Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3766 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 December 2010 - 22:36

...και αρχισα το Eureka Seven. δεν ξερω πως τα καταφερα αλλα εχω δει ηδη 12 επεισοδια. Γρηγορο, χαλαρο, οχι ιδιαιτερα εξυπνο και φαινεται πως εχει καλουλι σεναριο. μου θυμιζει το Xamdou και αυτο ειναι καλο. σημασια εχει πως ειναι ευχαριστο και φωτεινο και ηθελα κατι τετοιο. ^^

Είσαι ακόμα πολύ αρχή, μέχρι το τέλος πιστεύω ότι θα αλλάξεις γνώμη και θα του ανεβάσεις την νοημοσύνη.:P Καμία σχέση με το Xamdou που όσον αφορά την υπόθεση τα έκανε μαντάρα από ένα σημείο και μετά. Το Eureka 7 με ικανοποίησε από την αρχή ως το τέλος.

Εγώ πέρα από κάτι επαναλήψεις Gintama που κάνω λόγω των ημερών (expecting the movie) έχω ξεκινήσει Master Keaton. Κάθε επεισόδιο έχει ενδιαφέροντα να πει, μαθαίνεις και πράγματα. Ο Keaton ωραίος χαρακτήρας, αλλά θα το προτιμούσα σε βιβλίο τελικά.:P Το anime κινείται κάπως αργά και το animation δεν με τρελαίνει. Το βλέπω καθαρα για την ιστορία και τους χαρακτήρες.:wis:

Posted Image

Posted Image

#3767 scarface

scarface

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 22 December 2010 - 20:47

hi παίδες, είμαι καινούργιος, μου αρέσουν πολύ τα anime κυρίως thundercats αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να τα δω ή να τα κατεβάσω :) :)

Edited by Nighteyes, 22 December 2010 - 23:54.
greeklish converted

#3768 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 December 2010 - 21:16

hi παίδες, είμαι καινούργιος, μου αρέσουν πολύ τα anime κυρίως thundercats αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να τα δω ή να τα κατεβάσω :) :)

Πρώτα απ'όλα,καλωσήρθες.:)
Για να συστηθείς και αν θες να πεις περισσότερα για τον εαυτό σου μπορείς να γράψεις εδώ
Μπορείς να βρείς πληροφορίες σχετικά με το download εδώ.Ένα site για να δείς anime online είναι το animeseason.
Αν ψάχνεις κάποιο anime για κατέβασμα μπορείς να ρωτήσεις εδώ και αν ψάχνεις τον τίτλο κάποιας anime σειράς ή ταινίας εδώ.
Για προτάσεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Ελπίζω να βοήθησα:)

PS.Καλύτερα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες διότι τα greeklish απαγορεύονται.

Edited by Nighteyes, 22 December 2010 - 23:55.
greeklish converted

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3769 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 December 2010 - 21:27

Started To-Love Ru
Καλουτσικο echii anime με μπολικο censored γυμνο.Κλασσικα nipples,etc καλυπτονται απο αντικειμενα ακτινες φωτος κλπ.Καλο για σκοτομα ωρας.Εχω φτασει στο επ 6.Το συνιστω στους φαν του ειδους
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3770 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 December 2010 - 07:13

Started To-Love Ru
Καλουτσικο echii anime με μπολικο censored γυμνο.Κλασσικα nipples,etc καλυπτονται απο αντικειμενα ακτινες φωτος κλπ.Καλο για σκοτομα ωρας.Εχω φτασει στο επ 6.Το συνιστω στους φαν του ειδους

Βλέπεις το original,ή το Motto?Προτείνω με τα 1000 το Motto,το οποίο είναι αρκετά ανώτερο στα πάντα,απλά χάνει σε διάρκεια μιας και είναι half season...

Εγώ άρχισα το Bakuman,το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δημοφιλές...Είναι μία βαρετή έκδοση του "The first steps of a mangaka:The Movie".Τέσπα,θα δω μερικά επεισόδια ακόμη αν είναι,μιας και σε τραβάει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαρία...

#3771 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 December 2010 - 10:16

Εγώ άρχισα το Bakuman,το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δημοφιλές...Είναι μία βαρετή έκδοση του "The first steps of a mangaka:The Movie".Τέσπα,θα δω μερικά επεισόδια ακόμη αν είναι,μιας και σε τραβάει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαρία...

