Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4246 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2011 - 01:29

1)cromartie high school(7/26): Πολύ καλό! Το χιούμορ του μου θυμίζει τρομερα gintama.
2)full metal panic(13/24): Βλέπεται, αν και στο σημειο που είμαι βαριέμαι αφανταστα κι αρχισα να ζοριζομαι να το συνεχίσω. Νιωθω σαν να είμαι σ' ένα ατελειωτο filler. Πέρα απο τα χαζα fanservice προς το αντρικό κοινό κάτω των 18, και η υπόθεση γενικά χανει, αλλά δεν λέει και να προχωρήσει κιόλας. Τεσπα την σεζον αυτη θα την τελειωσω, αλλα δεν ξερω για τη 2η. Α και όποιος το ξεκινησει και νομίζει ότι θα δει seinen πλαναται. Μονο την ταμπέλα έχει.
3)Ayakashi japanese classic horror(4/11) Καλό αλλα με ανακατευει λίγο και το βλέπω σε δόσεις, όχι λόγω horror αλλα λόγω της ανωμαλίας της φύσης κάποιων ανθρωπων στην 1η ιστορια.

Από αυτά που ολοκληρωσα τελευταία το πιο καλό ήταν το juuousei. Πολύ καλό σε όλα του, εκτός του μεγεθους: Ήθελα κι άλλο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα


#4247 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2011 - 10:03

Ψήνομαι να αρχίσω claymore έχω ακούσει καλά πράγματα ... βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο... δεν χάνω κάτι να το δοκιμάσω !!

#4248 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2011 - 10:37

Ειδα επιτελους και το OVA The Mirror Ring, του γνωστου Chojin Locke. Κατωτερο των προσδοκιων μιας και τα αλλα OVA, αλλα και η ταινια ηταν καλυτερα, αλλα βλεπεται ευχαριστα αν εξαιρεσεις τα πρωτα λεπτα. Παντως το budget ηταν περιορισμενο και σχεδιαζαν να βγαλουν και αλλα, ωστοσο τελικα κατεληξαν σε αυτο.

Οι μεταφραστες αναζητουν καποιον να αναλαβει scanlations για το manga το οποιο εδω και χρονια θελω να ριξω μια ματια, εστω και σε ενα τευχος. Ειναι ισως το επικοτερο sci-fi manga με ιστορια 40+ χρονων

#4249 Serestrum

Serestrum

    have to kill fast and bullets too slow

  • Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 01:27

Big O. :burningbe3:

Τι ανιμαρα ειναι αυτη ρεεε??? Απιστευτος πρωταγωνιστης και συμπρωταγωνιστρια. Φοβερο animation. Ομορφη και ταιριαστη μουσικη.Εκπληκτικη noir ατμοσφαιρα. Φανταστικος και μοναδικος συνδιασμος noir/ steampunk και ιχνη cyberpunk. Κορυφαιο και διακριτικο χιουμορ.Καλογραμμενοι διαλογοι. Μπορει να χωριζεται σε αυτοτελη επεισοδια αλλα υπαρχει ενα εντονο σεναριο απο πισω, ελπιζω μεχρι το τελος να εχει αναπτυχθει και να κλεισει ομορφα. Ακομα και σαν το Cowboy Bepoop ( :P ) να ειναι δεν θα με χαλασει καθολου.

ΔΕ ΦΑΚ
γιατι δεν ειναι πιο γνωστη αυτη η σειρα??? Την εχω λατρεψει! Να ειναι καλα η Ιριστελλιτσα που μου την προτεινε.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things


#4250 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 01:45

Aν δεν ήξερα ότι το Bepoop ήταν χαϊδευτικό από την πολλή αγάπη στη σειρά θα έπεφτε banhammer. :hahaha: Kατά τ' άλλα ναι είναι γνωστό ότι πάντα τα καλύτερα διαλέγω η άτιμη:wooi2:./μετριοφροσύνη.

Και λέγοντας για τα καλύτερα πώς με έπιασε και με εξαίρεση τα ongoing (No6, Blood-C και Uta no prince) δεν έχω πιάσει καμία σειρά σαβούρα αυτήν την περίοδο. Πώς το πάθα?

