Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5446 G3n3raL86

G3n3raL86

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2015 - 16:00

Ειδα τα πρωτα 9 επεισοδια απο το Cross Ange... Πολυ μεγαλο δεσιμο με τους χαρακτήρες και ιδιαιτερα με την Hilda... Απο τα καλυτερα που εχω δει τον τελευταιο καιρο, αρκει βεβαια να διατηρησει την ποιοτητα του μεχρι τελους.

#5447 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2015 - 23:20

σήμερα μέσα σε ένα ντιτζιντελίριο που με έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες με την κυκλοφορία του english redigitize και περιμένοντας το tri, είδα την ταινία x evolution.

θα μπορούσα να ανοίξω σεντονοβιομηχανία γράφοντας για το πόσο κακό ήταν αλλά ήδη έχασα αρκετό χρόνο από τη ζωή μου βλέποντας το.

σενάριο παράλληλο νοηματικά με την πρώτη ταινία pokemon, κλασική ιαπωνήλα τύπου "to live is to live", αλλά αυτή τη φορά με άθλια παρουσίαση, κάκιστο γράψιμο/pacing, περισσότερες ανούσιες μάχες και σάπιο cgi.

να το αποφύγετε όπως ο devimon το λιβάνι και να δείτε tamers

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 10 Ιούλιος 2015 - 23:21

#5448 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2015 - 21:37

Βλεπω απο αυτη την season τα:

-Dragon Ball Super.Ε, νταξει, επρεπε :P

-Durarara x2 Ten.Because Drrrrrrrrrrr!!!!!!Δυνατα τα πρωτα 2 επεισοδεια!

-God Eater της Ufo.Ωραια visuals αλλα δεν μπορω να πω οτι εχει εδειξε τιποτα σημαντικο στο 1ο επεισοδειο για να μπορω να εκφερω αποψη!

-Prison School.Στο οποιο πραγματικα εκλαψα απ' τα γελια σε καποιες φασεις χαχαχαχαχα!!!!!Βλακεια ειναι, αλλα που και που θελεις και μια βλακεια ετσι? :D

Αυριο θα δω οσα εχουν βγει απο τα:
-Gangsta 

-Shimoneta to iu gainen ga sonzai shinai taikutsu na sekai! :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 13 Ιούλιος 2015 - 21:41

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5449 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 13:46

Τελικα αυτα που αρχισα ηταν αρκετα περισσοτερα απο οτι περιμενα αυτη την season  :P

Εχουμε και λεμε

-Dragon Ball Super

-Durararax2 Shou

-God Eater (Ufotable)

-Rokka no Yuusha

-Gangsta

-Prison School

-Aoharu x Kikanjuu

-Ushio to Tora

-Himouto!Umaru-chan!

-Shimoneta to iu ainen ga sonzai shinai taikutsu na sekai

Απο αυτα δεν θα συνεχισω μονο το Aoharu x Kikanjuu, δεν μαρεσε καθολου!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 15 Ιούλιος 2015 - 13:47

#5450 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 15:50

Από τη νέα season άρχισα το Monster musume που είμαι φαν του manga

Spoiler:
και έχει γίνει καλό straight adaptation μετά τα 2 επς που είδα.Tο anime του prison school λίγο που είδα δεν με πολυέψησε μπορεί να περιμένω να τελείωσει για να δω αν θα το πιασω επίσης το gangsta φάνηκε ενδιαφέρον και μπορεί να το πιάσω αργότερα.

09pntFA.png?1

#5451 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 15:52

Από τη νέα season άρχισα το Monster musume που είμαι φαν του manga

Spoiler:
και έχει γίνει καλό straight adaptation μετά τα 2 επς που είδα.Tο anime του prison school λίγο που είδα δεν με πολυέψησε μπορεί να περιμένω να τελείωσει για να δω αν θα το πιασω επίσης το gangsta φάνηκε ενδιαφέρον και μπορεί να το πιάσω αργότερα.

Λεει τιποτα το Monster Musume?

Το Gangsta δες το οπως και δηποτε!

#5452 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 15:58

Echhi harem με monster girls είναι δες το 1ο επ αν σου αρέσει δες το σε αυτό το κλίμα θα παιχτεί η σειρά.

09pntFA.png?1

#5453 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 19:16

Echhi harem με monster girls είναι δες το 1ο επ αν σου αρέσει δες το σε αυτό το κλίμα θα παιχτεί η σειρά.

