιοι (καποιες βασικα) χαρακτηρες ηταν αποκλειστικα και μονο για το fanservice (η Kanbaru πχ που γδυνοταν ολη την ωρα)!

Το καραπολαυσα ομως!!!!!!!Οχι για το Ecchi....Για ολα τα αλλα!

Τωρα αρχισα το Hyouka, το οποιο ειναι απλα λατρεια, τι να πω!

Μετα θα δω το Noragami και επειτα μαλλον θα δω την Season 2 απο Monogatari!!!!

Κραταω το Melancholy of Haruhi Suzumiya για το φθινοπωρο (για καποιο λογο καποια anime μου κανουν για συγκεκριμενες εποχες, εστω και αν θεματολογικα δεν συμπιπτουν με αυτες απαραιτητα :P) ενω θελω να το δω εδω και τωρα :D

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5464 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2015 - 23:48

Είπα να το τσεκάρω προχθές το Gangsta, έτσι γιατί ήθελα να δω κάτι μη ενηλικοφοβικό μη ξέροντας πως θα πέσω στο πολικό αντίθετο.

αίμα ΛΕΦΤΑ ναρκωτικά κοστούμια σεξ με πόρνες και όπλα

k thanks but no thanks, θα του δώσω ένα επεισόδιο ακόμα κάποια στιγμή και αυτό μόνο γιατί μου άρεσαν τα σχέδια (αν και ολίγον τι yaoibait)

edit: ξέχασα να αναφέρω και το ΦΕΡΩ KATANA σε συνδυασμό με τα κοστούμια. η συνταγή της επιτυχίας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 22 Αύγουστος 2015 - 23:54

#5465 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2015 - 08:49

βλεπω τη σειρα Scι-fι Χάρη.

Ενδιαφερουσα απο την αποψη πως μοιαζει σα μια αμερικανικη σειρα μυστηριου δεκαετιας 70. Σε αμερικανικη πολη διαδραματιζεται με αμερικανους πρωταγωνιστες. Για αυτο και φερονται σα δυτικοι. Αρκετα προσεγμενοι χαρακτηρες. Το ανιματιον λιτο βεβαια, σα να βλεπεις μια φτωχη εκδοχη του Μονστερ. Το τελος ειναι λεει αστα να πανε, αν και απο τα πρωτα 5 επεισοδια δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα απο το σεναριο. Να ειχε εστω την καλλιτεχνικη επιμελεια του Κey Μεταλ Ιdοl...

Καταλαβαινω γιατι την προσπερασε κοσμος παντως. Δεν βλεπεις τετοια προσεγγιση συχνα.

#5466 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2015 - 20:32

Πραγματικά θέλω μια εμπεριστατωμένη απάντηση, είμαι στα όρια μου ήδη. Ξεκίνησα το yu yu hakusho, είμαι στο arc με τα 4 holy beasts, επ 20 και πραγματικά ΒΑΡΙΕΜΑΙ αφόρητα. Δε μοιάζει να ναι δουλειά του Togashi σε καμια περίπτωση. Καλυτερεύει? αν είναι το ίδιο δε πρόκειται να αντέξω 101 επεισόδια και βλέπω να τρώει μεγαλειώδη drop

#5467 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2015 - 22:19

Έχει πιο μετά ένα arc πολύ καλό το dark tournament με τον Toguro και μετά ξαναπέφτει σε ποιότητα μέχρι το τέλος.Γενικά καλούτσικο είναι αλλά έχει γεράσει άσχημα σαν anime γτ είχε αρκετά cliche που όταν βγήκε δεν είχαν κουράσει ακόμα το κοινό.

09pntFA.png?1

#5468 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2015 - 00:20

δεν σου αρεσε το arc με τον sensui pasxaleas??? ;o

#5469 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2015 - 00:56

Ανάμεικτα συναισθήματα.

09pntFA.png?1

#5470 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2015 - 06:12

δεν σου αρεσε το arc με τον sensui pasxaleas??? ;o

Ζεις!

#5471 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2015 - 22:09

καλουτσικη και η ταινια Patema Inverted. Αν την εβλεπα στο σινεμα θα μου αρεσε περισσοτερο με αυτες τις πανοραμικες ληψεις που χανεις το εδαφος και τον ουρανο κατω απο τα ποδια σου. Θα την προβαλλουν παντως στο σινεμα στη Γερμανια. Στην Ελλαδα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που προβληθηκε ταινια ανιμε επισημα....

Σε οτι αφορα την πλοκη και τους χαρακτηρες, αστα να πανε, αλλα τουλαχιστον δεν τους καναν αντιπαθεις, εκτος απο τον αρχι-κακο.

