Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3811 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 21:21

Συμφωνώ με παππού για τις ομοιότητες μεταξύ Touch και Cross Game. Συγκεκριμένα, θεωρώ το Cross Game κάτι σαν Touch 2.0.

To Τouch (πήγα να το δω αφού είχα δει το Cross Game) το παράτησα κοντά στο 30 για τους εξής, κυρίως, λόγους:
Ήταν αργό. Στο σημείο που το παράτησα, από τα 20 λεπτά του κάθε επεισοδίου, ζήτημα ήταν αν τα 10 από αυτά ήταν πλοκή. Flashbacks και θρόισμα φύλλων δεν έχω όρεξη να βλέπω.
H Minami, την οποία μισούσα. Δεν ξέρω αν αργότερα εξερευνείται βαθύτερα ο ψυχισμός της, αλλά όσο είδα από αυτήν ήταν πολύ άσχημο.
Spoiler: Cross Game spoilers

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 07 Ιανουάριος 2011 - 23:28

#3812 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 21:52

H Minami, την οποία μισούσα. Δε ξέρω αν αργότερα εξερευνείται βαθύτερα ο ψυχισμός της, αλλά όσο είδα από αυτήν ήταν πολύ άσχημο.

Spoiler: Cross Game spoilers

Η Minami, μπορεί απλά να πεθάνει. για 80 και κάτι επεισόδια πρέπει να πεθάνει με πόνο, για το υπόλοιπα μου αρκεί απλά να πεθάνει!
Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή 100% δε θα είχα περάσει το 50, απλά η βαρεμάρα μου αυτές τις μέρες δε υπήρχε.. Είναι πάρα πολύ αργό, και είναι τόσο ίδιο με το Cross Game(μάλλον το ανάποδο) που ήξερα απο πριν τι θα γίνει.
Spoiler: Touch Spoiler

Πολύ flashback όντως, και για να κλείσει το καρέ, έχει και 6-7 επαναληπτικά επεισόδια.
Σε γενικές γραμμές το Cross Game, είναι το ίδιο πράγμα, με καλύτερη ανάπτυξη, διπλάσιων χαρακτήρων, στα μισά επεισόδια, και χωρίς τον καρκίνο minami..
(gomen για το offtopic,αλλα μην κάνω ολόκληρο thread για ένα post)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3813 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 15:00

Αρχικά το anime είναι το 1985 και πλέον οτι πιο παλιό έχω δεί.(είναι μάλιστα για την ακρίβεια ένα χρόνο μεγαλύτερο απο εμένα). Όσοι έχετε δει το Cross Game, θα εντοπίσετε ΠΑΡΑ πολλά κοινα στοιχεία, ίσως πιο πολλά απο όσα θα έπρεπε, αλλα αν σας άρεσε το ένα θα σας αρέσει σίγουρα και το άλλο. Η ηλικία του δεν κρύβετε, αφού σχέδιο, animation, ήχος και οτι έχει να κάνει με αυτά είναι πάτος, αλλα αφού αντέχω εγώ,μπορείτε όλοι.
Έχω δει 90 απο τα 101 επεισόδια σε 3 μέρες(ο yes!) παρόλο που κάνει κοιλιά αρκετές φορές

Για πρώτη φορά θα πράξω σύμφωνα με το ψευδόνυμο μου και θα γκρινιάξω σαν γέρος. ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! Βλέποντας και Trigun, και το touch(υπολογίζω πάνω κάτω το τέλος του, απο το Cross Game) ανακάλυψα κάτι σοκαριστικό.. Μια εποχή τα anime είχαν αρχή,μέση και τέλος! Καλό το hand of god animation, αλλα δεν είναι αρκετό..

πιστευω τα πρωτα 26 επεισοδια ηταν αρκετα καλα σκηνοθετικα. Αν τελειωνε εκει θα ηταν η σειρα αριστουργημα μιας και δεν ασχοληται με baseball αποκλειστικα οπως οι επομενες σαιζον. Μετα η ποιοτητα πεφτει κατακορυφα αλλα για σειρα 101 επεισοδιων ειναι ικανοποιητικη.

