Tωρα βλεπω
Lain&Asura cryin ή μαλλον τα τελειωνω
Lain:mindfuck και ακαταλαβιστικο!πολυ ωραιο ανιμε με αρκετα μυνηματα που μπορεις να ξεθαψεις,μεχρι στιγμης σπαω το κεφαλι μου να συνδεσω αυτα που με εχει δειξει ελπιζω στο 12-13 που μου απεμειναν να ξεκαθαρισουν αν οχι ολα αρκετα πραγματα!
Asura cryin:καλο ανιμε ειναι,δεν εχει κατι το τρομερα ιδιαιτερο,ωραιο σχεδιο και οι χαρακτηρες καλοι,βλεπετε ανετα και ευχαριστα :3
Απο την νεα σεζον εχω πιασει σχεδον οτι εχει βει μεχρι τωρα!αλλα ας πω εντυπωσεις απο αυτα που μου εμειναν πιο πολυ!
Symphogear:μου θυμιζει μια μιξη απο madoka και nge,τα 2 πρωτα επς ηταν παρα πολυ καλα!οι χαρακτηρες φενονται καλοι εκτος απο την πρωταγωνιστρια χιμπικι λεγοταν?δεν θυμαμαι!πιστευω θα ειναι απο τις καλες τις σεζον και οτι θα χει ενα ιδιο τελος με μαντοκα?ορ νοτ!
Another:το χορρορ της σεζον!1ο επ και φενεται αρκετα promising αλλα ειναι και απο τα ανιμε που φοβαμαι οτι μετα ισως χαλασουν και γινουν βαρετα....δεν εχω πολλα να πω μιας και το 1ο επ δεν μας εδειξε τοσα πραγματα περαν απο το οτι κατι 'κακο' περιτρυγυριζει την ταξη(δεν θυμαμαι πια

)
Thermae Romae&Poyopoyo:το 1ο ειναι πολυ ωραιο με ενα σχεδιο που θυμιζει game παρα ανιμε!εχει πολλες wtf? φατσες XD και ενα ιδιαιτερο ας το θεσω ετσι humor!το 2ο ανιμε ειναι 3 λεπτα!α και το 1ο θα ειναι 3 επς....το Poyopoyo ειναι οτι πρεπει για να κανεις ενα διαλειμμα αναμεσα σε 2 ανιμε,3 ευχαριστα και ξεκουραστα λεπτα περνανε χωρις να το παρουμε χαμπαρι
Brave 10(1),Ano natsu da matteru(2),Daily lifes of highscool boys(3),Highschool DxD(4):το (1) εχει πολυ ωραιο σχεδιο,μου αρεσει που διαδραματιζεται σε μια παλαιοτερη εποχη,απο κει και περα δεν εχει κατι το wow ειναι ανιμε που θα το δει καπιος θα το ευχαριστιθει και τελος!
το (2) αχχχχχ anohana θυμιζει,το σχεδιο ειναι ιδιο,ο προ ειναι ιδιος με τον προ του anohana(ειπαμε ιδια εταιρια αλλα μην το χεσουμε)φενεται αρκετα ενδιαφερον ανιμε,δεν μπορω να πω πως με ξετρελανε το 1ο επ αλλα ηταν οκ!το (3) χυμα στο κυμα,αρκετη καφριλα,και ενα 20λεπτο γελιου και wtf?lol

το (4) το βλεπεις για εναν λογο: ECCHI-UNCENSORED XD καλα οκ δεν λεω ειχε και καπιες αστειες φασεις,και ενα αρκετα ωραιο σχεδιο αλλα....WE WATCH IT FOR WHAT I ALREADY SAID!