Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3241 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 19:24

μπηκε στη λιστα και το Ichiban Ushiro no Daimaou! Πολυ γελιο, καλο σεναριο, fanservice και ωραιες μαχες. Ειδα σερι τα 6 πρωτα.

#3242 kotopoulaki

kotopoulaki

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 20:52

αυτο τον καιρο εχω πωροθει μ durarara(φοβερο , ειμ στ 18 ep)βλεπω κ shakugan no shana (15 ep) αλλα μ βλεπω ν τ παραταω , naruto shippuden (118ep) , clannad (20 ep) , fairy tail (7 ep) k k-on 2(6ep) .πηγα ν ξεκινησω εlfen lied αλλα δν μπορεσα ν δω ολοκληρω τ πρωτο επισοδειο οπωτε μαλλον δν θ συννεχισω κ εβλεπα nana (ξερω πολυ shojo ) αλλα ειδα μεχρι τ 36 επ κ μετα δν μπορεσα αλλο (οποιος το εχει δει καταλαβαινει ) . αυτα τωρα τελευταια!

#3243 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2010 - 21:33

Για τη nαnα και εγω συμφωνω. Παρατα τη σειρα και διαβασε καλυτερα το μυθιστορημα του zοla. Βεβαια μονο τα ονοματα ειναι κοινα αλλα σαμπως η σειρα στη δημοτικοτητα του τίτλου του βιβλιου δεν βασίζεται; τους πονηρους!

#3244 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 11:13

Τελιωσα το logh που εβλεπα απο το πασχα

Off Topic: Άξιος Mad Hatter!

Αυτό που πιστεύω πως αξίζει να αναφέρω από αυτά που βλέπω τώρα είναι το Rose of Versailles. Αυτή την στιγμή είμαι στο 36ο από τα συνολικά 40 επεισόδια και η σειρά είναι εκπληκτική. Βασίζεται στην ιστορία της Γαλλίας από το 1770 εως και την γαλλική επανάσταση (δεν πιστεύω να πάει και παρακάτω σε 4 επεισόδια που μου έμειναν). Έχει πολλά υπαρκτά πρόσωπα της περιόδου και το όλο σκηνικό μου θύμιζε Legend of the Galactic Heroes την πλευρά του Reich στον πλανήτη Odin (Φυσικά επειδή η σειρά αυτή είναι του 1979 και το LOGH του 1988 προφανώς το LOGH επιρρεάστηκε από αυτήν σε πολλά σημεία). Η πρωταγωνίστρια Lady Oscar είναι από τις πιο δυναμικές πρωταγωνίστριες που έχω δει σε anime. Και πως να μην είναι αφού ο πατέρας της την μεγάλωσε ως αγόρι για να μπορεί να πάει στον στρατό!!! (Δεν κάνω spoiler γιατί στην αρχή του 1ου επεισοδίου θα τα δείτε όλα αυτά). Για να μην μακρυγορώ η σειρά θα αρέσει σε όποιον εκτιμά τις ιστορικές σειρές. Έχει επίσης στοιχεία shoujo και drama, αλλά εμένα που δεν βλέπω shoujo δεν με ενόχλησε καθόλου. Το σχέδιο για την εποχή του είναι εκπληκτικό και η μουσική του φοβερή!!! Να μην ξεχάσω να αναφέρω και τους πολύ ωραίους διαλόγους με τις διάφορες καταστάσεις που διαμορφώνονται καθώς περνά ο καιρός! Αυτά....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3245 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 13:59

Ξαναβλέπω Ping Pong Club. Ρε παιδί μου πρέπει να μάθω να κάνω εκείνο το protruding pecker σερβίς...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3246 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 20:25

Πριν από λίγο τελείωσα το Monster....
ένα από τα πιο:
Θ Ε Ι Κ Α
anime που έχω δει ποτέ ! :kawaii:( Current 2nd Favorite! ):kawaii:
ένα μεγάλο gatou σε όσους με παρέπεμψαν σε αυτό στο recommendations!:lovulovu:

Υ.Γ:
Petran79, just downloaded Narutaru, thanks for recommending!
Θα το ξεκινήσω σύντομα...:kill4u: This world is wonderful!:blingeye2:
Στις εξετάσεις δε με βλέπω να γράφω τίποτα:sigh2:.... anyway...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από One Winged Bird: 19 Μάιος 2010 - 20:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3247 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 21:15

