Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 16 May 2010 - 19:24
Posted 16 May 2010 - 20:52
Posted 18 May 2010 - 21:33
Posted 19 May 2010 - 11:13
Τελιωσα το logh που εβλεπα απο το πασχα
Off Topic: Άξιος Mad Hatter!
Αυτό που πιστεύω πως αξίζει να αναφέρω από αυτά που βλέπω τώρα είναι το Rose of Versailles. Αυτή την στιγμή είμαι στο 36ο από τα συνολικά 40 επεισόδια και η σειρά είναι εκπληκτική. Βασίζεται στην ιστορία της Γαλλίας από το 1770 εως και την γαλλική επανάσταση (δεν πιστεύω να πάει και παρακάτω σε 4 επεισόδια που μου έμειναν). Έχει πολλά υπαρκτά πρόσωπα της περιόδου και το όλο σκηνικό μου θύμιζε Legend of the Galactic Heroes την πλευρά του Reich στον πλανήτη Odin (Φυσικά επειδή η σειρά αυτή είναι του 1979 και το LOGH του 1988 προφανώς το LOGH επιρρεάστηκε από αυτήν σε πολλά σημεία). Η πρωταγωνίστρια Lady Oscar είναι από τις πιο δυναμικές πρωταγωνίστριες που έχω δει σε anime. Και πως να μην είναι αφού ο πατέρας της την μεγάλωσε ως αγόρι για να μπορεί να πάει στον στρατό!!! (Δεν κάνω spoiler γιατί στην αρχή του 1ου επεισοδίου θα τα δείτε όλα αυτά). Για να μην μακρυγορώ η σειρά θα αρέσει σε όποιον εκτιμά τις ιστορικές σειρές. Έχει επίσης στοιχεία shoujo και drama, αλλά εμένα που δεν βλέπω shoujo δεν με ενόχλησε καθόλου. Το σχέδιο για την εποχή του είναι εκπληκτικό και η μουσική του φοβερή!!! Να μην ξεχάσω να αναφέρω και τους πολύ ωραίους διαλόγους με τις διάφορες καταστάσεις που διαμορφώνονται καθώς περνά ο καιρός! Αυτά....
Posted 19 May 2010 - 13:59
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 19 May 2010 - 20:25
ένα από τα πιο:
Θ Ε Ι Κ Α
anime που έχω δει ποτέ !
ένα μεγάλο gatou σε όσους με παρέπεμψαν σε αυτό στο recommendations!
Υ.Γ:
Petran79, just downloaded Narutaru, thanks for recommending!
Θα το ξεκινήσω σύντομα...
Στις εξετάσεις δε με βλέπω να γράφω τίποτα
Edited by One Winged Bird, 19 May 2010 - 20:33.
Posted 19 May 2010 - 21:15
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 19 May 2010 - 21:27
Μ'αρέσει πολυ ως τώρα και λέω να το τελιώσω δεν είναι και πολύ μεγάλο!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Posted 19 May 2010 - 22:17
EDIT
Μετά απο
Edited by papp0us, 20 May 2010 - 17:03.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 21 May 2010 - 12:20
Για τη nαnα και εγω συμφωνω. Παρατα τη σειρα και διαβασε καλυτερα το μυθιστορημα του zοla. Βεβαια μονο τα ονοματα ειναι κοινα αλλα σαμπως η σειρα στη δημοτικοτητα του τίτλου του βιβλιου δεν βασίζεται; τους πονηρους!
μηπως ξερεις καποιο site που μπορω ν τ κατεβασω η ν τ δω?η απο που ν τ αγορασω?
Posted 21 May 2010 - 15:18
Εχτές είδα τα δυο πρώτα επισόδεια και δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι μάπα ή αν όντως είναι γαμάτο όπως λέει και μια φίλη μου!!
(Βασικά δεν έχω καταλάβει και πολλά!!)

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Posted 21 May 2010 - 22:56
Εχεί δει κανείς άλλος πρόσφατα το Pandora Ηearts??
Εχτές είδα τα δυο πρώτα επισόδεια και δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι μάπα ή αν όντως είναι γαμάτο όπως λέει και μια φίλη μου!!
(Βασικά δεν έχω καταλάβει και πολλά!!):hmmm:
το εχω δει ολο και ειναι πολυ ωραιο
Posted 22 May 2010 - 01:46
Posted 22 May 2010 - 11:38
To mermaid forest το ειχα ξεκινησει πριν απο 1-2 χρονια περιπου αλλα το παρατησα στο επεισοδιο 9-10.Δεν θυμαμαι ακριβως τον λογο για τον οποιο το εκανα αυτο.Μαλλον ειχα πιασει τα deathnote k code geass τοτε.Σε γενικες γραμμες,το mermaid forest μου αρεσει αρκετα λογο θεματολογιας.Εχει κ πολυ ωραιο opening theme.Ελπιζω το τελος να ειναι ανταξιο των προσδοκιων.
Απο την αλλη,το Η2Ο το ξεκινησα ετσι στο ασχετο επειδη βαριομουν κ ηθελα να δω ενα καινουριο ανιμε.Εχω δει τα 2 πρωτα επεισοδια κ ψιλοβαρεθηκα.Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Αξιζει να το συνεχισω?
Posted 22 May 2010 - 12:15
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.