Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3271 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2010 - 22:54

Akagi 3/26. Aν και διάβασα τους κανόνες του Mahjong καταλαβαίνω ελάχιστα από το παιχνίδι για την ώρα, παρά το pause που χω ρίξει. Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι αν ο Akagi είναι 13 δεν θά θελα με τίποτα να τον γνωρίσω (από κοντά) σε μεγαλύτερη ηλικίασε οποιαδήποτε ηλικία. Είναι για δέσιμο.:hihi2:

Πάντως καμία σχέση το Mahjong με το Go ή το σκάκι κτλ που μου λέγατε κάποιοι στο thread των sports anime. Παίζει πολύ ο παράγοντας τύχη στο Mahjong. Είναι τζόγος και μπλόφα κυρίως. Στα αθλητικά επιτραπέζια παιχνίδια ο παράγοντας τύχη είναι μηδαμινός.

--Συμφωνώ με τον από πάνω για το Texhnolyze και το Lain. --

Edit
Καλά το manga του Akagi συνεχίζεται ακόμα από το 1992;:oo:

Edit 2

Εις τη τελική, μάλλον για τον έρμο το Van το είδα το anime μου φαίνεται...

Μe too.:kakaka:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 23 Μάιος 2010 - 23:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3272 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2010 - 23:47

Μόλις τελείωσα στο Vision of Escaflowne και έχω να πω: ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;

Όχι ότι ήταν άσχημο, αλλά με άφησε με μια τέτοια έκφραση --> D:

Ωραίο anime, πάντως, αν και μερικούς χαρακτήρες ήθελα να τους κοπανήσω εκεί μέσα (Allen) και άλλους απλά να τους πάρει ο Εξαποδώ (Merlen). Τέσπα. Εις τη τελική, μάλλον για τον έρμο το Van το είδα το anime μου φαίνεται...

Μe too.:kakaka:

Πάλι καλά...

Η μουσική ήταν το αναμφισβήτητο ατού της σειράς, μιας και μιλάμε για Kanno. Κατέβασα όλα τα soundtrack και απλά τα έχω να παίζουν ξανά και ξανά.

Η ταινία A Girl on Gaea είναι ένα μέτριο fanfiction με καλό animation και μουσική (ξανά Kanno). Αυτά. Δεν έχει άλλα για την ταινία, όχι. Μπέρδεψαν τα μπούτια τους εκεί μέσα, πραγματικά.

Και τώρα (ξανα)αρχίζω μια παλιά μου αγάπη, το Princess Tutu. Είχα ξεχάσει ΠΟΣΟ ωραίο ήταν. Από τα anime που βάζουν γυαλιά σε character development, συμβολισμούς, έρευνα και pacing. :kawaii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 24 Μάιος 2010 - 02:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3273 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 11:37

^Μην τον αποθαρυνεις απο το Texhnolyze man, πιο ευκολο στην κατανοηση μου φανηκε απο το serial experiments lain που ολλοι το βαζουν στην ιδια κατηγορα.

Moreover ειναι σειραρα :)

Δεν νομίζω ότι ήταν πιο εύκολο από Serial Experiments Lain στην κατανόηση. Ο βασικώς κόσμος του ήταν, αλλά η φιλοσοφία του και το μήνυμα που προσπαθούσε να περάσει, όχι.

Γενικά το Texnolyze είχε πολύ κατάθλιψη αλλά έβγαζε και μερικές πολύ ενδιαφέρων έντονες σκηνές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3274 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 21:45

Βασικα εννοουσα σε συγκριση με τις mοnsτεr,hιgυrαshι. Το ενα βασιζεται σε mαngα και το αλλο σε βιντεοπαιχνιδι. Η τexhnοlyze ομως ειναι μοναδικη και οι διαλογοι πολλες φορες ειναι δυσκολο ως αδυνατο να μεταφραστουν.

#3275 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 23:25

Τελειωσα το Amatsuki και με αφησε με μια απορια καπως ετσι:hmmm::borednn9: Υπαρχει και καποια συνεχεια γιατι ειδα οτι το μανγκα ακομα συνεχιζεται. Παρολα αυτα και παρολο το περιεργο και μυστηριο τελος του, μου αρεσε παρα πολυ και το προτεινω σε οσους/οσες δεν το εχουν δει ακομα!!! :riiight:
Αρχισα το Seirei no Moribito και μου αρεσει πολυ μεχρι τωρα!:ureshii: Ξεκιναω και Myself Υourself αυριο και αρχιζω ξανα το Ouran High School Host Club!

