Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3676 Abomination

Abomination

    Anime Amateur

  • Members
  • 71 posts

Posted 01 November 2010 - 01:06

Ξεκινησα το Freedom. Ειδα τον προλογο και τα πρωτα 2 OVA.

Ωραια υποθεση, ολα καλοσχεδιασμενα και ομορφα εκτος απο το ξενερωμα που εφαγα με τους χαρακτηρες και την κινηση τους. Μου φαινονται πολυ περιεργες οι φατσες, αλλα το κυριοτερο ειναι πως δεν μοιαζουν "σωστες" οι κινησεις του στοματος τους.

#3677 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 November 2010 - 02:37

Και επίσης είναι λίγο αλλήθωροι αν προσέξεις...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3678 bifteki

bifteki

    Anime Amateur

  • Members
  • 84 posts

Posted 01 November 2010 - 06:11

είδα το eden of the east ωραίο ήταν
:awww:

#3679 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 posts

Posted 01 November 2010 - 06:13

Τελείωσα τα FMA:BH και Katekyou Hitman Reborn,και τώρα έχω ξεμείνει από ένα καλό action(the industry just hates me,too much fanservice and moe lately...).Προτείνετε τίποτα,θα πάθω στέρηση :uhh:

#3680 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 November 2010 - 06:19

Ξεκίνα κάνα gintama (αν δε το έχεις κάνει ήδη), μιας και σε action σπάνια βγαίνει τπτ καλό...

currently watching : still trying to finish princess tutu (αν βρώ την όρεξη να ξαναδώ anime σύντομα δλδ), which had a decent plot αλλά με κούρασε προς το τέλος λιγάκι...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3681 Kirino1988

Kirino1988

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 02 November 2010 - 17:39

εγω βλεπω το ΝΗΚ Ni Youkoso ειναι παρα πολυ καλο και θα ηθελα να δω καποια ανιμε στο ιδιο στυλ περιμενω προτασεις.....!!!!!!

#3682 Yagami Light

Yagami Light

    Ramen!!!

  • Members
  • 74 posts

Posted 04 November 2010 - 21:00

Currently watchin' Love Hina. Δέν μπορώ να πώ οτι με ενθουσιάζει, αν και είναι το πρώτο anime που βλέπω στο είδος του.
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#3683 kalidor

kalidor

    Anime Amateur

  • Members
  • 150 posts

Posted 04 November 2010 - 22:27

Τελειωσα το Fate Stay Night...καλο ηταν.
Τωρα παω για Samurai Deeper Kyo..:congrats:
Posted Image

#3684 Blue Samurai

Blue Samurai

    직업 군인

  • Members
  • 203 posts

Posted 05 November 2010 - 12:10

έχω ξεκινήσει να βλέπω το Ookami Kakushi και είμαι στο δεύτερο επεισόδιο,ακόμα είμαι στην αρχή και δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα πάντως πιστεύω πως τελικά θα μου αρέσει καθώς είναι στην κατηγορία ανιμέ που μου αρέσουν (θρίλερ,επιστημονική φαντασία κ.λ.π)

#3685 Yagami Light

Yagami Light

    Ramen!!!

  • Members
  • 74 posts

Posted 06 November 2010 - 14:21

Είμαι στο 7ο επισόδειο του Gantz. Αρκετά ωραίο αλλα ο κεντρικός χαρακτήρας με εκνευρίζει απεριόριστα μπορώ να πώ!! Κατα τα άλλα ωραίο και πρωτοποριακό σενάριο. Με ωραία σύνδεση καινούριων χαρακτήρων.
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#3686 zade

zade

    23/11/2016

  • Members
  • 759 posts

Posted 06 November 2010 - 15:26

Το Gantz περιγράφεται πολύ καλά από την Ελληνική φράση «π%^τσο και ξύλο» Γι αυτό το λατρεύουμε.

#3687 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 November 2010 - 16:18

Τωρα παω για Samurai Deeper Kyo..:congrats:

Μην το κάνεις.
Σενάριο 0, αλλά ακόμη και για το ξύλο να θες να το δεις πάλι δεν αξίζει.

