βρισκομαι στο 6ο επ και μου αρεσει,ελπιζω να δω αυτο το plot twist που λενε μερικοι οτι εχει γτ μου αρεσουν αυτα ;P
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 11:08
βρισκομαι στο 6ο επ και μου αρεσει,ελπιζω να δω αυτο το plot twist που λενε μερικοι οτι εχει γτ μου αρεσουν αυτα ;P
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 11:09
Είναι και περιοδος εξετάσεων οπότε...
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 18:00
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 12:18
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 21:10
Τα πρωτα επεισοδια λιγο βαρετα, μαλιστα ενα στη μεση της σειρας που τραγουδουσαν αρνηθηκα ακομα και να το δω...
Τα τελευταια ηταν σαφως καλυτερα αλλα εκει που αρχισε να μου αρεσει τελειωσε...
Γενικα, δεδομενου οτι το ειδα γιατι ειχα διαβασει το manga, ηταν απογοητευση...
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2011 - 17:47
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2011 - 19:18
Βασικά δεν θα το χαρακτήριζα ποτέ έτσι. Είναι βασισμένο σε σειρά βιβλίων με έναν τόσο λεπτομερώς φτιαγμένο κόσμο που θα μπορούσε κανείς να το συγκρίνει με το lotr. Κι εκείνο btw, με την ίδια λογική χλιαρά ξεκίνησε. Θέλουν να τους δώσεις χρόνο τέτοιου είδους έργα. Το πιο δυνατό τους σημείο είναι η απεικόνιση του κόσμου και η ανάπτυξη χαρακτήρων, αυτό όμως γίνεται σταδιακά και δε φαίνεται πάντα από την αρχή.Τελικα το πηρα αποφαση να συνεχισω το twelve kingdoms και φαινεται φοβερο.Ακομα και η ηλιθια η youko αρχισε να γινεται badass.Το αρχικα χλυαρο και αδυναμο σεναριο αρχισε να περιπλεκεται και αρχισε να βγαζει νοημα.Αλλα ρε παιδεια.......το ποντικι ποτε φευγει?
Το ποντίκι αστο εκεί που κάθεται!
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2011 - 20:04
Anyway...του βαζω 9/10.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 30 Μάιος 2011 - 22:15
spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2011 - 21:52
Aφου απεδωσε η υπομονη το συγχωρουμεΒασικά δεν θα το χαρακτήριζα ποτέ έτσι. Είναι βασισμένο σε σειρά βιβλίων με έναν τόσο λεπτομερώς φτιαγμένο κόσμο που θα μπορούσε κανείς να το συγκρίνει με το lotr. Κι εκείνο btw, με την ίδια λογική χλιαρά ξεκίνησε. Θέλουν να τους δώσεις χρόνο τέτοιου είδους έργα. Το πιο δυνατό τους σημείο είναι η απεικόνιση του κόσμου και η ανάπτυξη χαρακτήρων, αυτό όμως γίνεται σταδιακά και δε φαίνεται πάντα από την αρχή.
Το ποντίκι αστο εκεί που κάθεται!
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2011 - 22:49
Επίσης είδα το Twilight Q ... τα 2 OVA που βγήκαν δλδ όλα και όλα ... επιστημονική φαντασία στα καλύτερα της ...... και είναι και η σκηνή που το αεροπλάνο γίνετε ένα τεράστιο ιπτάμενο ψάρι που είναι τόσο γαμάτη XDDDDD
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2011 - 23:08
τελικα μου ρθε να δω το naruto π δεν μ αρεζε κ δεν ηθελα να το δω, αλλα ηταν το μονο μεγαλο π δεν εχω τελειωσει, οποτε το ξεκινησα. δεν ειναι σαν το ttgl ουτε σαν το one piece αλλα το βρισκω καλυτερο του bleach.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 16:53
Gainax, για άλλη μια φορά δεν απογοήτευσες. Κλασσική παράνοια Gainax, με φόντο ένα νηπιαγωγείο. 'Nuff said.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 18:45
Εξαιρώντας το όχι-τέλος δηλαδή.
Εγώ ξαναβλέπω Akagi.
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 06:57
Και λεω μοιραιο καθ'οτι το ξεκινησα στις 10 το βραδυ και μολις το τελειωσα!
Παει ο υπνος μου ...
Anyway, στην αρχη ηταν λιγο αργο και κομματακι βαρετο,
αλλα απο την μεση και μετα
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 08:59
Σε καταλαβαίνω και εγώ όταν το άρχισα δεν σταματούσα να βλέπω.Είναι απλό και καλό shounen,για to τέλος όμως δεν θα συμφωνήσω.
ontopic-Άρχισα bakemonogatari,πολύ νωρίς για να εκφράσω άποψη όμως.