Είναι δημοφιλές γιατί μέχρι το κεφάλαιο 30 άαντε 40 του μάνγκα παλευόταν. Εγώ πάντως το anime το droppara στο 2ο επεισόδιο νομίζω. Χαρά στο κουράγιο σου.

Αυτό τον καιρό με έχει πιάσει μια τρελή μανία με τα anime (διότι είχα κάνει και μια αποτοξίνωση από αυτά για 8 μήνες, μέχρι το Σεπτέμβρη που έπιασα το nge και με ξανα-έκαψε) και έχω δει σε δυό μήνες όσες σειρές δεν είδα ένα χρόνο τώρα.

Τελείωσα πρόσφατα λοιπόν (αυτό το μήνα δηλαδή) τις εξής σειρές Genshiken 1 & 2, Junjou Romantica1 & 2, Welcome to the NHK, Mouryou no Hako, Dead Leaves, Seitokaichou ni Chuukoku, Kujibiki Unbalance, Koisuru Bukun, Boku Otaryman άντε και το Aoi Bungaku + κάποιες χαζές ταινίες και ova τύπου summer wars, αυτό με την τύπισσα που είναι ο nyarlathotep etc...

Atm βλέπω:
Kuragehime η επικότερη σειρά της σεζόν, θα μας κάνει να πάθουμε ζάχαρο.
Ore no Imouto δεν λέει να τελειώσει το καταραμένο.
Soredemo Machi wa... από τις πολύ καλές σειρές της Shaft.
Panty & Stocking υπάρχει κάποιος που να μην το βλέπει αυτό; xD
Trapeze επιτέλους το άρχισα, το σχέδιο μου θυμίζει πολύ Masaaki Yuasa.
Working! μετά από πρόταση της Zura το έφτασα στη μέση. Δεν με ξετρελαίνει αλλά είναι πολύ ευχάριστο.
Yosuga no Sora γιατί twincest is wincest!
Sora no Woto γιατί κάποτε έπρεπε να την συνεχίσω αυτή τη σειρά.
Kemonozume και είμαι μόνιμα κολλημένη στο 1 γιατί το βλέπω με παρέα...γκρρρ...
Gintama το οποίο δεν είναι του γούστου μου, και έχω πιάσει διαλεγμένα επεισόδια μπας και νιώσω αλλά εώς τώρα έχουμε αποτύχει πλήρως..

Έχω βγάλει το άχτι μου. Θέλω να δω άλλες 10 σειρούλες, και μετά θα ξανακάνω να δω anime άλλους 8 μήνες... :hot:

Posted Image

#3772 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 23 December 2010 - 11:31

Υπάρχω κι εγώ (που λέγαν οι Τρύπες ;) )
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3773 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 26 December 2010 - 01:50

προβλεπω σημερα να μην κοιμαμαι.....ο λογος???
Higurashi no Naku Koro ni (επ 4) αααααα ψυχοπλακωμα το λυπαμε το κακομορο το παιδακι για το τι εχει να τραβιξει :scared:
Posted Image

#3774 Guest-23320

Guest-23320

..................

• Members
  • 29 posts

Posted 27 December 2010 - 21:43

Currently watching:
One Piece-κλασικά,από τότε που το έβαζε το alter
Bakuman-μ'έχει απογοητεύσει αλλά δεν το βάζω κάτω και θα δω όχι μόνο αυτή αλλά και τη δεύτερη σεζόν:hahaha:
Kuragehime-η μεγάλη έκπληξη

Επίσης άρχισα πρόσφατα το Bleach,ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσω και το Arakawa under the bridge x bridge και επειδή το καλοκαίρι είδα όλες τις ταινίες και τα oav του Lupin III και έχω αρχίσει να παθαίνω στερητικό σύνδρομο λέω να ξεκινήσω σύντομα και τις σειρές:awww:.

#3775 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 December 2010 - 01:21

μετα απο 20+ χρόνια ξαναδα την ταινια Run Melos (οι 2 φιλοι), αλλα αυτη του 1981 με ελληνικη μεταγλωττιση. Τωρα το Μελος πως εγινε Μαριος στη μεταγλωττιση δεν ξερω. Μαλλον θα ηταν οικογενεια της Κατω Ιταλιας που θα μετοικησε στη Σικελια. Ειπα και εγω μηπως ο φιλος του λεγοταν Συλλας, αλλα ευτυχως οχι.