>Μπλα μπλα, κουλ όνομα επίθεσης, λάμψη, τέλος.

Just don't.



Στα δικά μας, πέρα από τα άπειρα ονγκόινγκς ξαπάπιασα το Cromartie επειδή το αγαπάμε.
Είμαι και στο δέκατο επ του Ouran, ευχάριστο και αρκετά αστείο. Όταν επιστρέψω σπίτι θα το συνεχίσω με γοργούς ρυθμούς.

HnH5aB0.jpg


#3688 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 posts

Posted 08 November 2010 - 21:21

χαροπαλευω να μην ντροπαρω trinity blood και samurai deeper kyo...μαλλον με βλεπω να βαζω να τα βλεπω στο δρομο. ξεκινησα ομως b gata h kei,και αν και δεν πιανει ουτε στο μικρο δαχτυλακι το kissxsis απο ecchi πλευρα,τα 4 πρωτα eps εφυγαν με τη μια! 3-4 σκηνες καθε φορα ειναι epic!Thong will be my battle gear! lol!
Posted Image

#3689 giota83

giota83

    AnimeMangaOtaku

  • Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 08 November 2010 - 23:52

Τελειωσα τα K ON!!, ToraDora kai Higurashi no Naku Koro Ni (Kai - Rei + spesials). To Higurashi no Naku Koro Ni το λατρεψα ! :kyaaa: Αν και αρχικα σε μπερδευει λιγο η πλοκη του αργοτερα στο Κai τα δειχνει πιο αναλυτικα . Υπεροχη πλοκη, απιθανοι χαρακτηρες και φυσικα απιστευτα γραφικα.
Τελειωνω το Bakemonogatari σε λιγο. Συνεχιζω με Midori no Hibi (ειμαι στο 4ο επεισοδιο), Ai Yori Aoshi, Last Exile και Ergo Proxy
.:tensai:

Edited by giota83, 09 November 2010 - 23:52.


#3690 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

    Dark Lord of the Sith

  • Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 09 November 2010 - 16:33

Βλέπω Hajime no Ippo: New Challenger αφού τελείωσα την αρχική σειρά και τις 2 ταινιούλες μετά και είναι κι αυτό πάρα πολύ καλό. Μεγάλη βελτίωση στα γραφικά και στο OST της νέας σειράς. Για αυτούς που βλέπουν fighting shounen όλα αυτά θεωρώ πως θα πρέπει να τα δουν απαραίτητα.

Από παλιά κλασικά βλέπω τα εξής:
Mobile Police Patlabor Δε νομίζω πως είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά στον τεχνικό τομέα για την εποχή του είναι εκπληκτικό και το βρίσκω και καλύτερο από την ταινία που είναι το μόνο που είχα δει από το σύμπαν του.
Kikou Senki Dragonar Απλά "must" για όλους τους fan των Gundam (όχι δεν είμαι ένας από αυτούς....). Η ιστορία είναι σχεδόν copy-paste από το Gundam 0079 οπότε όσοι γνωρίζετε, ξέρετε τι να περιμένετε. Το opening song είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει εκείνης της περιόδου. Μεγάλο αρνητικό οι υπότιτλοι της σειράς που πολύ πιθανόν να είναι HK subs και με κουράζουν πάρα πολύ να βγάλω νόημα σε βαθμό να μην μπορώ να δω πολλά επεισόδια μαζί. Ελπίζω στο μέλλον να το κάνει κανένα πιο "σοβαρό" γκρούπ.
Choujuu Kishin Dancougar Άγνωστο αλλά πολύ καλό cult anime των 80's. Θυμίζει κάτι από Genesis Climber Mospeada και το αναφέρω μιας κι είναι πιο γνωστό. Πάσχει λίγο στο animation αλλά οι mecha fans δεν θα απογοητευτούν. Επίσης συμμετέχουν δύο ηθοποιοί από τους αγαπημένους μου. Ο Norio Wakamoto (ο απόλυτος ηθοποιός για μένα στο είδος!) κι ο Kaneto Shiozawa (εκπληκτικός, λατρεύω την ειρωνεία και την απαξίωση στην φωνή του!).

Posted Image

Posted Image