Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 18:33
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 20:13
Code Geass: Lelouch of the Rebellion και The Melancholy of Haruhi Suzumiya

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 22:44
Μετα ομως δες και την πρωτη σειρα του 70 (εχουν υποτιτλους τα πρωτα 8 επεισοδια), να δεις ποιος πραγματικα ειναι ο Κάσας και ο τρελο-brαkιng bοςς.
I'll check it out

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 15:47
Τελειωσα το Claymore και χαιρομαι παρα πολυ που εκατσα να το δω - στο συνολο ηταν μια πολυ καλη ωμη action σειρα που ειχε πολλα να προσφερει στο θεατη, οσο κι αν προσπαθησαν να το χαλασουν με τα αισχρα 3 τελευταια επεισοδια. Η ατμοσφαιρα ηταν πολυ καλη, το medieval setting αυτο ακριβως που ηθελα, και ακομα κι αν δεν ειχε σεναριο ειχε πολλους ενδιαφεροντες χαρακτηρες. Φυσικα δεν εννοω μονο τους καλους, ειδικα ορισμενοι σαδιστικοι χαρακτηρες ηταν οτι πρεπει για να σε κρατανε σε εκρηγορση, με τη
Επειτα ειδα το Kannazuki no miko το οποιο, παροτι ειχε yuri, καταφερνει να ειναι μια ανυπερβλητη πατατα απο σχεδον ολες τις αποψεις. Περισσοτερα εδω.
Ξαναπιασα και το Naruto Shippuuden στο οποιο ειμαι αρκετους μηνες πισω. Το μονο που εχω να πω πριν το spoiler tag ειναι : Pain!
Τελος, ξεκινησα το Tengen Toppa Gurren Lagann, το οποιο μετα απο 10 επεισοδια δε με εχει τραβηξει καθολου, κυριως επειδη εχει εναν καθυστερημενο πρωταγωνιστη ο οποιος τα κανει ολα λαθος αλλα ως δια μαγειας πετυχαινει σε ο,τι και να κανει και ολοι τον εχουν σαν ειδωλο. Και να μην ξεχασω ποσο χαλια γραφικα εχει οταν γινεται καποια γρηγορη κινηση - στις μισες σκηνες δρασης δεν καταλαβαινω καν τι υποτιθεται οτι συμβαινει!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 27 Σεπτέμβριος 2011 - 16:23

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 17:10

και λεω να ξεκινησω το 07-ghost

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 17:16
Τελος, ξεκινησα το Tengen Toppa Gurren Lagann, το οποιο μετα απο 10 επεισοδια δε με εχει τραβηξει καθολου, κυριως επειδη εχει εναν καθυστερημενο πρωταγωνιστη ο οποιος τα κανει ολα λαθος αλλα ως δια μαγειας πετυχαινει σε ο,τι και να κανει και ολοι τον εχουν σαν ειδωλο. Και να μην ξεχασω ποσο χαλια γραφικα εχει οταν γινεται καποια γρηγορη κινηση - στις μισες σκηνες δρασης δεν καταλαβαινω καν τι υποτιθεται οτι συμβαινει!
Spoiler:
Stop watching TTGL right now, lol
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 17:26
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 18:15
Πωωω Kiss x Sis ακόμα θυμάμαι την Riko:nbleed:Εγώ currently βλέπω kiss x sis και μετά έχουν σειρά το 11 eyes ,fate/stay night /kai cowboy bebop.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 22:56