Ξεκινησα Serei no Moribito και Amatsuki! Ειδα μονο μερικα επεισοδια του Amatsuki μεχρι τωρα και φαινεται καλο αλλα στην πορεια θα δειξει. εχετε να πειτε εντυπωσεις?:hmmm:

#3248 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 21:27

Eγω άρχισα το anime Basilisk και τώρα είμαι στο 5 επισόδειο!
Μ'αρέσει πολυ ως τώρα και λέω να το τελιώσω δεν είναι και πολύ μεγάλο!!:joyful:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3249 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 22:17

ειπα να δω κανα Shoujo και έπιασα το skip beat. 17 επεισόδια μετα, το βρίσκω αρκετά καλό, αλλα μου βρωμάει οτι τέλος(κλασσικά) δε θα δώ και θα λιώνω στο manga(not) πάλι.. Για την πρωταγωνίστρια τι να πω.. απο τις καλύτερες που έχω δεί σε ανιμε ιδιου είδους. ΝΑΙ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΟΥΡΑ YOU STUPID SHOUJO FEMALE LEADING CHARACTERS!

EDIT

:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:.. Έχω δεί και έχω δει FAIL endings αλλα αυτό με έκανε κομμάτια!Καταραμένε χαγιάτε!

Μετά απο αιμοσταγή απειλή ευγενική πρόταση του Kenny πάω για το Manga μπας και δω ασπρη μέρα:riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 20 Μάιος 2010 - 17:03

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3250 kotopoulaki

kotopoulaki

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 12:20

Για τη nαnα και εγω συμφωνω. Παρατα τη σειρα και διαβασε καλυτερα το μυθιστορημα του zοla. Βεβαια μονο τα ονοματα ειναι κοινα αλλα σαμπως η σειρα στη δημοτικοτητα του τίτλου του βιβλιου δεν βασίζεται; τους πονηρους!

μηπως ξερεις καποιο site που μπορω ν τ κατεβασω η ν τ δω?η απο που ν τ αγορασω?

#3251 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 15:18

Εχεί δει κανείς άλλος πρόσφατα το Pandora Ηearts??
Εχτές είδα τα δυο πρώτα επισόδεια και δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι μάπα ή αν όντως είναι γαμάτο όπως λέει και μια φίλη μου!!
(Βασικά δεν έχω καταλάβει και πολλά!!)
:hmmm::hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3252 kotopoulaki

kotopoulaki

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 22:56

Εχεί δει κανείς άλλος πρόσφατα το Pandora Ηearts??
Εχτές είδα τα δυο πρώτα επισόδεια και δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι μάπα ή αν όντως είναι γαμάτο όπως λέει και μια φίλη μου!!
(Βασικά δεν έχω καταλάβει και πολλά!!)
:hmmm::hmmm:

το εχω δει ολο και ειναι πολυ ωραιο:blush2: !εγω θα σου ελεγα ν το δεις :riiight:!αξιζει:8):!

#3253 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 01:46

μπηκε στη λιστα και το skull knight, θελω να δω τελικα τι θα γινει ..

#3254 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 11:38

Ξεκινησα να βλεπω Mermaid Forest k H2O Footprints in the sand.

To mermaid forest το ειχα ξεκινησει πριν απο 1-2 χρονια περιπου αλλα το παρατησα στο επεισοδιο 9-10.Δεν θυμαμαι ακριβως τον λογο για τον οποιο το εκανα αυτο.Μαλλον ειχα πιασει τα deathnote k code geass τοτε.Σε γενικες γραμμες,το mermaid forest μου αρεσει αρκετα λογο θεματολογιας.Εχει κ πολυ ωραιο opening theme.Ελπιζω το τελος να ειναι ανταξιο των προσδοκιων.

Απο την αλλη,το Η2Ο το ξεκινησα ετσι στο ασχετο επειδη βαριομουν κ ηθελα να δω ενα καινουριο ανιμε.Εχω δει τα 2 πρωτα επεισοδια κ ψιλοβαρεθηκα.Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Αξιζει να το συνεχισω?
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3255 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 12:15

Υπάρχει anime με τέτοιο όνομα; Μήπως λες το skull man ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.