Spring and chaos λέγεται btw, I think..
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 17 February 2010 - 12:03
Posted 17 February 2010 - 14:08
Full Metal Panic: Όχι κάτι ιδιαίτερο ,αλλά πολύ ευχάριστο.
Gundam 0079 30/41 : Είναι πολύ μπροστά από την εποχή του αυτό το άνιμε.Εξετάζεις συσχετισμούς δυνάμεων ,διαπροσωπικές σχεσεις,τον πόλεμο σαν σύνολο και έχει ένα σωρό προεκτάσεις.ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 17 February 2010 - 14:18
Giant Robo: Πρώτη φορά μου κάνει εντύπωση η μουσική σε άνιμε.Επίσης έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα παρόλο που πρόκειται για shonen.Μόλις τελειώσω πιθανότατα θα κάνω thread
Full Metal Panic: Όχι κάτι ιδιαίτερο ,αλλά πολύ ευχάριστο.
Gundam 0079 30/41 : Είναι πολύ μπροστά από την εποχή του αυτό το άνιμε.Εξετάζεις συσχετισμούς δυνάμεων ,διαπροσωπικές σχεσεις,τον πόλεμο σαν σύνολο και έχει ένα σωρό προεκτάσεις.ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ
Εισαι και εσυ φαν των Mecha η μου φαινεται????
Τωρα βλεπω το Trinity blood αλλα μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει..
Νομιζω πως εχει μια ασυνεχεια και ειναι παρα πολυ προβλεψιμο.Πολυ χειροτερο απο το chrono crusade:hot:
Posted 17 February 2010 - 21:04
Μου δίνει την εντύπωση από ταινία του Tarantino, αλλά στο διάστημα. Πιθανότατα είμαι ο μόνος που δεν το έχει τελειώσει, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 17 February 2010 - 22:06
Έχω δεί μέχρι το 10 επεισόδιο. Είναι ένα πολύ όμορφο ανιμε και πολύ πρωτότυπο. Με καταπληκτική ατμοσφαίρα.
Posted 18 February 2010 - 20:17
Posted 18 February 2010 - 21:19
Posted 19 February 2010 - 00:30
Fate Stay Night 18: Ευτυχως δεν ειχαμε αλλη ξενερα σα του 16. Συνεχιζει παλι καλα μενει να δουμε πως θα τελειωσει.
moar at sig
Posted 19 February 2010 - 18:44
Posted 19 February 2010 - 18:48
Kara no Kyoukai: Έβαλα την πρώτη ταινία, την έκλεισα, έλεγξα μήπως έβαλα την τρίτη, την ξανάβαλα, είδα το μισό, μπερδεύτηκα, βαρέθηκα και το έκλεισα. Αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να με βεβαιώσει ότι πιο κάτω γίνεται πιο καλό ή να μου πει έστω ποα είναι η υπόθεση, το ξαναβλέπω.
κουραγιο. προσπαθησε να την ξαναδεις. παρακατω θα ξεκαθαρισουν καποια πραγματα, αν και οχι ολα. θα γνωρισεις τους χαρακτηρες τουλαχιστον και θα μπορεις να παρακολουθησεις τη δραση.
Posted 19 February 2010 - 23:48
Kara no Kyoukai: Έβαλα την πρώτη ταινία, την έκλεισα, έλεγξα μήπως έβαλα την τρίτη, την ξανάβαλα, είδα το μισό, μπερδεύτηκα, βαρέθηκα και το έκλεισα. Αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να με βεβαιώσει ότι πιο κάτω γίνεται πιο καλό ή να μου πει έστω ποα είναι η υπόθεση, το ξαναβλέπω.
ναι είχα το ίδιο πρόβλημα...
μετά ξεκαθαρίζει αλλά αφού τις δεις όλες...
πάλι δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Posted 20 February 2010 - 17:33

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Posted 20 February 2010 - 18:10
Full Metal Panic 15/24 : Όχι τίποτα ιδιαίτερο ,περνας ευχάριστα ,έχει και μερικές μάχες που και που ,έχει και λίγο χιούμορ,καλό είναι.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 22 February 2010 - 18:27
Και οντως αποδειχτηκε κακη ιδεα, και παραλληλα σημανε το ποσο χαμηλα επεσε η σειρα. Το ωραιο στο TH ηταν οι αλληλεπιδρασεις των τοσων χαρακτηρων με τον πρωταγωνιστη, ενω εδω εχουμε ολη την εμφαση να πεφτει στη Multi με τους υπολοιπους (πλην της Akari προφανως) να γινονται μαριονετες. Χαρακτηριστικο το γεγονος οτι ενω στο ΤΗ καθε χαρακτηρας ειχε μια δοση ανθρωπιας και ρεαλισμου, στο TH:RmM εκτος των τριων βασικων κανενας δεν ειχε προσωπικοτητα, ενω οι κοπελες υπαρχουν μονο για να εμφανιστουν στη μια σκηνη οπου λενε στον πρωταγωνιστη οτι τους αρεσει @_@ Τελος εξαγριωθηκα με την ελλειψη σεβασμου στους πλαισιωμενους χαρακτηρες, κατι που εφτασε στο αποκορυφωμα με τηνΕιδα το Το Heart και μου αρεσε αρκετα. Ξεκινησα τη συνεχεια του, To Heart : Remember My Memories, αλλα μου κακοφαινεται που πανε να κανουν σεναριο απο μια απλοϊκη ιδεα.
Τουλαχιστον σαν συνολο βλεποτανε, κατι που ειναι περισσοτερο απ'οτι μπορω να πω για το To Heart 2. Απο τα πιο αμυαλα school anime που εχουν βγει, με πανηλιθιες καταστασεις, εκνευριστικους χαρακτηρες και υψηλο βαθμο βαρεμαρας ανα δευτερολεπτο. Μεινετε οσο πιο μακρυα γινεται.
* Drops shovel and goes to class *