Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4546 Kato-kun

Kato-kun

wannabe physics prof.

• Members
  • 15 posts

Posted 16 January 2012 - 11:34

Λοιπόν, currently watching:

Chobits (2002). Anime που ήθελα να δώ εδώ και καιρό (χρόνια), αλλά για καποιο λόγο δεν έκανα, μέχρι την προηγούμενη βδομάδα...:canthelp:

Είναι γαμάτο! Είμαι στα μέσα του Anime (ep 14) και δύσκολα συγκρατιέμαι να μην το δω με τη μια ως το τέλος.

Είναι το 2ο entry στην "past legendary anime i regret not watching sooner" list μου. 1ο ήταν το Love Hina (2000), άλλο τρομερό Anime...:wooi2: (ξεκίνησα το manga τώρα (καλύτερο και απο το Anime:blingeye2:) για full experience και closure).

Μετά από αυτό πάω για Elfen Lied...

από currently airing βλέπω:

Guilty Crown, Mirai Nikki (super awsome), Ano Natsu de Matteru, Hunter x Hunter (2011), Kill Me Baby, ..κ.α.

και ofc NS kai OP αν και είμαι σχεδόν 10ep πίσω.

#4547 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 16 January 2012 - 12:51

Tωρα βλεπω Lain&Asura cryin ή μαλλον τα τελειωνω :P
Lain:mindfuck και ακαταλαβιστικο!πολυ ωραιο ανιμε με αρκετα μυνηματα που μπορεις να ξεθαψεις,μεχρι στιγμης σπαω το κεφαλι μου να συνδεσω αυτα που με εχει δειξει ελπιζω στο 12-13 που μου απεμειναν να ξεκαθαρισουν αν οχι ολα αρκετα πραγματα!
Asura cryin:καλο ανιμε ειναι,δεν εχει κατι το τρομερα ιδιαιτερο,ωραιο σχεδιο και οι χαρακτηρες καλοι,βλεπετε ανετα και ευχαριστα :3

Απο την νεα σεζον εχω πιασει σχεδον οτι εχει βει μεχρι τωρα!αλλα ας πω εντυπωσεις απο αυτα που μου εμειναν πιο πολυ!
Symphogear:μου θυμιζει μια μιξη απο madoka και nge,τα 2 πρωτα επς ηταν παρα πολυ καλα!οι χαρακτηρες φενονται καλοι εκτος απο την πρωταγωνιστρια χιμπικι λεγοταν?δεν θυμαμαι!πιστευω θα ειναι απο τις καλες τις σεζον και οτι θα χει ενα ιδιο τελος με μαντοκα?ορ νοτ!
Another:το χορρορ της σεζον!1ο επ και φενεται αρκετα promising αλλα ειναι και απο τα ανιμε που φοβαμαι οτι μετα ισως χαλασουν και γινουν βαρετα....δεν εχω πολλα να πω μιας και το 1ο επ δεν μας εδειξε τοσα πραγματα περαν απο το οτι κατι 'κακο' περιτρυγυριζει την ταξη(δεν θυμαμαι πια :P)
Thermae Romae&Poyopoyo:το 1ο ειναι πολυ ωραιο με ενα σχεδιο που θυμιζει game παρα ανιμε!εχει πολλες wtf? φατσες XD και ενα ιδιαιτερο ας το θεσω ετσι humor!το 2ο ανιμε ειναι 3 λεπτα!α και το 1ο θα ειναι 3 επς....το Poyopoyo ειναι οτι πρεπει για να κανεις ενα διαλειμμα αναμεσα σε 2 ανιμε,3 ευχαριστα και ξεκουραστα λεπτα περνανε χωρις να το παρουμε χαμπαρι :D
Brave 10(1),Ano natsu da matteru(2),Daily lifes of highscool boys(3),Highschool DxD(4):το (1) εχει πολυ ωραιο σχεδιο,μου αρεσει που διαδραματιζεται σε μια παλαιοτερη εποχη,απο κει και περα δεν εχει κατι το wow ειναι ανιμε που θα το δει καπιος θα το ευχαριστιθει και τελος!
το (2) αχχχχχ anohana θυμιζει,το σχεδιο ειναι ιδιο,ο προ ειναι ιδιος με τον προ του anohana(ειπαμε ιδια εταιρια αλλα μην το χεσουμε)φενεται αρκετα ενδιαφερον ανιμε,δεν μπορω να πω πως με ξετρελανε το 1ο επ αλλα ηταν οκ!το (3) χυμα στο κυμα,αρκετη καφριλα,και ενα 20λεπτο γελιου και wtf?lol :P το (4) το βλεπεις για εναν λογο: ECCHI-UNCENSORED XD καλα οκ δεν λεω ειχε και καπιες αστειες φασεις,και ενα αρκετα ωραιο σχεδιο αλλα....WE WATCH IT FOR WHAT I ALREADY SAID!

