Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4741 fatsel

fatsel

-----><-----

• Members
  • 25 posts

Posted 06 May 2012 - 13:40

Εμένα πάντως το Berserk anime μου άρεσε περισσότερο από manga στα σημεία που κάλυπτε. Επειδή

Spoiler:
.

@fatsel Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να δεις και τα υπόλοιπα επεισόδια, ενώ δεν σε τράβηξε ήδη. Εμένα, προσωπικά, μου άρεσε απ'την αρχή ως το τέλος. Έχει σίγουρα, πάντως, ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια.

Βασικά το έφτασα στο επεισόδιο 21 και μπορώ να πω ότι έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον...
Spoiler:

Πάω να δω τώρα και τα 4 τελευταία επεισόδια :)

#4742 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 May 2012 - 21:05

Τωρα τελευταια αφου τελιωσα Hellsing αρχισα Soul Eater...μου εχει κανει πραγματικα ιδιατερη εντυπωση!Επισης βλεπω Naruto (ναι εχει ΠΟΛΛΑ fillers ) αλλα σε γενικες γραμμες μαρεσει,παρωτη ξενερωνεις με τα fillers

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4743 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 07 May 2012 - 14:31

Xμμμ... Καλώς σας ξαναβρήκα μετά απο τόσο καιρό... Εγώ βλέπω το Kamisama Dolls, το οποίο είδα το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Επίσης βλεπω και το ghost hound αλλά δεν ξερω αν μ'αρέσει η οχι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

#4744 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 07 May 2012 - 21:08

Είδα τα 5 πρώτα επ. από Darker Than Black,ούτε το λάτρεψα ούτε το μίσησα μέχρι στιγμής ,τελείως αδιάφορο.

#4745 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 07 May 2012 - 22:39

Ξεκίνησα το Hunter x Hunter αλλά λόγω της δουλειάς έχω δει μόνο δύο επεισόδια....

Ε τί συμπεράσματα να βγάλεις με δυό επεισοδιάκια????

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#4746 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 10 May 2012 - 14:22

Βλέπω τα εξής:
1) Grendizer (επ. 68/74) Οι συστάσεις γι' αυτήν την κλασική super robot σειρά νομίζω περιττεύουν! Από τα καλύτερα mecha anime των 70's που όλοι οι fan του είδους πρέπει να δουν μιας και μπορούν πλέον να το βρουν με αξιοπρεπή μετάφραση.

2) Gintama (επ. 106/201) Πασίγνωστο anime που τώρα έτυχε να παρακολουθήσω. Το σχέδιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο πιστεύω καθώς και θα μπορούσε να είναι λιγότερα επεισόδια και να διαλέξουν τα πιο ποιοτικά μιας και μέσα σε όλα αυτά που έχω δει έχει κι αρκετά αδιάφορα. Προχωρώντας μέσα στην σειρά διασκεδάζω ακόμα περισσότερο υποπτεύομαι για δύο λόγους: α) Είτε γίνεται καλύτερη, ή β) Έχω δεθεί πιο πολύ με τους χαρακτήρες μετά από τόσα επεισόδια! Καλή σειρά πάντως αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογείται όλος αυτός ο "ντόρος" κι οι βαθμολογίες στα site κατά την γνώμη μου.

3) Nodame Cantabile (επ. 12/23) Νομίζω το χιούμορ του είναι από τα πολύ καλά του στοιχεία, όπως και το θέμα της μουσικής που δεν το έχουν αγγίξει πολλές φορές σε anime. Είναι τόσο ενδιαφέρον ώστε σίγουρα θα δω και τα υπόλοιπα!
Posted Image

Posted Image

#4747 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 May 2012 - 19:09

Άρχισα το Gravion παράλληλα με το Gundam Seed (το οποίο Gundam Seed όπως περίμενα έχει αρχίσει και μπαίνει στο καλό part μετά το ~28 episode.)

Από τα 3 επεισόδια που είδα, και από το Super Robot Wars Z2 το οποίο με ώθησε να το τσεκάρω, αν και το ξέρω καιρό:

Καλούτσικα, αλλά αδιάφορα σχέδια, κακό animation (με πολύ stock), μηδαμινό σενάριο (a la σάπιο monster of the week)
Παρόλα αυτά, κάτι μερικές αναπάντεχες super robot deconstruction φάσεις, κάτι το χιούμορ, η ποζεριά και τα kick-ass songs, καθίσταται αρκετά watchable έως ίσως απολαυστικό xP

Edited by Six Winged Angel, 10 May 2012 - 19:11.

#4748 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 10 May 2012 - 21:31

Αυτό τον καιρό βλέπω:

1)One Piece( 450/?): τα λόγια νομίζω είναι περιττά για αυτήν την επική σειρά

2)Ao no Exorcist(19/25):μετά από 5 μήνες μπορώ να πω ότι επιτέλους θα την τελειώσω αν και δεν λέει πολλά εν αντιθέση με το manga που είναι κλάσεις ανώτερο

#4749 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 May 2012 - 18:52

ειπα να δω την Tsukikage Ran αλλα δυστηχως αποδειχτηκε απαγοητευτη. και οι υποτιθεμενες ξιφομαχιες καλες μεν αλλα υπαρχουν πλεον και σειρες με καλυτερη σκηνοθεσια.