Παντως βλεποντας την ταινια καταλαβα απο που βγηκε το ονομα της πρωταγωνιστριας. Με τοσο ζουληγμα που εφαγε για να μην πεσει κατω, εγινε σα...πατέ

#5472 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2015 - 00:47

Έχω αρχίσει επιτέλους να βλέπω το Gundam Unicorn (ovas)

Καταπληκτικό. Μemorable characters, φοβερά design με μια δώση old school, φανταστικα production values με animation και sountrack να λάμπουν, και σενάριο που καταφέρνει να απευθυνθεί τόσο σε βετεράνους της uc era όσο και σε νέους θεατές. Μέχρι στιγμής recommended, και highly recommended για gundam fans.

#5473 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2015 - 21:06

Ειδα τα:

Gokukoku no Brynhildr

Ωραιο!Τιποτα το απιστευτο αλλα για 2 μερες που μου πηρες να το δω ηταν μια χαρα!!!!!

Ωστοσο το ολο concept μαρεσε οποτε το απολαυσα αρκετα!Ηθελα να δω κατι σε αυτο το στυλ τωρα, οποτε μια χαρα!
Hotarubi no Mori e

Πολυ ωραιο romance!Πραγματικα δεν μπορω να πω οτι βρηκα αρνητικα.Μαρεσε σχεδον στα παντα!Επισης τα 45 λεπτα που ηταν η διαρκεια του νομιζω οτι ηταν ιδανικα!

Stranger: Mukou hadan

Oh man!!!!!!Το Sword of the Stranger ελεγα ΧΡΟΝΙΑ να το δω!Βασικα ηταν στα anime που ηθελα να δω απο οταν αρχισα να βλεπω anime!Επιτελους το ειδα και πραγματικα εχω να πω οτι ηταν καταπληκτικο!!!!!!!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5474 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2015 - 14:31

Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, βγήκε πρόσφατα "εκεί έξω" (από cam φυσικά), άλλο ένα από τα Ghibli Museum Shorts (είχαν βγει 2 ως τώρα),

το Monmon the water spider.

Υπέροχο, υψηλής αισθητικής φιλμάκι 15 λεπτών!

tumblr_n3wigbutsc1sdgpnmo1_1397277803_co

Πόσο θα ήθελα όλα αυτά να βγουν και officially σε Bluray, αλλά δεν το βλέπω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 09 Σεπτέμβριος 2015 - 14:33

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#5475 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2015 - 11:47

Πρόσφατα τέλειωσα το Hanasakeru Seishounen. Ωράια σειρά, μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι έδινε χρόνο σε σχεδόν όλους τους ήρωες να αναπτυχθούν και να δείξουν τα συναισθήματα τους. Θα ήθελα λίγο παραπάνω στον carl rosenthal.

Προς το παρόν βλέπω ongoing σειρές:

1) Akagami no Shirayukihime το οποίο έχω λατρέψει. Μου θυμίζει το Akatsuki no Yona, αν και πιστεύω ότι έχει πιο δυναμισμό, από το τελευταίο.

2) Aoharu x Kikanjuu. Ποτέ δεν ήμουν των όπλων, συμπαθώ πιο πολύ τα σπαθιά, αλλά αυτό εδώ μου αρέσει ιδιαίτερα.

3) Charlotte. Δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει το συγκεκριμένο. Ειδικά στα πρώτα επεισόδια, μου φαινόταν τελείως ανιαρό, το συνέχιζα μόνο και μόνο επειδή είμαι φαν των ψυχικών δυνάμεων. Αλλά τώρα έχει γίνει καλύτερο.

4)  Gakkou Gurashi!. Μικρή σειρά, 12 επ, ζόμπι, ιδανική ζωή, για να περνάει η ώρα καλό είναι.

5) GATE. Όταν το ξεκίνησα δεν είχα και πολλές απαιτήσεις, αλλά μέχρι τώρα πάει καλά κατά τη γνώμη μου.

6)  Junjou Romantica 3. Έχω την εντύπωση πως οι πρώτες 2 ήταν καλύτερες. Θα δείξει.

7)Naruto Shippuuden Ουδεν σχόλιον....  :sadist:

8. Ushio to Tora. Αυτή μου αρέσει πολύ, ειδικά ο Tora τον θεωρώ τρομερό!!

9) World Trigger. Αυτή την ανακάλυψα τυχαία, αλλά έχω κολλήσει μαζί της!!! 

10) Rokka no Yuusha. Αυτή δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι. Είναι ντεμι η κατάσταση. Όλο λέω θα την αφήσω, αλλά την συνεχίζω μήπως και καλυτερεύσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aena: 19 Σεπτέμβριος 2015 - 11:47

30w46c0.jpg