μεσα στις γιορτες καθησα και ειδα μερικες σειρες
τελειωσα το
seitokai no ichizon : για το ειδος του χαριτωμενο ηταν ,γελασα σε αρκετα σημεια,ηταν και λιγα επεισοδια και το τελειωσα σε ενα βραδι.
ειδα το
itazura na kiss : δεν πολυβλεπω shojo αλλα μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα αρκετα.Αν και βρε παιδι μου πολυ χαρουμενο,πολλα μελια.Αν δεν ηταν ο Naoki να πειραζει συνεχως την kotoko θα ηταν πολυ βαρετο.που και που βεβαια καλα ειναι και τα μελια αλλα αυτη η σειρα παραειχε.
ειδα το
cowboy bebop : αν και ειχα φαει spoiler για το πως τελειωνει ,πραγματικα το λατρευσα.ειναι τελειο και πολυ μοναδικο.ακριβως αυτο που ελεγε στο eyecatch η σειρα που θα δημιουργησει δικο της ειδος.απο που να αρχισω ,απο το animation πολυ καλοσχεδιασμενο και πανε πανω απο δεκα χρονια που το εφτιαξαν.η μουσικη ηταν γαματη η Yoko Kanno εδωσε ρεσιταλ.οι χαρακτηρες ολοι γαματοι μεχρι και ο σκυλος ηταν τελειος..επικη σειρα..δεν επρεπε να μου παρει τοσο καιρο να την δω.
ειδα επισης
berserk : ηξερα παλι οτι στο τελος
ευτυχως σηνεχησα το manga και μεχρι εκει που εχει θημηθει ο Miura να φτιαξει ειναι απιστευτο.το καλητερο fantasy manga που εχω διαβασει με διαφορα
ειδα το
paprika : μπορω να καταλαβω απο πειρε ιδεες ο Nolan για το inception:bleh:.μου αρεσε πολυ ,πολυ ιδιαιτερη και καλοσχεδιασμενη.η μουσικη και ιδικα το ending δεν μπορει να βγει απο το μυαλο μου.πανε 3 βδομαδες που ειδα την ταινεια και το ακουω συνεχεια.
επισης ειδα το
gunslinger girl.Μου αρεσε αν και δεν αντεχω την Henrietta προτειμω χιλιες φορες την Triela.τωρα αρχησα και την δευτερη σεζον..
Edited by ice_hime, 26 January 2011 - 20:20.