Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3841 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 21:32

Μάλλον δεν έχεις δει πολλά και τα κρίνεις λόγω εμφάνισης όπως και πολλοί άλλοι. Αλλά αφού έχεις αυτή την γνώμη δεν θα κάτσω να στην αλλάξω. Δες μερικά από τα κλασικά anime των 70's και 80's και πιάσε ατμόσφαιρα και συναίσθημα που έχουν και μετά δες ένα σημερινό. Απλά κάποιοι κάναν κατάθεση ψυχής τότε και δεν ήταν απλά βιομηχανοποιημένα προϊόντα μαζικής κατανάλωσης... Δηλαδή να συγκρίνω πχ. το Legend of the Galactic Heroes με κάποιο πρόσφατο anime και να πω πως είναι χειρότερο; Έλεος...

Koίτα αρχηγέ,και γω που έχω δει κάμποσα παλιά,και μεγάλωσα με Plawres Sanshiro,πάλι νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο για όλα.Ντάξει anime σαν το LoGH δεν βρίσκεις,αλλά π.χ. το Hajime no Ippo,αν και άλλης κατηγορίας,πάλι τέλειο είναι.

Βέβαια και αυτό πλέον φαντάζομαι θεωρείται παλιό,αλλά υπάρχουν παραδείγματα κρυφών διαμαντιών όπως είναι το Mushishi ή το FMA:BH,οπότε μην κρίνεις τόσο αυστηρά,ειδικά από τη στιγμή που λες στους άλλους ότι δεν έχουν δει αρκετά παλιά και δεν ξέρουν τι πάει να πει καλό,μολονότι δεν έχεις δει εσύ ο ίδιος αρκετά πιο καινούρια,ώστε να δώσεις κάποια παραδείγματα καλών σειρών μετά το 2000.

#3842 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 21:52

Βέβαια και αυτό πλέον φαντάζομαι θεωρείται παλιό,αλλά υπάρχουν παραδείγματα κρυφών διαμαντιών όπως είναι το Mushishi ή το FMA:BH,οπότε μην κρίνεις τόσο αυστηρά,ειδικά από τη στιγμή που λες στους άλλους ότι δεν έχουν δει αρκετά παλιά και δεν ξέρουν τι πάει να πει καλό,μολονότι δεν έχεις δει εσύ ο ίδιος αρκετά πιο καινούρια,ώστε να δώσεις κάποια παραδείγματα καλών σειρών μετά το 2000.

Mπα. Τα καλά μάλλον τα βλέπει από τα καινούρια και τα ξέρει όπως και αρκετοί από μας. (ούτως ή άλλως δεν είναι και πάαααρα πολλά)
Άλλοι δεν λένε να καταλάβουνε πως τα διαμάντια τα βρίσκεις σε όλες τις εποχές. Αρκεί να τα αναζητήσεις βέβαια, γιατί απ' τον ουρανό δε θα πέσουν...

PS: Kαι σιγά το fma, αριστούργημα το έχετε κάνει, αμάν πια.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3843 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 00:37

Mπα. Τα καλά μάλλον τα βλέπει από τα καινούρια και τα ξέρει όπως και αρκετοί από μας. (ούτως ή άλλως δεν είναι και πάαααρα πολλά)
Άλλοι δεν λένε να καταλάβουνε πως τα διαμάντια τα βρίσκεις σε όλες τις εποχές. Αρκεί να τα αναζητήσεις βέβαια, γιατί απ' τον ουρανό δε θα πέσουν...

PS: Kαι σιγά το fma, αριστούργημα το έχετε κάνει, αμάν πια.

Φίλε Radagast δεν έχει νόημα να κάτσουμε να το συζητάμε άλλο και θα είμαστε και off topic στο τέλος. Εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα εν συντομία. Εσύ ξέρεις ποιος είμαι όπως κι εγώ σε ξέρω και εμπιστεύομαι πάντα την γνώμη σου για τα anime που βλέπεις. Το να κάτσω να δω ότι καινούριο μου σερβίρουν το θεωρώ ανούσιο όπως πολύ καλά ξέρεις. Και για να μην λέω μόνο για το Legend of the Galactic Heroes, βρείτε μου μερικά anime σαν τα Rose of Versailles, Area 88, Nausicaä of the Valley of the Wind, Captain Harlock, SDF Macross, Hokuto no Ken, Galaxy Express 999, Queen Millennia κι άλλα πολλά την σήμερον ημέρα... Σαφώς κι υπάρχουν αξιόλογα αλλά είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού κάθε χρόνο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3844 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 06:59

currently watching hack//liminality 1/4 και ειμαι ενθουσιασμενη αν και δε το περιμενα.

#3845 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 12:15

Αρχικά είδα το Beyond The Clouds. Τι να πρωτοπώ για αυτόν τον άνθρωπο;; Οταν σταματήσει να γράφει ο Shinkai, θα βλέπω μόνο ecchi,harem με καρπουζοβυζα! (οτι κανω και τώρα δηλαδή :P) Πέρα απο την πλάκα, καταπληκτική η ταινία, και μάλλον επειδή έδωσα προσοχή(και με 2-3 επαναλήψεις σκηνών) κατάλαβα ταινία του κύριου κύριου Shinkai με την πρώτη. Όσο μπορείς να την καταλάβεις δηλαδή.
Για το σχέδιο και το animation δε θα πώ τίποτα, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ! Για το σενάριο πάντα θα υπάρχουν ενστάσεις, αλλα αυτή τη φορά ήταν 1.30 ώρα καθαρό συναίσθημα. me likes τελεία και παύλα.(οταν θα βάλει και pantsushot θα κάνει blockbusters)

Τώρα βλέπω το Nodame Cantabile Finale (στο 5 είμαι). Έχει περάσει καιρός απο τότε που είχα δει τις 2 πρώτες σεζόν, και ομολογώ οτι στα 2 πρώτα επεισόδια, ήμουν λίγο μπερδεμένος, αλλα επανήλθα σχετικά άμεσα. Βλέπω όμως τα πολύ λίγα επεισόδια, και ετοιμαζομαι για τέλος-λάστιχο, του τύπου "ναι μεν, αλλα". Οσοι δεν έχετε κάνει τον κόπο, ρίξτε μια ματιά, ακόμα και αν δε σας αρέσει η κλασσική μουσική που είναι διάχυτη στη σειρά. Έχει να προσφέρει τόσα πολλά παραπάνω που θα σας κάνει να το ξεπεράσετε.