Αντίθετα:
- ξαναξεκίνησα Tatami Galaxy το οποίο είναι πανέμορφο αλλά πραγματικά με την γλυστρίδα που έχουν φάει εκεί μέσα δυσκολεύομαι να ακολουθήσω το τι λένε.

-Big 0 το οποίο αποδείχτηκε πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα, με σαφείς αναφορές σε υπερηρωικές sci fi σειρές των 60's τυπου Μπάτμαν. Ιn fact θυμίζει περισσότερο cartoon παρά anime χωρίς αυτό όμως να είναι κάτι το αρνητικό.

- Ookiku Furikabutte το οποίο αυτή τη στιγμή είναι η μεγάλη μου αγάπη. Πραγματικά δεν πίστευα ότι μέσα μου είχα κρυμμένο έναν μικρό οπαδό αλλά αυτή η σειρά κατόρθωσε να τον φέρει στην επιφάνεια. Έχω γίνει η καλύτερη κερκίδα, και εν ολίγοις πέτυχε ότι δεν πέτυχε o πατέρας μου που με έσερνε από τα γεννοφάσκια μου σε κάθε λογής αγώνες. Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω πως νιώθει όταν χοροπηδάει και ουρλιάζει για τα γκολ του ολυμπιακού (και πλέον δεν μπορώ να τον κοροιδεύω xD). Toν Mihashi πραγματικά θέλω να τον υιοθετήσω. Also Ριιιιιι Ριιιιιι Ριιιιιιιι :hahaha:
- Και last but not least Moyashimon. Δεν μπορω να την περιγράψω τη σειρά εκτός από το ότι όλοι εκεί μέσα είναι adorkable. Στηρίζω Yuuki Kei με τα χίλια ο οποίος κάτι αμαρτίες από προηγούμενη ζωή πληρώνει και τραβάει ότι τραβάει χωρίς να φταίει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 02 Αύγουστος 2011 - 01:53


#4251 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

    Anime Freak

  • Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 22:38

Currently watching Angel Beats
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4252 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 23:46

ξεκινησα το noein , μεχρι στιγμης ανταποκρινεται πληρως στα πολυ θετικα σχολια για το σεναριο του (και ναι οντως το σχεδιο που εχουν οι χαρακτηρες ειναι εντελως ξεκαρφωτο με την αρτιοτητα του background!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4253 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 14:58

Ξεκίνησα να παρακολουθώ το Bounen no Xamdou/Xam`d: Lost Memories(9/26).Εντοπίζω κοινά με το eureka seven και ως προς το σχέδιο και ως προς κάποια στοιχεία της ιστορίας,χωρίς όμως να το φτάνει.Πολλοί seiyuu του eureka 7 δανείζουν της φωνές τους και σε αυτό.Όσο έχω δει μου αρέσει αρκετά και ως γνωστόν λατρεύω bones!Πιο αναλυτικά μόλις το τελειώσω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4254 Sonick

Sonick

    Boiled Frogs

  • Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 23:22

Ξεκίνησα το Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin .Προσπάθησα αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι να δω κάποιο anime (από διάφορα genres) αλλά δεν με κράτησε κανένα.
Αντιθέτως αυτό με έχει κερδίσει!Για να δούμε,για να δούμε...
Α ναι και το OP είναι πάρα πολύ καλό κομμάτι :o
anger is a gift...


Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#4255 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 02:54

Ενώ ξεκίνησα με shounen/action/fantasy και έλεγα ότι δεν θα μου άρεσε κάτι άλλο ανακάλυψα μια κλίση που έχω στα romance... οπότε άρχισα rosario+vampire. Κάτι μου λέει ότι θα το λατρέψω.:awww:

#4256 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 14:37

αφορμη σταθηκε η επισκεψη στον ιστιοτοπο της μεταφραστικης ομαδας. Λοιπον οι κουκλες Licca ειναι πασιγνωστες στην Ιαπωνια, κατι σαν την αντιστοιχη Μπαρμπι εδω, αλλα προσαρμοσμενη στο ιαπωνικο γυναικειο σωματοτυπο

Βγηκε μαλιστα σειρα 52 επεισοδιων και καμποσα OVA και ταινιες.