Ωραιος θενκς!!!!!!Θα τσεκαριστει :P

#5454 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2015 - 23:37

Αρχισα και τελειωσα σημερα το Corpse Party: Tortured Souls!

Αντε, αυριο το πρωι αρχιζω DxD επιτελους :P

Βασικα Coffee Cocktail + οτιδηποτετρωγεται + DxD = WIN!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 16 Ιούλιος 2015 - 23:37

#5455 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2015 - 22:32

Βλεπω το DxD Born αυτες τις μερες!!!!!Στο 3ο επεισοδειο ειμαι και μεχρι στιγμης μαρεσει :D

Μετα δεν ξερω τι να δω, δεν εχω σκεφτει!!!!Παροτι εχω υποψην μου το Angel Beats!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Αύγουστος 2015 - 22:37

#5456 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2015 - 11:01

Βλέπω αρκετα απο αυτη τη σεζον, 

Aoharu x Kikanjuu survival games 8)

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri Πυλη που συνδεει τον πραγματικο με φανταστικο κοσμο. Στρατος, ξωτικα, μαγεια, δρακοι και να βλεπεις τανκς να πολεμανε δρακο, οκ :P

Durarara!!x2 Ten, Gangsta. Τα σπανε :kakashithumbup:

God Eater, Ushio and Tora TV, Rokka no Yuusha, Chaos Dragon: Sekiryu Seneki, Δρασης

Himouto! Umaru-chan αναλαφρο, κωμωδία 

Ranpo Kitan: Game of Laplace Καπως περιεργο, εξυχνιαση υποθεσεων

Akagami no Shirayukihime, Charlotte, Non Non Biyori Repeat  :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5457 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2015 - 16:27

gangsta

space dandy

steins gate

just finished psycho pass

δεν βλέπω συχνα ανιμε αλλά οταν το κάνω φροντίζω να ειναι 5 ταυτοχρονα 

#5458 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2015 - 00:54

Εγώ έχω να δηλώσω πως σιχαίνομαι το gangsta. : ))))))))))))))))))))))))) 

#5459 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2015 - 15:33

Ξαναδα καποιες ταινιες, σε Blueray αυτη τη φορα. Ηταν σα να τις εβλεπα για πρωτη φορα. Τεραστια διαφορα!

Καταρχας τις ταινιες του Ghibili που θυμομουν λιγοτερο απο ολες.

Πρωτα ειδα την Only Yesterday. Φοβερη ταινια, αρτια δομημενη, αλλα μακαρι να ειχε περισσοτερες σκηνες σαν την τελευταια. Ισως για αυτο για πολλους να θεωρειται η Whisper of the Heart ως η καλυτερη ταινια του στουντιο, εστω και αν η πρωτη ειναι πιο στιβαρη.

Απο την Ocean Waves αντιθετα περιμενα να απαγοητευτω μιας και δεν μου αρεσε και πολυ. Επειδη ομως την ειχα δει σε χαλια ποιοτητα, ειπα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια σε ποιοτητα BD, Για τηλεοπτικο νεανικο ροματζο τη  βρηκα αρκετα ικανοποιητικη και ισως με πολυ παραπανω ποιοτητα απο οση χρειαζονταν. Μακαρι να ειχαν και αλλοι σεναριογραφοι το στηριγμα του στουντιο, αντι να βλεπουμε τα χαρακτηριστικα ανιμε μπαρμπαδακια. Θα την ειχαν σιγουρα ξεπερασει

Εμαθα πως ειχε βγει και η Gauche the Cellist σε BD! Αριστουργημα. Ιδιως η ποιοτητα ηχου στο Blueray την ανεβαζει ενα σκαλι παραπανω. Και σε ανιματιον ειναι αρκετα καλη και εχει πολλη φαντασια και χιουμορ. Οι μουσικοι θα την αγαπησουν!

Τελευταια ηταν η Night on the Galactic Railroad. Aν παλιοτερα η χαλια συμπιεσμενη ποιοτητα του DVD και των βιντεοκασσετων την εκαναν αριστουργημα και αυτη, η ποιοτητα BD την ανεβαζει σε κορυφαια επιπεδα! Σα πραγματικα  να αφουγκραζεσαι ενα εργο τεχνης. Απο τις κορυφαιες ταινιες που υπαρχουν.

