Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 23:54

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 00:15

persona ειχα δει καμαι 10ρια επ. κιεγω...αλλα το βαρε8ηκα, δε παλευοτανε απο ενα σημειο και μετα...μονο τα πρωτα επ. αξιζαν νομιζω >.> δεν ξερω αν εφτιαξε κα8ολου αργοτερα

και τωρα ξεκινησα το usagi drop...πολυ καλο μεχρι στιγμης

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 15:27
Bokurano (8/24): Διάβασα πρόσφατα το καταπληκτικό manga και έβαλα να δω και τη σειρά. Δεν είναι τόσο σκοτεινή όσο το manga (αναμενόμενο) αλλά μέχρι στιγμής σαν πιο light εκδοχή είναι πολύ καλό. Το animation πάσχει κάπως σε μερικά σημεία...
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 15:34
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 18:53

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 19:33
>Αντιπαθητικός
You must be fucking kidding me!Ο πιο πορωμένος/ψυχάκιας/fuck everything gundam πρωταγωνιστής, η τρέλα του ήταν από τα πιο ευχάριστα σημεία της σειράς. Η relena ήταν gtp, όπως και o quatre

on topic, τελιώνω όπου νάνε το usagi drop (ηρέμησε κάπου στο 6 και με ψιλοέχασε), αλλά ακόμα μένει πολύ καλό και κάνα-δυο ongoing.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 19:36

Eye candy , τρομερό animation και ιδιαίτερη σκηνοθεσία . I like !!!
Ελπίζω το υπόλοιπο μισό να είναι καλό !
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 22:10
Μου αρέσει πολύ D: Έχοντας αρχικά δει το 1ο season του Toaru Majutsu no Index, είχα δείξει ενδιαφέρον για την Misaka και την Kuroko και ήθελα να ασχοληθεί περισσότερο με αυτές η σειρά. Και μετά ανακάλυψα πώς υπάρχει spin-off της σειράς... που αφορά ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ! Χαχα, τι χαρά! (lol)
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2012 - 07:44
Απο animation και φοντα η σειρα ειναι μπορω να πω πρωτοποριακη. Κατα τα αλλα ομως ειναι αναλαφρη (απο τα δυο επεισοδια που ειδα), ισως πολυ αναλαφρη. αλλα αν βλεπεις 1-2 επεισοδια την ημερα, ειναι ενταξει.
Και ειναι καραμπινατο απο που εμπνευστηκαν οι Panty και Stocking. Aλλωστε εναλλακτικα οι Dirty Pair αποκαλουνται και Lovely Angels και οι πρωταγωνιστριες εχουν σχεδον ιδιο χρωμα μαλλιων και ιδιο ταπεραμεντο. Ασε που μισουν τους αντρες με τριχες στο στηθος! θα δυσκολευτω να τις συμπαθησω αλλα τις σχεδιασαν και τις ανιματαρανε πολυ ωραια.
Α, και τα OP/ED δεν τα βαριεμαι με τιποτα!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JNd6SpmeBqY[/media]
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2012 - 14:39
Eγώ από την άλλη πήρα απόφαση και έριξα μια ματιά στο Robot Carnival. Genius Party meets Εve no Jikan if I must describe it in a nutshell. 8 από τους πιο γνωστούς animators της Ιαπωνίας δημιουργούν 9 διαφορετικά ξεχωριστά OVAS καθένα από τα οποία διαπραγματεύεται την αλληλεπίδραση ανθρώπων Robot. Indeed το καθένα είχε τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα και άφηνε τελείως διαφορετική αίσθηση. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιο αγαπημένο αυτό θα είναι το Presence από τον Yasuomi Umetsu. Δεν πιστεύω πώς ο άνθρωπος ο οποίος έφτιαξε αυτό το γεμάτο λεπτότητα και ευαισθησία short μετά κατέληξε να φτιάχνει το Mezzo Forte. >.> Από αισθητικής άποψης ήταν απλά πανέμορφο.Όπως επίσης και το Starlight Angel και το Cloud μου άρεσαν πάρα πολύ. Γενικά δεν με άφησε κάποιο από τα short παραπονεμένη. Είχε το καθένα την χάρη του.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2012 - 14:49
Μεχ μεχ. Μια μου αρεσει, μια δεν μου αρεσει. Οσο προλαβω να δω και βλεπουμε. Οταν μου αρεσει, μου αρεσει πολυ ευτυχως.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 09:27
και εκει που τσεκαρα πιο group θα κρατουσα
κατεληξα να το δω ολο....

Θεωρω οτι αυτο τα λεει ολα...

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 22:54

Καιιι re-watching Claymore . Απλά καμένος !

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 23:45
+1>Heero
>Αντιπαθητικός
You must be fucking kidding me!Ο πιο πορωμένος/ψυχάκιας/fuck everything gundam πρωταγωνιστής, η τρέλα του ήταν από τα πιο ευχάριστα σημεία της σειράς. Η relena ήταν gtp, όπως και o quatre

Εγώ σήμερα τελείωσα τα Kaleido Star

The .aNiMe//GR Team.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2012 - 17:57
Από τα on going βλέπω atm guilty crown το οποίο αλλίως ξεκινάει αλλιώς συνεχίζει..
Και καθότι τέλιωσε η εξεταστική όλο και κάποιο άλλο θα αρχίσουμε