στον τεχνικο τομεα για σειρα 101 επεισοδιων ειναι αρκετα καλη.
Ε οχι και πατος! πατος ειναι αντιθετα φθηνιαρικες συγχρονες σειρες με κομπιουτερ. Τοτε τουλαχιστον τα καναν και τα φωτογραφιζαν ολα μονοι τους. Ασε που μια ιαπωνεζα ανιματερ οταν εγινε η ψηφιακη μεταβαση ειπε πως αυτο που της λειπει ειναι η μυρωδια των χρωματων και των μολυβιων οταν τα σχεδιαζε.

#3814 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 16:50

Ξεκίνησα χθές το Sayonara Zetsubou Sensei που είναι η πρώτη season , είχα κάνει την βλακεία και είχα δεί πρώτα το Zoku Sayonara Zetsubou Sensei και δεν τρελάθηκα και πολύ...Όμως τώρα έχω δεί τα πρώτα 5 επεισόδια και εχω λιώσει....πολλύ καλό!!!!:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Fascea My Manga!

#3815 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2011 - 07:24

μεσα στις γιορτες καθησα και ειδα μερικες σειρες
τελειωσα το seitokai no ichizon : για το ειδος του χαριτωμενο ηταν ,γελασα σε αρκετα σημεια,ηταν και λιγα επεισοδια και το τελειωσα σε ενα βραδι.

ειδα το itazura na kiss : δεν πολυβλεπω shojo αλλα μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα αρκετα.Αν και βρε παιδι μου πολυ χαρουμενο,πολλα μελια.Αν δεν ηταν ο Naoki να πειραζει συνεχως την kotoko θα ηταν πολυ βαρετο.που και που βεβαια καλα ειναι και τα μελια αλλα αυτη η σειρα παραειχε.

ειδα το cowboy bebop : αν και ειχα φαει spoiler για το πως τελειωνει ,πραγματικα το λατρευσα.ειναι τελειο και πολυ μοναδικο.ακριβως αυτο που ελεγε στο eyecatch η σειρα που θα δημιουργησει δικο της ειδος.απο που να αρχισω ,απο το animation πολυ καλοσχεδιασμενο και πανε πανω απο δεκα χρονια που το εφτιαξαν.η μουσικη ηταν γαματη η Yoko Kanno εδωσε ρεσιταλ.οι χαρακτηρες ολοι γαματοι μεχρι και ο σκυλος ηταν τελειος..επικη σειρα..δεν επρεπε να μου παρει τοσο καιρο να την δω.

ειδα επισης berserk : ηξερα παλι οτι στο τελος
Spoiler:
ευτυχως σηνεχησα το manga και μεχρι εκει που εχει θημηθει ο Miura να φτιαξει ειναι απιστευτο.το καλητερο fantasy manga που εχω διαβασει με διαφορα

ειδα το paprika : μπορω να καταλαβω απο πειρε ιδεες ο Nolan για το inception:bleh:.μου αρεσε πολυ ,πολυ ιδιαιτερη και καλοσχεδιασμενη.η μουσικη και ιδικα το ending δεν μπορει να βγει απο το μυαλο μου.πανε 3 βδομαδες που ειδα την ταινεια και το ακουω συνεχεια.

επισης ειδα το gunslinger girl.Μου αρεσε αν και δεν αντεχω την Henrietta προτειμω χιλιες φορες την Triela.τωρα αρχησα και την δευτερη σεζον..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ice_hime: 26 Ιανουάριος 2011 - 20:20

#3816 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2011 - 08:26

Και εγώ είδα πρόσφατα το Parpika, και μαζί με αυτό και το Millenium Actress που είχα αμελήσει για πολύ καιρό να τα δω. Μακάρι να ήταν όλες οι ταινίες anime έτσι. Πραγματικά χρησιμοποιεί στο έπακρο το μέσο, και κάνει ιστορίες που μόνο με animation θα μπορούσαν να αποδοθούν. Στο Millenium Actress στο τέλος έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο..

Τελείωσα πάλι πρόσφατα το FMA Brotherhood (λολ), Cat Shit One, Shoka, Electromagnetic Girlfriend, Hiyokoi (bliex), Tono to Isso, Loups=Garous (bliex), House of Five Leaves (τιτανοαπίθανο) και τα ongoing της προηγούμενης σεζόν που έβλεπα.

