Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#496 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 02 September 2007 - 19:09

Λοιπόν το τελευταίο καιρό έχω δει τα εξής...

Ολοκλήρωσα επιτέλους το FMA.Τι να πρωτοπείς γι αυτή τη σειρά..Αρτιότατη με όμορφο σενάριο και τα έχει όλα εκτός ίσως από romance.Ελαφρώς υπερεκτιμημένο όμως κατά την άποψη μου.
Απο κει και πέρα
Byousoku 5cm :Όμορφο,συγκινητικό,εξαίσιο.Δείτε το!
One piece ep 130-140:είπα να το συνεχίσω έπεσα όμως στα fillers μετά την arabasta arc. Αν και fillers όμως κρατούν έστω και λίγη από τη μαγεία και τη τρέλα των αυθεντικών
Kigeki(comedy):μετά από αρκετό ψάξιμο το κατέβασα και το είδα.Ένα μικρό αριστούργημα με αισθητική και σκηνοθεσία που με άφησε άφωνο.Με ξάφνιασε ευχάριστα παρόλο που είχα ακούσει τόσα γι αυτό.
BLOOD-The Last Vampire:τπτ το σπουδαίο.Καλό τεχνικά αλλά το σενάριο και το στήσιμο μου θύμισαν άκομψο b movie

Από ongoing παρακολουθώ bleach και bokurano (όποτε θυμηθούν να βγάλουν επεισόδιο οι Triad).Επίσης κατεβάζω,χωρίς να τα έχω δει, τα eps από claymore και Sayonara Zetsubou Sensei όποτε αυτά βγαίνουν-φαίνονται πολλά υποσχόμενες σειρές

Αυτά...:)
Go figure...
Posted Image

#497 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 posts

Posted 02 September 2007 - 20:15

εγώ τώρα έχω αρχίσει k παρακολουθώ ένα καινούριο Anime ( 28.03.2007 till 29.08.2007) το Murder Princess.
είναι ωραίο σε καθηλώνει
ειδικά το σχέδιο του μου αρέσει ιδιαιτερα
επίσης μόλις τελειωσα το Gantz το οποιο είναι τέλειο
ακόμα είμαι στο 23 επεισόδιο του Trigun το οποιο είναι αρκετέ καλο αν k είναι πολύ παλιό

περιμενω το τελευταιο ova να βγει για να το κανω DL . εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες . Murder Princess it is . πολυ καλο σκιτσο επισης :)
Posted Image

#498 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 September 2007 - 20:40

Imho,Murder Princess is kinda boring and the action is a little dull X_x ep 5 was nice though...
[fangirl mode]αλλα επειδη παιζει η θεα Paku Romi το βλεπω ανεληπως *o* [/fangirl mode]

#499 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 September 2007 - 00:03

ϋστερα από το θάψιμο της Glastenen προς τη συγκεκριμένη σειρά,και από διάφορα σχόλια που διάβασα στο διαδύκτιο,αποφάσα και ξεκίνησα να βλέπω το Loveless,κυρίως από περιέργεια για το τι στο καλό είναι αυτή η σειρά που κάνει τόσο κόσμο να μιλάει για αυτή.Πρώτες εντυπώσεις:χλιαρές,αν όχι ζζζζζζζ.Μου άρεσε η κοπελιά με τα ρόζ μαλιά,αλλά οι 2 άλλοι χαρακτήρες μου φάνηκαν τρομερά βαρετοί και δήθεν.Οποτε μάλλον θα δώ κανά επισόδειο ακόμα και μετά αν είναι θα τσεκάρω το manga,επειδή σαν άνιμε δεν νομίζω να μου πεί πολλά.
Posted Image

#500 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 03 September 2007 - 00:33

Ύστερα από καιρό που το έψαχνα βρήκα επιτέλους επισόδεια DtB με αγγλικούς υπότιτλους. Είχα βρει ισπανικούς, γαλλικούς, ιταλικούς και δε συμαζεύεται:oo:Αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν σχεδόν πουθενά τα πρώτα των Shinsen με ψιλοδυσκόλεψε.

Claymore 22- κλασικά ότι έχει βγει, αν και με χαλάει που όλο και απομακρύνεται από το manga.

Devil May Cry 9 - μου φαίνεται ότι μόλις το τελειώσω δε θα το κρατήσω καν:bahhh:

Και πήγα να δω και κάτι Code Geass 8.5, 17.5 but they were only summary episodes..

Αυτά:wis:

Posted Image

#501 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 September 2007 - 10:46

Μαζί μ' όλα τ' άλλα anime που βλέπω πάραλληλα αυτόν τον καιρό άρχισα και το Bokura Ga Ita.

