Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 09 April 2012 - 22:13
Ihate baseball but that was One Good anime!!!
Btw during the weekend I finished prince of tennis (everything)
It was good i hope there is a 2nd season of new PoT!!!

Posted 09 April 2012 - 23:08

Posted 09 April 2012 - 23:46

Posted 10 April 2012 - 18:49
Edit. Εδώ και λίγο καιρό έχω τελειώσει το Mawaru pingdrum, πολύ καλό αν και όχι το αριστούργημα που θα ήθελε να είναι. Έχει πολλά καλά στοιχεία, διάφορα μάπα στοιχεία, όπως το φινάλε του, πολλές φορές είναι αποπροσανατολισμένο αλλά γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον και απορροφά το θεατή. Ιδιαίτερα πρωτότυπο σε ένα χώρο με μπόλικα κλισέ.
Είδα την Paprika, mindfuck, πολύ καλό, αλλά υπερβολικό mindfuck, λίγη μεγαλύτερη διάρκεια και πιο αργό τέμπο θα βοηθούσαν πολύ.
Θα γράψω άλλο φορά για τα shorts του Genius party, άφησαν γενικά καλή εντύπωση, μερικά ήταν εντυπωσιακά οπτικά.
Είδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο του texhnolyse, ούτε που κατάλαβα. Ανούσιο 1ο επ. Άντε να δω το δεύτερο.
Posted 10 April 2012 - 19:19
μολις ειδα το 1ο επεισοδιο του Texhnolyze και δν καταλαβα απολυτως τπτ (να αρχισω να ανησυχω?)
ευτυχως εχει αρκετα επ. για να καταλαβω τι παιζει γτ το κοβω πολυ ενδιαφερον !!
Είδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο του texhnolyse, ούτε που κατάλαβα. Ανούσιο 1ο επ. Άντε να δω το δεύτερο.
Συνεχίστε το.Όχι ότι γίνεται ιδιαίτερα κατανοητό στην συνέχεια(σίγουρα θα χρειαστεί rewatch) αλλά αν εξαιρέσουμε τα δύο απαίσια αρχικά επεισόδια,η σειρά είναι αριστούργημα από κάθε πλευρά.

Posted 10 April 2012 - 19:22
Αν θέλετε να βρεθούμε κάποια μέρα να σας βαρέσω
Εγώ πέραν των ονγκόινγκζ βλέπω μια σειρά με κάτι μπέηζμπωλς και είναι ευχάριστη!
Posted 10 April 2012 - 19:23
Putin kάτσε φρόνιμα.
Posted 10 April 2012 - 19:23
Posted 10 April 2012 - 19:30
Posted 10 April 2012 - 19:33
Σωστά όσα γράφει ο OdyMonaxos.

Posted 11 April 2012 - 00:22
new season started, fate/zero και uchuu kyoudai και είμαστε μιά χαρά. To 1o ειδικά

Posted 11 April 2012 - 15:13
Αυτό το 1ο επ. του Tex/lyze. Είναι ένα αδιευκρίνιστο σκηνικό. Δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει τίποτα και απλά προσπαθεί να σου κινήσει την περιέργεια να δεις το 2ο. Πολύ άσχημα χρώματα και κεφάλια. Δεν ξέρω πως τα πάει η σειρά, αλλά σαν εισαγωγή μάλλον αδικεί τον εαυτό της. Η πλάκα είναι πως μου αρέσει αρκετά το sci-fi και το cyberpunk που θα μπορούσα να τα προσπεράσω όλα αυτά, αλλά ούτε και τον φαν του είδους δεν πείθουν. Τι σκεφτόντουσαν όταν το 'φτιαξαν; Άσε που είναι και τελείως γυμνό από μουσική και χάνει ενώ θα μπορούσε να μπαλώσει.
αν δεν ξερεις Ιαπωνικα ή Γερμανικα, αστο
http://www.youtube.com/watch?v=CW5IWwiFdzI
αλλα και στο DVD του Texhnolyze υπαρχει συνεντευξη στα Αγγλικα αυτη τη φορα. στο Youtube δεν τη βρηκα
Posted 11 April 2012 - 19:37
Είπα να ξαναδώ (μετά από δύο χρόνια περίπου) και να τελειώσω επιτέλους το 07-Ghost γιατί έχει πολλά bishies και ωραίο στόρι.
Είδα το πρώτο επεισόδιο Inu to Boku και το έκλεισα πριν τελειώσει.
Posted 11 April 2012 - 22:13

Posted 13 April 2012 - 00:42
Παρότι άρχισε εξαιρετικά, μην έχοντας καμία σχέση με τη complete filler/build up 1η season, μου φαίνεται ότι με το
που τελείωσε το φοβερό prototype για ending απέλυσαν και τον σεναριογράφο (xP) και γενικά έφτασε να με απογοητεύσει.
Κρίμα γιατί αυτή η σειρά είχε το δυναμικό να γίνει το καλύτερο gundam, αλλά τα βεβιασμένα, ανεπαρκή character development,
το ψιλό-μπαχαλεμένο (προς το τέλος) σενάριο, η έλλειψη μιας ικανοποιητικής κατάληξης (όσων αφορά το story + νόημα) και γενικά το μισοτελειωμένο (imo)
της όλης υποθέσεως δεν της απέδωσαν τη δικαιοσύνη που της άξιζε.
Παρόλα αυτά μπορώ να πω πως την ευχαριστήθηκα αρκετά, αν και δεν θα την πρότεινα σε κάποιον που δεν είναι fan του είδους-