Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3781 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 30 December 2010 - 19:02

μετα απο 20+ χρόνια ξαναδα την ταινια Run Melos (οι 2 φιλοι), αλλα αυτη του 1981 με ελληνικη μεταγλωττιση. Τωρα το Μελος πως εγινε Μαριος στη μεταγλωττιση δεν ξερω. Μαλλον θα ηταν οικογενεια της Κατω Ιταλιας που θα μετοικησε στη Σικελια. Ειπα και εγω μηπως ο φιλος του λεγοταν Συλλας, αλλα ευτυχως οχι.

Δεν θυμομουν τιποτε απολυτως παρα 1-2 σκηνες. Αρκετα καλη, αν και αυτη του 1992 ειναι καλυτερη αλλα ειναι διαφορετικο να την ακους στα Ελληνικα.

Τετοιου ειδους ταινια πλεον δεν εντασσεται στο παιδικο προγραμμα των μεγαλων καναλιων. Θεωρειται δυσκολονοητη για τις παιδικες ψυχες.....

Δυστυχώς φίλε μου έχεις δίκιο! Μακάρι να την έβαζαν και να την βλέπουν μικρές ηλικίες (και όχι μόνο...) αλλά δυστυχώς πλέον βάζουν ότι είναι εμπορικό και μόνο. Την ταινία την είχα δει παλιά και την ξαναείδα σαν ενήλικος σε VHS κάποια χρόνια πριν. Αυτή του '92 δεν την έχω δει ακόμα αλλά θα την βάλω στα προσεχή πλάνα μου, για να έχω μια πλήρη εντύπωση μιας κι έχω δει και την "φρέσκια" version στο Aoi Bungaku.
Posted Image

Posted Image

#3782 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 31 December 2010 - 12:34

Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να "βγαλω" τα 15 OVA του Key The Metal Idol.Απορω πως θα αντεξω τα 2 τελευταια που διαρκουν 1,5 ωρα...
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3783 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 31 December 2010 - 12:47

Ayakashi - Japanese Classic Horror: Είμαι στην δεύτερη ιστορία, αλλά πολύ σαπουνόπερα ρε παιδί μου. Μου αρέσει πάντως περισσότερο από την πρώτη.

Seirei no Moribito: Έχω δει μόλις 3 επεισόδια, και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερες εντυπώσεις! Εκπληκτικό animation, solid story, καλοδουλεμένοι χαρακτήρες (ακόμα και οι "κακοί", δάκρυσα στο παρελθόν αυτουνού που πήγε να σκοτώσει τον Chagum) και υπέροχες σκηνές μάχης. Θα επανέρθω με εντυπώσεις μόλις το τελειώσω.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3784 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 31 December 2010 - 13:19

Seirei no Moribito: Έχω δει μόλις 3 επεισόδια, και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερες εντυπώσεις! Εκπληκτικό animation, solid story, καλοδουλεμένοι χαρακτήρες (ακόμα και οι "κακοί", δάκρυσα στο παρελθόν αυτουνού που πήγε να σκοτώσει τον Chagum) και υπέροχες σκηνές μάχης. Θα επανέρθω με εντυπώσεις μόλις το τελειώσω.

Έχω δεί 8 και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Υπέροχη σειρά πραγματικά και αυτή πάει στα κορυφαία μου μετά το επίσης καταπληκτικό Mushishi.

Σήμερα ή αύριο θα δώ και τα τελευταία επεισόδια του υπέροχου Kuragehime, τελείωσα Panty & Stocking και μετά δεν ξέρω τι θα δώ. Λογικά θα συνεχίσω Sailor Moon που σταμάτησα κάμποσο καιρό πριν.
Posted Image

#3785 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 December 2010 - 16:22

Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να "βγαλω" τα 15 OVA του Key The Metal Idol.Απορω πως θα αντεξω τα 2 τελευταια που διαρκουν 1,5 ωρα...

μα δεν ειναι ενα μικρο κλειδακι η σειρα που το γυρνας και ανοιγει η πορτα. Ολοκληρο κλειδι δημαρχειου ειναι!

Πολυ βαρια και χρειαζεται να εχεις και την ορεξη και τη διαθεση. Δεν τη βλεπεις τρωγοντας ποπκορν και σιδερωνοντας.....υπομονη

παντως αν θες να δεις απο που εμπνευστηκε ο Ανο για τη Μισατο στο Evangelion παρατηρησε την Tomoyo.

#3786 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 31 December 2010 - 21:14

Βλέπω το Monster.... τι τέλειο!!!!!
Posted Image

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3787 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 31 December 2010 - 22:42

αυτον το καιρο παρακολουθω το Master Keaton οπου ειναι εξαιρετικο στο καθε επεισοδιο καθως εχει και μια διαφορετικη ιστορια, ειμαι ακομα στο 5ο επεισοδιο απο τα 39 οπωτε θα ευχαριστηθω την σειρα στο μεγιστο πιστευω...

