Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4156 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 21 June 2011 - 22:55

Εγώ τώρα βλέπω το Samurai Champloo. Φοβερό κράμα χιούμορ, αίματος, τρέλας και προστυχιάς, κι όμως, αν και βλέπεται (σχετικά) ευχάριστα, δεν καταφέρνει να με συγκινήσει και να με τραβήξει να δω πάνω από 3 επεισόδια τη μέρα. Η αιτία πρέπει να είναι που κατέβασα το YGO Abridged!:kakaka: Parody fans: It's a MUST!

#4157 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 June 2011 - 16:33

μόλις τελειωσα το kimikiss και το narutaru
kimikiss:ωραία σειρά,"ρομαντζοκατασαταση" με λίγο drama,ωραίοι χαρακτήρες αν και με ξίνισε λίγο το τέλος,οποιος το χει δει και σκέφτεται το ίδιο με μένα τότε θα καταλάβει ;P
narutaru:το ξεκίνησα το πρωί και το τελειωσα πριν από λίγο,mindfuck(oh yeah baby)καιρό είχα να δω τέτοιο ανιμε *__* σε ξεγελάει η αρχή και μου θύμισε λίγο nge για κάποιο λόγο,το τέλος καλο μέχρι που έφτασαν τα 5-7 τελευταία λεπτά και θες να σκοτώσεις τους animators(δεν λέω γτ ;P)

#4158 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 22 June 2011 - 17:04

wolf's rain.Εως τωρα απεχτο!!!!!!!!!!

sc5bab.jpg

#4159 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 posts

Posted 22 June 2011 - 18:46

τ fairy tail το οποιο τα σπαει, το basilisk το οποιο εχει κατι (οχι τρελο αλλα υπαρχει ενα ενδιαφερον) κ το Haibane Renmei το οποιο θα δειξει(βλεπεται χωρις να κουραζει)

#4160 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 23 June 2011 - 09:15

Σχεδόν τελείωσα το Shiki, δεν το πιστεύω πως αυτό το ανιμε είναι του 2001 και το πήρα χαμπάρι τώρα. Ενδιαφέρουσα σειρά με βαθειά νοήματα και ωραίο animation αλλά πολύ αίμα και πολύ ψυχοφθόρα.

Posted Image

#4161 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 23 June 2011 - 11:07

@ Nehelenia το shiki ειναι περσινο

ειδα παλι απο την αρχη το Σ/Κ ολο το bleach!! Old time classic...
Kαι τωρα τελειωνω το Onmyou Tai senki (αρκετα παιδικο για τα γουστα μου, ειδικα το σχεδιο)
Posted Image

#4162 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 24 June 2011 - 10:04

@ Nehelenia το shiki ειναι περσινο

ειδα παλι απο την αρχη το Σ/Κ ολο το bleach!! Old time classic...
Kαι τωρα τελειωνω το Onmyou Tai senki (αρκετα παιδικο για τα γουστα μου, ειδικα το σχεδιο)

:X Thanks for the info. Βλακίες έλεγε το site που το είχε streaming τότε.:redcard2:

Posted Image

#4163 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 26 June 2011 - 19:46

Ειδα Hi no Tori και Kaiba μετα απο προτροπη του Dante.
Ωραιο το 1ο. Μου αρεσε η τελευταια ιστορια πιο πολυ.
Για το Kaiba η μονη λεξη που ταιριαζει ειναι "μοναδικο".
Δεν μπορω να το περιγραψω με λογια. Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Τωρα βλεπω Code Geass μετα απο τοσα χρονια. Το καθυστερουσα λογω mecha αλλα εχοντας δει περσυ TTGL ειπα να του δωσω μια ευκαιρια.
Το καλο ειναι οτι δεν επικεντρωνεται σε μαχες. Μεχρι τωρα τουλαχιστον. Ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι ειναι μια χαρα για τα γουστα μου μεχρι τωρα.

//A ειδα και Black Lagoon. Δεν τρελαθηκα. Θα ηθελα να εχει ενα background story. Τωρα για τις μαχες να πω οτι δεν ηταν ρεαλιστικες? Ανιμε ειναι θα μου πεις.
Αλλα αυτο που τους σημαδευουν με το οπλο και μιλανε και ξαφνικα μετα δεν μπορουν να τους σκοτωσουν, το κουρασε.