Δεν θυμομουν τιποτε απολυτως παρα 1-2 σκηνες. Αρκετα καλη, αν και αυτη του 1992 ειναι καλυτερη αλλα ειναι διαφορετικο να την ακους στα Ελληνικα.

Τετοιου ειδους ταινια πλεον δεν εντασσεται στο παιδικο προγραμμα των μεγαλων καναλιων. Θεωρειται δυσκολονοητη για τις παιδικες ψυχες.....

#3776 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 28 December 2010 - 01:55

Βλέπεις το original,ή το Motto?Προτείνω με τα 1000 το Motto,το οποίο είναι αρκετά ανώτερο στα πάντα,απλά χάνει σε διάρκεια μιας και είναι half season...

To Original.Το motto θα ακολουθεισει αμεσως μετα

Είναι δημοφιλές γιατί μέχρι το κεφάλαιο 30 άαντε 40 του μάνγκα παλευόταν. Εγώ πάντως το anime το droppara στο 2ο επεισόδιο νομίζω. Χαρά στο κουράγιο σου.

Τι λετε ιεροσυλοι.Τα Μανγκα σπερνει.Το ανιμε δε, ειναι ωραιο αλλα το τραβαει πολυ ωρες ωρες και κουραζει.Και παλι βλεπετε ευχαριστα.

Atm βλέπω:
Ore no Imouto δεν λέει να τελειώσει το καταραμένο.
Soredemo Machi wa... από τις πολύ καλές σειρές της Shaft.

Ore no Imouto Τρελαααααααα αλλα αντε για δουμε το aternate ending τι θα ειναι.
Soredemo Machi wa... Με εξερεση 2-3 κομματια και το τελευταιο επ δεν τρελαθεικα.Για να το βλεπεις χαλαρα ομως αξιζει απλα μην περιμενετε πολλα.
Panty & Stocking Τα λογια δεν φτανουν να το περιγραψω.Για αλλη μια φορα η λατρεμενη Gainax εσπειρε.Αναμενουμε 2η σεζον

Χαρη στο freeleach του baka-bt επεσα πανω στο Bishoujo Senshei Sailor Moon με επιασε νοσταλγια και καθομαι και το βλεπω :)Αν και εχοντας μια Α αποχη για τα ανιμε καποιες σκηνες ειναι ελεινες αλλα και παλι δεν μασαω :)
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3777 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 28 December 2010 - 11:20

To Original.Το motto θα ακολουθεισει αμεσως μετα

Τι λετε ιεροσυλοι.Τα Μανγκα σπερνει.Το ανιμε δε, ειναι ωραιο αλλα το τραβαει πολυ ωρες ωρες και κουραζει.Και παλι βλεπετε ευχαριστα.

Γούστα είναι αυτά. Κι εγώ στο 2ο το droppαρα το anime.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3778 tio1996

tio1996

Ecchi Rules desu~~~japan

• Members
  • 67 posts

Posted 28 December 2010 - 14:34

αν θελετε να μπειτε στο κοσμο της τρελας αλλα και παραξενων συμβαντςν δειτε το ειναι τελειο εχει πολη πλακα αλλα δειτε και 2 season

#3779 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 December 2010 - 15:02

αν θελετε να μπειτε στο κοσμο της τρελας αλλα και παραξενων συμβαντςν δειτε το ειναι τελειο εχει πολη πλακα αλλα δειτε και 2 season

Βρήκα την 2η season κατά πολύ υποδιέστερη της 1ης...Σε σημείο που κάπου στο 3ο επεισόδιο τη βαρέθηκα τόσο πολύ που έσβησα και όσα παραπάνω επεισόδια είχα κατεβάσει από το σκληρό...Παρ'ότι θέλω πολύ να τη δω,δεν την αντέχω άλλο...

Άρχισα το Fortune Arterial,το οποίο αν και κλισέ όσο δεν πάει,βλέπεται ευχάριστα,και τελικά αντί να το παρατήσω βλέπω 1-2 επεισοδιάκια μία στο τόσο,συνήθως βράδυ.

#3780 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 December 2010 - 02:57

Watched Loup=Garous. Θέλω την 1 ώρα και 30 λεπτά από την ζωή μου πίσω... Και να σκεφτεί κανείς ότι είδα Production I.G και την κεντρική ιδέα και την περιμενα από το καλοκαιρι αυτή την ταινία. Και πάνω που πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να σιχαθώ άλλο anime όσο το Saikano και άλλη πρωταγωνίστρια σαν την Chise.