Εγώ άρχισα το Bakuman,το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δημοφιλές...Είναι μία βαρετή έκδοση του "The first steps of a mangaka:The Movie".Τέσπα,θα δω μερικά επεισόδια ακόμη αν είναι,μιας και σε τραβάει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαρία...
Είναι δημοφιλές γιατί μέχρι το κεφάλαιο 30 άαντε 40 του μάνγκα παλευόταν. Εγώ πάντως το anime το droppara στο 2ο επεισόδιο νομίζω. Χαρά στο κουράγιο σου.
Αυτό τον καιρό με έχει πιάσει μια τρελή μανία με τα anime (διότι είχα κάνει και μια αποτοξίνωση από αυτά για 8 μήνες, μέχρι το Σεπτέμβρη που έπιασα το nge και με ξανα-έκαψε) και έχω δει σε δυό μήνες όσες σειρές δεν είδα ένα χρόνο τώρα.
Τελείωσα πρόσφατα λοιπόν (αυτό το μήνα δηλαδή) τις εξής σειρές Genshiken 1 & 2, Junjou Romantica1 & 2, Welcome to the NHK, Mouryou no Hako, Dead Leaves, Seitokaichou ni Chuukoku, Kujibiki Unbalance, Koisuru Bukun, Boku Otaryman άντε και το Aoi Bungaku + κάποιες χαζές ταινίες και ova τύπου summer wars, αυτό με την τύπισσα που είναι ο nyarlathotep etc...
Atm βλέπω:
Kuragehime η επικότερη σειρά της σεζόν, θα μας κάνει να πάθουμε ζάχαρο.
Ore no Imouto δεν λέει να τελειώσει το καταραμένο.
Soredemo Machi wa... από τις πολύ καλές σειρές της Shaft.
Panty & Stocking υπάρχει κάποιος που να μην το βλέπει αυτό; xD
Trapeze επιτέλους το άρχισα, το σχέδιο μου θυμίζει πολύ Masaaki Yuasa.
Working! μετά από πρόταση της Zura το έφτασα στη μέση. Δεν με ξετρελαίνει αλλά είναι πολύ ευχάριστο.
Yosuga no Sora γιατί twincest is wincest!
Sora no Woto γιατί κάποτε έπρεπε να την συνεχίσω αυτή τη σειρά.
Kemonozume και είμαι μόνιμα κολλημένη στο 1 γιατί το βλέπω με παρέα...γκρρρ...
Gintama το οποίο δεν είναι του γούστου μου, και έχω πιάσει διαλεγμένα επεισόδια μπας και νιώσω αλλά εώς τώρα έχουμε αποτύχει πλήρως..
Έχω βγάλει το άχτι μου. Θέλω να δω άλλες 10 σειρούλες, και μετά θα ξανακάνω να δω anime άλλους 8 μήνες...