#4164 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 28 June 2011 - 18:02

Ξεκινησα moribito με τη maya-chan.Λιγο νωρις για εντυποσεις αλλα φαινεται καλο.btw τι στο βεελζεβουλ θελει η λαρα στη αρχαια ιαπωνια:OMG3:

sc5bab.jpg

#4165 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 June 2011 - 18:11

Ξεκινησα moribito με τη maya-chan.Λιγο νωρις για εντυποσεις αλλα φαινεται καλο.btw τι στο βεελζεβουλ θελει η λαρα στη αρχαια ιαπωνια:OMG3:

Διαδραματίζεται σε φανταστικο κόσμο. Αν προσεξεις σε καποια πλανα υπάρχουν 2 φεγγαρια.

Αυτήν την στιγμή καταβροχθίζω το Hikaru no Go και πρέπει να παραδεχτώ πως μου αρέσει πολύ! Ο_Ο Λέω να το τελιώσω μέχρι Την Πέμπτη!

Αντε ωραια να αυξανόμαστε οι fan.:D Αν τελειωσεις και το manga περιμενουμε ολοκληρωμενη αποψη είτε εδώ είτε στο thread του.

Edited by Nighteyes, 28 June 2011 - 18:17.

Posted Image

Posted Image

#4166 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 28 June 2011 - 18:12

Διαδραματίζεται σε φανταστικο κόσμο αν προσεξεις σε καποια πλανα υπάρχουν 2 φεγγαρια.

well.....okay τι θελει εκει??

sc5bab.jpg

#4167 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 28 June 2011 - 18:15

Χμμ... δεν είναι η Lara!
Συνεχίζω με NGE. 10 eps so far. Μια χαρά ευχάριστα βλέπεται, αν και δεν καταλαβαίνω τι το κάνει τόσο ξεχωριστό. Κάπου είδα ότι στο 2ο μισό μπαίνει στο ψυχοπλακωτικό μέρος του. Άντε να δούμε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4168 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 June 2011 - 18:24

well.....okay τι θελει εκει??

Δεν πιανω τον προβληματισμό σου. Το lara το πήρα μεταφορικα και σ' αυτό απάντησα: Πώς δηλαδή εξηγείται μια γυναικα πολεμιστρια με ικανότητες και κοινωνική θέση που στον αληθινο κόσμο μιας αναλογης εποχης δε θα μπορούσε να υπάρχει, τουλάχιστον όχι με τέτοια αποδοχή.

Posted Image

Posted Image

#4169 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 28 June 2011 - 20:17

Αυτή την στιγμή βλέπω τα:

1. Blue Gender (επ. 23/26) Μου αρέσει πάρα πολύ καθώς έχει στοιχεία mecha, sci-fi, splatter, psychological όλα μαζί σε ένα (νοικοκυρεμένα... lol...) κι όλα αυτά με ένα αρκετά καλό σενάριο και πολύ καλό στον τεχνικό τομέα.

2. Aura Battler Dunbine (επ. 10/49) Περίμενα πάρα πολλά και δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου... Βαρετό κι ανούσιο αν και μου έχουν πει πως προς το τέλος γίνεται καλύτερο, πόσο υπομονή να κάνω; :madtodeath:Σκέφτομαι μέχρι και να το παρατήσω. Στο setting του (medieval mecha world) πολύ καλύτερα τα Panzer World Galient και Escaflowne (πιθανόν και το Turn A Gundam που δεν το έχω δει ακόμα...).

Posted Image

Posted Image

#4170 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 28 June 2011 - 20:20

GITS 2nd GIG κάποτε το είχα dropaρει τώρα μετά από αρκετό καιρό έρχεται η ώρα να το δω ολόκληρο και μπορώ να πω πως μετά το 12ο επεισόδιο το περιμένω να γίνει πολύ καλύτερο...

Κατα τα άλλα είδα και την δεύτερη σεζόν Galaxy Angel και ανυπομονώ να συνεχίσω στην τρίτη XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image