#3276 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 23:47

ξεκινησα το Shikabane hime:aka και του έριξα ένα ωραιότατο drop στο 5ο γιατι παραήτανε μάπα. Λένε οτι στην δευτερη σεζόν στρώνει αλλα δεν έχω ορεξη τώρα να δω 13 επεισόδια σαπίλα.. Αρχισα και το Canaan. Black lagoonιζει αρκετά και μου φαίνετε οτι θα περάσω καλά με αυτό

One more thing, Έχει δει κανείς σας το Heroic Age; Εντυπώσεις;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 24 Μάιος 2010 - 23:54

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3277 hakura

hakura

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 23:52

συνεχίζω σταθερά με naruto, one piece και bleach... :respect:
ξεκίνησα το ergo proxy πριν λίγο...λέει τίποτα??

#3278 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 02:01

ξεκίνησα το ergo proxy πριν λίγο...λέει τίποτα??

λεει πολλα οχι τιποτα...αξιζει απυρα μη το παρατησεις!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3279 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 12:56

Μόλις τελείωσα το Princess Tutu. Χαζός τίτλος για ένα διαμαντάκι. Ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να το ονομάσει έτσι, τέλος πάντων;; :ballumad: Παρόλ' αυτά παραμένει ένα μοναδικό anime, όσες φορές κι αν το δω, το λατρεύω το ίδιο. Η μουσική να σε παίρνει μακρυά με όλα τα κομμάτια του μπαλέτου και της κλασσικής μουσικής, οι χαρακτήρες αξιολάτρευτοι (Fakir FTW! :hero:), πολύ ωραίο τέλος,
Spoiler:

Μόλις ξεκίνησα το Noein, έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο. Τελικά, καλά μου είπαν ότι είναι το sci-fi ξαδερφάκι του Escaflowne. Ίδιο σενάριο λίγο-πολύ, με τη κοπέλα να μπερδεύεται ανάμεσα σε κόσμους. Για κάποιο λόγο, μερικές σκηνές μου θύμισαν το Kaiba. Δε ξέρω γιατί. Πάντως, καλό φαίνεται, αν και καταμπερδεύτηκα στο πρώτο, μάλλον όλα εξηγούνται αργότερα. Συνεχίζουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3280 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 13:35

Ξεκινησα να βλεπω Inuyasha.
Ειχα ακουσει κ διαβασει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο ανιμε αλλα ο μεγαλος αριθμος επεισοδιων του με αποθαρρυνε.Τελικα του εδωσα μια ευκαιρια εχθες το βραδυ.
Ε ναι λοιπον.Το παραδεχομαι.Εγινα κ εγω Inuyasha fanboy! :awww:
Kagome+Inuyasha=:lovulovu:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3281 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 21:42

Texhnolyze. 10o επεισόδιο μέχρι στιγμής και το μόνο που με κρατάει σε αυτό τον παραλογισμό, είναι η σκηνοθεσία και το υπέροχο animation. Θέλει γερό στομάχι πάντως να βγάλεις μονοκοπανιά τέτοιες σειρές και με τόσο αργή πλοκή. Μάλλον θα το κάνω stalled προσωρινά για να αρχίσω το Higurashi.

serpe7.jpg

#3282 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 22:43

Θα σού 'λεγα ότι αξίζει περισσότερο να τη δεις μονορούφι, αλλά όπως του κάθεται του καθενός. Αχ, μου φαίνεται πως πλησιάζει ο καιρός για rewatch of the great 3...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3283 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 14:53

Ef - a Tale of Melodies - περίμενα πολύ καιρό ώσπου οι THORA να τελειώσουν με αυτό αλλά άξιζε την υπομονή τα Blue ray τα αξίζουν τα λεφτά τους ^^

επίσης βλέπω και την δεύτερη σεζόν από Mahoromatic ,σιγά σιγά όμως γιατί αυτό το countdown όσο πλησιάζει το τέλος ...

Είδα και τις 2 ταινίες από LoGH να πάρω μια γεύση ξανά από αυτό το έπος ^^

Από Maison Ikkoku βλέπω κάνα επεισόδιο στην χάση και στην φέξη ... δεν ήταν τόσο κωμικό όσο θα ήθελα

πρόσφατα τελείωσα και το Time of Eve πολύ καλό ^^ με διάθεση για κωμωδία ως το τελευταίο sec

Ξεκίνησα και Utawarerumono αλλά το άφησα γιατί μου την έσπαγε ο πρωταγωνιστής που μιλάει και πράττει σαν 100000000000000000 χρόνον κολόγερος
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3284 elenikd

elenikd

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 18:18

Ξεκίνησα το Kuroshitsuji....λέει τίποτα η να το σταματήσω;;
Μου φαίνεται λίγο παράνοια!!! :OMG3:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3285 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 18:47

Πριν λιγο προσεξα οτι το cine+ καθε σ/κ στις 19:00 προβαλλει το Paradise Kiss.Εκατσα κ ειδα ενα επεισοδιο γιατι με "τραβηξε" το σκιτσο.Οποτε,ξεκιναω να το βλεπω.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."