#4548 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 16 January 2012 - 15:08

Τελείωσα το Tales of Symphonia: Tethe'alla Hen :if:. Really really liked it, κοίταξα για επόμενο sequel αλλά είδα ότι έχει βγει μόνο ένα ep. που δεν έχει γίνει subbed:deadga6:. Correct me if I am wrong(pls pls do)

ΕΤΟΙΜΟ SUBBED TO ΠΡΩΤΟ:wooi2:
SCREW HOMEWORK, IM GOING FOR THE EPISODE
:hero:

In other news,εκτός από τα ongoing που βλέπω, παρακολουθώ και canaan(ναι νωρίς θυμήθηκα να το δω κι αυτό:uhh:). Like the concept, ευχάριστη σειρά :D

Asura cryin:καλο ανιμε ειναι,δεν εχει κατι το τρομερα ιδιαιτερο,ωραιο σχεδιο και οι χαρακτηρες καλοι,βλεπετε ανετα και ευχαριστα :3

Επιτέλους κάποιος εδώ μέσα που να μην το βρίζει:nanana:

8w32.jpg

#4549 Kato-kun

Kato-kun

wannabe physics prof.

• Members
  • 15 posts

Posted 16 January 2012 - 17:09

Τέλος και το Chobits. Αν δεν το είδατε ακόμα, δείτε το! End of story.

10 επεισόδια σερί... whatever! άξιζε.

#4550 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 16 January 2012 - 17:26

τελιωσα το tokyo marble chocolate πριν απο λιγο, φαση ειχανε και τα 2 επ. ^^ ωραια ατμοσφερα :3
フカフカ

#4551 K-OnXRailGunIndex_Fan

K-OnXRailGunIndex_Fan

Live A Life Without Regrets ☺☹

• Members
  • 26 posts
  • Locationsomewhere at Grand Line....☠

Posted 16 January 2012 - 21:33

Εγώ μόλις εχθές τελείωσα το Aru Kagaku no Railgun.
Μπορεί να μην είναι αρκετά γνωστό αλλά είναι φο-βε-ρό!
Ελπίζω η δεύτερη σεζόν ( to aru majutsu no index) να είναι το ίδιο συναρπαστική!

Επίσης... δείξτε επιείκεια είμαι νέα... :terror2: :oo:

#4552 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 January 2012 - 21:55

Βασικά το Index είναι η πρώτη season και το Railgun spin-off με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Και τα 2 Index και το Railgun είναι βλακείες αλλά το Railgun απολαυστικότατο, παρόλα αυτά σε όλους θα πρότεινα να δουν πρώτα την πρώτη σαιζόν του Index for consistency.
Εφόσον είδες το Railgun ξέμπαρκο χωρίς πρόβλημα όμως, άσε τα άλλα καλύτερα.

HnH5aB0.jpg

#4553 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 16 January 2012 - 22:16

Εγώ μόλις εχθές τελείωσα το Aru Kagaku no Railgun.
Μπορεί να μην είναι αρκετά γνωστό αλλά είναι φο-βε-ρό!
Ελπίζω η δεύτερη σεζόν ( to aru majutsu no index) να είναι το ίδιο συναρπαστική!

Επίσης... δείξτε επιείκεια είμαι νέα... :terror2: :oo:

Βασικά το Index είναι η πρώτη season και το Railgun spin-off με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Και τα 2 Index και το Railgun είναι βλακείες αλλά το Railgun απολαυστικότατο, παρόλα αυτά σε όλους θα πρότεινα να δουν πρώτα την πρώτη σαιζόν του Index for consistency.
Εφόσον είδες το Railgun ξέμπαρκο χωρίς πρόβλημα όμως, άσε τα άλλα καλύτερα.

Ό,τι είπε ο Putin, μην δεις τις 2 seasons To Aru Majutsu no Index, αλλά δες μόνο το Railgun OVA που αξίζει.
Posted Image
Posted Image

#4554 Kato-kun

Kato-kun

wannabe physics prof.

• Members
  • 15 posts

Posted 17 January 2012 - 11:03

Σήμερα τα ξημερώματα τελείωσα και το Elfen Lied (το είδα από την αρχή μέχρι το τέλος). Με άφησε με ανάμεικτα αισθήματα. Αν και ενδιαφέρον το story, οι χαρακτήρες δεν μου φάνηκαν καθόλου πιστευτοί και δεν μπόρεσα να identify μαζί τους (ήταν είτε απίστευτα ηλίθιοι, απίστευτα αφελείς, και τα δύο, ή απλώς σπαστικοί, ακόμα και για anime standards...), οπότε μου χάλασε λίγο το experience.

Προς το τέλος φτιάχνει λίγο, επειδή βλέπουμε τι μπορεί να τους ώθησε να γίνουν έτσι όπως εμφανίζονται στο anime.

Βασανίστηκα λίγο να το τελειώσω, αλλά παρόλ' αυτά δεν κατάφερα να σταματήσω να το βλέπω. Ήθελα να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν νομίζω όμως να συνεχίσω με το manga για να μάθω το true ending (έχει cliffhanger στο τέλος).

