Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3061 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 00:12

Ξανάπιασα το Sengoku Basara,αυτή τη φορά με γνώσεις των στρατηγών/περιοχών/κλπ της συγκεκριμένης περιόδου,οπότε ακολουθώ κανονικά το στόρι...Τα σπάει :D

#3062 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 01:40

Shortly after είδα το 1ο επεισόδιο,and I found my reason to live once again

Drill-chaaaaan:joyful::joyful:

OMG! How can i even miss something like that...arigato Jiraiya-sama, μου βγήκανε τα μάτια:burningbe3::burningbe3:
8 επεισόδια στο καπάκι! epic epic, απο Doki είναι και Uncencored, οσοι λιγούρια πιστοί, προσέλθετε!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3063 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 23:17

ειμαι στο 31ο ep του monster και εχω ξεχασει μεχρι και το ονομα μου! Απλα perfect 10. Εχω δει κατι demi σχολια για το τελος αλλα μεχρι στιγμης ... :kill4u: ...

η πλακα ειναι οτι εβαλα και το θυληκο να το δει και μεχρι και αυτη εχει κολλησει (που μεχρι τωρα ηταν μισητη εχθρος της ιαπωνικης κουλτουρας επειδη της επρηζα τα συκωτια :hehehe::hehehe:)

υ.γ. μαλλον με βλεπω να χτυπαω και το manga υστερα απο υποδειξη της asaph...

#3064 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 23:20

Ξεκινησα το Now and then,here and there.Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε αλλα ειναι αρχη ακομη.Ελπιζω αργοτερα να γινεται πιο ενδιαφερον.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3065 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 09:27

συνεχισα μετα απο κατι μηνες το guin saga και μπορω να πω πως εχει γινει αρκετα ενδοιαφερον.

#3066 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 12:45

ΕΕΕ μετα απο πολυ σκεψη:smokingg:
αρχισα το Queen's Blade...:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3067 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 01:02

Εχω δει σημερα το μεσημερι, σε 4 ωρες σχεδον ολο το Vampire Knight. Kαι τις 2 seasons!!!Μετα απο λιγο ημουν καπως:blurah5::blurah5::blurah5: Λατρευω τον Zero! Ειναι τελειος! :lovulovu:Και ο Akatsuki επισης! Συνεχιζω να βλεπω InuYasha The Final Act και Shugo Chara Party. Φευγω τωρα για να συνεχισω μεχρι το τελος του Vampire Knight Guilty.

Υ.Γ. : Ξερετε αν υπαρχει καποιο OVA του Sainukoku Monogatari :hmmm: Εχω μεινει με την απορια αυτη γιατι το εχω δει σε καποιο anime site αλλα δεν ξερω που να το βρω:hmmm:

#3068 IreneTheCardcaptor

IreneTheCardcaptor

Zettai Daijobu!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 15:19

Παιδιά, κι εγώ βλέπω αρκετά. Βλέπω το Inuyasha Final Act (Μέχρι το 19). Βλέπω το One Piece (Είμαι στο 113, δεν έχουν νικήσει το Crocodile) και το πρώτο επεισοόδιο από το Azumanga Daioh! :D Ο Inuyasha είναι το αγαπημένο μου!!!
You don't live in order to have fan! You have fun, because you want to live! ;D:thatsit:
(Ti eipa to atomo... Opios xerei, as m pei ki emena, gt oute xerw ti egrapsa! xD)

#3069 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 17:25

Gundam ZZ: Ίσως η πιο αντιφατική σειρά που έχω δει ποτέ. Το cast των χαρακτήρων μου άρεσε πολύ (Gundam Team ftw) αλλά το σενάριο είχε πάρα πολλούς παραλογισμούς
Spoiler:
οπότε για να απολαύσεις τη σειρά έπρεπε να βάλεις στο off τη λογική. Όταν το κατόρθωνα την ευχαριστιόμουν πολύ.
Οκ, τα πρώτα 15 επεισόδια δεν μπορεί να αρέσουν σε κανέναν άνθρωπο και προσπαθώ να τα διαγράψω από τη μνήμη μου... (Moon-moon:puke:)

#3070 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 14:03

τελειωσα το Vampire Knight Guilty και ψαχνω για το επομενο. παω μια βολτα απο το recommendations μηπως βρω κανενα καλο.

#3071 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 17:10

Τελικά το τέλος του 2ου κύκλου του Jigoku Shoujo με έπεισε να ξεκινήσω και τον 3ο,
αν και αρχικά μούτζωνα τον εαυτό μου, στο τέλος άξιζε τον κόπο, το φινάλε
ήταν απλά Θ Ε Ι Κ Ο !!!:blingeye2: Αν και αργεί πάρα πολύ να μπει στο ψητό...
Και χθες ξεκίνησα το monster. Μέχρι στιγμής έχω δει τα 3 πρώτα επεισόδια, και μπορώ να
πω ότι φένεται αρκετά promising, time will tell.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από One Winged Bird: 06 Μάρτιος 2010 - 17:26

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3072 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 00:12

Παιδιά, κι εγώ βλέπω αρκετά. Βλέπω το Inuyasha Final Act (Μέχρι το 19). Βλέπω το One Piece (Είμαι στο 113, δεν έχουν νικήσει το Crocodile) και το πρώτο επεισοόδιο από το Azumanga Daioh! :D Ο Inuyasha είναι το αγαπημένο μου!!!

:thatsit:Αν δεν το εχεις δει μεχρι τωρα δες το Vampire Knight. Εχει και δευτερη season που ονομαζεται Vampire Knight Guilty. Eιναι απλα φανταστικο. :kawaii::kawaii: Oπως και το Ayashi no Ceres και Fushigi Yuugi. Το Inuyasha Final Act εγω εχω δει μεχρι το επεισοδιο 22! Ανυπομονω να βγουν τα υπολοιπα επεισοδια. Και εμενα ειναι το αγαπημενο μου.

:emptyonexg1: Ξερω οτι δεν ειναι το recommendations εδω απλα ειπα να δωσω μερικες ιδεες επειδη εχουμε μαλλον τα ιδια γουστα.

#3073 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 10:42

Πριν λιγο ξεκινησα να βλεπω το Golden Boy.Mεχρι στιγμης εχω δει τα δυο πρωτα επεισοδια κ εχω λιωσει στο γελιο:hihi2:.Λιγο καφρικο το χιουμορ του αλλα εμενα μου αρεσει τρελα.Ειχα να γελασω τοσο πολυ απο τοτε που εβλεπα Kodomo no jikan.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3074 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 13:29

Είδα το 3ο μέρος του Μemories εχτε.Το "cannon fodder".Δε μου άρεσε.Ήταν χαλαρά το χειρότερο τμήμα του memories.Εντάξει αντιπολεμικό θέμα and everything αλλα αυτο το theme του "δε ξερουμε ποιον πολεμαμε απλά τον πολεμάμε για την πατρίδα" είναι πολυχρησιμοποιημένο και κοινότυπο.Θα μου πεις μέσα σε 20 λεπτά δε θα πρεπε να περιμενω παραπανω αλλα στο διπλάσιο χρονικό διάστημα το "Magnetic rose",το πρωτο short movie του Memories ήταν απλά ανώτερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3075 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 14:11

Είδα το 3ο μέρος του Μemories εχτε.Το "cannon fodder".Δε μου άρεσε.Ήταν χαλαρά το χειρότερο τμήμα του memories.Εντάξει αντιπολεμικό θέμα and everything αλλα αυτο το theme του "δε ξερουμε ποιον πολεμαμε απλά τον πολεμάμε για την πατρίδα" είναι πολυχρησιμοποιημένο και κοινότυπο.Θα μου πεις μέσα σε 20 λεπτά δε θα πρεπε να περιμενω παραπανω αλλα στο διπλάσιο χρονικό διάστημα το "Magnetic rose",το πρωτο short movie του Memories ήταν απλά ανώτερο.

εμένα μου άρεσε πάρα πολύ .... και επειδή είχα πρόσφατα διαβάσει το 1984 ...
ένιωσα ότι ήταν μέρος του βιβλίου....το θέμα δεν ήταν τόσο αντιπολεμικό
αλλά πιο πολύ πως οι από πάνω εκμεταλλεύονται τις μάζες με έναν πόλεμο που ουσιαστικά
δεν υπάρχει, κανείς δεν τον βλέπει αλλά ωστόσο τον κάνει...
το Magnetic Rose...μου φάνηκε κοινότυπο...ωραίο αλλά όχι κάτι καινούργιο.