Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4801 Kato-kun

Kato-kun

wannabe physics prof.

• Members
  • 15 posts

Posted 27 June 2012 - 21:04

Ah, επιτέλους ξαναγράφω στο forum, καιρός ήταν ..

Λοιπόν, ξεκινώ με το Tasogare Otome x Amnesia που μόλις τελείωσα. First things first: Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια μόλις τα έβγαζαν οι subbers και τα υπόλοιπα σήμερα επειδή ήθελα να τελειώνω με κάποιες σειρές πριν την καλοκαιρινή σεζόν (8 επεισόδια .. εξετάσεις και καλά). Χωρίζεται σε δύο μέρη, το plotless boring μέρος και το κάπως καλύτερο Yuuko's horrible past μέρος. Το πρώτο μέρος το προσπερνάς ή ρίχνεις drop, ενώ το δεύτερο το παρακολουθείς μόνο για να δείς τι γίνεται με το story. Απ' ότι καταλαβαίνεται δεν μου άρεσε και τόσο το anime και αν δεν σας άρεσε η αρχή δεν θα σας αρέσει και η συνέχεια. Του έδωσα 7.5 στα 10, though ..

Συνεχίζουμε .. Kowarekake no Orgel Ωραίο μικρό one ep OVA, θυμίζει Chobits, δείτε το, δεν θέλω να spoilάρω τίποτα. Seitokai Yakuindomο Ωραίο χαλαρό comedy anime, τα sex jokes πάνε σύννεφο και είναι hilarious, γέλασα πολύ με αυτή τη σειρά. Durarara!! Epic, δείτε το!! (Αν δεν είδατε Baccano! δείτε το! και αυτό).

Από currently watching: Περιμένω όπως όπως το τελευταίο επεισόδιο του Sakamichi no Apollon, το Acchi Kocchi επίσης ωραίο και χαλαρό (έπεσα σε "βαρεμένους" subbers, though ..) και Gosick, καλό αλλά το περίμενα καλύτερο.

Αυτά .. σας κούρασα I know, αλλά τα είχα μαζεμένα. Until we meet again.

#4802 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 June 2012 - 18:44

Τελείωσα Vandread και δεν βρήκα σχετικό thread. Δεν ξέρω αν φταίει ότι το έβλεπα σαν ναρκωτικό τώρα στο χωριό, αλλά το απόλαυσα, περίμενα να έχει μπόλικο fanservice αλλά το παλέψανε να βγάλουν μια υποτυπώδη πλοκή που στο τέλος μου άρεσε κιόλας, ήταν διασκεδαστικό σε κάποιες φάσεις και οι χαρακτήρες ήταν υπεφερτοί στην χειρότερη. Τα CG από την άλλη...

ySss0UF.jpg

#4803 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 30 June 2012 - 22:29

Εγω τελειωσα το Pandora Hearts και μπορω να πω οτι ηταν αποτυχια. Ξεκινησε σχετικα καλα (τα πρωτα 4-5 επισοδειακια μου αρεσαν και ειπα να το συνεχισω), αλλα οσο προχωρουσε αρχισε να ανοιγει πολλα θεματα τα οποια δεν τα καλυψε επαρκως κατελληξε να αφησει τρυπες. Πιο συγκεκριμενα
Spoiler:

Το μονο επισοδειο που μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα απο τη σειρα ηταν το 20 και το ξεχωριζω. Ηταν αρκετα ξεκαρδιστικο και μπορω να πω οτι και να μην εχει δει κανεις τη σειρα, μπορει ανετα να το δει και ψωφισει στα γελια.
Οσο για τα υπολοιπα επισοδεια συμπαθητικα. Μπορει να το δει κανεις μονο για να περασει την ωρα του, χωρις να περιμενει βεβαια οτι θα δει κατι ποιοτικο. Το βαθμολογω με 5/10.

#4804 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 30 June 2012 - 23:30

Για αυτό διάβασε το manga.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4805 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 June 2012 - 23:36

Εγω αρχισα το Shinrei Tantei Yakumo .Τα 3 πρωτα ηταν πολυ καλα αλλα δεν εχω προλαβει τα υπολοιπα.Ειναι συολικα 13

Edited by tasos-cs2, 30 June 2012 - 23:36.

Posted ImagePosted Image

#4806 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 01 July 2012 - 13:23

Μόλις τέλειωσα το DragonBall Z και τώρα αρχίζω το Deadman Walking! :D
Posted Image

#4807 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2012 - 19:44

Τελείωσα την ταινία Heart no Kuni no Alice. Μιάμιση ώρα από την ζωή μου που δεν θα πάρω ποτέ πίσω. Ακατανόητη, ηλίθια painful for the eyes. Μακριά.

