Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#5011 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 19 January 2013 - 14:59

Ξεκινησα να βλέπω και το Hyouka. Είναι ένα anime σπουδή, για το πως να κάνεις θέμα και σενάριο το τίποτα! Παραδόξος, για το είδος του (σειρά μυστηρίου και δεν ξέρω εγώ τι...) είναι καλό. Μαθαίνεις και για την ιστορία των Ιαπώνων στα 60s πέντε πράγματα στα πρώτα επεισόδια. Πάντως πρέπει να έχεις συγκεκριμένη διάθεση χαλάρωσης για να κάτσεις να το δεις, το μόνο σίγουρο.

Είναι slice of life βασικά.

Edited by Keito, 19 January 2013 - 15:00.

#5012 Audit01

Audit01

If you want to make enemies, try to change something

• Members
  • 44 posts

Posted 19 January 2013 - 15:38

Τα περισσοτερα anime αυτης της περιοδου ειναι δυστυχως ειτε σκουπιδια με σεναριο σουπα ειτε υπερβολικα παιδικα (με πολυχρωμα αρκουδακια και σκυλακια και με τα υπολοιπα "χαριτωμενα" για τα μικρα παιδια). Αρχιζω και φοβαμαι οτι πολλοι δημιουργοι anume στη Ιαπωνια αρχιζουν και μιμουνται τις σημερινες ανοησιες του Disney και της Pixar και κινουνται ολο και περισσοτερο προς το "αμερικανικο μοντελο" οσο περναει δυστυχως...

Edited by Audit01, 19 January 2013 - 15:53.

Posted Image

#5013 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 January 2013 - 17:01

Λάθος

Αν είναι κάτι που βλέπεις συνεχώς δεν είναι παιδικές σειρές αλλά τσόντες που προβάλλονται πριν τις 12
Αλλά πάντοτε μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα σκουπιδιών θα βρεις και αξιόλογα πράματα, νόμος σε όλες τις μορφές τέχνης

Αυτή η σαιζόν όντως είναι από τις κακές βέβαια

HnH5aB0.jpg

#5014 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 19 January 2013 - 22:30

Onii-sama e. Ενώ είχε κάτι μια μικρή κοιλιά προς τη μέση, λες και το τραβούσανε το σενάριο όσο περισσότερο μπορούσαν, στα τελευταία επεισόδια είχε αρχίσει ν' ανεβάζει ρυθμούς. Το είχα συνηθίσει το σχολειό με τις τρελές και πέρα από τα μαλλιοτραβήγματα και τις τσιρίδες στο σχολείο, το ψήσιμο κέικ και τα γράμματα στον onii-sama, είχε μερικές καλές σκηνές και μέσα σε όλους τους ψυχοπαθείς ορισμένους αρκετά συμπαθητικούς χαρακτήρες (με πρώτη την Kaoru-no-kimi). Και πάνω που όλα πηγαίνανε καλά
Spoiler: Μεγάλο spoiler

ySss0UF.jpg

#5015 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 January 2013 - 11:50

ειδα τη σειρα της Gainax, Abenobashi. Τετοιο γελιο δεν περιμενα να ριξω, ιδιως στα πρωτα επεισοδια. μετα σοβαρευει καπως αλλα και παλι κρατα το ιδιαιτερο χιουμορ της. Σα προλογος των Panty and Stocking μοιαζει σε καποιες σκηνες. την προτεινω ανεπιφυλακτα.

#5016 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 26 January 2013 - 00:47

Είδα ένα ακόμα επεισόδιο Ergo Proxy, το 5ο. Κάποιος να σκοτώσει την Pino και το χοντρούλη με τα πορτοκαλιά λαστιχένια ρούχα που θυμίζουν σκάφανδρο χωρίς το κράνος και τον κάνουν ίδιο με το ανθρωπάκι της Μισελέν (συν μαλλί, κλαμμένη μούρη και χρώμα). Pathetic, both of them. Επεισόδιο-άγκυρα το 5...

Στα καλά, είδα τα 9 πρώτα του Michiko e Hatchin. Πάρα πολύ όμορφο. Καλή πλοκή, μια κάποια δράση, φοβερή πρωταγωνίστρια. Τεράστιο σπάσιμο κάτι άκυρα ιαπωνικά ονόματα σε λατινοαμερικάνικο σκηνικό. Ο Σατόσι Μπαπτίστα παραείναι ηλιοκαμμένος και παραείναι misplaced για γιαπωνέζος.

Στα πολύ καλά, είδα τα 5 πρώτα του Noir. YES. OH YEAH BABY. Πανέμορφο. Δράση, μυστήριο, ατμόσφαιρα, μουσικάρα, τρομερή εικόνα. Δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι το Παρίσι που παρουσιάζουν, αλλά πραγματικά έχω αγαπήσει τα χρώματα και τις εικόνες. Μόνη παραφωνία η υπνούκα, η μαυρομάλλα πρωταγωνίστρια. Το πιο κοιμισμένο ύφος έβερ, δεν πα να γαζώνει σαν Κλάιβ Όουεν.

Και είδα και 2 από το Last Exile. Όχι άσχημα, χωρίς να πεθαίνω. Περίμενα κάτι πιο όμορφο στο μηχανικό σχέδιο. Τα 2 πρώτα επεισόδια πάνε δραματικά αργά. Άντε να δούμε.

Το Seirei no Moribito και το Ghost in the Shell, Stand alone complex έχουν μείνει εκεί που τ' άφησα.

Η εξεταστική και τα ΜΜΜ κάνουν καλό στη θέαση άνιμε.

