Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2971 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 10:40

Συνεχιζω με aoi bungaku,καθως το ειχα αφησει στο no longer human(κορυφαια ιστορια).
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2972 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 11:06

Εγω βλεπω κλασσικα BLEACH γτ ειναι η αγαπημενη μου σειρα,
και παραλληλα βλεπω Kaiji και Full Metal Panic fumoffu καλα η σειρα τα σπαι καμια σχεση με τα αλλα Full Metal Panic...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2973 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 11:31

Tελείωσα το Midori no Hibi....δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα:yawn2: Θα αρχίσω το Ghost Hound.Ελπίζω να είναι καλό.

#2974 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 12:24

Tελείωσα το Midori no Hibi....δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα:yawn2: Θα αρχίσω το Ghost Hound.Ελπίζω να είναι καλό.

To Midori no Hidi ειναι καλυτερα αν ατο διαβασεις σε μανγκα...ειναι 1000 φορες καλυτερο

εγω ξεκινησα το Emma.....εχω δει μονο 2 επεισοδια αλλα μ αρεσει γιατι ακολουθει πολυ καλα το μανγκα....ανυπομονω ν αδω την συνεχεια
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2975 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 20:32

Μόλις άρχισα το Trinity Blood(5ο επεισόδιο).Προς το παρόν μ'αρέσει...έχω άλλωστε μια αδυναμία στα βαμπίρια..:kawaii:Μου κέντρισε και το ενδιαφέρον ο Abel-kun οπότε συνεχίζουμε και βλέπουμε...:tensai:

#2976 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2009 - 00:30

Μια και είμαστε σε γιορτές και τελειώνουνε σιγά σιγά και τα ongoing της season είπα να πιάσω καμια τελειωμένη σειρά και εβγαλα λαυράκια!

Kurokami 5o ep. Καλούτσικη σειρά, αβέρτα τα κλισέ, αλλα πολύ καλο animation. Ακόμα και αν τελικά είναι μάπα το σενάριο(πολύ πιθανό) θα το δώ μέχρι τέλους μόνο και μόνο για το animation.

Darker Than Black 6o επ. Ολο άκουγα το dtb αυτό, το dtb εκείνο, οπότε λέω και εγώ, "ας το δούμε να δούμε τι λέει.. μέχρι τωρα μου αρέσει πολύ, το όλο σκηνικό, το animation και η όλη ατμόσφαιρα αλλα δεν έχω καταλάβει Χριστό ρε παιδιά! καταλήγει πουθενα η random θα τα βλέπω;

Druaga no Tou: the Aegis of Uruk
ep 1 Ένα επεισόδιο είδα ολο και όλο πριν 10 λεπτά και το μόνο σχόλιο που εχω να κάνω είναι...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:!! Οι τύποι είναι καταιγιστικοί! μέσα σε 20 λεπτά εχουνε χωρέσει ολα τα κλισέ απο τα rpg που παίζω 10 χρόνια τώρα! Απίστευτο γέλιο , εφτυσα την πορτοκαλάδα που πηγα να πιώ ο χριστιανός! οσοι είστε φαν των rpg ορμήστε! Αν και απο οτι διάβασα δέν είναι ολη η σειρά σατυρα, αυτο το 1 επ αρκεί! :nod2:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2977 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 10:10

Χτες κατεβασα τα 10 πρωτα επιδοδεια απο το D.Grayman και ειπα να δω 1-2 επισοδεια χτες το βραδυ πριν κοιμηθω και ...τελικα τα ειδα και τα 10. Φαινεται πολυ ωραια σειρα προς το παρον και μακαρι να μην χαλασει παρακατω γιατι απο οτι ειδα εχει γυρω στα 100 επισοδεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#2978 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 15:04

Darker Than Black 6o επ. Ολο άκουγα το dtb αυτό, το dtb εκείνο, οπότε λέω και εγώ, "ας το δούμε να δούμε τι λέει.. μέχρι τωρα μου αρέσει πολύ, το όλο σκηνικό, το animation και η όλη ατμόσφαιρα αλλα δεν έχω καταλάβει Χριστό ρε παιδιά! καταλήγει πουθενα η random θα τα βλέπω;

Κάποια πράγματα τα μαθαίνουμε κάποια όχι. Στην 2η season που μόλις τελείωσε(δεν την έχω δει ακόμα), δεν ξέρω αν αποκαλύπτονται και τα υπόλοιπα ή δημιουργούνται καινούργια ερωτηματικά.

Χτες κατεβασα τα 10 πρωτα επιδοδεια απο το D.Grayman και ειπα να δω 1-2 επισοδεια χτες το βραδυ πριν κοιμηθω και ...τελικα τα ειδα και τα 10. Φαινεται πολυ ωραια σειρα προς το παρον και μακαρι να μην χαλασει παρακατω γιατι απο οτι ειδα εχει γυρω στα 100 επισοδεια.

Αυτή η σειρά πάει ανάποδα: Εχει filler στην αρχή. Για να καταλάβεις κάπου στο 20+(δεν θυμάμαι ακριβώς) μπαίνει στο lulubel arc το οποίο είναι εντελώς filler (η Lulubel δεν είναι όμως filler χαρακτήρας) και δεν το έχω δει. Aκόμα και πριν από το arc αυτό έχει κάποια σκόρπια filler επεισόδια τα οποία σου δίνουν την εντύπωση ότι οι ήρωες κάνουν βόλτες πέρα δώθε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Στην ουσία μέχρι το τέλος του arc αυτού το anime είναι κατα τα 2/3 filler. Mετα το 50+ δεν έχει καθόλου filler και γίνεται πολύ καλό. Αν σου άρεσαν τα πρώτα 10 που έχουν και κανα δυο filler απ' όσο θυμάμαι, τα τελευταία 50 πιστεύω ότι θα σου αρέσουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι η ιστορία δεν ολοκληρώνεται στο anime αλλά συνεχίζει στο manga που είναι ongoing (και έχει περάσει και από 40 κύματα όσον αφορά την συχνότητα έκδοσης. Τελευταία δείχνει να λύθηκε το πρόβλημα...)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 27 Δεκέμβριος 2009 - 15:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2979 sizuka-sama