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 23:26
Stop watching TTGL right now, lol
Εγω αν εβλεπα τις παραπανω σειρες θα θεωρουσα τη ttgl αριστουργημα. Δηλ οι αλλες λιγοτερο πνευματικα καθυστερημενες ειναι και δη η nαrutο που τα παει μετρια στο τζάπαν;
Απλα ειχα σπαστει με τους χαρακτηρες. Πολυ κουλ τους κανανε που ηθελα να τους σπασω ολους στο ξυλο και να θριαμβευσουν οι κακοι.
Ο δευτερος κυκλος ειναι πιο ισορροπημενος, αλλα περαν των τελευταιων επεισοδιων, τα εχουμε χιλιοδει. Ο πρωτος ηταν αξεχαστη εμπειρια, ειτε μ'αρεσε ειτε οχι
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 23:29
Εγω αν εβλεπα τις παραπανω σειρες θα θεωρουσα τη ttgl αριστουργημα. Δηλ οι αλλες λιγοτερο πνευματικα καθυστερημενες ειναι και δη η nαrutο που τα παει μετρια στο τζάπαν;
Απλα ειχα σπαστει με τους χαρακτηρες. Πολυ κουλ τους κανανε που ηθελα να τους σπασω ολους στο ξυλο και να θριαμβευσουν οι κακοι.
Ο δευτερος κυκλος ειναι πιο ισορροπημενος, αλλα περαν των τελευταιων επεισοδιων, τα εχουμε χιλιοδει. Ο πρωτος ηταν αξεχαστη εμπειρια, ειτε μ'αρεσε ειτε οχι
Δεν το λέω επειδή δεν θεωρώ το TTGL καλό anime (ίσα ίσα). Απλά το λέω ότι αν το βρήκε όπως το βρήκε μέχρι το επεισόδιο που είπε, καλύτερα να το αφήσει.
p.s. καλά κάνουν και είναι κουλ οι χαρακτήρες

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 11:02
p.s. καλά κάνουν και είναι κουλ οι χαρακτήρες
γιαυτό βλέπεις το anime!
Οχι. Βλεπω ανιμε για τους μανιοκαταθλιπτικους μπακουρηδες χαρακτηρες, που θελουν να καταστρεψουν τον κοσμο ή να συλλεγουν γυναικεια εσωρουχα
Τους κουλ ας τους περιορισουν στα shοnεn ή mεchα οπως αυτο.
Υπαρχουν και ρεαλιστικοι χαρακτηρες που και που αλλα απαιτει καλο σκηνοθετη, ανιματερ και ηθοποιο, οποτε αστο.
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 11:41
Οχι. Βλεπω ανιμε για τους μανιοκαταθλιπτικους μπακουρηδες χαρακτηρες, που θελουν να καταστρεψουν τον κοσμο ή να συλλεγουν γυναικεια εσωρουχα
Τους κουλ ας τους περιορισουν στα shοnεn ή mεchα οπως αυτο.
Υπαρχουν και ρεαλιστικοι χαρακτηρες που και που αλλα απαιτει καλο σκηνοθετη, ανιματερ και ηθοποιο, οποτε αστο.
Pay attention to the words please

on topic: το casshern sins συνεχίζει να είναι πάρα πολύ καλό μέχρι και το επ 15 αλλά ακόμα δεν μου έχει δώσει να καταλάβω που ακριβώς να το κατατάξω

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2011 - 11:52
To ξερα ότι ο πιτσιρικάς στο Heidi έκρυβε πολλά κάτω από το αθώο προσωπείο. Απλά το ήξερα.

Ontopic. Κόλλησα και εγώ με το Casshern Sins από τον SWA (I am telling you it's like a virus). Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα και το πώς παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς στην νοοτροπία του παλιού Casshern (αλλά και άλλων σειρών της εποχής όπως πχ Gatchaman etc) μόνο που αυτήν την φορά δεν είναι για δεκάχρονα. Kαι απλά λατρεύω την φωνή του Casshern. Συμφωνώ πάντως ότι το να ξέρει κανείς δύο πράγματα για την original σειρά βοηθάει να δει κανείς το Casshern Sins από άλλο μάτι οπότε καλό είναι πριν η μετά να ρίξει κανείς μια ματιά και στα επεισόδια της παλιάς που έχουν βγει (ή αν βαριέται στην wikipedia).