Και για το τελος ειδα κατι που χρονια περιμενα να δω, εστω και χωρις μεταφραση στο μεγαλυτερο μερος:

τη συλλογη με τα εργα του Tadanari Okamoto, μαιτρ ανιματερ, ιδιως στο stop motion και μαλλον αγνωστο εκτος Ιαπωνιας. Παντως ειναι πολυπλευρος. Ποτε δεν αρκειται στην ιδια τεχνικη. Τετοια ποικιλια τεχνικων, απο κλασσικο animation μεχρι stop motion και papier-mâché, δεν εχω ξαναδει. Αναμφισβητητα απο τα κορυφαια εργα που εχω δει ειναι το Magic Ballad αλλα και τα υπολοιπα δεν πανε πισω, εστω και αν καποια εχουν απλουστερη θεματολογια. Κριμα που σε αντιθεση με εργα αλλων Ιαπωνων, δεν μπηκαν στον κοπο να τα μεταφρασουν, περαν μερικων fansubbers. 

#5460 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2015 - 12:13

Το τερματησα αυτες τις μερες :P

Ειδα

DxD BorN

Angel Beats!

Angel Beats! OVA
Zankyou no Terror 

Darker Than Black

Nisemonogatari

Nekomonogatari

Kill La Kill

Εχουμε και λεμε, πολυ συνοπτικα:
DxD Born

Οτι περιμενα, απλως με περισσοτερη δραση.Εχω την αισθηση οτι ειχε λιγο λιγοτερους κωλους, βυζια κλπ απο τα προηγουμενα αλλα ισως και να ειναι η ιδεα μου :P Το ευχαριστηθηκα δεν μπορω να πω!Καλη φαση!

Angel Beats!

Αν και στην αρχη δεν μου γεμιζε το ματι, πραγματικα το καραγουσταρα!Σιγουρα δεν ειναι κατι το απιστευτο, αλλα νομιζω οτι ηταν αρκετα καλοφτιαγμενο.

Angel Beats! OVA

Απλως οκευ, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.Ενα διασκεδαστικο επεισοδειο που σε βγαζε λιγο απο το mood του τελευταιου επεισοδειου.

Zankyou no Terror

Πολυ, πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα απο αυτα που ακουγα!!!!Ειχε και ωραια υποθεσουλα, κομπλε χαρακτηρας, γαμματο animetion και σου κρατουσε συνεχεια την προσοχη!Εγω δεν περιμενα καν να μου "δωσει" τοσα πραγματα!

Darker Than Black

ΑΠΛΑ ΓΑΜ*ΣΕ!!!!!!!!!!!Ηταν η κλασσικη περιπτωση anime το οποιο απεφευγα για καποιο λογο για χρονια :P Με ξετρελανε πραγματικα!!!!!Φοβερος χαρακτηρας ο Hei!!!!!Χαιρομαι που το ειδα επιτελους!

Nisemonogatari

Απο εδω νομιζα μου ειχε πει καποιος οτι δεν ηταν τοσο καλο οσο το Bakemonogatari, αλλα πρεπει να διαφωνησω.Το Nise το βρηκα ΕΞΑΙΡΕΤΗΚΟ!!!!Οι συζητησεις μεταξυ των χαρακτηρων ηταν απλα καταπληκτικες, η ψυχεδελια υπηρχε και εδω και οι αδερφες του Koyomi ειχαν απιστευτη φαση!!!!!!Εγω για να πω την αληθεια μου, το ευχαριστηθηκα πιο πολυ απο το Bakemonogatari!

Nekomonogatari

Τιποτα το τρομερο."Καλυπτετε" απο την σκια του πολυ μεγαλυτερου Bakemonogatari.Αξιζει η προβολη του, αλλα δεν νομιζω οτι κερδισα κατ "σημαντικο" βλεποντας το!

Kill La Kill

Ακριβως οτι περιμενα :P Ακριβως ομως!Πολυ ελαφρυ και happy go lucky, το animetion μαρεσει οπως και η Ryuuko!!!!Δεν μπορω να πω οτι το περνω στα σοβαρα, αλλα για αυτο που ειναι, ειναι ωραιο!Δεν το εχω τελειωσει ακομα!

Μετα σκεφτομαι να δω το Hyouka, το οποιο οπως και το DTB (καλα το DTB χρονια τωρα) λεω συνεχεια να το δω και τελικα βλεπω κατι αλλο!