Έχω και το H2, for the love of baseball και για πίτσι-πίτσι love. Μια και έθεσα το ζήτημα, τι ξέρετε για Ελληνικό Baseball;; παίζει καμια οργάνωση;; Απο οτι θυμάμαι, είχαμε και εθνική ομάδα.. Αφού είμαι πολύ κοντός για μπάσκετ, και πολύ αργός για δεξί χάφ, ας γίνω clean up hitter ρε παιδί μου!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3846 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 12:19

Βλέπεται το H2; Στο anidb γράφουν τα χειρότερα για τη μετάφραση.

#3847 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 12:24

Βλέπεται το H2; Στο anidb γράφουν τα χειρότερα για τη μετάφραση.

Δεν ξέρω αν αυτό το ILA είναι group ή άνθρωπος, απλά δεν έχουν ιδέα ούτε απο αγγλικά, ούτε απο Ιαπωνικά και παρόλα αυτά κάνει funsub..είναι τ-ρ-α-γ-ι-κ-α. Δες το πρώτο επεισόδιο απο κανα youtube αν υπάρχει και θα με καταλάβεις.. Ευτυχώς που δε χρησιμοποιούν δύσκολα Ιαπωνικά και καταλαβαίνω μερικά χωρίς μετάφραση, γιατι απο τα subs δε βγαίνει τίποτα.. Δεν έχουν ούτε καν σύνταξη στα αγγλικά(systran;)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3848 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 14:04

Μακριά από ΙLA.Μιλάμε πέραν του ότι η μετάφραση τους ,δεν είναι καθόλου αξιόπιστη και πολλές φορές είναι λάθος ,μερικές φορές δεν βγάζει νοήμα.Υπάρχουν κάτι lines που είναι σαν να τα έγραψε το μικρό σου ανιψάκι που ακόμα δεν έχει πάει σχολείο. Τραγικά συντακτικά λάθη ,όχι αστεία.Λες και δεν ξέρουν αγγλικά,τόσο χάλια.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3849 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 15:23

Inuyasha:απλα ενα καλο shonen anime,βλεπετε ευκολα αλλα δεν βρηκα καπια σημεια να με εντυπωσιασουν.

Monster:ειμαι στα τελευταια επεισοδια αυτην την στιγμη και πραγματικα ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες.

Legend of Galactic Heroes:δεν εχω να πω κατι,νομιζω οτι ειναι ενα επικο anime και ζω επικες στιγμες που το παρακολουθω,νομιζω οσοι το εχουν παρακολουθησει ενιωθαν το ιδιo...
απλα respect :nod:
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#3850 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 14:57

:hi:Πριν λιγες μερες τελιωσα το Special A (ειναι Comedy, Romance, School, Shoujo) παρα πολυ καλο σε κραταει μεχρι το τελος και σε καθε επεισοδιο γελαγα
και τωρα ξεκινησα το Shuffle! μου φαινετε καλο αλλα θα δειξει... :drink:

#3851 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 18:57

Inuyasha:απλα ενα καλο shonen anime,βλεπετε ευκολα αλλα δεν βρηκα καπια σημεια να με εντυπωσιασουν.

Monster:ειμαι στα τελευταια επεισοδια αυτην την στιγμη και πραγματικα ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες.

Legend of Galactic Heroes:δεν εχω να πω κατι,νομιζω οτι ειναι ενα επικο anime και ζω επικες στιγμες που το παρακολουθω,νομιζω οσοι το εχουν παρακολουθησει ενιωθαν το ιδιo...
απλα respect :nod:

Για το LOGH ακριβώς όπως τα λες! Respect! Το Monster είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά και γενικά μπράβο και για τα δύο που επέλεξες να τα δεις. Εξαιρετικότατες επιλογές!:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3852 billxl

billxl

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 20:18

Μόλις τελείωσα την 1η σειρά του Gundam 00. Πολύ καλό anime με ωραία, κατανοητή πλοκή, δυναμικές mecha μάχες, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ένα φοβερό climax στο τέλος. Ανυπομωνώ να δω τη 2η σειρά.

#3853 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 21:31

Currently Watching Cowboy Bebop.
:nod:

2bbd14fc.jpg

#3854 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2011 - 14:03

Παίδες,εγώ πρόσφατα άρχισα το higurashi when they cry.
έχω να πω πως είναι πολύ ευχάριστο,τα επεισόδια "φεύγουν" εύκολα,αλλά το στόρυ με μπερδεύει πολύ =ρ

#3855 Akuma_Zee

Akuma_Zee

Starting...

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2011 - 17:36

Τελειωσα το Samurai Champloo, και το βρηκα υπεροχο! Οι μουσικη, τα αστεια επεισοδια, το οτι και οι τρεις χαρακτηρες ειναι αλλου ντ'αλλου...Μακαρι να μην τελειωνε ποτε...