Τη σειρα λογω ογκου την παρεκαμψα, αν και μεταφραστηκε ολοκληρη. Αλλα ειπα να δω λιγο απο τα υπολοιπα.

Oπως βλεπω, σκηνοθετης της σειρας ειναι ο γνωστος μας βετερανος Gisaburou Sugii. Ισως ριξω μια ματια σε μερικα επεισοδια.

Λοιπον σε σχεση με τις τρισδιαστατες ταινιες Barbie που δειχνει εδω, το OVA του 1992 και η ταiνια του 1999 αξιζουν το Χρυσο Φοινικα. Μεχρι και το εσωρουχο παιδιου δειχνει οπως και τρομακτικα τερατα και εφιαλτικο σκηνικο. Πολυ περισσοτερη δραση για παιδικο

Απο οτι βλεπω η σειρα προβληθηκε σε χωρες του εξωτερικου αλλα και στην Ευρωπη.

Οτι πρεπει για να την βλεπουν και γονεις με τα παιδια τους ενω με τα τωρινα τα παιδια βλεπουν (που δε νομιζω) και οι γονεις εχουν το βλεμμα στραμμενο αλλου.

Γενικα αξιοπρεπης για το ειδος, η ταινια για τη δραση και το OVA για τους χαρακτηρες μιας και ειναι πιο πολυ slice-of-life σε σχεση με την ταινια. καλα εκεινο το ζωακι της μαγισσας στην ταινια απο τη μια θες να το χαιδεψεις και απο την αλλη να το στραγγαλισεις.

#4257 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 15:11

Ενώ ξεκίνησα με shounen/action/fantasy και έλεγα ότι δεν θα μου άρεσε κάτι άλλο ανακάλυψα μια κλίση που έχω στα romance... οπότε άρχισα rosario+vampire. Κάτι μου λέει ότι θα το λατρέψω.:awww:

>Rosario to Vampire
>Romance

Διάλεξε ένα.

HnH5aB0.jpg


#4258 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 19:05

Big O: Ένα θαμμένο στη λήθη anime, που καλά κάνει και παραμένει θαμμένο. Drop στο 2ο επεισόδιο, μετά από πολλές και απελπισμένες προσπάθειες να μείνω ξύπνια.

Kino no Tabi: Το είχα ξεκινήσει πολύ παλιά, όταν έδινε δώρο το NewType σε DVD το 1ο επεισόδιο. Με εξέπληξε ευχάριστα. Πολύ καλύτερο απ' ότι το θυμόμουν.

Rose of Versailles: Έχει κάποιες γελοίες σκηνές, όπως πολλές σειρές της εποχής του, αλλά γενικά είναι διαμάντι. Πολύ καλύτερο από την Utena, αν και βρίσκομαι ακόμα στην αρχή.

Κατά τα άλλα τα ongoing από αυτή και την προηγούμενη σεζόν συνεχίζουν και μου κρατάνε το ενδιαφέρον.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#4259 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2011 - 12:16

blood +.Δεν με ξετρελαινει.Βασικα το ψιλοβαριεμαι οποτε μαλλον παει για drop.Οταν γυρισω αθηνα λεω να δω την ταινια μιας και λενε πως ειναι καλη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 13 Αύγουστος 2011 - 12:16
χιλοβαριεμαι..που τα βρισκω?

sc5bab.jpg


#4260 mjj

mjj

    Anime Fan

  • Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2011 - 13:52

λοιπον αυτη την περιοδο βλεπω το kuroshitsuji το οποιο το ειχα ντροπαρει παλια αλλα μετα απο οταν ακουσα αποψεις για τουτο το ανιμε ειπα ας το ξαναδω και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλυτερο απ'οτι το περιμενα!!!!!!!!επισης βλεπω τα ον-γκοινγκ της ανοιξιατικης σεζον και καπια απο την καλοκαιρινη..........