#5017 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 January 2013 - 01:02

Ποτέ μου δεν πρόκειται να καταλάβω το μίσος για την Pino. :(

On another tone εγώ συνεχίζω το Mouryou no Hako είμαι στο 7 και δεν μπορώ να καταλάβω που το πηγαίνει. Στήνει το σκηνικό πολύ ωραία μας έχει παρουσιάσει πάρα πολύ καλά τους χαρακτήρες αλλά δεν έχω καταλάβει τι βλέπω ακόμη. Υποθέτω ότι όλα συνδέονται κάπως μέχρι στιγμή και θα το δούμε αργότερα. Όχι ότι είναι κακός τρόπος αφήγησης αλλά είναι το είδος που με κάνει και νιώθω αμήχανα μέχρι να πέσουν τα πιο πολλά κομμάτια στη θέση τους.

#5018 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 January 2013 - 11:14

Ποτέ μου δεν πρόκειται να καταλάβω το μίσος για την Pino. :(

On another tone εγώ συνεχίζω το Mouryou no Hako είμαι στο 7 και δεν μπορώ να καταλάβω που το πηγαίνει. Στήνει το σκηνικό πολύ ωραία μας έχει παρουσιάσει πάρα πολύ καλά τους χαρακτήρες αλλά δεν έχω καταλάβει τι βλέπω ακόμη. Υποθέτω ότι όλα συνδέονται κάπως μέχρι στιγμή και θα το δούμε αργότερα. Όχι ότι είναι κακός τρόπος αφήγησης αλλά είναι το είδος που με κάνει και νιώθω αμήχανα μέχρι να πέσουν τα πιο πολλά κομμάτια στη θέση τους.

που να εβλεπε δηλαδη την Pinoko.....

ακομα συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο η σειρα; καλα που το σταματησα, δεν θα το αντεχα. οταν τελειωσεις ενημερωσε με μπας και τη συνεχισω

#5019 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 posts
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Posted 26 January 2013 - 12:14

Εγώ αποφάσισα να σταματήσω για ένα μήνα τα HxH και OP γιατί το μαρτύριο της σταγόνας δεν παλεύεται αλλο... :Crying2: .
Συνεχίζω το Magi , το οποίο εξελίσεται απροσδόκητα καλά για τα γούστα μου και νομίζω ότι υπάρχουν προοπτικές να μετατραπεί σε κάτι πολύ καλό.

Κατα τα αλλά έφτασα στο 6ο επεισόδιο στο Cowboy Bebop και ακόμα δεν έχω ενθουσιαστεί όσο περίμενα :canthelp: .

Edited by DforDonald, 26 January 2013 - 12:14.

Posted Image

#5020 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 26 January 2013 - 12:35

Κατα τα αλλά έφτασα στο 6ο επεισόδιο στο Cowboy Bebop και ακόμα δεν έχω ενθουσιαστεί όσο περίμενα :canthelp: .

Κάνε υπομονή, θα δεις ότι γίνεται όλο και καλύτερο σιγά σιγά, αλλά μην περιμένεις τα επεισόδια να έχουν συνέχεια μεταξύ τους. Το καθένα διηγείται τη δική του ιστορία, εκτός μερικών που αναφέρονται στους χαρακτήρες. Πάρε το χρόνο σου και δες το σιγά σιγά, εγώ αυτό έκανα και στο τέλος με αντάμειψε! (συν ότι έχει επικά ost)

#5021 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 26 January 2013 - 15:26

αρχισα να βλεπω το wellcome to nhk και μετα απο 3 επισοδια δεν μου φενετε και τοσο καλο οσο μου υπανε ειπαρχει καπιο breakpoint που το καταλαβενεις οτι ειναι ορεο?

#5022 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 January 2013 - 19:52

αρχισα να βλεπω το wellcome to nhk και μετα απο 3 επισοδια δεν μου φενετε και τοσο καλο οσο μου υπανε ειπαρχει καπιο breakpoint που το καταλαβενεις οτι ειναι ορεο?

και εγω ειχα αισθανθει παρομοιως οταν το πρωτοειδα.
χαλια animation, αν και ηταν απο τη Gonzo.ειχα ψηθει με τη σειρα Last Exile και νομιζα πως θα εβλεπα κατι ποιοτικο. και ομως....

το 19ο επεισοδιο ειναι ισως απο τα χειροτερα animated επεισοδια, οχι μονο της σειρας αλλα και των τηλεοπτικων σειρων anime γενικα.

η σειρα πιανει τοσα ωραια θεματα αλλα τελικα τα αγγιζει επιφανειακα χωρις να καταληγει πουθενα. το βιβλιο στο οποιο βασιστηκε η σειρα τα αναπτυσσει πολυ καλυτερα και με δραματικοτερο τροπο.
μην περιμενεις δηλαδη βαρυ δραμα, δες τη σειρα σα μια ελαφρια μαυρη κωμωδια και θα σου αρεσει.

#5023 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 26 January 2013 - 22:20

Χτες τελειωσα το Ao No Exorcist....αρκετα καλο!

και ξεκιναω το 7 Samurai...
Posted Image

#5024 Vaggz

Vaggz

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 27 January 2013 - 12:09

εγω χτες ανακαλυψα το High Scool DxD και επαθα απλα πλαααακα χΔ ειχα καιρο να γελασω ετσι....το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!! :riiight:
Life fears death, but lives only to die.
It starts with anxiety.
Anxiety becomes fear.
Fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
The only cure for this fear is total destruction.

#5025 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 January 2013 - 12:10

εγω χτες ανακαλυψα το High Scool DxD και επαθα απλα πλαααακα χΔ ειχα καιρο να γελασω ετσι....το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!! :riiight:

Για να γέλασες τόσο πολύ με το HS DxD, δεν θέλω να μάθω τί έβλεπες μέχρι τώρα... :colddd:
Posted Image
Posted Image