#4808 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 July 2012 - 20:48

Επεισης βλεπω One Piece ,Naruto Shippouden,Fairy Tail
Posted ImagePosted Image

#4809 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 July 2012 - 18:53

επειδη ειχα δει παλια τη σειρα Future Boy Conan απο κατι χαμηλης ποιοτητας rips με hardsubs, ειπα να την ξαναδω, αυτη τη φορα μεσω της εκδοσης Blue Ray των Live Evil.

μερα με τη νυχτα! ειναι σα να βλεπω μια καινουργια σειρα.

και ειλικρινα δεν μετανιωσα. βλεπεται μονορουφι. αισθανεσαι πως βλεπεις ωρες ωρες τη Ναυσικα σε τηλεοτπικη σειρα, χωρις βεβαια η σειρα να φτανει τη δραματοποιηση της, αν και μερικοι χαρακτηρες εχουν τους αντιστοιχους τους στην ταινια.

το animation ειναι πραγματικα απιστευτο. σχεδον καθε πτυχη του παραδοσιακου animation υπαρχει μεσα σε αυτη την τηλεοπτικη σειρα. απο παραμορφωσεις προσωπου και μελων μεχρι γκρο-πλαν, ζουμ, δραματικες σκηνες, η καμερα και οι χαρακτηρες κινουνται συνεχως. σε καθε περισταση υπαρχει το αναλογο animation και το καναν τελεια. Αυτος ο Ootsuka ειναι πραγματικα μεγαλος δασκαλος.

δεν συνιστω τετοια σειρα επιτηδες, γιατι θα πρεπει να ειναι υποχρεωτικη θεαση για τον καθε ενα που ενδιαφερεται για ανιμε και ιδιως για το Ghibili. οποιος δεν την εχει δει δεν θα πρεπει να εξυπηρετειται απο το Anime.gr για κανεναν λογο, ακομα και αν εχει βαλει μεσον!

το βιβλιο βεβαια δεν εχει καμια σχεση με τη σειρα αλλα και αυτο διαβαζεται ευχαριστα, μολιες 50 σελιδες.

αυτοι που θαβουν τη σειρα για χαρην του Ναρουτο, One Piece, Dragon Ball κλπ να παν να βγαλουν τα κομπλεξ τους αλλου!

#4810 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 02 July 2012 - 22:21

Ειχα να δω ανιμε σχεδον ενα χρονο.Ετσι αποφασισα να ασχοληθω με κατι χαλαρο για να περναει η ωρα.Τι καλυτερο λοιπον απο mindless fanservice.Βλεπω Queen's Blade και μπορω να πω οτι μου αρεσει.It's good for the eyes. :hehehe:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#4811 billxl

billxl

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 03 July 2012 - 13:24

Blue Gender, καλούτσικο, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αρκετό splatter από τους κακούς blue αλλά η ποιότητα του animation θυμίζει περισσότερο 80's, κατώτερο ποιοτικά για την εποχή που γυρίστηκε (1999).
Posted Image

#4812 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 04 July 2012 - 13:52

Aρχισα επιτελους το Serial Exp. Lain σημερα κι σημερα θα το τελειωσω οπως παει... Χανομαι αλλα μου αρεσει!!! ΥΕΑΗ !

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4813 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 04 July 2012 - 22:16

Συνεχιζω με δευτερη season Queen's Blade.Consider me hooked.Μεχρι και starter deck Reina παρηγγειλα απο το Queen's Blade The Duel card game.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#4814 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 05 July 2012 - 00:15

και δευτερο ποστ σημερα
αρχισα και το ghost hound.... καλα στα 2 πρωτα γινεται το setting κι οκ στο 3 ομως ενθουσιαστηκα με το παλιο-creepy νοσοκομειο την κατακομβη κι το φονο κατι τετοια τα λατρευω.... τν πρωταγωνιστη δν χωνευω γιατι μοιαζει με δημοτικο αλλα ειναι νωρις ακομα.... αιντε ομως και κανα φαντασμα!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4815 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 05 July 2012 - 13:01

Ξεκίνησα το Mitchiko to Hatchin. Είχα πολύ καιρό να δω τέσσερα επεισόδια, το ένα αμέσως μετά το άλλο, χωρίς διάλειμμα για οτιδήποτε, με το στόμα ανοιχτό και το σαγόνι πεσμένο στο πάτωμα του από κάτω ορόφου. Δεν είναι πως δεν έχει μικροπροβλήματα (γεια σου, στερεοτυπικά υπερβολικά καταπιεστική οικογένεια του πρώτου επεισοδίου!), αλλά για την ώρα θέλω μόνο να μάθω τι θα γίνει παρακάτω. Κολασμένα.

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^