Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 12:34
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 18:06
Sleep with the devil, the devil will take you away
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 15:11
Παράλληλα με το απίστευτο FMA Brotherhood βλέπω και Outlaw Star που, ντροπή μου, δεν έχει τελειώσει ακόμα. So far όλα οδεύουν καλώς (epic opening and ending)
Bring honor to the Ctarl-Ctarl Empire!
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 18:12
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 22:55
Εξαιρετικό.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 23:02

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 23:27
Και εγω βλεπω Darker than Black ειμαι ακομα στο 6 αρκετα καλο θα ελεγα!παρολαυτα πειρμενω παρακατω γιατι απο οτι βλεπω ειναι ιστοριες ανα 2 επεισοδια και εγω προτιμω ανιιμε με συνεχομενο στορυ...αλλα θα δειξει παρακατω...
Και εμένα στην αρχή αυτό δεν μου πολυάρεσε αλλά η πλοκή είναι τόσο ενδιαφέρουσα που δεν με απασχολεί πια... Άσε που ίσως στο τέλος όλα "δέσουν" κάπως...
Btw, ξεκίνησα το devil may cry (το είχα παρατήσει στο 1 επεισόδιο) αλλά δεν με ενθουσιάζει....
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 10:01
Επειδη βαριεμαι λοιπον να πιασω κατι σοβαρο το γυρισα στο fanservice και επιασα το highschool of the dead και το qwaser of stigmata.
Boobs and pantsu.Οτι πρεπει μετα την εξεταστικη.

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 03:25
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 03:50
Ξεκινησα τωρα το Tengen Toppa Gurren Lagann. Στα θετικα ειναι οτι φαινεται αρκετα καμενο για μεκα και δειχνει οτι θα γινει ενδιαφερον στη συνεχεια, ενω στα αρνητικα ειναι το κακο σκιτσο και αυτος ο καθυστερημενος πρωταγωνιστης ονοματι Kamina. Τωρα ξερω γιατι τον διωξαμε μεσα σε εναν γυρο στο Heal/Hurt game!
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 13:29
Παρόλα αυτά, κατάφερα και είδα το Macademi Wasshoi και το Tsukuyomi: Moon Phase
To Macademi Wasshoi απλά δεν υπάρχει, είναι μια κατηγορία μόνο του! Αποτελεί μια καμένη κωμωδία που απευθύνετε στους Otaku και που εμπλέκει κλισέ / στερεότυπα / καταστάσεις / ecchi / παραφυσικό, σε ένα σενάριο που παραδόξος ρέει, με την έννοια ότι δεν χάνεσαι. Επίσης έχει έναν χαρακτήρα που εμφανίζεται στο πέμπτο (νομίζω) επεισόδιο, που πρέπει να είναι το ποιο epic entry ενός χαρακτήρα σε όλα τα anime που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα! Καιρό είχα να δω μία σκηνή απευθείας δύο και τρεις φορές, ε, σε αυτό το επεισόδιο το έκανα! Δεν υπάρχει, μόνο για αυτό το επεισόδιο αξίζει να την δεις αυτήν την σειρά!
Η ιστορία με λίγα λόγια έχει ως εξής: Ένας Anime Χάρυ Πότερ που τον θέλουν όλες και η ιστορία του στη ακαδημία Μαγείας, στην οποία διδάσκουν Άγγελοι και Διάβολοι. Μόνο που το τι είναι Άγγελος και Διάβολος, δεν έχει καμία σχέση με την έννοια που έχουμε εμείς στο μυαλό μας....
Το Tsukuyomi: Moon Phase, είναι μία ανάλαφρη σειρά με ...βρυκόλακες. Κυρίως αποτελεί κωμωδία, υπάρχει όμως και ένα δραματικό subplot από κάτω, που κάποιες στιγμές βγαίνει στην επιφάνεια με αρκετή επιτυχία και όσο χρειάζεται για να μην κουράσει.
Εντύπωση σε αυτήν την σειρά κάνει και η μουσική της, που τμήμα της αποτελεί παραγωγή του Dimitri From Paris, ενός γνωστού γάλλου παραγωγού / Dj (Ελληνικής παρακαλώ καταγωγής, γεννημένος στην Κωσταντινούπολη από Έλληνες γονείς της Πόλης είναι) που έκανε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη από το 1996 έως και περίπου τα μέσα της δεκαετίας του 2000. Η μουσική που χρησιμοποιεί μόνο σε σειρά για βρυκόλακες δεν περίμενες να την ακούσεις! Ίσως σε κανένα soft hentai ή τέλος πάντων σε κανένα ρομαντικό anime με "παρεκτροπές". Ε, την χρησιμοποίησαν εδώ με βρυκόλακες... Μόνο στην Ιαπωνία αυτά!
Η ιστορία με λίγα λόγια έχει ως εξής: Ένα 12άχρονο βρυκολακάκι, σώζεται από τα δεσμά του από έναν 20-φεύγα φωτογράφο, που έχει ανοσία σε οτιδήποτε παραφυσικό, αν και προέρχεται από μία οικογένεια που παραδοσιακά ασχολείται με όλα αυτά. Στην συνέχεια έχουμε εφηβικούς έρωτες (αλλά χωρίς παρεκτροπές από τον ηθικό 20φεύγα πρωταγωνιστή, αυτός mamoru και έτσι - Ιάπωνας τι περιμένεις... - ), μάχες με βρυκόλακες που θέλουν πίσω το βρυκολακάκι που κάνει νιάου, άλλα βρυκολακάκια ξανθά και όμορφα που θέλεις να κάτσεις να σε φάνε, άλλα 12άχρονα που ζούνε σε ναό να σου φοράνε γατοαυτιά και να σου κάνουν νιαρ και γενικά όλα αυτά τα θαυμάσια πράγματα που σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην παιδεραστία και στην αγορά άπλυτων pantsu...
Και από κάτω, να ακούς και την μουσική από τον Dimitri from Paris.
Αντικειμενικά η σειρά είναι πολύ καλή, αλλά έχει ένα θέμα: Δεν τελειώνει! Κλείνει ένα κύκλο μάχης, δίνει μια εξήγηση σε κάποια βασικά πράγματα και σου λέει με τον τρόπο της "τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, η αρχή αυτής της ιστορίας είναι" και ...τελειώνει! Ίσως αυτό να το κάνει γιατί το μέλλον μόνο θετικό δε θα μπορούσε να ήταν για αυτό το περίεργο ζευγάρι που δημιουργήθηκε και θα έχανε τον κωμικό της χαρακτήρα. Σίγουρα πάντως σε κάνει να θέλεις να μάθεις τι ακολουθεί. Φυσικά, αυτό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει...
Παράλληλα παρακολουθώ και Ranma 1/2. Είμαι στα μέσα της τέταρτης σεζόν. Όταν κάποτε το τελειώσω (όπως και το Urusei Yatsura, που έχω κολλήσει κάπου στο 135 επεισόδιο), θα αναφερθώ αναλυτικά και σε αυτήν. Πάντως οι πρώτες δύο σεζόν του Ranma 1/2 είναι κορυφαίες!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Labrokratis: 25 Σεπτέμβριος 2010 - 13:40
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 15:25
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 15:30