Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 10:40
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 11:06
και παραλληλα βλεπω Kaiji και Full Metal Panic fumoffu καλα η σειρα τα σπαι καμια σχεση με τα αλλα Full Metal Panic...

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 11:31
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 12:24
Tελείωσα το Midori no Hibi....δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα
Θα αρχίσω το Ghost Hound.Ελπίζω να είναι καλό.
To Midori no Hidi ειναι καλυτερα αν ατο διαβασεις σε μανγκα...ειναι 1000 φορες καλυτερο
εγω ξεκινησα το Emma.....εχω δει μονο 2 επεισοδια αλλα μ αρεσει γιατι ακολουθει πολυ καλα το μανγκα....ανυπομονω ν αδω την συνεχεια
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2009 - 20:32
Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2009 - 00:30
Kurokami 5o ep. Καλούτσικη σειρά, αβέρτα τα κλισέ, αλλα πολύ καλο animation. Ακόμα και αν τελικά είναι μάπα το σενάριο(πολύ πιθανό) θα το δώ μέχρι τέλους μόνο και μόνο για το animation.
Darker Than Black 6o επ. Ολο άκουγα το dtb αυτό, το dtb εκείνο, οπότε λέω και εγώ, "ας το δούμε να δούμε τι λέει.. μέχρι τωρα μου αρέσει πολύ, το όλο σκηνικό, το animation και η όλη ατμόσφαιρα αλλα δεν έχω καταλάβει Χριστό ρε παιδιά! καταλήγει πουθενα η random θα τα βλέπω;
Druaga no Tou: the Aegis of Uruk ep 1 Ένα επεισόδιο είδα ολο και όλο πριν 10 λεπτά και το μόνο σχόλιο που εχω να κάνω είναι...
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 10:10