Atm Βλέπω τα εξής :

Rainbow: Πολύ καλό με πολλά "λάθη" και εκνευριστικά πράγματα, αλλά παρόλα αυτά είναι υπέροχη σειρά.
Gintama: Στα ίδια με πριν, διάσπαρτα επεισόδια μπας και γελάσω.
Togainu no Chi: Ή θα με σκοτώσει, ή θα καταφέρω να το δω όλο, the battle goes on!
Tatami Galaxy: Συγνώμη Masaaki όλο σε βάζω on-hold. Αυτή τη φορά θα σε τελειώσω το υπόσχομαι!
Shiki: Τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν επιεικώς εμετικά, αλλά επειδή αρέσει σε άτομα που εμπιστεύομαι θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία.

Και από τα ongoing, που είναι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ εντελώς βλαμμένα, έχω δει από 10 σειρές το πρώτο επεισόδιο, και από το 2ο και μετά θα αποφασίσω ποιές θα δω και ποιές θα πάρουν πόδι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3817 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2011 - 13:05

Ναι ρε διάολε,αυτή η σεζόν είναι ψιλο-άσταναπανε...Μία απ'τα ίδια και γω,έχω δει το 1ο επεισόδιο από σχεδόν όλες τις σειρές που μόλις άρχισαν,αλλά ακόμα δεν έχω καμία σίγουρη...Τα μόνα σχεδόν σίγουρα είναι Madoka drop,BerryMerry archive,ίσως και Freezing αν δεν το χαλάσουν υπερβολικά μιας και μου άρεσε σαν feeling,παρ'όλο το bashing που τρώει από τους fan του manga...

#3818 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2011 - 13:24

konnichiwa minna!!!:hi: Έλειπα καιρό αλλά δεν έπαψα να βλέπω anime! Έχω δει μέχρι τώρα το Midori no Hibi , Ai Yori Aoshi, Ergo Proxy. :awww: Το Τελευταιο το μου αρεσε παρα πολυ και ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει σε σκηνικα, στορυ, καθως και γραφικα! Και ακόμα καποια που δεν είχα σκοπό να τα δώ το Grave of the fireflies, Area 88 :blingeye2:Τωρα βλεπω Last Exile ,Gundam Seed, και ψαχνω και για καποια αλλα σχετικα με αυτα που ειδα τελευταια. :wis: Για αυτο παω μια βολτιτσα απο το Anime Recommendations.:thatsit:

#3819 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2011 - 18:39

ξεκινησα milk junkies xD
no comments

#3820 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 18:17

αρχισα το queens blade
πλακιτσα εχει και μερικες hentai στιγμες
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3821 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 02:48

darker than black ...όχι και άσχημο αν και μπερδεψοκατάσταση...περιμένω να μεταγλωτιστεί και ο β κυκλος!

pic.jpg

#3822 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 03:30

ξεκινησα milk junkies xD
no comments

Καλοοοοοοοοο....:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Fascea My Manga!

#3823 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 07:52

kimino to doke πολύ Κάλο συνιστάτε σε ατομα που απεχθανονται τα φαν σερβίτσια και γιουβέτσια (fan service .echi ) ειναι ένα ωραίο ρομανς και σκουλ;ife
:awww:

#3824 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2011 - 09:28

Paranoia Agent επειδη μου αρεσουν mindfuck καταστασεις.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3825 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2011 - 00:56

Ergo Proxy(Υπεροχο) Devil May Cry.(το ειδα μεσα σε 1 μερα:blurah5:ημουν ετσι μετα):madtodeath: Το τελευταίο μου αρεσε παρα πολυ και ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει σε σκηνικα, στορυ, καθως και γραφικά! Γιατι ομως τελειωσε!!!!!!!!!!! :nanteee: Υπαρχει και συνεχεια??? αν γνωριζετε στειλτε πμ! Ξεκιναω Bleach, Rurouni Kenshin, Gungrave και συνεχιζω με Last Exile , Gundam Seed:thatsit: