Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3031 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 12:03

Spring and chaos λέγεται btw, I think..

:riiight: Tώρα πώς μου κόλλησε αυτό... Όπως και το Bebop, όσες φορές και να το διαβάσω, bepop θα το λέω.:stubborn:

#3032 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 14:08

Giant Robo: Πρώτη φορά μου κάνει εντύπωση η μουσική σε άνιμε.Επίσης έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα παρόλο που πρόκειται για shonen.Μόλις τελειώσω πιθανότατα θα κάνω thread
Full Metal Panic: Όχι κάτι ιδιαίτερο ,αλλά πολύ ευχάριστο.

Gundam 0079 30/41 : Είναι πολύ μπροστά από την εποχή του αυτό το άνιμε.Εξετάζεις συσχετισμούς δυνάμεων ,διαπροσωπικές σχεσεις,τον πόλεμο σαν σύνολο και έχει ένα σωρό προεκτάσεις.ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3033 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 14:18

Giant Robo: Πρώτη φορά μου κάνει εντύπωση η μουσική σε άνιμε.Επίσης έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα παρόλο που πρόκειται για shonen.Μόλις τελειώσω πιθανότατα θα κάνω thread
Full Metal Panic: Όχι κάτι ιδιαίτερο ,αλλά πολύ ευχάριστο.

Gundam 0079 30/41 : Είναι πολύ μπροστά από την εποχή του αυτό το άνιμε.Εξετάζεις συσχετισμούς δυνάμεων ,διαπροσωπικές σχεσεις,τον πόλεμο σαν σύνολο και έχει ένα σωρό προεκτάσεις.ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ

Εισαι και εσυ φαν των Mecha η μου φαινεται???? :P :P :P

Τωρα βλεπω το Trinity blood αλλα μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει..:smokingg::smokingg:
Νομιζω πως εχει μια ασυνεχεια και ειναι παρα πολυ προβλεψιμο.Πολυ χειροτερο απο το chrono crusade:hot::hot:

#3034 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 21:04

Cowboy Bebop (13/26): Απίστευτο στυλ και ατμόσφαιρα, χωρίς υπερβολές. Οι χαρακτήρες είναι απλά cool, δεν περιγράφονται αλλιώς^^
Μου δίνει την εντύπωση από ταινία του Tarantino, αλλά στο διάστημα. Πιθανότατα είμαι ο μόνος που δεν το έχει τελειώσει, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#3035 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 22:06

Tegami Bachi.
Έχω δεί μέχρι το 10 επεισόδιο. Είναι ένα πολύ όμορφο ανιμε και πολύ πρωτότυπο. Με καταπληκτική ατμοσφαίρα.
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#3036 nightsky666

nightsky666

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 20:17

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "DANCE IN THE VAMPIRE BUND" TO EIXE ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ HTAN MANGA ΚΑΙ ΣΑΝ ANIME ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!

#3037 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 21:19

οντως το dance in the vampire band ειναι πολυ καλο μεχρι στιγμης,οπως επισεις και το durarara το οποιο βλεπω,αλλα τα οποια βλεπω ειναι το omamori himari το οποιο εχει γελιο ! !και το Tatakau Shisho - The Book of Bantorra καλο ,λιγο περιεργο αλλα ακομα ειμαι στο 4 επεισοδειο οποτε θα δειξει..!!!

#3038 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 00:30

Samurai Champloo Completed: All in all πολυ καλο, με πολυ ωραιες μαχες αρκετο γελιο και ενα soundtrack μη 'συνηθισμενο' αλλα που δενει πολυ καλα.

Fate Stay Night 18: Ευτυχως δεν ειχαμε αλλη ξενερα σα του 16. Συνεχιζει παλι καλα μενει να δουμε πως θα τελειωσει.

moar at sig

#3039 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 18:44

Kara no Kyoukai: Έβαλα την πρώτη ταινία, την έκλεισα, έλεγξα μήπως έβαλα την τρίτη, την ξανάβαλα, είδα το μισό, μπερδεύτηκα, βαρέθηκα και το έκλεισα. Αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να με βεβαιώσει ότι πιο κάτω γίνεται πιο καλό ή να μου πει έστω ποα είναι η υπόθεση, το ξαναβλέπω.

15fkk04.jpg

#3040 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 18:48

Kara no Kyoukai: Έβαλα την πρώτη ταινία, την έκλεισα, έλεγξα μήπως έβαλα την τρίτη, την ξανάβαλα, είδα το μισό, μπερδεύτηκα, βαρέθηκα και το έκλεισα. Αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να με βεβαιώσει ότι πιο κάτω γίνεται πιο καλό ή να μου πει έστω ποα είναι η υπόθεση, το ξαναβλέπω.

:hihi2:

κουραγιο. προσπαθησε να την ξαναδεις. παρακατω θα ξεκαθαρισουν καποια πραγματα, αν και οχι ολα. θα γνωρισεις τους χαρακτηρες τουλαχιστον και θα μπορεις να παρακολουθησεις τη δραση.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3041 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 23:48

ναι είχα το ίδιο πρόβλημα...
μετά ξεκαθαρίζει αλλά αφού τις δεις όλες...
πάλι δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται.:joyful::joyful::joyful::joyful:

#3042 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 17:33

Currently watchin' Full metal Panic Fumo, και πάω για το Second Raid, αρκετά πολύ καλό με αρκετά ξεκαρδιστικές σκηνές. Είναι ενα light anime για να περάσεις ευχαριστα την ώρα σου.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#3043 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 18:10

Giant Robo 5/7 :Τώρα κατάλαβα πως δικαιολογείται η υψηλή βαθμολογία που έχει στο anidb.Μπορεί τα OVA 2 & 3 να είναι μέτρια ,αλλά από κει και ύστερα βελτιώνεται πάρα πολύ και γίνεται σχεδόν αριστούργημα!

Full Metal Panic 15/24 : Όχι τίποτα ιδιαίτερο ,περνας ευχάριστα ,έχει και μερικές μάχες που και που ,έχει και λίγο χιούμορ,καλό είναι.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3044 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 18:38

Χτες τελείωσα το Vampire Knight Guilty..Παααάρα πολύ καλό!
Στο bleach , επεισόδιο 242 και συνεχίζω ακάθεκτη, και τώρα λέω να ξεκινήσω το fairytale...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3045 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 18:27

Ειδα το Το Heart και μου αρεσε αρκετα. Ξεκινησα τη συνεχεια του, To Heart : Remember My Memories, αλλα μου κακοφαινεται που πανε να κανουν σεναριο απο μια απλοϊκη ιδεα.

Και οντως αποδειχτηκε κακη ιδεα, και παραλληλα σημανε το ποσο χαμηλα επεσε η σειρα. Το ωραιο στο TH ηταν οι αλληλεπιδρασεις των τοσων χαρακτηρων με τον πρωταγωνιστη, ενω εδω εχουμε ολη την εμφαση να πεφτει στη Multi με τους υπολοιπους (πλην της Akari προφανως) να γινονται μαριονετες. Χαρακτηριστικο το γεγονος οτι ενω στο ΤΗ καθε χαρακτηρας ειχε μια δοση ανθρωπιας και ρεαλισμου, στο TH:RmM εκτος των τριων βασικων κανενας δεν ειχε προσωπικοτητα, ενω οι κοπελες υπαρχουν μονο για να εμφανιστουν στη μια σκηνη οπου λενε στον πρωταγωνιστη οτι τους αρεσει @_@ Τελος εξαγριωθηκα με την ελλειψη σεβασμου στους πλαισιωμενους χαρακτηρες, κατι που εφτασε στο αποκορυφωμα με την
Spoiler: Minor spoiler

Τουλαχιστον σαν συνολο βλεποτανε, κατι που ειναι περισσοτερο απ'οτι μπορω να πω για το To Heart 2. Απο τα πιο αμυαλα school anime που εχουν βγει, με πανηλιθιες καταστασεις, εκνευριστικους χαρακτηρες και υψηλο βαθμο βαρεμαρας ανα δευτερολεπτο. Μεινετε οσο πιο μακρυα γινεται.

* Drops shovel and goes to class *
Δημοσιευμένη  εικόνα