Give it a try αν σας ενδιαφέρει το genre, δεν σας ενοχλεί το υπερβολικό gore και είστε λίγο ψυχικά άρρωστοι.:hahaha:

edit: Elfen Lied, όχι Fairy Tail... sigh

#4555 Kato-kun

Kato-kun

wannabe physics prof.

• Members
  • 15 posts

Posted 19 January 2012 - 20:54

Ωραία, τελείωσα το "Suzumiya Haruhi no Yuutsu" + seuel/movie "Suzumiya Haruhi no Shoushitsu".

Είδα το 2009 version της σειράς. Ως το 12ο ep μου είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση. Είχε ενδιαφέρον ιστορία, οι χαρακτήρες ήταν πιστευτοί, amusing (ο male protagonist δεν υπάρχει, hilarious ο τύπος με τα comments του:hahaha:) και γενικά ευχάριστοι.

Μετά ξεκίνησε το infamous "endless eight" arc. Το είδα όλο, μαζεμένο (τι μαζόχας...:deadga6:). Επέζησα όμως και ευχαριστήθηκα τα επόμενα eps.

Αργότερα είδα την ταινία και ευχαρίστησα τον past self μου που άντεξε το "endless eight". Eμπλουτίζει την ταινία. (Ή τουλάχιστον αυτό κατέληξα να κάνω τον εαυτό μου να πιστεύει και όχι ότι επί 3 ώρες έβλεπα τα ίδια 20 λεπτά ξανά και ξανά:erk:)

In the end I highly enjoyed it, so who gives a damn? Δείτε το. Recommended (με η χωρίς endless eight :P).

Edit: Με την ευκαιρία, ξέρετε που μπορώ να βρώ μεταφρασμένα (Eng, Gre) (light-)novel? Και από άλλες σειρές, όχι μόνο από αυτήν. Arigatou community-sama!

Edited by Kato-kun, 19 January 2012 - 21:00.

#4556 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 January 2012 - 23:24

Edit: Με την ευκαιρία, ξέρετε που μπορώ να βρώ μεταφρασμένα (Eng, Gre) (light-)novel? Και από άλλες σειρές, όχι μόνο από αυτήν. Arigatou community-sama!

Baka-Tsuki
Έχει και android app ονόματι BakaReader.

Apparently, το Suzumiya Haruhi no Yuutsu έγινε licensed και αναγκάστηκαν να το αποσύρουν.

Edited by Erebos, 19 January 2012 - 23:30.

Posted Image
Posted Image

#4557 Kato-kun

Kato-kun

wannabe physics prof.

• Members
  • 15 posts

Posted 20 January 2012 - 00:03

Baka-Tsuki
Έχει και android app ονόματι BakaReader.

Apparently, το Suzumiya Haruhi no Yuutsu έγινε licensed και αναγκάστηκαν να το αποσύρουν.

Ah, thanks! Βασικά το ήθελα για το Suzumiya Haruhi και το Kami-sama no memochou περισσότερο. Το Kami-sama άρχισαν να το δουλεύουν πρόσφατα, οπότε με βοήθησες αρκετά.

Όταν έψαξα εγώ (3-4 μήνες πριν περίπου) βρήκα site με raws, αν κάποιος σκέφτεται να τα δουλέψει(:hero:):

jcafe24 (θέλει registration αν θυμάμαι καλά)

Edited by Kato-kun, 20 January 2012 - 11:44.

#4558 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 January 2012 - 23:11

ειπα να κανω τελικα μια παρακαμψη και ειδα τη Les Miserables. Xρονια ηθελα να τη δω μετα τις τοσες περιπετειες με τον υποτιτλισμο και τελικα ολοκληρωθηκε.

Καλη σειρα ειναι αλλα καποια σημεια τη σκοτωνουν κυριολεκτικα.

σωζεται μονο και μονο λογω του πλουσιου υλικου του βιβλιου.

να ηταν οποιαδηποτε διασκευη manga θα ειχε καταρρευσει.

Επιτελους μετα απο 4 χρονια ολοκληρωνεται η θεαση των WMT (1974-2008)
την νεα Anne of Green Gables την αποφευγω και σα βιβλιο και σα σειρα

ακολουθει η σειρα Sasurai no Shoujo Nell, που απο το πρωτο επεισoδιο υποσχεται πολλα περισσοτερα.

#4559 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 January 2012 - 17:57

Είδα 2 επεισόδια από το Kimi to Boku, μιας και είχα διαβάσει καλές κριτικές και το anidb το έχει σαν shounen...

What was this faggotry?!? :puke:
Οι δίδυμοι βαριούνται τη ζωή τους, ο Shun... gayest character.
Nothing of interest happens like EVER...
Ας υπήρχε ένα κορίτσι στην παρέα τουλάχιστον για να είναι σαν το Ouran High School Host Club.
Ένα masturbatory shoujo anime με bishounen και τίποτε άλλο.

Dropped, deleted.
Posted Image
Posted Image

#4560 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 22 January 2012 - 18:34

Τώρα πρόσφατα τελείωσα το Un-Go:riiight:(Tελειο) και Otome Yokai Zakuro και ξεκίνησα σήμερα το Amagami SS.