sizuka-sama

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 16:18

εγω μιας κ πλησιαζει η εξεταστικη μου ειπα να αρχισω κανα δυο να εχουμε...:tensai:
οποτε επιασα darker than black κ claymore.
βεβαια εδω κ λιγο καιρο ειχα αρχισει το ergo proxy, αλλα αφου δν εβγαζα νοημα ειπα να το κοψω. ξερει κανεις αν αξιζει να το συνεχισω?? :P

~It's a beautiful night for vampires. It makes me want a bite to drink.~

:nbleed:

#2980 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 16:29

βεβαια εδω κ λιγο καιρο ειχα αρχισει το ergo proxy, αλλα αφου δν εβγαζα νοημα ειπα να το κοψω. ξερει κανεις αν αξιζει να το συνεχισω?? :P

το αρχισες χθες κιολας...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2981 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 22:58

Ειπα να μυηθω κ εγω στον κοσμο των yuri anime.
Mετα απο μερικα reviews σειρων που διαβασα,κατεληξα στο Strawberry Panic.Το ξεκινησα σημερα χαλαρα κ απο τα 2 πρωτα επισοδεια αποκομισα θετικες εντυπωσεις.:lovulovu:Ελπιζω να μην με απογοητευσει στην συνεχεια.

P.S:Η Etoile-sama φαινεται μεγαλος διαφθορεας.:kill4u:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2982 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 04:49

Μιας και είναι περίοδος διακοπών και το bakabt έκανα τα πάντα freeleech,εχώ κατεβάσει μια λίστα με ανιμε που ήθελα να δω.

Spice and wolf και τις 2 σεζον
needless
ef-a tale of melodies/memories(και τα 2)
Canaan
Mariaholic
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu(την φετινη έκδοση)

Μέχρι τώρα έχω δει την μισή πρώτη σεζον του spice and wolf(και μου άρεσει πολύ :wooi2:),και 2 επεισόδια απο το needless(το σχέδιο δεν με ξετρέλανε,αλλά σε γενικές γραμμές καλό μου φάνηκε)..

Πείτε και κάνα άλλο να βάλω(τώρα που είναι freelech και είναι άδειος ο δίσκος :wis:)

#2983 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 10:08

Αυτή η σειρά πάει ανάποδα: Εχει filler στην αρχή. Για να καταλάβεις κάπου στο 20+(δεν θυμάμαι ακριβώς) μπαίνει στο lulubel arc το οποίο είναι εντελώς filler (η Lulubel δεν είναι όμως filler χαρακτήρας) και δεν το έχω δει. Aκόμα και πριν από το arc αυτό έχει κάποια σκόρπια filler επεισόδια τα οποία σου δίνουν την εντύπωση ότι οι ήρωες κάνουν βόλτες πέρα δώθε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Στην ουσία μέχρι το τέλος του arc αυτού το anime είναι κατα τα 2/3 filler. Mετα το 50+ δεν έχει καθόλου filler και γίνεται πολύ καλό. Αν σου άρεσαν τα πρώτα 10 που έχουν και κανα δυο filler απ' όσο θυμάμαι, τα τελευταία 50 πιστεύω ότι θα σου αρέσουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι η ιστορία δεν ολοκληρώνεται στο anime αλλά συνεχίζει στο manga που είναι ongoing (και έχει περάσει και από 40 κύματα όσον αφορά την συχνότητα έκδοσης. Τελευταία δείχνει να λύθηκε το πρόβλημα...)

Thnx για τις πληροφοριες σχετικα με τα επισοδεια, δεν ειχα ιδεα οτι η σειρα εχει τοσα πολλα fillers.
Κατανταει σπαστικο ομως να βλεπεις ενα anime μεχρι το τελος και μετα να διαβαζεις μονο το manga για να δεις την συνεχεια, οπως τα Elfen Lied και Vampire knight που συνεχιζονται σε manga μονο και μετα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ευχεσαι μπας και συνεχιστουν και σε anime. Αν και το Elfen Lied που ηταν 13 eps μονο δεν με χαλασε το τελος αλλα στο Vampire Knight ξενερωσα πολυ με το τελος της 2ης season.
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#2984 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 11:49

hellsing OVA:just epic,είδα μέχρι το 3 και σιγά σιγά πάμε για το 6

Eyeshield 21:από περιέργεια πήγα και είδα το episode 21 από το pc του bro :kakaka:,μου άρεσε και έτσι το πήρα από την αρχή κανονικά

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 07 Απρίλιος 2010 - 22:52

#2985 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 19:49

βασικα εχω και καιρο να γραψω και τα anime που εχω δει εωσ τωρα ειναι παρα πολλα...
Χαλαω τουλαχιτων 6 ωρες την ημερα να βλεπω και αλλες τοσες να παιζω MMO Rpg...
λες και αρχιζω να γινομαι ΝΕΕΤ οπως στο Chaos Head (το οποιο σας προτεινω με ολη μου την καλη διαθεση):try:
μολις τελειωσα τα εξης :
H2O footprints on the sand
Chaos head
Bakemonogatari (μετα απο καιρο προσπαθειας να καταλαβω τι γινονταν :yawn2:)
Shigofumi :nbleed:Τελος σας προτεινω για αλλη μια φορα Ga-rei Zero
Απλα Ανιμαραααααα!!!