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 15:04
Κάποια πράγματα τα μαθαίνουμε κάποια όχι. Στην 2η season που μόλις τελείωσε(δεν την έχω δει ακόμα), δεν ξέρω αν αποκαλύπτονται και τα υπόλοιπα ή δημιουργούνται καινούργια ερωτηματικά.Darker Than Black 6o επ. Ολο άκουγα το dtb αυτό, το dtb εκείνο, οπότε λέω και εγώ, "ας το δούμε να δούμε τι λέει.. μέχρι τωρα μου αρέσει πολύ, το όλο σκηνικό, το animation και η όλη ατμόσφαιρα αλλα δεν έχω καταλάβει Χριστό ρε παιδιά! καταλήγει πουθενα η random θα τα βλέπω;
Αυτή η σειρά πάει ανάποδα: Εχει filler στην αρχή. Για να καταλάβεις κάπου στο 20+(δεν θυμάμαι ακριβώς) μπαίνει στο lulubel arc το οποίο είναι εντελώς filler (η Lulubel δεν είναι όμως filler χαρακτήρας) και δεν το έχω δει. Aκόμα και πριν από το arc αυτό έχει κάποια σκόρπια filler επεισόδια τα οποία σου δίνουν την εντύπωση ότι οι ήρωες κάνουν βόλτες πέρα δώθε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Στην ουσία μέχρι το τέλος του arc αυτού το anime είναι κατα τα 2/3 filler. Mετα το 50+ δεν έχει καθόλου filler και γίνεται πολύ καλό. Αν σου άρεσαν τα πρώτα 10 που έχουν και κανα δυο filler απ' όσο θυμάμαι, τα τελευταία 50 πιστεύω ότι θα σου αρέσουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι η ιστορία δεν ολοκληρώνεται στο anime αλλά συνεχίζει στο manga που είναι ongoing (και έχει περάσει και από 40 κύματα όσον αφορά την συχνότητα έκδοσης. Τελευταία δείχνει να λύθηκε το πρόβλημα...)Χτες κατεβασα τα 10 πρωτα επιδοδεια απο το D.Grayman και ειπα να δω 1-2 επισοδεια χτες το βραδυ πριν κοιμηθω και ...τελικα τα ειδα και τα 10. Φαινεται πολυ ωραια σειρα προς το παρον και μακαρι να μην χαλασει παρακατω γιατι απο οτι ειδα εχει γυρω στα 100 επισοδεια.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 27 Δεκέμβριος 2009 - 15:09
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 16:18
οποτε επιασα darker than black κ claymore.
βεβαια εδω κ λιγο καιρο ειχα αρχισει το ergo proxy, αλλα αφου δν εβγαζα νοημα ειπα να το κοψω. ξερει κανεις αν αξιζει να το συνεχισω??
~It's a beautiful night for vampires. It makes me want a bite to drink.~![]()
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 16:29
βεβαια εδω κ λιγο καιρο ειχα αρχισει το ergo proxy, αλλα αφου δν εβγαζα νοημα ειπα να το κοψω. ξερει κανεις αν αξιζει να το συνεχισω??
το αρχισες χθες κιολας...
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2009 - 22:58
Mετα απο μερικα reviews σειρων που διαβασα,κατεληξα στο Strawberry Panic.Το ξεκινησα σημερα χαλαρα κ απο τα 2 πρωτα επισοδεια αποκομισα θετικες εντυπωσεις.
P.S:Η Etoile-sama φαινεται μεγαλος διαφθορεας.
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 04:49
Spice and wolf και τις 2 σεζον
needless
ef-a tale of melodies/memories(και τα 2)
Canaan
Mariaholic
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu(την φετινη έκδοση)
Μέχρι τώρα έχω δει την μισή πρώτη σεζον του spice and wolf(και μου άρεσει πολύ
Πείτε και κάνα άλλο να βάλω(τώρα που είναι freelech και είναι άδειος ο δίσκος
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 10:08
Αυτή η σειρά πάει ανάποδα: Εχει filler στην αρχή. Για να καταλάβεις κάπου στο 20+(δεν θυμάμαι ακριβώς) μπαίνει στο lulubel arc το οποίο είναι εντελώς filler (η Lulubel δεν είναι όμως filler χαρακτήρας) και δεν το έχω δει. Aκόμα και πριν από το arc αυτό έχει κάποια σκόρπια filler επεισόδια τα οποία σου δίνουν την εντύπωση ότι οι ήρωες κάνουν βόλτες πέρα δώθε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Στην ουσία μέχρι το τέλος του arc αυτού το anime είναι κατα τα 2/3 filler. Mετα το 50+ δεν έχει καθόλου filler και γίνεται πολύ καλό. Αν σου άρεσαν τα πρώτα 10 που έχουν και κανα δυο filler απ' όσο θυμάμαι, τα τελευταία 50 πιστεύω ότι θα σου αρέσουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι η ιστορία δεν ολοκληρώνεται στο anime αλλά συνεχίζει στο manga που είναι ongoing (και έχει περάσει και από 40 κύματα όσον αφορά την συχνότητα έκδοσης. Τελευταία δείχνει να λύθηκε το πρόβλημα...)
Thnx για τις πληροφοριες σχετικα με τα επισοδεια, δεν ειχα ιδεα οτι η σειρα εχει τοσα πολλα fillers.
Κατανταει σπαστικο ομως να βλεπεις ενα anime μεχρι το τελος και μετα να διαβαζεις μονο το manga για να δεις την συνεχεια, οπως τα Elfen Lied και Vampire knight που συνεχιζονται σε manga μονο και μετα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ευχεσαι μπας και συνεχιστουν και σε anime. Αν και το Elfen Lied που ηταν 13 eps μονο δεν με χαλασε το τελος αλλα στο Vampire Knight ξενερωσα πολυ με το τελος της 2ης season.

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 11:49
Eyeshield 21:από περιέργεια πήγα και είδα το episode 21 από το pc του bro
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 07 Απρίλιος 2010 - 22:52
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 19:49
Χαλαω τουλαχιτων 6 ωρες την ημερα να βλεπω και αλλες τοσες να παιζω MMO Rpg...
λες και αρχιζω να γινομαι ΝΕΕΤ οπως στο Chaos Head (το οποιο σας προτεινω με ολη μου την καλη διαθεση)
μολις τελειωσα τα εξης :
H2O footprints on the sand
Chaos head
Bakemonogatari (μετα απο καιρο προσπαθειας να καταλαβω τι γινονταν
Shigofumi
Απλα Ανιμαραααααα!!!