Posted Image

Καιρό είχα να δω ένα τόσο αξιόλογο, αγνό romance (από τα καλύτερα που 'χω δει ποτέ μου) κι είναι ίσως το πρώτο που βλέπω ν' ακολουθεί το στυλ του κλασσικού Kare Kano. To Κare Kano, δυστυχώς, μας άφησε στα κρύα του λουτρού με το πιο απότομο τέλος που 'χω δει ποτέ σε anime (το manga συνέχιζε μετά το anime, κλασσικά), οπότε θα παρηγορηθώ με το Bokura Ga Ita.

#502 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 September 2007 - 14:03

Μαζί μ' όλα τ' άλλα anime που βλέπω πάραλληλα αυτόν τον καιρό άρχισα και το Bokura Ga Ita.

Posted Image

Καιρό είχα να δω ένα τόσο αξιόλογο, αγνό romance (από τα καλύτερα που 'χω δει ποτέ μου) κι είναι ίσως το πρώτο που βλέπω ν' ακολουθεί το στυλ του κλασσικού Kare Kano. To Κare Kano, δυστυχώς, μας άφησε στα κρύα του λουτρού με το πιο απότομο τέλος που 'χω δει ποτέ σε anime (το manga συνέχιζε μετά το anime, κλασσικά), οπότε θα παρηγορηθώ με το Bokura Ga Ita.

Bokura ga Ita rox...αλλα προσωπικα το τελος του δε μου αρεσε :P ισως γιατι το περιμενα αλλιως >w<

over the weekend(and today) watched new eps from:
Tengen Toppa Gurren Lagann
Higurashi no Naku Koro ni -Kai-
D.Gray-man
Baccano
Umisho
Zero no Tsukaima 2
Zombie Loan
Kaze no Stigma
Darker than Black
Claymore
1st epi απο το Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2 :P(καφριλα^2)
Gintama
Hayate no Gotoku
Reideen
Mushiuta
Nagasarete Airantou
Heroic Age
Romeo x Juliet

#503 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 07 September 2007 - 17:07

Ανάμεσα στα επεισόδια του Mushishi, που είναι αυτοτελή και έτσι τα βλέπω σιγά σιγά, βλέπω και άλλες σειρές.
Τώρα άρχισα το Gantz και μέσα σε δύο μέρες είδα 15 επεισόδια (χθες και σήμερα μέχρι στιγμής) και όπως καταλαβαίνετε μου αρέσει αρκετά! Πολύ σπλάτερ(γουστάρω!!!) αλλά και πολύ ανθρώπινες οι αντιδράσεις των ηρώων, ειδικά το ότι βλέπουμε τα αληθινά τους αισθήματα μέσα από τις σκέψεις τους όσο περίεργες,ωμές,σοκαριστικές μπορεί να είναι.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#504 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 07 September 2007 - 17:51

Βλέπω Prince of Tennis (είμαι στο 50) και ρίχνω κανένα Kino no Tabi ανάμεσα για να μην βαριέμαι.

#505 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 September 2007 - 02:57

Σήμερα ξεκίνησα να βλέπω και το Angel's Heart. OMFG, τι φοβερό anime είναι αυτό; :w00t: Πώς και δεν το ανακάλυψα νωρίτερα; Όσοι ψήνεστε με detective / assassin stories κ.τ.λ. θα το λατρέψετε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#506 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 September 2007 - 03:04

To Angel Heart δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα, επειδή οι Anime-Kraze ακόμα το βγάζουν. Όμως αν ενδιαφέρεσαι για τις υπόλοιπες City Hunter σειρές, ρίξε μια ματιά στην αλυσίδα του Sandman

E5VV38U.jpg

#507 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 posts

Posted 08 September 2007 - 10:46

Τώρα άρχισα το Gantz

Gantz:lovulovu:

It starts kind of wierd but as the story develops it becomes more and more catchy.

Spoiler:

Posted Image

#508 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 08 September 2007 - 11:51

Sorcerer Stabber Orphen....αν και λιιιγο παλιο μου φαινεται παρα πολυ καλο.....
επειτα λεω να παω να δω ολο το death note Που το εχει το crunchyroll....
:byejg9:
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#509 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 09 September 2007 - 12:05

τι σχεση εχει το anime του Gantz με το manga?
ακολουθει την ιδια ιστορια? εχει τελειωσει η σειρα?

#510 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 September 2007 - 12:18

Το manga νομίζω συνεχίζει ακόμα και μετά το τέλος του anime.Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν έχει τελειώσει ακόμα το manga.

Posted Image