Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 29 January 2011 - 17:44
♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫
Posted 30 January 2011 - 11:53
προσεχως θα δω και το hell ark οταν κυκλοφορησει
ακομα βλεπω το beelzebub μια κωμωδια anime που τωρα ξεκινησε αν και δεν ξερω αν προκειται να συνεχισω γιατι δεν δειχνει να χει καποιο βαθος
Posted 30 January 2011 - 13:48
Επίσης τώρα άρχισα και το Monster , είμαι κάπου στο 15ο επεισόδιο και μέχρι στιγμής είναι από τα καλύτερα που έχω δει . O κακός creepy , evil και με αυτή την αθώα φάτσα που τον κάνει πιο τρομακτικό

Posted 30 January 2011 - 14:09
To Sola θυμίζει πολύ το Air και το Kanon, αν και το σχέδιό του είναι ποιο μαζεμένο. Μαγευτικά τοπία με θαυμάσια χρώματα, καλό animation και καλή ιστορία. Θυμάμαι, ότι είχε θεωρηθεί το καλύτερο anime του 2007
Το σενάριο δεν πρωτοτυπεί και δανείζεται ιδέες και σκηνικά από άλλα anime, ωστόσο το κάνει πολύ καλά και σε αντίθεση με άλλα anime του είδους, ούτε μπερδεύει πολύ, ούτε αφήνει κενά στην ιστορία του. Είναι όντως μία καλή σειρά με λίγα επεισόδια (13) και δύο OVA, που συγκινεί, διασκεδάζει αλλά σε καμιά περίπτωση δεν προβληματίζει: Θα έλεγα ότι η ιστορία ρέει και σου λέει τι έχει να σου πει, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς εσύ για να καλύψεις τα κενά.
Το προτείνω σε όσους αρέσουν anime όπως το Clannad, Air, Cannon, EF tale of memories/melodies, κλπ. Μόνο που θέλει λίγο υπομονή στο πρώτο και στο δεύτερο επεισόδιο, γιατί ξεκινάει πολύ χαλαρά. Αισθητικά πανέμορφα, αλλά σεναριακά χαλαρά. Θα σας ανταμείψει όμως κατόπιν!
Posted 30 January 2011 - 20:39
To είχα στο περίμενε τόσο καιρό λόγο του πρώτου επεισοδίου, αλλα και μόνο που βλέπω γραμμένο Clannad στο σχόλιο, τρέχω.Το προτείνω σε όσους αρέσουν anime όπως το Clannad, Air, Cannon, EF tale of memories/melodies, κλπ. Μόνο που θέλει λίγο υπομονή στο πρώτο και στο δεύτερο επεισόδιο, γιατί ξεκινάει πολύ χαλαρά. Αισθητικά πανέμορφα, αλλά σεναριακά χαλαρά. Θα σας ανταμείψει όμως κατόπιν!
Εγώ βλέπω Maison Ikkoku. Αν κάτι με εκπλήσει σε αυτό το anime είναι το πόσο πολύ προσομειώνει την πραγματικότητα. Αντίθετα με χιλια δυο άλλα anime του είδους που σύμβαίνουν κοσμογονικές συμπτώσεις για το πιο απλό πράγμα, αλλιώς η ιστορία δε προχωράει με τίποτα, στο ikkoku θα μπορούσες να αφαιρέσεις τις μισές σκηνές και να η ιστορία να παραμείνει σε τροχιά.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ χωρις να κάνει τις μισές αυτές σκηνές, βάρος, ή άχρηστες!!!!
Βέβαια λόγω αυτού το anime είναι εξαιρετικά αργό, αλλα να πω την αλήθεια δε με ενοχλεί καθόλου.. ισα ισα που χαίρομαι που έχει 96 επεισόδια. Εχω πιάσει τα "παλιά" και μέχρι τώρα πέφτω σε καλές σειρές! Εχω και εξεταστική dammit!
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 31 January 2011 - 15:23
Sleep with the devil, the devil will take you away
Posted 01 February 2011 - 20:20
Μετά θα ξεκινήσω και το Legend of Galactic Heroes.
Posted 02 February 2011 - 14:12
ήταν αρκετά καλό μπορώ να πω
άρχισα να βλέπω και το fractale ,επίσης ωραίο
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 02 February 2011 - 15:57
Επειδή ξαναείδα τις προάλλες το Macross do you remember love είπα να ξεκινήσω και τη σειρά που τόσο καιρό δεν την έβλεπα γιατί η ταινία δεν μου άρεσε όταν την είχα πρωτοδεί.
Μετά θα ξεκινήσω και το Legend of Galactic Heroes.
Μιλάμε για πολύ space opera! Για μένα LOGH και Macross είναι οι δύο κορυφαίες! Ετοιμάσου για ένα τρελό ταξίδι! Δες και Terra e... (την σειρά και μετά την παλιά ταινία), Captain Harlock και Yamato και θα έχεις δει ότι καλύτερο στο είδος.
Posted 02 February 2011 - 17:08
--Obito
Posted 02 February 2011 - 17:15
θα το διαβάσω =)Το Manga είναι αρκετά "ονειρικό" πάντως. Δώστου μια ευκαιρία.
Posted 02 February 2011 - 18:26
Μιλάμε για πολύ space opera! Για μένα LOGH και Macross είναι οι δύο κορυφαίες! Ετοιμάσου για ένα τρελό ταξίδι! Δες και Terra e... (την σειρά και μετά την παλιά ταινία), Captain Harlock και Yamato και θα έχεις δει ότι καλύτερο στο είδος.
Και φυσικα μη ξεχασει crest/banner of the stars, φοβερη συγχρονη space opera, αν και πιο "ηρεμη απο της προηγουμενες".
Yamato και Harlock να δω ποτε θα δω και εγω, εχει το 1ο και το απιστευτο opening απο Isao Sasaki:if:.
Posted 03 February 2011 - 11:09
αρκετά καλό μπορώ να πω (2 επεισόδια έχω δει)
Posted 05 February 2011 - 14:27
Έπιασα το Tweeny Witches και ενώ η υπόθεση δεν είναι κάτι φοβερό, οπτικά είναι τόσο όμορφο που δεν μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω του. Και τώρα που είμαι στη μέση αρχίζει να θυμίζει λίγο Neverending Story και μ'αρέσει.