Ghost in the Shell: Όλοι πλοκή και η δράση που διαδραματίζεται στο μέλλων είναι outstanding. Σε οποίων αρέσουν cyborg και ότι έχει σχέση με το μέλλων το πρωτινό ανεπιφύλακτα.
Bleach: Τώρα τελευταία άρχισα να το βλέπω, εντάξει είναι από τα ανιμε "must watch" αλλά αυτό που έχω πω είναι πως έχω γελάω και με ακούνε 10 γειτονιές παρά πέρα.
Ef a Tale of Melodies: Κύλησε δάκρυ.
Δυστυχως μετα απο ενα σημειο το Bleach γινεται απο "must watch" σε "must stop watching"
γεια σας παιδια
γουστάρω τα ανιμ γι αυτο και γραφτηκα στο φορουμ.
Εχω δει πολλα , τωρα βλεπω το Requiem for the Phantom .
Η σειρα αυτη για μενα ειναι πολυ καλη γιατι δεν διαφερει και πολυ απο τον πραγματικο μας κοσμο
και σου δίνει κάποια ηθικά διδάγματα .
Κατευθειαν στα βαθια.
Με ανάγκασαν πρόσφατα να δω την 4η ταινία του bleach.Δεν ξέρω τι κατάλαβαν με αυτό το βασανιστήριο αλλά πρόκειται για απαισιότητα που ήδη έχω ξεχάσει.
Λες ψεματα. Τετοιο αριστουργημα δεν ξεχνιεται.
Εγώ τώρα άρχισα το Higurashi No Naku Koro Ni και μπορώ να πώ πως είμαι πλήρως ικανοποιημένη...
Παράλληλα βλέπω και την δεύτερη σεζον της Haruhi που επίσης με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη μεχρι στιγμής...
Αν εννοεις το Haruhi που βγηκε το 2009, και οτι σε αφησε ικανοποιημενη ειτε εισαι στην αρχη, ειτε εχεις καποια... ιδιαιτεροτητα.
ας τους τεκνον μου, θα σε διαφθειρουν. δεν προκειτε ποτε να δεις το φως το αληθινο
οσο για το Blood+, επρεπε να το ειχες δει πριν 5 χρονια. φανταζε πιο πρωτοτυπο. εχουν βγει πλεον καλυτερες επιλογες.
αν δεν εχεις ιδεα για την ιστορια, δες πρωτα την ταινια του 2000, μετα διαβασε το manga και αν εχεις ορεξη διαβασε και την ιστορια του Mamoru Oshii που προσφερει πολλα περισσοτερα.
τη σειρα δες την για τις μαχες και το animation (shonen δεν θες?) μεταξυ Saya, Chevaliers, Schiffs και Chiroptera. Aν κανεις υπομονη θα ακολουθησουν αρκετουτσικες. A και το τριτο Opening (Colours of the Heart)
Δυστηχως καλες μαχες=μηδαμινοι χαρακτηρες.
Αν εχεις υπομονη να δεις shonen θα αντεξεις να δεις τα 50 επεισοδια της σειρας. μπορει στην αρχη να το γυρναει στο horror αλλα μετα γινεται shonen ολο και περισσοτερο.
Τωρα για καλους χαρακτηρες με βαμπιρια, κορυφαια επιλογη ειναι το OVA και το Manga Vampire Miyu, αλλα παρα την ποιοτητα δεν νομιζω να ανταποκρινεται στα γουστα σου.
Εγω που το ειχα δει 4 ή και 5 ισως χρονια πριν παντως, και χωρις να ειχα δει πολλα anime τοτε (ηταν απο τις πρωτες σειρες που ειδα) μου ειχε αρεσει υπερβολικα.
On topic: Σκεφτομαι να αρχισω το Shaman King μιας και ειναι απο τις λιγες σειρες που δεν ειχα δει ως παιδι και το εχω μετανιωσει.