κατα τα αλλα, οι χαρακτηρες μετριοι, το χιουμορ μετριο και η πλοκη βαρετη, ακομα και στις δραματικες σκηνες. χειροτερο απο την Kenshin αλλα και απο τη Champloo.

Tην παρατησα στο 3ο επεισοδιο.

#4750 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 12 May 2012 - 22:56

Χθες τέλειωα το Ano Hana το οποίο μου άρεσε πολύ..
Τώρα έχω αρχίσει Tokyo Magnitude 8.0 (είμαι στο 7ο επεισόδιο).
Και αυτό αρκετά καλό αν και το περίμενα πιο δραματικό. Ίσως γίνει αργότερα; Θα δούμε..

Edited by filmmusic, 12 May 2012 - 22:56.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#4751 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 May 2012 - 13:30

αλλη μια απαγοητευση:

ειπα να δω την κλασσικη σειρα Silverfang. ειδα 3 επεισοδια. Λοιπον η σειρα έχει όλα τα προσόντα για να χαρακτηριστεί έπος.
αυτο ομως που με πειραξε και με εκανε να αλλαξω σταση ήταν η προσέγγιση. Υπάρχει αρκετή κακομεταχείρηση ζώων. ο παππούς εκπαιδεύει το κουτάβι του ενος μήνα με ξύλο, αφήνοντας το νηστικό και διαφορες αλλες κακουχιες.
επισης το οτι οι αρκούδες εκει παρουσιαζονται ως οι κακοι και αιμοβοροι ανθρωποφαγοι δολοφονοι, μου γυρισε το αντερο.
εχει η σειρα αυτο το exploitation, που βασιζεται στην ανουσια βια και στις σοκαριστηκες σκηνες για να επηρρεασει τα παιδια. χειροτερα και απο την Dragon Ball.
αν ημουν παιδι που επηρρεαζονταν απο παραμυθια με τον κακο το λυκο και την πονηρη αλεπου και την κακη αρκουδα, ισως να μου αρεσε. Η' οταν εβλεπα χαζοταινιες οπως τα Σαγονια του Καρχαρια ή Γκριζλι. πλεον δεν θελω να τη δω με τιποτα.

Η σειρα Bearcub Jackie ειναι 1000 φορες καλυτερη, με περισσοτερο σεβασμο στο υλικο, σε αντιθεση με το βιβλιο. Ακομα και η κορεατικη Βaekgu.

κατα τα αλλα, υποκλινομαι στο ΟP και ED. To prequel εβαλε μονο τα σκυλια να παλεουν αλλα η προσεγγιση ειναι η ιδια.

δειτε την ολη εδω

Youtube Video

#4752 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 15 May 2012 - 17:59

Να διωρθωσω κατι που ειπα πιο πανω....το Naruto δεν ειναι σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμες καλο......ειναι τελιο

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4753 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 16 May 2012 - 11:57

να τωρα χωρις ιντερνετ οτι υπηρχε το ειδα.......

Τexhnolyze αμην το τελειωσα ,πολυ σνιφ το τελος...... αμαν πια εκεινο το λουλουδι στο τελος δν αντεξα... μου αρεσε !!
Paranoia Agent..... κατι ΛΟΛ αλλα αυτην την παλιοκουκλα ποτε δν την συμπαθησα!!!Κι αυτη ωραια
Μononoke απλα θεικη !!!! εκει εκλαιγα γτ δν ειχα αλλο μεσα σε μια μερα την ειδα .....
Gintama ακομα στο 135 αλλα η σειρα δν παιζεται ...ναι περιμενα κουφα και βλακειες αλλα ειναι ακομα καλυτερη .... τρελο καστ!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4754 fatsel

fatsel

-----><-----

• Members
  • 25 posts

Posted 18 May 2012 - 20:36

Τελείωσα την Mouryou no Hako... για να πω την αλήθεια, στα τελευταία 2 επεισόδια κατάλαβα τι είχα παιχτεί. Γενικά ήταν μπέρδεμα, αλλα αυτος ήταν και ο σκοπός της σειράς πιστεύω :P
Επίσης ξεκίνησα Ergo Proxy, μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, μιας και δεν έχω δει κάτι παρόμοιο!!

#4755 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 20 May 2012 - 14:58

Εγώ τώρα βλέπω Hetalia, Umineko και τα άλλα τα seasonal. Εντάξει, το Hetalia είναι πολύ μεγαλύτερο καίδι απότι φανταζόμουν και έχω απλά λιώσει. Το Umineko καλό δείχνει αν και λένε πως θα χαλάσει μετά μέχρι τώρα μου φένεται πολύ καλό.