επισης πολυ προσφατα τελειωσα τα πακατω anime με αρκετο καψιμο :drink:

kino no tabi: 13 πολυ ωραια επεισοδια οπου δεν θα ξεχασω,σε οσους αρεσει το συγκεκριμενο ειδος πρεπει οπωσδηποτε να το δει

Planetes:αλλη μια ωραια σειρα με 24 επεισοδια και αρκετο γελιο μπορω να πω (με το 6ο επεισοδιο να παιρνει το παρασημο που σε μια σκηνη του με ειχε πιασει νευρικο γελιο),το νοημα του ειναι αρκετα καλο μπορω να πω και αξιζει πιστευω να το παρακαλοθησει καπιος

Human Crossing: μια 13αρα σειρα και αρκετα ρεαλιστικη μπορω να πω καθως προσπαθουν να αναδειξουν τα καθημερινα προβληματα, το ωραιο στην συγκεκριμενη σειρα ειναι οτι διχνει τα πραγματα ετσι οπως ειναι και την κανει ξεχωριστει πιστευω (προτινω να εχετε μερικα χαρντομαντιλα μαζι σας οταν την παρακολουθητε για ευνοητους λογους :P)

Michiko to Hatchin:ενδιαφερον μπορω να πω τα πρωτα επεισοδια αλλα η συνεχεια δεν μου αρεσε,προσπαθησα αρκετα να μην το κανω drop :)

Princess Mononoke:δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλα να πω, απλα download
People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#3788 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 posts

Posted 02 January 2011 - 02:16

είδα τα μισά απο τα 12 επεισόδια devil may cry ....όχι και άσχημο αλλα δε τρελάθηκα κιόλας..εσείς τι λέτε? ευτυχώς είχε ελληνικούς υπότιτλους γιατι με τ αγγλικα τα μισά τα χάνω :(

pic.jpg

#3789 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 January 2011 - 02:31

ore no imouto ga kawaii wake ga nai ^^ (μολις το τελιωσα) και τωρα αρχισα το cannan ;p
フカフカ

#3790 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 02 January 2011 - 19:56

είδα τα μισά απο τα 12 επεισόδια devil may cry ....όχι και άσχημο αλλα δε τρελάθηκα κιόλας..εσείς τι λέτε? ευτυχώς είχε ελληνικούς υπότιτλους γιατι με τ αγγλικα τα μισά τα χάνω :(

Αν κατάλαβα καλά, είναι σκοτεινό,όπως λέει και το όνομά του...και ο πρωταγωνιστής είναι εκείνος ο ξανθός με το σπαθί....Όπως κι εσύ,έτσι ούτε κι εγώ τρελάθηκα κιόλας....Είναι ένα απλώς σκοτεινό anime με μουσική καλύτερη από αυτό...:gn2:Δεν μου τραβάει καθόλου το ενδιαφέρον....Είδα καλά???Έχει μόνο 12 επεισόδια?

Λοιπόν,ξεκίνησα να βλέπω κάτι trailers από Gundam Seed Destiny και έπαθα την πλάκα μου...Βέβαια,είναι λίγο για μικρούς,αλλά ποιοσ νοιάζεται για αυτό,την ώρα που πορόνεσαι χωρίς όρια...Οι πρωταγωνιστές είναι εκπληκτικοί...Στη συνέχεια βέβαια ανακάλυψα ότι υπάρχει και μια σειρά anime προηγούμενη από το Gundam Seed Destiny.....το Gundam Seed...ο gundam seed destiny είναι η συνέχεια του gundam seed.....E,τώρα τι να πω?.....Θα αναγκαστώ να το βρω πρώτα εκείνο.Δεν πειράζει όμως...Η χαρά μου είναι διπλή........Αφήστε που θέλω να κατεβάσω και το Inuyasha.....Μέχρι στιγμής μόνο trailers έχω δει.Πάλι καλά που έχω βρει έγκυρες ιστοσελίδες , χάρη σε μερικούς από σασ.:puke:

Edited by Nighteyes, 02 January 2011 - 22:09.
merge

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#3791 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 02 January 2011 - 20:13

Λοιπόν,ξεκίνησα να βλέπω κάτι trailers από Gundam Seed Destiny και έπαθα την πλάκα μου...Βέβαια,είναι λίγο για μικρούς,αλλά ποιοσ νοιάζεται για αυτό,την ώρα που πορόνεσαι χωρίς όρια...Οι πρωταγωνιστές είναι εκπληκτικοί...Στη συνέχεια βέβαια ανακάλυψα ότι υπάρχει και μια σειρά anime προηγούμενη από το Gundam Seed Destiny.....το Gundam Seed...ο gundam seed destiny είναι η συνέχεια του gundam seed.....E,τώρα τι να πω?.....Θα αναγκαστώ να το βρω πρώτα εκείνο.Δεν πειράζει όμως...Η χαρά μου είναι διπλή........Αφήστε που θέλω να κατεβάσω και το Inuyasha.....Μέχρι στιγμής μόνο trailers έχω δει.Πάλι καλά που έχω βρει έγκυρες ιστοσελίδες , χάρη σε μερικούς από σασ.:puke:

Πριν από τα Seed υπήρχαν κι άλλα Gundam τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να δεις, αλλιώς δε θα καταλαβαίνεις τι γίνεται!!! :puke::puke:
Ένα χρήσιμο γράφημα εδώ.

#3792 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 03 January 2011 - 00:24

Πριν από τα Seed υπήρχαν κι άλλα Gundam τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να δεις, αλλιώς δε θα καταλαβαίνεις τι γίνεται!!! :puke::puke:
Ένα χρήσιμο γράφημα εδώ.

Αυτο το λες χρησιμο εγω πιο πολλυ μπερδευτηκα:puke:.
Αυτη την περιοδο βλεπω panty&stocking και Dragon ball kai.
Posted Image

#3793 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 03 January 2011 - 02:45

μολις ειδα το πρωτο επισοδειο του Green Green και φενεται καλο και πολυ αστειο

Edited by FrenzyApe, 03 January 2011 - 03:25.

#3794 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 03 January 2011 - 12:46

Fairy Tail και ΟΝΕ PIECE !..................:borednn9:
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#3795 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 03 January 2011 - 13:33

ichiban ushirou no daimou ένα ενδιαφέρον ανιμε με μπόλικο echi etc και αρκετά αστείο αξίζει να το διττέ :wis:
:awww: