Ειχα αρχισει το Gatchaman Crowds, αλλα το droppαρα, δεν μαρεσει πολυ.
Ειδα το πρωτο επεισοδειο Bakemonogatari και μαρεσε αρκετα μπορω να πω!Ισως συνεχισω με αυτο!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 11 February 2015 - 22:06
Posted 12 February 2015 - 00:14
Χμμμ.Ειδα σερι μεχρι το 5 για να αποφασησω τελικα αν θα το συνεχισω η οχι.
Ενω τα πρωτα 2 επεισοδεια ηταν γαμματα, μετα δεν μαρεσε και τοσο.Θελω να πω, παρα πολλοι, κουραστικοι διαλογοι στα επεισοδεια 3-4 κυριως χωρις καποιο συγκεκριμενο νοημα.
Θα δω αν θα το συνεχισω.
Edited by Itachi Akatsuki, 12 February 2015 - 00:15.
Posted 15 February 2015 - 13:52
ειπα να δω και την ταινία Hells Angels
Αν και θεωρείται από τις ταινίες με μεγάλη επιρροή στο ανιματιον τα τελευταια 5 χρόνια, έμεινε σχεδον άγνωστη. 1 χρόνο πριν τη σειρα Panty & Stocking προβληθηκε! Ειχε προβληθει και σε καποια φεστιβαλ.
Αρκετά καλή παραγωγή απο Madhouse. Αν και στο σχέδιο πέρνει άριστα, όπως και το manga, στο σενάριο τα πάει χάλια, κυρίως γιατί προσπαθει να παραμείνει πιστη στο manga που παρουσίαζε τα ίδια προβλήματα.
Aπο τη μέση και μετά με δυσκολια βλέπεται.
Ευτυχώς όμως που βγήκε και η ταινία Uruseι Yatsura 2: Beautiful Dreamer σε Blueray και ήταν σα να την έβλεπα από την αρχή. Από τις καλύτερες ταινίες του Μ. Oshii
Ανεβάζει το υλικό σε πρωτόγνωρα επίπεδα.
Posted 04 March 2015 - 20:50
Ξεκινησα το Shinmai Maou no Testament και μου θυμιζει αρκετα highschool DxD αν και με λιγοτερο ecchi στοιχεια.
Posted 05 March 2015 - 14:42
Βλεπω το Mitsudomoe το οπιο ειναι αξιολατρευτο
Απιστευτες οι τριδυμες χαχαχα!!!Καθε φορα προσπαθω να βρω ποια ειναι η αγαπημενη μου αλλα δεν...Ειναι και οι 3ης απιστευτες!!!Εχω μια παραπανω συμπαθια στην Hitoha ομως Καθε φορα λιωνω με τους Gatchi Rangers και την πορωση της με αυτους!!!
Edited by Itachi Akatsuki, 05 March 2015 - 14:42.
Posted 13 March 2015 - 12:58
Ξεκινησα χθες το Love Hina και στο 2ο-3ο επεισοδιο καταλαβα οτι το εβλεπα στην tv πριν καμια 15ρια χρονια.Θυμαται κανεις πως λεγοταν στα ελληνικα και σε ποιο καναλι το επαιζε;
Posted 13 March 2015 - 20:55
Ξαναδα για αλλη μια φορα τη σειρα Haibane Renmei μιας και την ειχα ξεχασει. Φαινεται τοτε ή δεν είχα καταλάβει περι τινος πρόκειται ή ήμουν αναίσθητος. Ισως να απευθυνεται σε μεγαλύτερες ηλικιες τελικα. Από τις καλύτερες νεότερες σειρες που εχω δει.
Ευτυχως είχα το DVD Set της Geneon που ειχε και καποια εξτρα όπως συνέντευξη των παραγωγων, σκίτσα, βιβλιαράκι με τις ζωγραφιες του Υ.ΑΒΕ και αλλα.
Η καλύτερη δουλειά του, μιας και ειναι η πιο προσωπικη. Σα να εισαι ο ιδιος μεσα σε εναν ονειρο.
Ξεκινησα χθες το Love Hina και στο 2ο-3ο επεισοδιο καταλαβα οτι το εβλεπα στην tv πριν καμια 15ρια χρονια.Θυμαται κανεις πως λεγοταν στα ελληνικα και σε ποιο καναλι το επαιζε;
στη λιστα με τα ελληνικα ανιμε δεν το εχει παντως. Οχι πως δεν υπαρχουν και καποιες παραλειψεις. Σιγουρα ηταν αυτο ή το μπερδευεις με καμια αλλη σειρα που εχει παρομοιο σχεδιο και χαρακτηρες; Και αυτο γιατι για τα ελληνικα δεδομενα εκεινης της εποχης, φαινεται λιγο τολμηρη σειρα
Posted 13 March 2015 - 21:00
Σε καποια φαση στο 2ο-3ο επεισοδιο θυμομουνα τι θα γινει σε καποιες σκηνες πριν τις δω.Οποτε σιγουρα το ειχα δει καπου.Ειδα και μερικα επεισοδια ακομα και στανταρ τα εχω ξαναδει.
Παντως ecchi δεν ειναι η σειρα σε καμια περιπτωση.
Posted 13 March 2015 - 23:26
Αυτόν τον καιρό βλέπω τη σειρά με τον Captain Harlock(την παλιά, του 78). Θαυμάσια σειρά, δε λέω, αλλά πολύ ψυχοπλάκωμα ! Αναρωτιέμαι πώς την έβλεπαν παιδιά δημοτικού όταν είχε προβληθεί ως "παιδικό" στην Ελλάδα!
Posted 14 March 2015 - 00:32
Εγώ πάλι είδα ότι τελειώσαν τα blu-ray του ΗχΗ(2011) οι coalgirls επιτέλους και έκατσα να το ξεκινήσω.
Τι το ήθελα.... δύο μέρες και είμαι αισίως στο 40.Έχοντας φάει αρκετά spoilers μισά μισά περιμένω με ανυπομονησία να το προχωρήσω.
Posted 18 March 2015 - 21:55
έπιασα το hyouka, πολυ feelgood σειρά,ότι πρεπει για διαδρομη προς και από δουλειά.Τελειο ανιματιον, ωραιο το op/ed του πρώτου μέρους, μάπα του δεύτερου. Ούτε πολύ σοβαρό, ούτε πολύ χαζοβιολικο, ελπίζω να συνεχίσει έτσι ως το τέλος, και να δω πως θα το κλείσουνε.
thumbs up!
Posted 18 March 2015 - 23:33
βλεπω 1 επεισοδιο τη μερα απο το dvd της Niea_7. Δευτερη φορα που την ξαναβλεπω.
ετσι μου ερχεται ειλικρινα να μη βλεπω τιποτα απο τα καινουργια ανιμε και να βλεπω μονο τα παλια.
Χιουμοριστικη σειρα χωρις να γινεται σπαστικος κανενας, σπανια βλεπεις
στο 5ο επεισοδιο ειχα ξεχασει ποσο ωραιο ηταν. Η Νιεα μαζεψε κατι μητρικες πλακετες απο παλια arcades για να τις μοσχοπουλησει. Που το σκεφτηκαν....